47
CD-RW de milyen?
-
Mint írtam nekem bejött az LG... -
kovti #2 Hi!
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyen cd-újraírót érdemes venni? Amelyekben gondolkozom: Plextor48/24/48, Teac52/24/52, Msi52/24/52, Lg52/24/52.
A Plextorról csupa jót hallani(ezt venném a legszívesebben) DE AZ ÁRA igen borsos! A Teac jó ár/teljesítmény viszonyban van. De a két legolcsóbb, amely érdekel is az az Msi és az Lg. Jó döntés volna, ha Msi-t vennék, ezzel gyarapítva eddigi Msi termékeim számát(nem lebecsülendő 85ms elérési idő)? Vagy inkább, ha alacsonyabb árkategóriában gondolkozom, akkor legyen inkább Lg?
Előre is köszönöm hozzászólásaitokat és a segítségeteket!
...KovTi... -
Nekem bejött egy LG 32x10x40
Most valószínűleg már csak 48x-osat kapsz.
Ebben az íróban az a jó, hogy van olyan módja, ami automatikusan meghatározza az adott cd-hez való legoptimálisabb írási sebességet. Jobb minőségűnél gyorsabban írja.
Egy jó tanács: használj hozzá Easy CD Creatort, mert csak ezzel tudja használni az előbb említett funkciót, a NERO (legnagyobb csalódásomra, sőt még a legújjabb frissítések sem) NEM TUDJA!
Persze más író is jó, de nekem ez bejött...
De ha sok audio CD-t akarsz írni, és számít neked az, hogy minél lassabb sebességgel írd, akkor ne ezt vedd, mert a min. sebessége 8x...