910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
  • neménvoltam
    háát kicsit felemás érzéseim vannak a bulival kapcsolatban: a technika nagyon jól meg lett oldva, gyönyörűen kihasználták a hely adta lehetőségeket. Az előadókból számomra 3 kiemelkedő volt: Luke Slater (a dobossal közösen fergeteges zenei showt produkáltak), Secret Cinema egy egészen káprázatos live acttel, és Takkyu Ishino aki szintén különleges szettet játszott. Tehát a buli mindent összevetve nagyon jó volt, csak vmi hiányzott nekem az egész buliból, lehet hogy csak a helyszín volt szokatlan, de lehet hogy csak simán rossz hangulatom volt.

u.i.: egy-két kidobó elég komoly módon volt paraszt. csak szerintem, vagy nektek is volt ilyen benyomásotok?
  • fluga
    majomparádé: reigsztrálás nincs. ollé.
  • JAST
    csőcs! sry ha már volt: mayday hungary 2006 settek
  • Agy Halott #827
    MAJOMPARADE
    ENDLESS
    Jó töltögetést!
  • prezi
    link pls
  • fluga
    a búgás sajna erősítési hiba volt, akárhány emberrel beszéltem, mindegy hogy neten vagy rádión hallgatta, a búgásott volt. techinka rulz.
  • Agy Halott #824
    VinylToy-nak igaza van!

prezi - akkor lehet tolteni!
  • prezi
    kell -.-
  • VinylToy #822
    szerintem sávszélesség kérdése, illetve program beállítás.
  • Petka
    Hogy sikerült felvenni? :D Nekem kb 2 percenként megszakadt, meg hát elég trágya volt. Kis búgás.... :DD nemgááázz :DDDD
  • pbaa
    Majomparádé - Endless (torrent oldal)
  • fluga
    ó
    mijazaz mp és e??
  • Agy Halott #818
    Hy! A tegnapi Rádió-DeeJay / MAYDAY-Exclusive 10 órás mixet felvettem mp3-ba és le lehet tölteni, aki akarja! Feltettem az MP-re és az E-re! TÖLTSÉTEK!
  • fluga
    na gyerekek megvolt szép volt megérte jóaz. nem volt tömeg (olyan agyontaposós mennyezetről izzadtság csöpögős)viszont remek szellőzés, de azért nem volt túl hideg sem, elvileg cigizni nem lehetett bennt, a "tűzszünet" tartott vagy 10ig, aztán mindenki rágyújtott már bennt is, de nekem nem tűnt fel hogy cigi füst lett volna. a piák többékevésbé a szokásos szinten voltak, sőt, csak az volt idegesítő, hogy a "power recycling" jegyében nem adtak ki pezsgős üveget, hanem kitöltötték neked műanyag pohárba....dettó a redbullnál. na mindegy, itt van ojrópa, örüljünk:) a zene is rendben volt szerintem, bár Nyuszi sokkal kevesebbett hozott mint vártam volna, talán meg kellett volna cserélni Budaival:)) aki viszont odatette a tekergetést de addigra már csak a legelvetemültebb versenyzők tudták ezt mozgással is értékelni, a többiek visítottak mint a malacz.
    a többiek is megtették amit lehetett, igaz westbamig csak üldögéltünk és alapoztunk, de aztán a technoguru már nekünk is belevarázsolta a boogeyt a lábunkba, mentünk is be az első sorokba, középre, ahol meglepően nem voltak százezeren, egész jól elfértünk, és a hangcucc is megmutatta amit tud. meg persze a hibáit is. néha a komolyabb bassoknál úgy éreztem, hogy vagy most kiszakad a membrán és egy szép röppályát leírva homlokon csókol valakit, vagy pedig azt éreztem, illetve hallottam hogy rettenetesen dobozhangja van. ezt leszámítva egész jó volt a hang is. mire jó a cigifüst? pl lézerrel megvilágítva baromi jól néz ki, nézegettük is egy darabig, aztán jött collins és behnam akik hoztak egy formát, amit nem fogunk beírni a nagykönyvbe, dehát lenyomták a tavalyi himnuszt is, az piros pont. japó haverunk szerintem valami eggészen fergetegessel köszönt be a hallójáratokon, nem lehetett leállni. members of mayday..háát én nem tudom mit keresett az a 20vonagló ember a szinpadon, de igen szánalmas látványt nyújtottak...erről ennyit elég is. talán ha egyszer az enter the arena-t is lejátszanák örülnék. najó sonic empire azért dícséretes volt. aztán a jó öreg marco, akiben nem kellett csalódnunk, az én lábamból kihúzta az utolsó maradék energiadarabkákat is, ami még kitartott nyusziig, de aztán (legalábbis nálunk) jött a "Nagy Tsütsch" és lazítottunk egyet, regenerálódtunk, ami annyira jól sikerült hogy fel sem tudtunk utána állni. a folyón túlra a megszokás kedvéért átnéztünk, de eddigre már bezárt a red pulse, és az amúgy eddig viszonylag normális, fiatalokból álló banda kezdett felhígulni mindeféle aljanéppel, kafferokkal, hasonlókkal, úgyhogy én a távozás ilyenkor igencsak rögös mezejére léptem. summa almárium, a helyszín jó volt, a technikai feltételek magasan jobbak mint a hungexpos pavilonoké, ruhatár gyors pontos korrekt, wcből volt sok és többé kevésbé tiszták, gyorsan be lehetett jutni és én úgy vettem észre hogy nem volt semmi olyan kellemetlenség ami beárnyékolta volna ezt a szép március estét. úgy gondolom ezek mind ellensúlyozzák azt, hogy csak két terem volt. úgysem tudunk egyszerre öt helyen igaz?
  • prezi
    tud valaki adni linket live ?!
  • akyyy
    mét van banon?:O
  • Falabu #814
    Hát bizony nem szép, de 1x van mayday aki meg annyira hülye hogy nagyon (10x) az meg haljon meg(képletesen értve a meghalást)!

Eszembe jutott "hájper openeer", mikor 7 körül a nap kezdett feljönni és az emberek arcvonásai láthatóvá váltak! jóaz:D
  • neménvoltam
    háát én is jobbra számítottam, mondjuk az eredeti himnuszokat meg se közelítik. sztem a legjobb még mindig a Culture Flash:)
    Newlt nem tudom mi a francnak teszik be 4:30 tól 5:30-ig :((((
  • Lumpyy
    A remix pedig tényleg nagyon jól sikerült neki sztem is...;)
  • Lumpyy
    Persze, hogy ismerem... Tech Time-on szoktuk együtt nyomni a...Dance-t:D!
  • Narcotic Syntax
    ismered Maybe-t netán??? nekem jo haverom... és hát valoban ütös remixet hozott össze :-)
  • Narcotic Syntax
    a reggel 9 kor veretö közönség 90%-a azé eég durva látványt nyujt:D
  • Lumpyy
    Idei himnusz letölthető Collins & Behnam hivatalos oldaláról, de sztem nem vmi nagy szám...!

www.collinsandbehnam.com
    Innen pedig 1 remixbe, amelyet egy gödöllői Dj csinált!

http://djmaybe.uw.hu/
  • Falabu #807
    Ide himnusz szerintem nem lett rossz, bár énis jobbra számítottam, de mondjuk nem tiltottam volna be:). Egyébként ennek a számnak ott lessz nagy hangulata a "paplaciba":) éjfélkor, pezsgővel!

Pet Duo meg jó "kampány", főleg reggelre, sokan akarják hallani őket - mert a HT zenét elég korrektül megcsinálják - ezért sokan fognak addig maradni vagy hazamennek aludni és reggel visszajönnek vagy valami:D, ez meg plusz bevétel a szervezőknek(fogyasztás), engem speciel érdekel, bár nemvagyok nagy HT fan, de néha jól egy kis "veretés", főleg reggel 9-kor;)!

• prezi
    sztem elég ratyi az idei himnusz ?!

ti mit gondoltok ?
  • Captain Sparrow
    nincs meg valakinek a mayday zenéje??
    collins&benham&sir real - Power Recycling
    vagy honnan tom leszedni???
  • prezi
    énse szeretem...
  • neménvoltam
    azt sztem én nem várom meg... :D
    nem szeretem a hárdteknót
  • prezi
    reggel elég komoly lesz Pet Duo... felélednek a zombik :D
  • neménvoltam
    a nagyteremé
  • neménvoltam
    18:00 - 19:00 Cory B /Serb

19:00 - 20:00 Jankec /H

20:00 - 21:00 MIsa Salacova /CZ

21:00 - 22:00 HotX /H

22:00 - 22:30 Secret Cinema Live /NL

22:30 - 23:30 Felipe /A

23:30 - 00:30 Luke Slater Live with drummers /UK

00:30 - 01:30 Westbam /d

01:30 - 02:00 Collins & Behnam Live /H

02:00 - 03:00 Takkyu Ishino /jap

03:00 - 03:30 Members of Mayday /intl

03:30 - 04:30 Marco Bailey /b

04:30 - 05:30 newl /h

05:30 - 06:30 Valentino Kanzyani /slo

06:30 - 07:30 budai /h

07:30 - 08:00 Marcelinho CIC /bra

08:00 - 09:00 Dejan Milicevic - Marko Nastic /Serb

09:00 - 10:00 pet duo/bra

Végleges időrendi line up, ha vkit érdekel
  • neménvoltam
    febr. 24-től lesz felállítva a meeting point a nyugatinál. aminek külön örülök, idén nem lesz külön terme a dance zenének (ergo nem lesz náksi spigi hasonlók... legalábbis remélem)
  • neménvoltam
    asszem kezd megint aktuálissá válni a téma...

DJ-k és Live Act-ek, akik már biztosan lesznek: Westbam, Vitalic Live, Luke Slater Live with drummers, Marco Bailey, Takkyu Ishino, Seb Fontaine, Sonique, Valentino Kanzyani, Secret Cinema Live, Pet Duo, Kai Tracid, Taucher, Hardy Hard, Dejan Milicevic - Marko Nastic, Felipe, Cory B, Marcelinho CIC, Pete Brooks Misa Salacova, Members of Mayday, Collins & Behnam
  • cement
    tudjuk, és ménk :D
  • prezi
  • neménvoltam
    kíváncsi leszek erre a sportarénás dologhoz...
  • neménvoltam
    topic up!

• PResident Evil
    :DDDDDDDDDDD
  • Narcotic Syntax
    vitalic-la rock-ra chicane-offshore. mit képzelt magárol tomkráft h kicsoda ö?:D
    de mostmá beltram megy.
  • ThePartyFace
    Szar :C