27
-
M0rph3u5 #27 pár év múlva majd kamerák és projektorok szaladgálnak majd az utcán...:D
azért én látok benne fantáziát... mármint a kocsiknál pl. "lopásgátlóként" üzemelnének, vagy vmi hason ló... -
Myron #26 szerintem röhőőőőőő -
#22 bocs, tényleg ez nem egy ötlet... -
#19 Nem értem mit fikáztok, én inkább csodálkozom... mindenki olyan okos hogy igy meg ugy, de ez az első lépés valami felé, 10 év mulva meg majd röhögsz magadon miket mondtál.... -
#18 Ja, a klingonok sokkal ötletesebbek voltak -
#16 Tachi elismeri, hogy a technológiája számos helyen finomításra szorul, így a késztermék még éveket várathat magára. -
#15 Csak éppen elég kevés katona rohangál infraszemüveggel háborúban. Leginkább azért, mert akkor normálisan nem lát és lelövik :) -
Gabest #14 Az infrát simán látni akármilyen gagyi ccd kamerával. Ezek a vetítők meg inkább csak egy rgb lcd-n keresztül vetítenek. -
Dömper Ármánd #13 Infrában, és UV-ben dolgozó kamerákat, illetve projektorokat nem lehet gyártani? -
#12 A probléma az, hogy egy csak a látható fény spektrumára vonatkozik. Egy infravörös vagy ultraibolya tartományban dolgozó kamerával röhögve ki lehet majd szúrni a saját magát láthatattlannak hivő katonát... -
#10 Kohom =) -
#9 Napelem :). Sötétben úgysem látszik semmi, akkor meg minek vetíteni, hehe. -
#8 és az energiaforrás ?? :D -
#7 király!