1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
Daza500 #1610 Meg ennyi idősen már egyedül kéne szarni... -
K Ace #1609 Anyuuuuu. Kakilni kell. Főleg mikor eszek, és akkor jön be. -
Daza500 #1608 A franciák nekünk nem fognak adakozni, arra mérget vehetsz... -
boomsly #1607 Nekem a danon marketing fricskája csípi a szemem.
Miszerint vegyél danon terméket és annak az árából egy azaz 1 forintot valamelyik gyermek szervezetnek utalnak át.
Őszintén? A danonnak nincs 24 MFt-ja adakozni? Az utolsó ilyen akciójában ezek szerint 24 millió darab danon terméket vásároltak.
Az extra profitból csak 1 darab 1 forintos jutott?
De persze ilyenkor lehet védekezni, hogy ők adakoznak.
Szerintem meg csak a rákos, leukémiás, szegénységben élő, hátrányos helyzetű, mozgássérült, szellemi visszamaradott gyerekeket kihasználva nyernek még több vásárlót, hiszen ki tudna ellenállni egy kopasz, beesett szemű halálos beteg kisgyereknek!
Még a joghurt is finomabb, nem?
Az emberek miért nem dobnak be 10 forintot egy nagy dobozba és adják oda minden hónapban valamelyik adománygyűjtő szervezetnek?! -
Daza500 #1606 Teljesen igazad van. Az ilyen "hölgyeket" én se bírom túlzottan. -
Prof William #1605 Volt egy régi reklám...
Csaj viszi nőt kedves + okos meg minden erre a csaj beleszagol nyakába majd...
- Te nem vagy igazi férfi!!!! Te nem használsz MAILCIÁÁT!
ÉS becsapja az ajtót...
Értsd...
Lehet sz bármilyen okos, kedves, szép megértő,alfa hím de ha nem Malícia dezodort használsz akkor egy kis sz*r vagy. Ja és minden nő sekélyes k***va akiket csak a szagra mennek mint az állatok.
Milyen szép üzenet. :) -
Tomek83 #1604 Valamelyik nap reggelizek,közben megy a tv,jön a gyöngyszem:
-anyu,kakilni kell
-akkor letsgo kábelt fektetni
-de Petiéknél jobb,mert ott nincs büdös
No komment,nyissátok ki az ablakot gyökerek,shitszagot sztem úgyse nyomja el az a szar,max összekeveredik vele
Legújabb őrület:
-Jól látok?Horvátok?...anyátok -
Daza500 #1603 Már ha azt TÁNCNAK lehet nevezni. -
#1602 Nekem is felpumpálja az agyam!Mikor elkezdenek táncolni..na attól ordítani tudnék! -
Daza500 #1601 "A nevem NAGY. NAGYON NAGY." Legyen ön is K&H balfácán.
-
boomsly #1600 Én nem tudom, hogy ki a tököm csinált "sztárt" a két upc balfaszból, de nagyon el tudnám őket hajtani valami afganisztáni mákültetvényre zenélni, meg ugrálni a parabola előtt. -
#1599 Még régebben volt, mikor kéri a boltban az emberke az almát vmi ilyen szöveggel:
- Egy almát kérnék..
- Kettő lett, maradhat?
engem itt baszott felXD ilyenkor levágtam volna a tv-t... egy db alma helyett, hogy a retekbe lehet kettőt kivenni???:O?:O A másik dolog, hogy a birkája meg egy db almát vesz egyszerre..?? -
Prof William #1598 Sőt asszem van olyan hogy műtét előtt fájdul meg a feje a dokinak. Hát én nem mennék hozzá betegnek. -
Daza500 #1597 "Felszállás előtt, ha fáj a fejem...az utasok NAGY SZARBAN vannak..." -
#1596 Jujjj de megfájdult a fejem...
- És te ilyen rendszeres fejfájással engedélyt kaptál helikopter vezetésre? Nem Szaridon kell neked, hanem egy új munkahely, mert ki vagy rúgva! -
Benevolens #1595 "Kovács Lajos vagyok, ez pedig az új Cillit Bang..." -
#1594 wick atemfrei -
#1593 Emlékeztek még arra a Fisherman's reklámra hogy a aszongya a bíróm...és még a zorrodat is tisztíccsa. -
#1592 na megvan, az a rájfájzenes mátyásos kolombuszos reklám az idegesítő, főleg az az átyátyátyányyááányááááátyátyáátyáánáá nyávogós rendkívül dühítő zenéje. -
Daza500 #1591 Ha az én munkahelyemre bejönne, kollégákkal páros lábbal rugdosnánk ki az egész balfácánbrigádot az utcára... -
chetory #1590 Kakaós jó reggelt. Olyan szívesen lerúgnám a csaj fejét. -
#1589 Sokféle mánáger van, a közös bennük az, hogy munkájuk értéke mindig <=0 -
Daza500 #1588 Menjen a tököm hozzájuk dolgozni...
Marketing...a világ egyik legstresszesebb melója. -
#1587 Az a t-s vállalati mobilos reklám is idegesítő, főleg a zenéje, az olyan tipikus "aztmondomkurvajólérzemmagambárnincshangomdeegykaptafászenéreéneklekatöbbibuzifaszúval"
Meg vidám mánágerszerűségeket mutogatnak akik pofáznak, hirdetve ezzel azt a hazugságot, hogy dolgozni jó, és azt a közgáz kijárása után legyél te is mánáger keress pénzt 0 értékű munkával, és majd a güriző paraszt eltart.
Még valami másik reklámban is van ilyen, de most nem jut eszembe melyik. -
Daza500 #1586 Na ja, az meg a másik... -
Tomek83 #1585 Na akkor legyen még az a pepsis reklám vagy (vagy koka?) amikor ez a DuffyDuck "énekel". Húúúú hangja is idegesítő meg a csaj feje is.
De a upc reklámok is kezdenek idegesíteni,attól tepsifejű csókától már kivagyok. -
PiciEri #1584 Duffy? :) -
Daza500 #1583 Ki az a borzalmasan sz*r hangú csaj, aki a UPC reklámban énekel, miközben a UPC-srácok a TV előtt bólogatnak ? -
#1582 Ez nem tv reklám, de van az amikor azok a gyerekek vannak a képen, és hogy ez az első horzolás amit nem a kórházban hanem a xy-ban szereztem.
Van egy ilyen félhosszúhajú "vörhenyes" gyerek, na az olyan hogy fejberúgnám. Nemtudom miért, vannak olyan arcok amik irritálnak, és az olyan. -
PiciEri #1581 én úgy mondom, hogy omjósz! :DDDDDD -
Daza500 #1580 Hogy lehet, hogy a Vanish-pólós csajok mindenhová bejutnak ?
Mindenhol nyitva hagyják az ajtót, vagy mi ?! -
Daza500 #1579 De legalább valami Operaénekessel énekeltetnék fel, akinek elviselhetőbb hangja van. -
Prof William #1578 Halálvágyuk van...
Mint a kis eper aki reméli hogy majd ha felnő akkor majd brutálisan bedarálják és joghurt lesz belőle. :)
A fagyasztott zöldségek meg boldogan énekelve menetelnek a fagyhalálba. :) -
#1577 csk azt tudnám, mi a fasztól ilyen boldogok azok a zöldségek ha meg fogják enni őket?
lehet emosok -
Daza500 #1576 Bondüel zöldség reklám.
Ha ezt Travolta meglátná, sírógörcsöt kapna, az biztos... -
Prof William #1575 Rómaó és Júlia lakást keres mint boldog pár.
Ha jól emlékszem Rómeó és Júlia sosem voltak boldog pár hanem egy csomót gyötrődtek majd mindketten meghaltak.
Persze sírhelyet nem reklámozhatnak. :) -
Tomek83 #1574 Van az a reklám,amikor a csaj szobabiciklizik és nyomatják a képébe a szelet,akkor mondja hogy:most kapcsoljátok erősebbre. És nagyon örül,mert fasza a haja. De nem értem hogy miért szobabiciklizik,annak mi köze van a hajához?elég lenne ha csak ott állna a szélgép előtt,vagy akkor menjen ki a hegyekbe tekerni és Ő tekerjen gyorsabban a széllel szemben.
-
Prof William #1573 Blikk reklám...
KÖZÖD? - úgy kéne pofánvágni a valóságban ilyen kölyköt hogy a fal adja a másikat. Nagyon irritál ez a reklám... -
Daza500 #1572 A UPC egy paraszt cég, mert hozzánk nem akar kiépítkezni... -
yosha #1571 Miért?
A SARIDON reklámban, amikor a friccek mennek menteni a hegymászócsajt, és az egyiknek rohadtul fáj a feje (2 kézzel masszirozza halántékát ha jol emlékszem, de egyel tuti), a másik meg a gyogyszeres dobozban matat, KI A HALÁL vezeti a helikoptert?