Európai Unió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Csak hasonlítsd össze, hogy Szlovéniában 3* jobban élnek, Dániában, Finnországban 5* jobban.

Romániának a legalacsonyabb az államadóssága, mégis egy rakás szar.
most nézem, arányosan, egy fõre vetítve az államadosság mértéke európai országok közül a miénknél magasabb dániában, szlovéniában, finneknél, görögöknél, svédországban, izlandon stb.
lényeg: közel sem magas, csak a fidesz sulykolja ezt

az államadosság egy szintje TELJESEN TERMÉSZETES dolog, minden államnak van (ok, extrém miniállamokat nem számolok)
nekünk kb. a GDP 55% körül van, olaszoknál 100%! tehát arányosan számolva másfélszer akkora
az euro követelmény egyébként 60%, éppen ezért az országok jórésze ezen a szinten tartja

az árak nehezen emelkednek feljebb, ugyanis már most is eu árszinvonal van
menj csak ki bárhova, ausztriától spanyolországig, és egyes termékek drágábbak csak, az átlagos árszinvonal azonos

En nem, de apam kozel van hozza. 😛
Amugy magyar arusok nem tudjak eladni cuccaikat, magyar GDP zuhanorepules lefele.....igyis 9000milliard$ allamadossag van. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

láccik nem vagy egy közgazdász 😄
azért legalább magyarázd meg, hogy a külföldi tõke miért bassza szét az országot? mert ha akarja ezt mindenki elhiheti... csak valóságalapja nincsen..

-the invisible-

nem az a lényeg hogy megéri e vagy nem...
hanem az hogy csóró magyarok meggyet szednek az eu-ban..
végülis, megéri nekik hogy felvettek minket, legalább lesz aki leszedi a meggyüket 😄DDDDDDDDDDDDDDD

-the invisible-

Majd jol bejon a kulfoldi toke, es szarra vagra az amugy is szarravagott orszagot. Nos, fizetes az marad, de az arak majd jol felemelkednek. Aztan akarhogyis mi nem vagyunk europaiak, es sosem fognak minket annak nezni. Mi hunok(szkitak vagyunk) akik betortek europaba.

Mike at home
majd ha mi is keiharcoljuk magunknak mint a nemetek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
aztan meg mire vagy eu ellenes?jobb lett volna szerinted kimaradni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
napi 8 oraban 1 honapig meggyet szedsz az 200 kilo
nem erne meg?

Mike at home
hehehe
jo az EU

miert a relative szegeny allamok tartsak el a sok ehenkorasz naplopot? menjenek csak angliaba

soha 😄

Punker
ár/sebesség arányban 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
mint nyugaton most, vagy mint nyugaton akkor? 😊) és milyen pénznemben, és mihez viszonyítva, milyen sebesség mellett? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
majd ha a matáv( német tulaj) és a chello kiszipolyozott mindenkit.... gondolom a friccek alacsony dijait velunk fizettetik meg 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
szerintetek a net árak hány év múlva lesznek olyanok mint nyugaton?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Latom nemnagyon ertessz, de m1.
En eu ellenes vagyok, de ugynezki nekunk szabolcsiaknak, jo lesz az eu. A kelet-nyugat kereskedelem itt fog lebonyolodni nagyon ugynezki.

no problem, segíteni kell a következõ generációt😊
Kösz szépen,mindig tanul az ember.Ezért már érdemes volt benézni😊
Davidus
Bárcsak úgy lenne😛

V9ykn8_TZL0

a meggyfáról😊
Hol löhet pontosan szödni azt a möggyet fijam?😄DDDDDD
tegnap beszélgettünk, mondta egy haver hogy 5 eurós órabérér lehet az euban meggyet szedni

mondom bazzeg ezek vagyunk mi: csatlakozunk azt megyünk az euba meggyet szedni

-the invisible-

Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
nincs olyan szerencsénk hogy mind elmenjen. 😞(

Tikal
bbc-n már most is azt hallgatom hogy a romák elözönlik majd oket 😄DD

Davidus

V9ykn8_TZL0

Mike at home
mennye sziberiaba te is

mennyi komcsi
tuti mind fideszre szavazott

Mike at home
vedd elo b+ leharapom

ricsi1
ezaz!Éljen a kommunizmus!

Tuvok
"-Szivem, ez a reggeli EU-szabványos ?
-Ha nem találod annak, kend a hajadra és csinálj magadnak !"

Tuvok
meg te is...

Punker
lol

Eye-scream
lol

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

a.carkey
Én nem érzek semmit!

Reggel szóltam a boltban a kiscsajnak, hogy ez ugye uniós szabvány alapján készült tej, vagy még a korábban megfejt példányból származik-e?

(Elküldött a picsába. Megvan az elsõ negatív élményem az Unióval kapcsolatban.)

A medve nem játék.

PResident Evil
nembaj

jössz ?

Az unio kapja be!
Meg az is aki arra szavazott!
O0D:
nem még holnap is ( vagyis ma ) alkohol free napot tartok 😊)
A csütörtöki törköly nagyon betett...

Hajrá Dózsa György!

PResident Evil
Kispálra jössz ? pótolhatjuk 😄

O0D:
Szörnyû dolog: Az EU ban még nem rúgtam be....

Hajrá Dózsa György!

Mike at home
en sirtam vissza tan a ruszkikat, vagy te?

PResident Evil
LOOOOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
"mehetek franciaországba lopni tikis cigányok!!!

MEGBASZLAK ANYÁD HÁTÁN!!!"

😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
meg Franciaországba bébiszitternek 😛

Most akkor jobb lesz nekem? Több pénzem lesz és minden olcsóbb lesz? Itt van a kánaán? Vagy megyünk ki dolgozni Angliába meg Svédországba?
Kandurex
Welcome a board Hungarian people

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PResident Evil
vétó 😛

akkor most európai uniós ágyban fogok aludni..de jóóóó😊
I.C.ram
Mondjuk ennek az erdélyi magyarok innák meg a levét fõleg, meg mégjobban elmérgesedne a két ország viszonya.