Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játék közben
helo
hogy érted ezt hogy kidob? nem bírsz csatlakozni, vagy játék közbe dob ki?
hogy érted ezt hogy kidob? nem bírsz csatlakozni, vagy játék közbe dob ki?
Kuss!-magyarázta.
hello mindenki.valaki segítene? hónapok óta nem kidob minden serverrõl!
NAGYON KÖSZÖNÖM SIKERÜLT!!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
Töltsük le az internetet!
Nem tudja valaki hogyan tudnám orvosolni azt a hibát, hogy azon a pályán amelyiken egy jedi sírját akarják kirabolni vagy mi nem látszik szinte semmi! A mesterlövész távcsövével mindent látni, de nem azzal akarom végigvinni. (a hiba azóta van mikor új videókártyám lett) Szóval nem tud valaki valamilyen tippet? <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#shakehead>#shakehead><#help>#help><#help>#help>
Töltsük le az internetet!
hi!
egy nagy kérésem lenne
Valaki vel tudna tölteni vhova egy assets1.pk3-t?
Sokat segítene!
egy nagy kérésem lenne
Valaki vel tudna tölteni vhova egy assets1.pk3-t?
Sokat segítene!
szasztok ha tudtok adni a JK3 hoz no cd cracket akkor küldjétek el ide :[email protected]
Köszz a régi nevem worwor
Köszz a régi nevem worwor
c115
Ez az end of message gyakori hiba, nekem is volt, de az már 3 éve volt, és kb. 2 éve nem jediztem, de valami patch kell, ha a fórumban visszanézel, találsz megoldást!
Spread De Love!
nemtom az én serverem megy...próbáld meg dedicated serverrel, az ami a játékban van nem a legmegbízatóbb
Kuss!-magyarázta.
nemtom az én serverem megy...próbáld meg dedicated serverrel, az ami a játékban van nem a legmegbízatóbb
Kuss!-magyarázta.
Valakinek van kölcsön egy keze?? Hogy über jol tudjak nyomulni erö kiválasztás fegyverek ugrás oldalazás dupla hegesztés pfff <#vigyor5>#vigyor5>
Amugy valaki tud modszert amivel a gamepadot is lehet használni?Nekem logitech dual action van de hiába van fent a legujabb driver hozzá nem hajlando érzékelni a játék...
Amugy valaki tud modszert amivel a gamepadot is lehet használni?Nekem logitech dual action van de hiába van fent a legujabb driver hozzá nem hajlando érzékelni a játék...
na jo nem cseszem össze a forumot nem hajlando a url-t normálisan betenni..
ezt ijra ki:hiba CL_PARSEPACKET ENTITIES:end of message
aki tujda elöre is thx
bye
ezt ijra ki:hiba CL_PARSEPACKET ENTITIES:end of message
aki tujda elöre is thx
bye
hali.na hát én most vetettem magam bele a game-be.valaki tudna segiteni? ha inditok egy szervert akár játékon belül akár all seeing eye-bol ezt irja ki:
kép---->http://www.kepfeltoltes.hu/view/050928/hiba.jpg]jedi academy hiba[/url]
kép---->http://www.kepfeltoltes.hu/view/050928/hiba.jpg]jedi academy hiba[/url]
Akor kösz!
De mit kell?
De mit kell?
Hello!
Megvan a játék és nem akar elindulni.
Azt irja hogy kéri az egyes cédét de már bent van.
Kell krekelni? ha igen akor mitt?
Megvan a játék és nem akar elindulni.
Azt irja hogy kéri az egyes cédét de már bent van.
Kell krekelni? ha igen akor mitt?
Császtok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudtok olyat hogy lehet azt megcsinálni hogy csak Katarn kardot láss?
Elõre is thx a választ!
Lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudtok olyat hogy lehet azt megcsinálni hogy csak Katarn kardot láss?
Elõre is thx a választ!
Csá! Nem találom meg a GimpRus patchot a game-hez. Régen jó volt a játék,csak most dob ki azzal a Parse szarral. Próbáltam sok cracket,agp fastwrite-ot is kikapcsoltam,minden fájlal inditottam,de nem jó.
Elmondaná valaki hogyan kell a jatekbol a .cfg ket elinditani?
tucctucc szpemmelek, mert en vagyok a szpemm elek. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
szpemmhegyek. 😄D
ez szép volt 😊
és bocs ha valamit rosszul értelmeztem...
AMugy min vesztetek össze?<#fejvakaras>#fejvakaras>
és bocs ha valamit rosszul értelmeztem...
AMugy min vesztetek össze?<#fejvakaras>#fejvakaras>
😊
Szerintem meg hülye vagy😊 Közben rájöttem, hogy én voltam a hülye😊 csak hülye kifejezés mert soha nem használták még elõttem😊
btw😊 a SZTAKI szerint lamer=béna😊 Szóval angoltudósok még csak átvitt értelmet sem kell keresni😄 ÉS ebben az esetben a fucking lamer ugyanolyan pejoratív szószedet mint a fucking noob csak itt szótári alakot használnak a szlengesített verzió helyett😊 Ha valaki pedig fizikailag béna azt lesajnálni igencsak bunkó viselkedés😄
BUNKÓK vagytok MIND!!😄
btw😊 a SZTAKI szerint lamer=béna😊 Szóval angoltudósok még csak átvitt értelmet sem kell keresni😄 ÉS ebben az esetben a fucking lamer ugyanolyan pejoratív szószedet mint a fucking noob csak itt szótári alakot használnak a szlengesített verzió helyett😊 Ha valaki pedig fizikailag béna azt lesajnálni igencsak bunkó viselkedés😄
BUNKÓK vagytok MIND!!😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak mára változott a helyzet, ez ugyanolyan mint, ha azt mondod "repper", ugyebár ez iserdetileg az elõadókra vonatkozott, de mostmár nem..
Szal igazam van Bíbííí!!! Jah egyébként otthagyott a mesterem 😛 Vki tudja h ki az ;-) Jó nagy bunkóság volt csak úgy msn hközbe elhúzni !
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!