perverz állat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lassan csak emberölésért kerülsz börtönbe.
sitten akarsz ülni, ahol megbasznak a bentlakók?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a vipera tiltott eszköz
bûncselekményre akarod rávenni embertársadat? mindezt nagy nyilvánosság elõtt? ugye hogy nem :)
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
x#Kata: Gázspré,Sokkolo, Viper valami legyen nálad sok köcsög van
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

:DDDDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://gaborszantai.co.uk/

-the invisible-
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ilyet én is láttam! Valami magyar mûvészfilm volt.
amik nekem a legdurvábbak voltak az egy sertés egy férfit...
meg amikor lábnélküli nõkkel bûvészkednek :)
Hajrá Dózsa György!
A Mission Impossible forgatása:

szal szerintem én lassan mindent láttam már :))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Toto
- Barfly: A férfiak G pontját megtalálni körülbelül olyan egyszerû, mint a nõi G-pontot. Vagyis kitartás, türelem, és összeszokott szeretõk kérdése az egész.Tudományos alapja is van a dolognak. .A férfi G-pont ahogy a nõknél a vaginában helyezkedik el, úgy a férfiaknál a végbélben, a prosztatánál. Nem is kell túlzottan sokat tapogatózni, mert kb. 7-8 cm-re van a végbélnyílástól befelé. Mûködése is azonos a nõi G-ponttal. Enyhén felfelé nyomva, kicsit masszírozva csodákra lehetünk képesek, mivel ezzel az egyszerû mozdulattal a prosztatát masszírozzuk.
Ezzel az egyszerû kiegészítõ mozdulattal óriási orgazmust érhetünk el a férfinél.
A 20. század elején már alkalmazta néhány buzgó feleség ezt a trükköt. Sõt a Második Világháború alatt is alkalmazták kezelésként, ha a katonák nem lehettek nõvel. Azonban vannak olyan férfiak is akik ezt a módszert egyrészt izgatás gyanánt használják, másrészt pedig az orgazmusuk beteljesedéséhez. Megfelelõ gyakorlat esetén ugyanis csodálatos az orgazmus.
- Barfly: Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én maradok a jól bevált hagyományos módszernél. :)
- ricsi: Vazzmeg, csupa sz@r lett az ujjam, de nem találom
- Hoz_Hun: ricsi: legközelebb huzz az ujjadra egy kotont...:DD
Egyébként magadnak szerintem egy kicsit nehéz is lehet. Még ha eléred is a G-pontod, egyik kezeddel(ujjaddal) körzöl, a másikkal meg huzogatod (vered) a farkad....
Szép látvány lehetsz... :D
- Ria: Jajjj Ricsi:)))))))))))))))
de pá storyn akkorát röhögtem ,hogy majd meg döglöttem a röhögéstõlhttp://thenamelessphoto.com/
bar ezt masik ismerosom ( remelem
) megkapja ezt. drog rehabilitaciora sem jart be fel evig, most majd megy a dutyiba!Hajrá Dózsa György!