Európai Unió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Romániának a legalacsonyabb az államadóssága, mégis egy rakás szar.
lényeg: közel sem magas, csak a fidesz sulykolja ezt
nekünk kb. a GDP 55% körül van, olaszoknál 100%! tehát arányosan számolva másfélszer akkora
az euro követelmény egyébként 60%, éppen ezért az országok jórésze ezen a szinten tartja
menj csak ki bárhova, ausztriától spanyolországig, és egyes termékek drágábbak csak, az átlagos árszinvonal azonos
Amugy magyar arusok nem tudjak eladni cuccaikat, magyar GDP zuhanorepules lefele.....igyis 9000milliard$ allamadossag van. 😛
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
azért legalább magyarázd meg, hogy a külföldi tõke miért bassza szét az országot? mert ha akarja ezt mindenki elhiheti... csak valóságalapja nincsen..
-the invisible-
hanem az hogy csóró magyarok meggyet szednek az eu-ban..
végülis, megéri nekik hogy felvettek minket, legalább lesz aki leszedi a meggyüket 😄DDDDDDDDDDDDDDD
-the invisible-
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem erne meg?
jo az EU
miert a relative szegeny allamok tartsak el a sok ehenkorasz naplopot? menjenek csak angliaba
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
En eu ellenes vagyok, de ugynezki nekunk szabolcsiaknak, jo lesz az eu. A kelet-nyugat kereskedelem itt fog lebonyolodni nagyon ugynezki.
mondom bazzeg ezek vagyunk mi: csatlakozunk azt megyünk az euba meggyet szedni

-the invisible-
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mennyi komcsi
tuti mind fideszre szavazott
-Ha nem találod annak, kend a hajadra és csinálj magadnak !"

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Reggel szóltam a boltban a kiscsajnak, hogy ez ugye uniós szabvány alapján készült tej, vagy még a korábban megfejt példányból származik-e?
(Elküldött a picsába. Megvan az elsõ negatív élményem az Unióval kapcsolatban.
)A medve nem játék.
Meg az is aki arra szavazott!

A csütörtöki törköly nagyon betett...
Hajrá Dózsa György!
MEGBASZLAK ANYÁD HÁTÁN!!!"
😄DDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu