5868
Jedi Knight 3
-
#3947 azt hogyan tehetem meg? -
starweb88 #3946 a szolgáltatód által :D melyiknél vagy? -
davidakirály #3945 Hogy lehet publikus IP-m?
-
starweb88 #3944 publikus ip aktiv lehetsz pl. torrenten vagyis tudnak csatizni rád! -
davidakirály #3943 Hát nekem nem jeleniti meg
és mi az a pub IP? -
starweb88 #3942 magától megjeleniti ha persze jol megy a szervered és pub ip d van :P -
davidakirály #3941 Hello!
Segitséget szeretnék kérni!A jk3 servert akarok csinálni de ugy hogy lássa az ASE és másokis tudjanak csatlakozni, van fenn 1.01-es patch, és JA+ 2.3
Hogyan kell?????????????????? -
starweb88 #3940 nyiss egy portot
-
#3939 nem, mivel routerem van, és a rendes IPt csak akkor dobja ki amikor láccik a serverek között a serverem...de nem látszik, mi a ráké? a router bezavar? -
starweb88 #3938 hát mások is tudnak attól .. -
#3937 okéoké, de mit állítottam rosszul?
én azt akarom h mások is jöjjenek ne csak én :D -
starweb88 #3936 vmit rosszul állitottál be a config ba de a játékba nem fogja megjeleniteni :) saját local vagy wn ip dre csatizz a megadott portra.. -
starweb88 #3935 vmit rosszul állitottál be a config ba de a játékba nem fogja megjeleniteni :) saját local vagy wn ip dre csatizz a megadott portra.. -
#3934 1.01-es patch van, ami az mp hibát javítja
van japlusom is, 2.3-as, néha megy a gém néha nem :(
meg akarok csinálni servert is, régenvolt, de nem jeleníti meg se a localba se az internet részbe...errre mi lehet a megoldás? thx -
starweb88 #3933 lehet hogy nagy a pinged vagy nincs 1.1 es patchod -
#3932 help plz
faszbuzi szar nem megy tovább a connectingnél, ilyenkor mia fasz van? -
starweb88 #3931 hát mert lehet több helyen át kell rajzolni :P -
#3930 Az mitől lehet, hogy ha egy PK3 fájlba átrajzolok egy képet (skint) akkor az nem muxik a gémben??? -
starweb88 #3929 amugy amikor én csináltam szervert akkor a ja+ moddal lehet csinálni asszem de már nem emléxek rá..az egygik config fájlt kell bekonfigolni és elinditani a szerver klienst -
zltn2 #3928 Hát nem így!
Inkább bérelj servert. -
#3927 Hello!
Megpróbáltam elindítani egy Jedi Academy Szervert de nem tom hogy jó lett e mert a szerverkeresők nem látják...a szervert a játékból indítottam el játék létrehozással és mindent beállítottam ahogy kell....de még sem jó.. a konzolban megy a szerver de nem tudom hogy jó e!? tud valaki segíteni hogy hogy tudok szervert csinálni vagy hgoy ha ez így jó volt akkor hogy tudnak rákapcsolódni mások? -
#3926 Az mitől lehet, hogy amikor indítom a játékot a konzolba ezt írja: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem -
#3925 Van valami jó skinkészítö progi a játékhoz? -
Monoton #3924 cd hiba! -
#3923 van valami megoldás arra, amikor nem tudja olvasni a 2-es cd-n az assets1.pk3-at? mert a haveromnak én adtam oda, letöröltem, most visszakértem, és nem tudom feltenni. pedig neki meg megy. és régebben nekem is ment. -
reco #3922 beirtad elötte a devmapall-t vAGY a helpusobi 1-et ?
-
#3921 Hello!
Már sokszor kivittem az Academy-t Singel Player ben és most akartam szórakozni azzzal hogy lehívok pár cuccot kóddal de nem fogadja el másnak meg igen! ez miért van?? -
Monoton #3920 már van! -
Monoton #3919 the_academy_v2.pk3 erre a mapra tud vki linket adni? -
starweb88 #3918 nah remélem igy már megfelel, sztem igy most már jó lessz! -
Monoton #3917 -
starweb88 #3916 de ha ennyire zavar titeket megcsinálom! -
starweb88 #3915 mit csesztem el? igy csináltam nem elcsesztem, de majd csak akkor ugassá ha majd csinálsz valamilyen kézenfogható oldalt ami legalább ennyire müködik...szal psszt -
Monoton #3914 sztem meg ne játszd a kemény gyereket, mivel te cseszted el! ugyhogy ! -
starweb88 #3913 sztem meg nem kérdeztem a véleményed
törödj a saját dolgoddal -
#3912 Ez így hülyeség.
Mit gondolsz majd 5000 klán beregisztrál tehozzád a káoszba? Különben semmi értelme nincs. -
starweb88 #3911 majd te fogod megmondani mit csináljak 1, bele kell irni a regisztrácionál hogy milyen klán.. -
donoki #3910 LOL
Akkor a registrációnál csináld meg hogy milyen klán az (pl.. lehessen választani cod2 ,cod1 ,cod:uo ,jk meg ,bf1-2 ,cs !
Szerintem :D -
starweb88 #3909 mert?
nem csak cod2 es klán OMG TOP CLANS SITE! -
#3908 Szerintem eltévesztetted a topikot