perverz állat

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na lányok vélemény?
Mike at home
akkor neked nagyn jó ügyvéded lehet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

immovable
nagyon sok mindent megtehetsz anélkül, hogy akár priuszod lenne.
lassan csak emberölésért kerülsz börtönbe.
Mike at home
akkor esélyed nincs, hogy jól gyere ki egy vipera hazsnálatból
sitten akarsz ülni, ahol megbasznak a bentlakók?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

immovable
dehogy is. az kéne még :)
Mike at home
rendõr vagy?

immovable
okosan kell használni. akár a rendõrök :)
Mike at home
ejnye
a vipera tiltott eszköz
bûncselekményre akarod rávenni embertársadat? mindezt nagy nyilvánosság elõtt? ugye hogy nem :)

immovable
miután rátapostál, akkor kellett volna az állandó tartozékot elõvenni (vipera) és elvenni a kedvét egy életre a nyúlkálástól :)
Mike at home
ménem hugyálsz a fatövébe :))

The Protector
Velem 1 hete esett meg hogy hugyoztam a népligeti fizetõs wc-ben.Az utolsó elötti wc hez mentem mert piszoárba nem szeretek pisálni.egyszercsak látom h egy kockában dreékmagasságban ki van vágva az ajtóból egy darab és egy faszi nyúl át rajta.nem tudom mit akart lehet a bránert akarta letépni vagy a farzsebembõl a pénztárcámat kivenni.na szóval nyúl át már a fél karja átlóg és mérlegelés nélkül felemeltem a lábam és rátapostam úgy a kezére h egybõl meghajlott mint vmi rongy és égtelen reccsenés lett belõle de nem ordított.még a könnyeim is kifolytak az ijedtségtõl.Menekültem ki a wc-bõl mint a mérgezett egér.Ha nem hiszitek nézzétek megaz uccsó elötti klozet bal oldali falát derék magasságban.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fuu emberek, félholtra röhögtem magam ezen a topigon :) súlyos storyjaitok vannak :D :D :D

Lteebee
És banánbomba, meg aquasheep?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Sir Quno Jedi
Kemények vagytok, mint a dunakavics vazeg !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
legalább fáj a hülyeség?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bld
én rakétavetõ nélkül utcára sem lépek, sose lehet tudni azért persze van egy-két kézigránát meg repeszgránát is a zsebemben.....mondom én sose lehet tudni

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Bandew
Már megint kezded? :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike
de kemények vagyunk mind a12 évünkkel

Strahd_
3# Fluga: Viperrel kell iennek elboronálni és elmegy a kedve....

x#Kata: Gázspré,Sokkolo, Viper valami legyen nálad sok köcsög van

nagykispeter
Ez aztán a fasza nõ pont ilyenre vágyok!Egyébként elõl mi mozog a feje vagy a segge?!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Milyen jó ha újra esik a hó!

O0D:
el és ki ásás :)

Hajrá Dózsa György!

Mike at home
teccik

Sír-ásó mi?:DDD:DDDD
:DDDDD

A természet lágy ölén:

Elment a kedvem a szexfilmektõl! Mindig ez villanna be...

...a szerelem lágy ölén...

Nem is vártam ilyen nagy lelkesedést!:D

O0D:
igen, muvesz film :DDDDDD
persze...

Hajrá Dózsa György!

fifi
egeeeennnn!!!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

http://gaborszantai.co.uk/

Rakjak még föl hasonló képeket?

asztamocskosúristenit

-the invisible-

[HUN]PAStheLoD
tényleg pfuuuj :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[Walaki]D`Lair
BROÁF

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

"meg amikor lábnélküli nõkkel bûvészkednek :)"
Ilyet én is láttam! Valami magyar mûvészfilm volt.

O0D:
és még engem tartanak aberáltnak :)))
amik nekem a legdurvábbak voltak az egy sertés egy férfit...
meg amikor lábnélküli nõkkel bûvészkednek :)

Hajrá Dózsa György!

Íme egy kis ízelítõ:
A Mission Impossible forgatása:

Én is sok udorító dolgot láttam már életemben, de eddig csak képekben!

Mike
talan a www.stileproject.com-on

:DDD Ezt meg hol láttad?

Mike
en lassan már mindent láttam, na mondom kecskével még nem erre, jómultkor nesze, kecske nyomja hátulról, nézem jobban, bazz ez muksi

szal szerintem én lassan mindent láttam már :))

[HUN]PAStheLoD
csak olyan hétnapmúlvamekhalsz videjókat néz mindenkim mostanság :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

nemcsakfeel
élõ emberekrõl videó ? ez tényleg undorító :DDDDD

*hihi ** *

Nem, de nem is akarok!
Toto

Mike at home
nem láttál még ilyen videot?

Ezt egy fórumban olvastam és k**va nagyot röhögtem:
- Barfly: A férfiak G pontját megtalálni körülbelül olyan egyszerû, mint a nõi G-pontot. Vagyis kitartás, türelem, és összeszokott szeretõk kérdése az egész.Tudományos alapja is van a dolognak. .A férfi G-pont ahogy a nõknél a vaginában helyezkedik el, úgy a férfiaknál a végbélben, a prosztatánál. Nem is kell túlzottan sokat tapogatózni, mert kb. 7-8 cm-re van a végbélnyílástól befelé. Mûködése is azonos a nõi G-ponttal. Enyhén felfelé nyomva, kicsit masszírozva csodákra lehetünk képesek, mivel ezzel az egyszerû mozdulattal a prosztatát masszírozzuk.
Ezzel az egyszerû kiegészítõ mozdulattal óriási orgazmust érhetünk el a férfinél.
A 20. század elején már alkalmazta néhány buzgó feleség ezt a trükköt. Sõt a Második Világháború alatt is alkalmazták kezelésként, ha a katonák nem lehettek nõvel. Azonban vannak olyan férfiak is akik ezt a módszert egyrészt izgatás gyanánt használják, másrészt pedig az orgazmusuk beteljesedéséhez. Megfelelõ gyakorlat esetén ugyanis csodálatos az orgazmus.
- Barfly: Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én maradok a jól bevált hagyományos módszernél. :)
- ricsi: Vazzmeg, csupa sz@r lett az ujjam, de nem találom
- Hoz_Hun: ricsi: legközelebb huzz az ujjadra egy kotont...:DD

Egyébként magadnak szerintem egy kicsit nehéz is lehet. Még ha eléred is a G-pontod, egyik kezeddel(ujjaddal) körzöl, a másikkal meg huzogatod (vered) a farkad....

Szép látvány lehetsz... :D
- Ria: Jajjj Ricsi:)))))))))))))))

Na bazz végigolvastam mind 3oldalt! Mekkora tahó 1ik másik ember bazz.Nem vicces de pá storyn akkorát röhögtem ,hogy majd meg döglöttem a röhögéstõl

http://thenamelessphoto.com/

Mike at home
:)

O0D:
jaja :DD
bar ezt masik ismerosom ( remelem ) megkapja ezt. drog rehabilitaciora sem jart be fel evig, most majd megy a dutyiba!

Hajrá Dózsa György!

Oldal 1 / 5Következő →