910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
-
#709 tavaly sajnos nem voltam, mind1 jo volt. Pet Duo -n volt valaki? nagggyon zuzda volt -
#708 Hat ha a zeneket nem is cserelik le teljesen, azert az elvarhato hogy az actjuk fele ne egyezzen meg utemre, ritmusra pontosan a tavalyival, nem? -
#707 szerintem igy volt jo mert igy sokan (en legalabbis) ismertek a szamokat igy tudták énekelni.
képeket csináltam telóval, zsírak lettek sztem -
#706 Feelinges volt Lexy & K.Paul, de azert egy kicsit jobban is megujulhattak volna egy év alatt... -
#705 jóvót az egész vazze
[kurvanagyot tombolt lexy & k.paul-on] -
#704 Én ismerek olyat aki egy héten egy napot alszik.. mondjuk 3 nap után egy olyan 5 perc míg elmond egy mondatot de akkor is fent van, és vezet meg minden!:) -
#703 300 perceset honnét tom leszedni?? -
#702 En konkretan nem talalkoztam meg olyan emberrel, aki 2 napot vegigpartyzik alvas nelkul es nem "torzul"...
Persze lehet hogy csak en vagyok mindig rossz helyen:) -
#701 ottleszek ;) -
#700 Ha atesik a holtponton, akkor mar nem lesz almos, viszont kurvara kezelhetetlen az ember ennyi ora nemalvas utan. -
#699 hehe :DDD
gondoltam :)
csajossal megyünk este partyzni, lofaxt sem alszik :D megnézem milyen feje lesz, de szerintem jobban fogja bírni mint én D: -
#698 Épp csak ugy ucsorgok a gep elott és tevekenykedek...celtalanul:D
Alvas nix -
#697 Szoktam én ennyit irogatni ide szted?:D -
#696 kitisztultál amugy teljesen ? :D
furcsák a mondataid :P -
#695 Amugy collinsék liveját erdemes meghallgatni!
Elso sorbol neztem/hallgattam végig és tényleg sok munka volt benne!
Bar a vegen, a Himnuszhoz nem kellett volna a live éneklés, meg kozbekiabalas: "had halljam!" ilyenek, gecc... Mintha valami RTL Roadshown lettem volna:P
Dj Newl eloben dobolt, az tök korrekt volt, bar szerintem nem volt eloben kihangositva, de mint show-elem, nagyon latvanyos volt.
Volt a végén még egy faszi, aki felugrott a szinpadra egy gitarral es elkezdte tolni rá... Gagyi, roadshow kategorias show-elem. Nem valo egy ilyen jellegu rendezveny keretein belulre. Ha szabad igy fogalmazni, akkor nem authentikus. -
#694 :@ -
#693 majd letöltöd :D -
#692 NÁÁÁM !!! tedd már be collinstól mert arról lemaradtam tegnap :\ -
#691 Inkább saját szettel kedveskedem :D -
#690 lenyomod az elejétől ?
vagy elég nekem collinstól is !!! -
#689 Rohadt jo volt!
Sokkal tovabb sikerult az emberi korulmenyeket fenntartani a kilatogatok kozott...Tavaly a mainhall nagyrésze már bedarált zombi lett 1-2 fele.
Iden sikerult elerni, hogy legalabb egy normalis idopontig nem ilyedek meg a tomegbol elobukkano arcok latvanyatol^^ Kb. 6-7 fele kezdtek gyulni a fullszarkész arcok.
Zeneileg abszolut meggyozo volt...Tavaly több "nagy név" jött el, de szvsz ez demagogia, h akit tobben ismernek, az jobb zenet tol. Remek muzsikakat hallgathatott, aki kijott.
Konkrétan egy csalodas ért: Lexy & K.Paul liveja... Azt gondoltam, hogy iden is eloallnak valami meroben ujjal.
Nem sikerult nekik...a tavalyi livejukat jatszottak le utemrol-utemre es csak kisebb valtoztatasokat eszkozoltek benne. Unalmas volt masodszorra, na...
Amugy a szervezes és az arcok is egesz elfogadhato volt. Nem volt annyi feltunoen suttyo arc, bar a hang mintha tavaly jobbat szolt volna.
A designrol...semmi kulonos. A techno meg mindig kotodik valahol az indusztrialitashoz, szal a hangar-jelleg ismét dominált. Ezt vártam kb:) -
#688 Tessék bekapcsolni a szaros rádiót! :D -
#687 hát én hajnali 2ig hallgattam és hát... -
#686 mondd hogy szar volt... lécci. -
#685 Igy az a gaz, hogy elkezdtem irogatni, de egy osszevisszasag lett, szal:D
Ha valamire kivancsiak vagytok, kerdezzetek:) -
#684 hazaertem^^ -
#683 Vinyl le ne töröld !!! -
Carti19 #682 Nemvalami jó minőség...de amíg lesz jobb ez is megteszi! :) -
cyrus #681 akárhogyis nézem ez csak 370 perc :( -
#680 Radio Drom : In Memorian Mayday Mixed by MrVinyl -
#679 :D -
#678 Akkor én hagyom a francba az egészet -
#677 LETÖLTHETŐ MAYDAY PART1 70 perc innen: http://info.dchub.hu/maydaypart1.mp3
Feltöltés alatt van a mayday part 2 is, 300 perces...aki szereti a technot!
-
#676 Mást nem nagyon tudunk csinálni -
#675 az fasza... akkor várunk... -
#674 az ftp.atw.hu-hoz nem csatlakozik nem a jelszóval vagy ilyesmivel van gond. Ugyanígy a rádió sg-hez se tudtam csatlakozni -
#673 regelj egymásikat ! próbáld több progival... miegymás ! -
#672 Hova lehetne még 400 megát feltölteni ez nem fog menni :/ -
#671 nah ? -
#670 na majd egy reboot után lehet