MayDay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
tavaly sajnos nem voltam, mind1 jo volt. Pet Duo -n volt valaki? nagggyon zuzda volt

respect to the man in the ice cream van

ThePartyFace
Hat ha a zeneket nem is cserelik le teljesen, azert az elvarhato hogy az actjuk fele ne egyezzen meg utemre, ritmusra pontosan a tavalyival, nem?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

cement
szerintem igy volt jo mert igy sokan (en legalabbis) ismertek a szamokat igy tudták énekelni.

képeket csináltam telóval, zsírak lettek sztem

ThePartyFace
Feelinges volt Lexy & K.Paul, de azert egy kicsit jobban is megujulhattak volna egy év alatt...

cement
jóvót az egész vazze

Adi
Én ismerek olyat aki egy héten egy napot alszik.. mondjuk 3 nap után egy olyan 5 perc míg elmond egy mondatot de akkor is fent van, és vezet meg minden!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
300 perceset honnét tom leszedni??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ThePartyFace
En konkretan nem talalkoztam meg olyan emberrel, aki 2 napot vegigpartyzik alvas nelkul es nem "torzul"...
Persze lehet hogy csak en vagyok mindig rossz helyen:)

PResident Evil
ottleszek ;)

ThePartyFace
Ha atesik a holtponton, akkor mar nem lesz almos, viszont kurvara kezelhetetlen az ember ennyi ora nemalvas utan.

PResident Evil
hehe :DDD

gondoltam :)

csajossal megyünk este partyzni, lofaxt sem alszik :D megnézem milyen feje lesz, de szerintem jobban fogja bírni mint én D:

ThePartyFace
Épp csak ugy ucsorgok a gep elott és tevekenykedek...celtalanul:D
Alvas nix

ThePartyFace
Szoktam én ennyit irogatni ide szted?:D

PResident Evil
kitisztultál amugy teljesen ? :D

furcsák a mondataid :P

ThePartyFace
Amugy collinsék liveját erdemes meghallgatni!
Elso sorbol neztem/hallgattam végig és tényleg sok munka volt benne!
Bar a vegen, a Himnuszhoz nem kellett volna a live éneklés, meg kozbekiabalas: "had halljam!" ilyenek, gecc... Mintha valami RTL Roadshown lettem volna:P
Dj Newl eloben dobolt, az tök korrekt volt, bar szerintem nem volt eloben kihangositva, de mint show-elem, nagyon latvanyos volt.
Volt a végén még egy faszi, aki felugrott a szinpadra egy gitarral es elkezdte tolni rá... Gagyi, roadshow kategorias show-elem. Nem valo egy ilyen jellegu rendezveny keretein belulre. Ha szabad igy fogalmazni, akkor nem authentikus.

PResident Evil
:@

VinylToy
majd letöltöd :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

PResident Evil
NÁÁÁM !!! tedd már be collinstól mert arról lemaradtam tegnap :\

VinylToy
Inkább saját szettel kedveskedem :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

PResident Evil
lenyomod az elejétõl ?

vagy elég nekem collinstól is !!!

ThePartyFace
Rohadt jo volt!
Sokkal tovabb sikerult az emberi korulmenyeket fenntartani a kilatogatok kozott...Tavaly a mainhall nagyrésze már bedarált zombi lett 1-2 fele.
Iden sikerult elerni, hogy legalabb egy normalis idopontig nem ilyedek meg a tomegbol elobukkano arcok latvanyatol^^ Kb. 6-7 fele kezdtek gyulni a fullszarkész arcok.
Zeneileg abszolut meggyozo volt...Tavaly több "nagy név" jött el, de szvsz ez demagogia, h akit tobben ismernek, az jobb zenet tol. Remek muzsikakat hallgathatott, aki kijott.
Konkrétan egy csalodas ért: Lexy & K.Paul liveja... Azt gondoltam, hogy iden is eloallnak valami meroben ujjal.
Nem sikerult nekik...a tavalyi livejukat jatszottak le utemrol-utemre es csak kisebb valtoztatasokat eszkozoltek benne. Unalmas volt masodszorra, na...
Amugy a szervezes és az arcok is egesz elfogadhato volt. Nem volt annyi feltunoen suttyo arc, bar a hang mintha tavaly jobbat szolt volna.
A designrol...semmi kulonos. A techno meg mindig kotodik valahol az indusztrialitashoz, szal a hangar-jelleg ismét dominált. Ezt vártam kb:)

VinylToy
Tessék bekapcsolni a szaros rádiót! :D

PResident Evil
hát én hajnali 2ig hallgattam és hát... <#wow3>

Narcotic Syntax
mondd hogy szar volt... lécci.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

ThePartyFace
Igy az a gaz, hogy elkezdtem irogatni, de egy osszevisszasag lett, szal:D
Ha valamire kivancsiak vagytok, kerdezzetek:)

ThePartyFace
hazaertem^^

PResident Evil
Vinyl le ne töröld !!!

Nemvalami jó minõség...de amíg lesz jobb ez is megteszi! :)

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

akárhogyis nézem ez csak 370 perc :(

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

VinylToy
Radio Drom : In Memorian Mayday Mixed by MrVinyl

windrunner
:D

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

VinylToy
Akkor én hagyom a francba az egészet

windrunner
LETÖLTHETÕ MAYDAY PART1 70 perc innen: http://info.dchub.hu/maydaypart1.mp3
Feltöltés alatt van a mayday part 2 is, 300 perces...aki szereti a technot!

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

VinylToy
Mást nem nagyon tudunk csinálni

PResident Evil
az fasza... akkor várunk...

VinylToy
az ftp.atw.hu-hoz nem csatlakozik nem a jelszóval vagy ilyesmivel van gond. Ugyanígy a rádió sg-hez se tudtam csatlakozni

PResident Evil
regelj egymásikat ! próbáld több progival... miegymás !

VinylToy
Hova lehetne még 400 megát feltölteni ez nem fog menni :/

PResident Evil
nah ?

VinylToy
na majd egy reboot után lehet

nekem kapcsolódik ftp.atw.hu-ra...csak nekem nincs meg mayday :(

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

VinylToy
ftp.atw.hu-ra nem akar csatlakozni

Nálam felmegy ftp-vel atwre!

VinylToy
Belehallgattam úgy vette fel ahogy szólt, szóval el kell keserítselek, de itt is úgy van :(

VinylToy
nem kapcsolódik kapcsolathívási hiba a commanderben, CuteFtp-vel is valami hibát ír ki.

Közönség zajra nem is figyeltem.

PResident Evil
az enyémet törölték szal... :D

de mit ír ki ? Read-Only System... akkor át vagyállítva, várnod kell!

de a felvételeken hallatszik a közönség zaj on/off ???

VinylToy
Meg van az anyag 6 és fél óra, csak sajna az atw-re nem tudok feltölteni valami miatt nem enged az ftp-hez kapcsolódni, próbálja ki valaki hogy neki megy-e és akkor tuti nálam van a hiba!

PResident Evil
sztem tuti megsemmisült az anyag :DD

vinyl épresztõ ! :O

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
Vinyl...