1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
Daza500 #1730 Az anyja meg milyen büszke rá, hogy médiaszemét lett a lányából... -
#1729 A macska lehet a Réka...biztos répázgatnak együtt ha nem látja őket senki. Igazi érotiká!
Katica meg hülye,hogy nem személyesen meséli el barátainak hanem telefonon keresztül és így több pénz folyik ki a zsebéből...na de mióta "sztór" lett megteheti biztos! -
#1728 Huh most láttam előszőr de már felidegesített:
Katica ott volt Katy klippjének forgatásán és már alig várja hogy láthassa az elkészült klippet. Elmondása szerint nagyon élvezte és ezt a barátainak a T-home paletta díjcsomag segítségével meséli el.
Ki a jó kurva eget érdekel?-.-" Én meg lewarezoltam Katy lemezét oszt akkor mivan. Olyan szar hogy szavakba se lehet fogalni. Oszt ilyen fosra veri a nyálát Kati hogy ilyenbe szerepelhet? hát blőőőő -
#1727 Múltkor már láttam egy bakivideójukat, de ez klasszisokkal jobb! :D Nekem mondjuk nem hiányzik a macska... az már tényleg idegesítő. A TV-ben is olyan a macska hangja, mint egy 50 éves transzexuális pedofilnak! -
cirokmokus #1726 A macsek hangja valóban kicsit perverzre sikerült :D Egyébként meg azért nincs itt, mert éppen a lakókocsijában relaxál és készül a következő szerepre -
kiskapucska #1725 Mondjuk a macskát én nem igazán bírtam. Meg nagyon rondára sikeredett szegényke, de lehet ezzel akarták tükrözni azt, hogy ő gonosz vagy rossz, nem szereti a hörcsögöket. :D És a hangja is irritált :D jobb, hogy nincs benne -
kamilla6666 #1724 Hú tényleg, lehet hogy most adtál egy jó ötletet a marketingeseknek.. ;) -
Már csak a macska hiányzik, és akkor teljes a katarzis... -
#1722 Egyiknek se de ez még érthetetlen is :)
Gondoltam írok a chevrolet-nek megkérdezem de amilyen faszok szerintem nem tudják -
Daza500 #1721 Melyik autóreklámnak van mondanivalója ? :) -
#1720 én értek belőle muffint meg börgert, de inkább a reklám "mondanivalója" érdekelne -
Daza500 #1719 Az biztos, hogy az első szó az "muffin".
Legalábbis én annak hallom.
A másodikat már sehogy se tudom kivenni... -
#1718 De milyen vakert löknek benne? -
Daza500 #1717 Csak az alakja volt előttem, azért ugrott be az. :D
(Francia autók rondák) -
#1716 Az egyik leg okádékabb,és leg irritálóbb reklám... -
#1715 #1706
Nem citroen :) -
Daza500 #1714 Valaki árulja már el, hogy mi a tökömet vartyognak az igénytelen Citroen reklámban a gyorsbüféknél ? -
Tomek83 #1713 Régen be akartam írni,de valahogy mindig elfelejtettem: Merci reklám, a legnyálasabb shit ever.
Na meg most vannak ezek a Westend reklámok: Bence imád a WE-be járni,bakker inkább fodrászhoz járjon,ilyen fejjel ki nem mennék az utcára.
Ráadásként a kurva a djuice reklámban,meg a kocka gyerek is,headshot mindkettőnek. Kurvára nem olcsó a djuice,rohadjon meg. -
Cat 02 #1712 Hatalmas :D
-
oynis1 #1711 hihihi azért kommandózik a BÉLA :D:D mert azt hiszi, hogy a kiszolgáló srác rosszul adott vissza :) Pedig csak ilyen olcsó a BK... na ja. -
#1710 Papám egy hős! Ahelyett, hogy otthon internetezne eladta magát egy TV-s reklámért, tehát médiakurva is lett!
Anya nézd mit tanultunk:
Ice, ice, Ping Win. -
Daza500 #1709 Vajon a Kindertojás reklámot már megint miért egy noném b*zihangú férfival kellett elkornyikáltatni ? -
#1708 Én nem értem a Burger King reklámot,hogy mit kommandózik az ürge... -
Tomek83 #1707 A papám egy hős,ahelyett,hogy otthon nézné a nagy cicis néniket a neten,elhozott a játszóházba és itt stírőli a kislányokat.
Kretén fejű gyereknek és a net buzi apjának headshot. -
#1706 Valaki magyarázza már el a Chevrolet Spark reklámot, mi az a hablaty? -
#1705 Na ne mondd már hogy nem érted a lényegét.. itt nem a szó értelméröl van szó hanem a kiejtésröl... -
Daza500 #1704 Csak az a probléma, hogy nincenek tisztában azzal, mit jelent maga a "class" szó.
Így a reklám teljesen értelmét veszíti.
Ezzel meg nem kéne dobálózniuk. -
#1703 Hát nekem meg pont hogy nagyon tetszenek ezek, én naponta látom a hirdetötáblákon öket és bejön, vicces és pont hogy nem az az unalmas vacak reklám ami általában mindenhol látható :)
A rádió pedig úgyszint jó :) -
#1702 Sziasztok
Rákerestem erre a topicra mert muszáj kiírnom magamból.
Én egy alapvetően boldog elégedett ember vagyok, de ezek a Class FM reklámok a metró aluljárókban....
"Class, hogy átadod a helyed"
"Class srác vagy"
Ez engem annyira irritál, hogy hihetetlen(és ugye mindennap látom).
Alapvetően igénytelenség az angolt a magyarral ugyanabban a mondatban ilyen szinten keverni de bazmeg ez a szöveg...
Ez a legalja...Sok szar reklámot láttam már de ilyen nincs...ez alá nem lehet menni....
Ha valaki tudja esetleg olvasta vagy ilyesmi, hogy ki találta ki ezeket a csodamondatokat a Class FM reklámjaként legyen szíves ossza meg velem. Komolyan mondom felkeresem és beszélgetek vele....nem számít az elb*szott idő... -
Daza500 #1701 "Milye van neki ami nekem nincs ?!"
Nem értem, hogy miért kell pont egy samponreklámban ennyire feltűnően mutogatni az egyik legrosszabb emberi tulajdonságot: az IRIGYSÉGET ?
Ráadásul egy nő szemszögéből. Miért jó ez ? -
#1700 Újabban az Unicredit télapós reklámja bassza fel az agyam. -
chetory #1699 Jaj, megint adják a kakaós Jó reggelt reklámot, de egy kicsit megváltoztatva. Most még idegesítőbb. -
#1698 megint elővették az éneklő pénztárcát. s büdzséééé. a f@szomat má'!!! -
Daza500 #1697 Pénztáros néni helyében már rég elküldtem volna őket a p*csába... -
#1696 3 baszatlan picsa unatkozik :) -
Tomek83 #1695 Van az új Raiffeisen bank reklám,amikor a 3 rüfkének nagy tervei vannak,új konyha,1000. nyelvvizsga. Hálistennek elkészült a 2. még idegesítőbb rész is,amikor a boltban tökölnek a "következő vásárló" táblával.
Amúgy rájöttem hogy az összes bankos reklám kurva idegesítő:) -
#1694 Basszus.
Látszik, hogy még nem láttam elégszer.
A kislány második kérdésekor a köhögésre kérdez rá, nem a tüsszentésre.
http://www.youtube.com/watch?v=iuyx2R-g7T0
Ácsbalta? De csak mert a szeretet ünnepe itt van a közelbe, mert amúgy húskampóval, nem? -
Daza500 #1693 Van olyan, aztán az a valaki jól verheti a fejét a falba, hogy az apró betűs részt nem olvasta el, hogy ennyi pénzt kidobott erre a szarra. :D -
Tomek83 #1692 Akkor fordítsuk meg:) 2050et ír ki,én örülök mint majom a farkának,és bátor vagyok, megnyalom a konnektort,-mert ugye úgyis 2050ben halok meg-és ha egész véletlenül konnektornyalás közben meghalnék akkor kaphat a család kártérítést?:) -
Prof William #1691 A halálgenerátor valszeg mindig valami jó távoli időpontot ad meg minimum 2050-felett. :) Ha meg még akkor is élsz akkor már úgyis rég nem mobiltelefonokkal hanem plazmaenergiás agyolvasó nexusokkal fogunk beszélgetni. :)
Vagy füstjelekkel ha nem alakulnak jól a dolgok. :)