78
Hol vannak?
-
#36 az mit csinál? valamerre csak jár.. nem hiszem,h az normális élet,h egész nap csak gép gép gép -
#35 és aki már nem jár iskolába és buizni? XD -
#34 bulik,iskola,csak a reklámban igaz,h neten vannak az igazi nők -
#33 micsoda topik.. =| -
#32 Azért nem volt nekem túl sok nőm
Mert az átlagosnál több a szőrtüszőm
Hiába vagyok okos és ragyog a szellemem
Ha közben sűrű szőr van a mellemen
Sötét erdő nőtt a hátamon
Barna pamacs lóg a vállamon
Hónom alatt virgács, a talpam tar csupán
Úgy nézek ki, mint egy orángután
Nőt akarok és gyorsan
Nőt, de inkább mostan
Elég volt a hosszú koplalás
Nőt akarok és gyorsan
Nőt, de ezt már mondtam
Rám férne egy kéjkirándulás
Ha átölel egy lány, bozótba nyúl
S ha ülök, érzem kissé szúr alul
Nem csoda, ha sokszor zavarban vagyok
Hánynom kell, ha magamra gondolok
Nőt akarok és gyorsan
Nőt, de inkább mostan
Elég volt a hosszú koplalás
Nőt akarok és gyorsan
Nőt, de ezt már mondtam
Rám férne egy kéjkirándulás -
#31 lol. -
#30 azé kösz -
#29 ok már beláttam beszéltem vele igazad van... -
#28 szánalmas dolog egy csajért törni magad. ha nem kellesz neki, akkor ez van. majd lesz másik... -
#27 Ez igaz de már annyira beleéltem magam hogy megvagyok most zavarodva:D azé kösz a segítséget gondoltam énis az időre de az meg olyan hogy vagy sok vagy kevés... -
#26 Mindig lehet valami okosságot, tanácsot mondani, de ami neked kell az majd idővel jön... :)
De ami nem a tiéd hogy veszíthetnéd el? -
#25 Najó nem akartam másik topikot nyitni szal ide írom mert a nézettebekből talán ez a legmegfelelőbb. Szal a hejzet:
Van egy csaj nagyon jól elvagyunk meg minden és a buli előtti este "meg is beszéltük" h járni fogunk jó ez mindegy,.. ez így szép is lett volna meg minden csak h én a hülye fejemmel élmentem egy másik partyra(és később mentem oda ahol ő volt..) és kissé ittas voltam a lényeg az hogy ő meg "összejött" azaz valaki más tetszik neki mert ezt mondta... én nem tudom h ő csak meg akar féltékenyíteni de így mondta nekem: -esély az van de más van...(aztán megkérdeztem h ők járnak és azt mondta h még nem..) jah ez 2 napja történt:D... nemtudom hogy szerezhetném vissza mert suliban akarom félrehívni és akkor ott vagy mi?? nem akarom elveszíteni segítenétek?... köszi
UI:ha valaki regényt akar írni és:) namindeggy email:[email protected] -
#24 Rögeszméje volt, hogy ő mindig mindenkivel őszinte - csak magával nem tudott az lenni. :( -
#23 követendő példa. -
#22 Hát utolsó beírásaiból azt vettem ki, hogy már nem akarja eltartani senki, utcára került, gondolom most kint csövezik valahol. Utolsó beírása az volt, hogy hazaköltözik, mert kidobta a nője (bár kétlem, hogy volt neki) és felmondott a melóhelyén, nem tudja mikor lesz újra netje. Hát ennyi. :)
Reménytelen naplopó zsivány, remélem megemberesedik/megemberesedett. -
#21 nagyonnnnn D:
de mi lett vele ? miérrt nem jön sg-re ? :| -
#20 mikikét örökre megőrzöm a szívemben. :)) a pápai bölcs -
#19 kajak jó volt a szánalmas szövege :) -
#18 Nektek is hiányzik mikike? :D -
#17 ezen a topicon besírtam most :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd -
#16 ÉN IS ÉN IS ÉN IS ÉN IS DE MÁN MOST AZONNSAL -
#15 fujj fel egyet :DDD -
#14 értelem a köbön -
ügynök #13 oifvjőoijb
-
#12 és ha se merdzsó se nagy IQ-s szőke akkor feleslegesen mentél el :D -
#11 Űber LOL!!! -
#10 1etértek veled!!! -
#9 :)
A netes ismerkedésről még annyit, hogy a súlyát FELTÉTLENÜL kérdezd meg, hogy nehogy úgyjárj, mint az egyik haverom, hogy ilyen-meg-olyan bombanő (irc után). Találkozás után meg: 2 mázsa volt... :) -
#8 ezzel én is egyetértek, diszkóba max a pasiját megcsalni megy egy normális nő, aki meg nem, annak viríthatod a merdzsó kulcsot.... -
#7 GregSB-nek teljesen igaza van a distkós lányokkal kapcsolatban. Főleg a baffalócipő:))
Broaaf... -
#6 semmi baj a netes ismerkedéssel, csak szokni kell a mennyiséget meg az arányokat
havi 200 új ismerősből azért akad egy igazi
én 5 éve ismerkedtem meg a barátnőmmel IRC-n, nincs ebben semmi különös -
#5 diszkókban a nőstények ama csodás példányait lelheti fel max., amelyek rendkívül áramvonalasak, ám legnagyobb problémájuk, hogy másnap a piros-fekete vagy esetleg sárga-lila báffálójukat vegyék fel. Továbbá azon komolyan elgondolkodnak, hogy ez hogyan passzoljon az új színes telcsijükhöz, és a krokodilbőr hegyesorrú cipőjükhöz.
Egyebet nem tudok elmondani. -
#4 nos ott kezdődik hogy nem ilyen helyeket ajánlok hanem Disko város stb... -
K.András #3 Most te valoban nöt akarsz, vagy azt hogy csak széditsenek???Mert neten csak széditeni fognak,ha nöt akarsz akkor néz körül a "territoriumod" közelében,bár ismerve téged esélyed megközeliti a nullát. -
#2 helyi járatú buszok,egyetem,főiskola itt érdemes szét nézni -
#1 Hol van sok felszedhető csaj?
Melyik chatcsatornát, internetes párkereső oldalt, egyéb helyet javasoltok?