1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#1530 Már van új, a papi meg a nagyi áll rabszolgasorba :D -
Daza500 #1529 Ez a Provident-család már elmehetne melegebb éghajlatra... -
Daza500 #1528 Na ja. Gyalázzuk meg a Gregorian stílust... -
#1527 Pannon reklám, amikor esznek a vendéglőben és a pincér mindenféle ajándékokat hoz. Mekkora fas*ság már! A legidegesítőbb a zenéje.
LG wievty Talmácsi Gábor tartalmakkal... No comment -
#1526 feltöltőkártyás barátaim meghoztuk a jutalmatok gyeeertek a vodafonhóóóz:D -
Prof William #1525 Rendben kisfiam hozd a puskámat. :) -
#1524 apa buksi kiszökött -
nimrod45 #1523 Most valami textillágyító reklámot vagy mit láttam (asszes sanex vagy clorox), amiben egy kislányt mutatnak különböző pózokban egy takaróval. Eddig nem is tudtam hogy a pedofiljelöltek is a fogyasztói célcsoportba tartoznak.
Most is okosabb lettem... -
Daza500 #1522 Elég nagy barom volt, aki ezt rendezte... -
#1521 Amcsi zune reklám.
Értelmetlen, gusztustalan. Csak az utóbbi mivolta miatt fognak rá emlékezni az emberek, semmi köze a Zunehoz :S -
#1520 Hát ti meg miről pusmogtok? Mi az a Valurimal?
De gáz... -
Daza500 #1519 "gyűrjük le a gyermeknáthát"
Miben különbözik a gyermeknátha a normál náthától ?
Valaki írja már le. -
#1518 Reklámok, melyek pont az ellenkezőjét sugallják, mint azt szeretnék:
Erste bank reklámok:
Először mátyás király
Azán Amadeus Mozart
Most Ludas Matyi...
Ezek minden buzikát beengednek a bankba? Csak bolond ügyfeleik vannak?
Aztán másik negatív reklám: Toyota Auris és Corolla... riválisok.
Kérdem én, kinek kell egy olyan autó amire, ha a parkolóban rányitják a kocsiajtót, fél másodperc múlva kinyílik a légzsák. Nemcsak hogy érzékeny a légzsák, még késik is. Csak tudnám ki volt az ötletgazda... -
#1517 Ez tényleg gáz. -
#1516 Van ennél rosszabb...REXONA DANCE ENERGY!!!!
Pfff,a TV-t vágnám ki akkor az ablakon..Autóriasztóra táncolnak.turmicgépre táncolnak,pin-pong meccsen betáncolnak a kamera elé...Pfff...Elég!!!ÁÁÁÁÁ
Szörnyű.... -
cickafark #1515 Nálam ez a csúcs: http://www.videoplayer.hu/videos/play/260804 -
#1514 nem tudom, hogy mit reklámoz, de valami olyan szöveg van benne, hogy:
mmh, de finom ez a számítógép
hmmm, de jó ez a tornaterem
kell a pénz az iskolának...
és ilyen rajzolt, félig...
valami élelmiszer-reklám, szerintem. nem tudjátok melyik az? -
Daza500 #1513 Ezzel csak egyetérteni tudok. -
mate317 #1512 Ez a nescafe reklámhadjárat a bkv-n szürnyű...
Vannak először is a béna, erőltetett versecskék, másodszor a "reggel bármikor rád törhet" szlogen. Mi, az, hogy "a reggel"? Aztán a tompavagyok.hu... Nagyon gáz. Vicces akart lenni, de szerintem inkább szánalmas. -
Daza500 #1511 LOL ez -
extrem10 #1510 Már Mucsi is betévedt a reklámokba (vagy eddig is volt reklámban csak én nem láttam? :D)
Mindenesetre ez nagyon tipikus, de jó: Mucsi :))))) -
#1509 Azt nem, de a SUZUKI reklám megvan. :) -
mámmá #1508 sziasztok
valaki tudna segíteni h hol találom azt a bwin-es reklámot amikor a hapsi beszél h : Hé te! Igen te! Tényleg ilyen unott fapofa vagy, hogy hagyod hogy sértegessenek..!! nagyon köszi előre is a segítséget!! -
Daza500 #1507 Hát...nem hinném hogy azok tényleg eszkimók.
Inkább olcsó kínai vándorszínészek. -
#1506 -Hé te! Igen te! Tényleg ilyen unott fapofa vagy, hogy hagyod hogy sértegessenek... bwin reklám, kiba*zott szar.
El tudná képzelni, hogy milenne ha nem lenne levegő? (és ekkor egy kislány nem tudja elfújni a pitypangot)
Könyörgöm, lélegezni tudna, csak fújni nem? Ki volt az az agyatlan barom, aki ezt megálmodta? (Tigáz reklám)
A legidegesítőbb számomra most az új Suzuki reklám az eszkimókkal. Valami eszméletlen sz*r. -
#1505 Rexona reklám... Ha disznószagú a hónod alja, fújj rá egy kis Rexonát.
REXONA -
rocco89 #1504 bazzzeg engem is annyira idegbe tesz nem bírom elviselni már ott azt a sz@rt. Nem tudom miért kell ennyire reklámozni ? :D, de lesz ott pár szerencsétlen fax. -
Prof William #1503 Ez nem annyira reklám de rohadt idegesítő....
Van ez a " Celeb vagyok... " kezdető műsor... Gőzöm sincs milyen lessz egy a képernyő sarkába berakatak egy bazi nagy reklámot rólla ami látványosan visszaszámol és közben még villog is... Nagyon idegesítő... ráadásul vagy 80-90 órától kezdték a visszaszámlálást ( Nem monjuk 5-10-től ) szóval már 3 napja ott látom ezt a sz*rt.
Valami nagy durranásnak szánják ezt a cuccot biztosan de úgyis sz*r lessz az már 100%. -
megalodon #1502 Engem az idegesít kurvára hogy a filmbe bebaxnak egy 10perces reklámot+ajánlót!!! -
Daza500 #1501 Új falramászásra-kényszerítő:
Töböböbökaland pont hu ! -
#1500 Igen... -
#1499 A bwines reklámok nincsenek fent valahol? -
Daza500 #1498 Abban van az az idióta nőszemély, aki állandóan vigyorog mint falusi paraszt amikor betonra lép ? -
#1497 TAFT. A gyerekek szülinapi zsúrján is maximális tartást ad.
Vajon egy sima névnapi party-n is?
Idiótaság. -
#1496 Esküszöm pont ezt akartam beírni... -
ManoNegra #1495 mettált birod? -
mirakon #1494 Nocsak. Emese mindenütt:D:D:D De tényleg jó, ezt bírom én is:D:D:D -
yositosi #1493 :d
:D
:D
-
yositosi #1492 jah de erről szól a reklám:d orrba szájba és ha gondolkodsz hitelen akkor ez jusson eszedbe...!!!
ezt láttátok már?
http://joreklamok.blog.hu/ -
mirakon #1491 Csíped az Emesét?:D Beszélünk még pár reklámról, de általában azért mert már off-on van mindenki tőle. Elég régóta nyomatják már.