1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#328 Én meg a macskaeledel reklámoktól vagyok ki teljesen, amikor a petrezselymet a kajája mellé rakja, mintha kurvára érdekelné a kibaszott macskát, hogy ott van-e vagy nem! -
Ramza #327 Nagyon lecsúszott ez a topik, kicsit visszahozom, szar reklámból ugyanis mindig tól sok van.
Mondjuk én a most futó Voda reklámot nagyon szeretem, szerintem a kevés jó reklám egyike. -
#326 Fórum >> Zene, MP3 >> Reklámzenék -
#325 És melyik az a külön topik?:) -
#324 Kösz szépen! -
#323 A Csökkentett aroma is elhangzik vagy 4szer :( kurva cxar :((
-
#322 Koffeinmentes Omnia:
-Még ilyet!
-Ezaz: még ilyet!
-Még ilyet!
-Még ilyet? -
#321 Mirwais - I can't wait, de van erre külön topik. -
#320 Az Axe-os reklámnak a zenéjét nem lehet vhonnan leszedni? Mert nagyon bejövős!
Meg a McDonalds-os zene is tuti.Na az is kéne :)))) -
#318 Ez csak azért utálod mert te Kolbee vagy és esküdt ellenséged a virsli. :D -
szando #316 btw ittatok már borostyánt? Én még nem találkoztam vele, de az az érzésem, hogy nagyon bejönne, ugyanis nagyon szeretem a félbarna söröket. -
szando #315 Az az itt az hol van? Én kecskeméti vagyok, itt nálunk nagyon nyomják. -
#314 itt még egyszer se ment -
szando #313 Tudjátok melyik reklámot szeretem a legjobban?Azt az axeleros reklámot ami moziban szokott menni.
Nem tudokk élni nélküled, engedd hogy élhessek veled, esküszöm mindent megteszek, hogy interne-tez-hes-setek. - Énekli az a buzi fóka olyan kurva falsch hangon hogy olyat még nem hallottam. Ráadásul rohadt szarul van megrajzolva az egész... Aztzán meg: "hal letöltése - 100%" azt jön a sok hal. FULL KÉSZ! -
#312 jah ! mert ezek legalább jópofák -
#311 Nem tudom írtátok-e már de a Vitelinea reklám az valami eszméletlen.
Jön a csaj le a lépcsőn, aztán elbaszódik majd a kamera ráközelít és nyomja a reklámszöveget.
Hát azt hittem valami poén akar lennei de nem, ez maga a reklám. -
#310 Épp ezért nem kell reklámozni a németeknél. -
#309 viszont a sony wega reklámok nagyot ütnek főleg amiben a kis szörny van a csávo hasban..sajnos még mindig nem láttam az elejét csak onnan hogy a szörny kezet fog a csécsoval:) de kuuurvanagy az a fej amit a szörny vág:))))))) loooooooooool -
#308 Azért mert a magyarok közttudottan "Üveg sőr a kézben + Fradi Újpest meccs" nemzet. :) -
#307 "Egy tálca Soproni ÁszokOT" Orrodat is tiszticcsa effektus.... -
#306 inkább nyomják a sörreklámokat ezerrel, mint az ilyen mosópor, fogkrém, meg hozzájuk hasonló reklámokat... -
#305 Elképesztő mennyi sörreklám van az utóbbi 1-2 évben.Szerintem magasan vezet a mosóporreklámok előtt is.Nem elég a magyar sörök tömege(AranyÁszok,Soproni Ászok,Borsodi,Szalon,Borostyán), külföldi is van legalább kétszer annyi.Érdekes, hogy például a németeknél-akik köztudottan sörívó nemzet-sem látunk ennyi sörreklámot. -
#304 MH +Carlos+: Az erdekelne de ne kuldd at, mert modemes vagyok. Neten nincs fenn valahol? Mert akkor szep lassan Getrighttal leszedném.
Egyébként meg:
"Anyu ha mos, probléma nincsen,
Anyu ha mos, fehérebb minden.
Anyu varázsol: tűnnek a foltok,
sugárzik a fehérség a CLOROXtól!"
(kicsit odabasz)
-
#303 Ami most nagyon bejön: csávó ezerrel nyomja a szobabiciklit, meg a felüléseket, közben nőket hívogat, de mindegyiknek megváltozott a száma 70-re. Aszongya: "Kiskunpitypangról mióta lehet 70-sel dumálni?"
végén meg zabálja a kolbászt a nyitott hűtő mellett: "Ezeknek fogyni..." -
#302 -
Ramza #301 Köszike, le is húztam, jó. -
Ramza #300 #256
Úgy látszik ugyanarra nyílik a bicska a zsebünkben -
#299 A kedvencem, mert olyan hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűs.
Geci rajzolt pingvin (?), megrúgdosnám, aki kitalálta. -
#298 bótbó-->hütöbe-->gyerök szájába -
#297 kinder csoki a hűtőbőőőőőőőőőőő?
Nem a botboooo te köcsög kurva! -
#296 már le is töltöttem -
#295 a szám címe: Raja Mushtaq - The Sculptor -
#294 én is -
#292 (indiai)... már csak az elefánt szemszögéböl is -
#291 Az nagyon komoly!
A zenéje nincs meg valakinek?
(ami a végén van)!
Amúgy megvan a reklám! Gyöngyszem! -
#290 Az g**inaaaagy :DDDD -
#289 Az Arany Ászokos reklám, azt a piros pulcsis csövest le kéne lőni. F****m, ha vki igénytelen, és úgy néz ki mint egy csöves, miért szerepel a tv-ben? -
Cat #287 mostanában vetitenek egy iszonyat kurvajo reklámot, a citroentől
két kisgyerek, egy fiu és egy lány veszekednek, kezukben varázspálcával, és folyamatosan átváltoztatják az autot, és közben dacosan kiabálnak: "kabrio! kupé! kabrio! kupé+" stb.
iszonyat nagyon tetszik, leakadtam amikor előszőr láttam
szellemes, jól megcsinált, figyelemfelhivo reklám, tökéletes munka -
#286 A két kis rappelő KinderJoy kölyköt kéne még jól nyakonvágni. -
#285 Húú!Ez a CSIWAWÁS reklám az őrületbe kerget!Köcsög DJ BOBO!