5868
Jedi Knight 3
-
antijedi #933 multy már most is übereli szerintem... :D
legalabis and5el mi jol elvoltunk -
djcom #932 A játékélmény sokkal jobb a single módban mint a JK-2-ben.
Ha kijön a final meglátjuk a multi milyen lesz,de valszeg übereli az is az elődjét!
-
#931 Tök lassan tölti a HDC-ről.
MIÉRT????? -
Vialis #930 Most ott tartok amikor másodszorra találkozom Alorával és éppen keresem Rosh-t...ez már kábé a vége? -
Vialis #929 hülye kérdés hülye válasz:ezerszer Yobb :) -
#928 Na, akkor egy kérdést ha lehet. Jobb mint az Outcast? -
djcom #927 NAgyon király gamma! -
djcom #926 Végignyomtam.
És most?
Mindjárt sírok!
KOTOR-t akaroooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Vialis #925 yaaaa :)
egyébként...marad a rugdosódos(ha van ilyen szó :) ) téma..nem csak a Sithek tudnak rúgni..Kyle is halálra rúgott egy emberkét.
éééééss..a kardot nem veszítem el csak egy újat kapok mert Jedi Knight leszek :) -
RSmart #924 Igazad van! az az elsö! Bocsi de én már arra gomdoltam ahol a kikpzéseket csinálod!:) -
Vialis #923 De nem neked...egy fát előbb ki kell vágni akkor átYön hozzád egy emberke és az fogja elhúzni -
RSmart #922 A rács mögöt van egy kar amit meg kell huzni az erö segitségével! -
Vialis #921 Emberek. Játék közben nyomjátok meg TAB-ot amivel megnyílik a küldetések listája.
Ott lesz még egy olyan hogy MOVES arra klikk és egy csomó király kombót mutat! -
#920 először a segítőire mennyé' rá, majd ha azok elhullottak, jöhet a mocsok ;) -
Jahve #919 Nem tudom kinyírni az szemét Rosht..:( -
Vialis #917 A multi ezerszer Yobb szerintem mint a Single.
1:ez nem akadozik
2:itt lehet fénybottal menni :)
nagyon Yol lehet azzal vágni -
#916 Biztos mert még béta. -
#915 Leszívtad? Fúúúúúúj!
Amúgy a szín tökmindegy, nem? Én zöld karddal kezdtem, és mikor váltani lehetett kardot akkor vörösre akartam váltani, de nem ajánlotta fel. Ez mér' van? -
#914 -
#913 Mikor jelenik meg a játék? -
Jahve #910 Kinyírtam Rusht. Először kinyírtam erőelszívással a két csicskát, aztán Rusht is leszívtam::))))
Én egy karddal nyomom végig, úgy az igazi. A zöld kard jó? -
#909 De azért ilyet lehet ugye? -
#907 Ha falon csinálod, akkor felfut és hátraszaltó. -
#906 Dehogynem. Egyszerűen csak menni kell előre, majd kétszer le kell nyomni az ugrás gombot, és akkor szaltóból fejbe rúgjta az ellenséget. -
#905 Hogyan? Én nem emlékszwk rá. -
#904 Nem lehet rúgni egy karddal? A JK2-ben pedig lehetett. -
#903 Én speciel levillámoltam az egész bagázst, aztán a végén jól meg is vagdaltam karddal Rush ellenszenves pofikáját :) -
#902 Vialis: azért tudnak rugni, mert ők sithek, szóval töbet nyomatnak a támadásra mint védekezésre (szerintem legalábbis ez lenne logikus). -
Vialis #901 Nem...de a bétaverzióval már játszunk mint állat :) -
#900 Nem. -
#899 már megjelent a 3???????????? -
Vialis #898 de Yoo...mindjárt 1000 hozzászólás lesz :) -
Vialis #897 Inkább sokat dobálom a kardom hátha az egyik csúnyabácsi elveszi tőlem :) -
Vialis #896 Érdekes..amikor elkezdtem a játékot és találkoztam az első Sith-el annak sima kardja volt mégis tudod rúgni mint állat :) -
#895 Vialis: Csak a duplapengés kardal lehet rugni (az a másodlagos, mert nem lehet eldobni). Majd a játék közepe felé fogod.
Jahve: Hát ha van villámod, akkor a kardtalanok nagyon lazán szézszedhetők, egyébként meg tényleg küzdj. Ha Roshhal küzdesz (mondjuk illene felismerni), akkor meg üsd amíg tudod és mikor a másik kettő elkezdi gyógyítani, nagyon gyorsan vágd le a másik kettőt. Azután meg már gyerekjáték. -
Vialis #894 Azt megtudjátok mondani hogy kell rúgni?
egyébként kábé mikor vesztem le a kardomat?:)
Jahve Küzdj mint állat Yobb nem jut eszembe
ha ez nem megy akkor döntsd el hajlandó vagy-e kóddal játszani -
gonosz #893 van valaki aki sima karddal jatszik egyaltalan? :)
vki le tudna irni kb mik a harci kulonbsegek kozottuk? -
Jahve #892 Oké, ez megvan. Viszont most egy olyan teremben vagyok, ahol van egy kemény jedi, piros karddal, meg két csicskás kard nélkül, villámokat szórva..Nem bírok velük. Van ötletetek? -
Jahve #891 emberek, ott vagyok, ahol igen sok jedi van, mászkálunk egy nagy reaktor izé körül Katarn cimborámmal. Valami robbanás, amikor erővel hatok a reaktorizére, és Katarn leesik. Végigküzdöm az egész pályát, kinyírok 5-6 jedit, meg bár birodalmit, és ott állok egy teremben, melyből nyílik 2 ajtó, aminek az alja pirosan villog. Na itt mit kell tenni???Nem találom a kiutat..
Előre is köszi, aki tud segíteni.. -
Vialis #890 ok