910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
  • [Walaki]D`Lair
    én pontosan 23 másodpercig bírom...
  • Tikal #21
    Mert tiszta fejjel nem sokáig birom hallgatni mondjuk DJ Rush-t meg a barátait kb ezért. A másik meg hogy az a fajta élet már lecsengett nálam két honap alatt, ha érted mire gondolok. Persze lehet tisztán is, van akinek bejön ugy is.....
  • fluga
    miért lenne szarabb. pont hogy jobb annál...tudod:
    "..Nobody listen to techno, let's go, just give me a signo..."
  • Hype
    Akkor mi a baj a techno-val?
  • [Walaki]D`Lair
    na ha még a disco-nál is szarabb....pffff...
  • fluga
    én ugyan nem csípen ezt a zenét, de valahogy odakeveredtem haverokkal, jól bekúrva és isssssszonyat nagyot partiztunk, nagyon jó volt, nem gondoltam, hogy tetszeni fog, de tetszett el kell ismernem. mondjuk ez a zene pont távol van a disco zenétől ez annál progresszivabb, kb mint a death metal a rockban.
  • [Walaki]D`Lair
    +Breakbeat...és az szintúgy masszívan elektronikus zene...
  • [Walaki]D`Lair
    Dobbassz...
  • Tikal #14
    ki mondta hogy rockerek vagyunk? Én legalábbis nem, és hallgatok elektronikus zenét :)
  • Hype
    Témára visszatérve: óriási buli lehetett sajna én nem tudtam ott lenni pedig Bailey + Liebing a kedvenceim :( Mind1 Sárándon majd bepótolom. Májusban Bailey jön az M47-be jipííí
  • Hype
    Lószart se tudtok az egészről begyepesedett agyú barmok. Tipikus rocker viselkedés, szidjátok az elektronikus zenét de miért? Legalább annyi embernek ha nem többnek ugyanazt jelenti mint nektek a rock, szal ezt tiszteletben kéne tartani.
  • Penya
    Na mexolalt a kultura. Ha nem teccik nem kell hallgatni vazze. Most en meg alljak neki szidni a rockot? Ha?
  • Penya
    Na mexolalt a kultura. Ha nem teccik nem kell hallgatni vazze. Most en meg alljak neki szidni a rockot? Ha?
  • Tikal #9
    szintén, de rövid időszak volt ez, hál istennek :))
    undormánygenyomocsok...
  • [Walaki]D`Lair
    Okádékpicsaszargecilófasz....
  • seAke
    Fosszarhányás!
  • [Walaki]D`Lair
    így van....(ez a véleményem, nem tapasztalat)
  • Tikal #5
    ezeket csak drogozva élvezi az ember....
  • [Walaki]D`Lair
    Jaja...ezt nem lehet zenének hívni..ütem max, de zene kizárt...fostalicska hájper meg diszkólószar az egész...
  • [HUN]PAStheLoD
    ezeken nincs értelmes zene!
  • Penya
    Hat jah.. De regen azert jobb volt. Mikor meg Charly Lownoise es Mental Theo egyutt nyomta, meg letezett a Das Modul meg Mark Oh ertelmes zenet csinalt.
  • ThePartyFace
    Sztem rohatdul nagy buli volt! Erre a partyra megéri elmenni jovőre is. Westbam tetszett a legjobban. Arc a konyokevel scratch-elt, meg bedobott két lemezt a kozonseg koze. Naggggyon durva volt!!:)