78
Hol vannak?
-
Kepek #78 "Pár év, és robotokkal fogunk szexelni – legalábbis ezt állítják a tudósok" -
#77 A farkamon van mind, azért nem találod őket -
#76 de szánalmas ez a sok reklám... -
lexy10 #75 ilyen nokkel kell ne kezdj félős www.hero10.atw.hu -
tmsaron #74 ja, jó -
klexa2 #73 cs itt van egy kemény video:
www.kretens.atw.hu
-
klexa2 #72 cs itt van egy kemény video:
www.kretens.atw.hu
-
tmsaron #71 ajánlom figyelmetekbe -
Bájital #70 jujj....elütöttem....tiszta ciki...TÖRÖLNI AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!
HOL VAGY MODERÁTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bájital #69 Szia kócos fejű!
Mi a baj,miben segíthetek?
-
Rundstedt17 #68 Ki mint vett úgy arat! -
#67 amúgy visszatért a topic házigazdája. -
#66 Ez így van. Tapasztalatból mondom. -
Rundstedt17 #65 Ja szerintem is.De lehet hogy valaki nem akar komoly kapcsolatot. -
n3whous3 #64 Kis ellentmondás: Ha valaki csajozási tanácsokra szorul egy ilyen helyről, mint az alábbi, valószínűleg nincs sok önbizalma (nekem sincs). Nos, ott van az a cikk arról, hogy hogyan csenjük el más nőjét. Már nem azért, de, ha egy csaj otthagyja érted a barátját, nem tudom pár hónap múlva mire számíthatsz.. Szerintem ugyanerre, csak te leszel az otthagyott. Persze van kivétel, de.... -
xxPettxx #63 Olvassátok el a cikkeket!
www.csajozasitanacsok.hu/cikkek -
Bájital #62 Ne kiabáld...szerezd meg!!!! -
#61 szerintem az előbbi -
MoSFeT #60 Tapasztalat(ok) vagy csak előítélet(ek) alapján beszélsz? -
Skill #59 iiiiigy van! -
kritikuss #58 "...unod már a pocakos, szakállas Mikulást bámulni???
Íme itt van 11 jóképű, izmos tatabányai Télapó, akik közül
válogathatsz!!!"
www.muscleteam.hu -
elizzz5 #57 Ne csak akarj tegyél is érte valamit :P !!! -
#56 Hagyjuk már ezt a baromságot! Ha vkiben nincs benne a csajozási hajlam,vagy egy félénk kis akárki,akkor olvasgathatja ezeket unalomig,úgyis vhol be fog fuccsolni. S akkor mit csinál? Előveszi a papírt amire leírta mit kell csinálni?:DD Mindenki próbálja meg magát adni,s előbb-utóbb megtalálja azt akinek az kell. -
#54 De nekem ettől függetlenül hiányzik. Nem lesz sg-n mégegy ekkora balek.
Még az sg idiótája címet is elnyerte, pedig nem tudom, hány ember birtokolta ezt a rangot. -
#53 az biztos. -
G_ArchAngel #52 ha ezen múlna, akkor lenne annyi ember, hogy a világ legdrágább mesterlövészét is felbéreljék:) -
#51 még él? ha éppen kötélre gyüjt hogy felkösse magát, támogatom :) -
#50 inkább az az érdekes, hogy hogy fér össze a tanulás, és eredmény az antiszoc jellemmel. Amúgy inkább aszociális. -
G_ArchAngel #49 nem biztos, hogy mostanában vitázós kedvében lenne, kapott pár pofont az Élettől..
furcsa, mert tanulmányai és eredménye alapján sokra vihetné, de kicsit antiszociális jellem...:) -
#48 Aha légyszi! Ő mindig vevő volt egy kis nyomorék vitára. :D
Azon sem csodálkozom, hogy vakvágányra futott a kapcsolata, hiszen mindig itt lógott, nem tudom ki finanszírozhatta, illetve csak tippeim lennének.
Mindenesetre nem nyugtatna meg, ha 30 perc közelségbe lakna tőlem. -
G_ArchAngel #47 mikikéről jót vagy semmit, egyébként közel sem pápai - lehett volna, de vakvágányra futott a kapcsolata...
visszaköltözött szülővárosába és biztosítási ügynökként tengeti az életét:)
felhívjam, hogy hiányoljátok?:)))
(Klau, Tőled nem is lakik messze, 30 perc alatt ott van, ha szeretnél neki egy szendvicset készíteni:DDD) -
#46 szanalmas.hu :D az egy jo oldal neked :) -
#45 ASD:DASD:DASD:D:DAS:DD:SA:DS -
#44 láltápig -
#43 ez az a izé.. a .. az illatanyagos loszar?:| megse nézem.. rendelek innyár egy konténerrel :DDdd -
#42 ahh de szánalom........ :DD -
#41 /fav -
#39 énisakarok!4 -
#38 munka és gép -
ugot2know #37 menjen ki a buszállomásra!