910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    jajj...ne kezd már itt is...inkább rakd be a fletpaneljeiden a hájpert, azt verd a faszod...
  • Astaroth
    Szerintem nem kéne bántani a "diszkós" csávókat,hanem el kéne küldeni pszihiáterhez őket hogy ne romoljon a helyzet.
  • FREAK
    mostanában erőltetik ezt a "no drog" szart, meg jön a "maga a zene a drog" duma, de ahhoz minimum Lui Padre-nak kell lenni, hogy csak az akaratoddal a zene hatására olyan szellemi síkra kerülj, amire a drog repít, és erősen kétlem, hogy egy 10.000 fős Mayday közönség nagy része médium lenne.....
  • seAke
    De a dj-k közvetítők, sehol sem hallanál a világon ilyesmi zenét ha ők nem lennének, a legtöbb ilyen műfaj például úgy alakult ki hogy dj vett egy alapot elkezdett rá mást játszani aztán ugyanzt mégegyszer és így egy monoton ritmusra egy monton vokál szekció jött rá!
  • [Walaki]D`Lair
    ja nemis....Blastázok már itt...

• Blasta
    Csakbejelentkezekmá faszom!
    Gyűjjön az a kredit!
    :-)))
  • [Walaki]D`Lair
    tudom, hogy mi a flém és tudom, hogy ottvagy a témában...

(blasta felvilágosított :))))
  • [Walaki]D`Lair
    Így van! Szóval nem minden a látszat...
  • Gery1980
    Tudod, hogy mi az a flém? És elhiszed, hogy otthonavgyok a témában?

Ezzel pedig csak magadat minősíted kiscsillag, mert ez nem egy értelmetlen vita, ebben a kérdésben nem csak passzióból tépem a számat, hanem mert ez az életem szerves részét képezte valamikor, és ma is oriási hatással van rám, 1-1 komolyabb darab, meg úgy maga a zene is nagy általánosságban.
  • FREAK
    hogy jön a képbe Sterbinszky?? azt hiszem, nem diszkóról beszélgetünk
  • [Walaki]D`Lair
    Jó, sorry ha olyant mondta, a hatalmas flémelésem közepette, ami érzékenyen érintette a lelkivilágodat...
  • seAke
    Azért ha az ember komolyan foglakozik a zenével és nem csak azt hallgatja meg amit a rádiók és egyéb médiumok játszanak,akkor alkothat egy képet egy előadóról,most azért mert egy "sztár" dj összemixel egy lemezt és azon kurva jó számok vannak,attól még nem lesz nagy ember.Pl: itt van sterbinszky elkezdett játszani a Momenteben rappet,funkyt aztán bejött az E-Play (volt Face mai Bank) akkor nyomott house-t aztán a magyar tizenévesek megismerkedtek a trance-el (aka Sterbinszky Trance Sounds of Dance Tunnig Disco) és most nézd meg hol tart szarabbnál szarabb 2 hangsávos fosokat csinál azért hogy eladható legyen.
  • [Walaki]D`Lair
    Muszály kisbarátom-nak hívnod? Ez olyan...olyan...gyerekes (?) De lehet, hogy csak én gondolom így...nem tudom...

Amúgy valószínű, hogy régebb óta ismered a dolgokat, és ezáltal szélesebb az ismerettséged, de azért tudok különbséget tenni én is szar és jó között, hidd el...
  • Gery1980
    Ne haragudj, ha megsértettelek, de nekem ez érzékeny pontom, és nem bírom elviselni, ha ekkora baromságok látnak napvilágot olyanok szályából akik EZEN A TÉREN még igencsak tapasztalatlanok.
  • FREAK
    érdekes, hogy vannak számok, amiket tisztán, itthon soha nem hallgatnék meg, de amikor Tilosbuli-Pecsa-Kisterem kombinációban hallom meg, és látom az embereket, akkor abban a pillanatban mindennél jobb

de ehhez hangerő kell, fények, és füst, nameg cucc, ez van, ez már nem klasszikus zene, ami kizárólag a dallamokról szólt

ez spirituális műfaj, amihez más eszközök kellenek
  • fluga
    és ráadásul PONT a westbamről maradtam le....grr
  • Gery1980
    AMEN!:D
  • [Walaki]D`Lair
    Igen én is erre gondoltam...de azért nem kéne így beszélnie...
  • Gery1980
    Nem erről van szó, de feltenném a kérdést kisbarátom, mégis hány komoly bulin vettél részt eddig életedben, mennyire ismered visszamenőleg az előadókat az adott műfajban, ismersz-e egyáltalán előadokat?Tudsz-e különbséget tenni műfejok között, és ha igen mi alapján?
  • FREAK
    gondolom Gery feltételezi, hogy 17 évesen még tizedannyi bulin sem voltál mint ő
  • [Walaki]D`Lair
    Jó mert te annyit tudsz az életről mi? Akkor mától csókolom bácsival köszönök neked....2 flémből megállapítani valakinek a szuemélyiségét...akkor rossz szakmát választottál...
  • [Walaki]D`Lair
    így van...csak én nem tudtam volna ilyen szépen művészien megfogalmazni.
  • fluga
    A GURU.(:oD)
  • Gery1980
    18 évesen mi a szart tudsz te a bulikról, a legkomolyabb albumok akkor jelentek meg, mikor még lázasan készülődtél a középiskolába te szerencsétlen!
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor áj em dö fehér holló :)))
  • FREAK
    ez a stílus és a drog szerintem összetartozik, lévén a drog ihlette, a művészekből a drog hozta elő, logikus, hogy drog hatása alatt üt igazán

de úgy viszont akkorát üt, mint semmi más a világon, és aki ezt kihagyja az életéből, az simán FASZ

hányok az olyan szövegektől, hogy "nekem nincs szükségem drogra, hogy jól érezzem magam"

persze, senkinek sincs szüksége, csak vannak, akiknek kevés az a bódulat amit 2 üveg sör okoz, és valami megismételhetetlen spirituális élményre vágynak

és most nem a diszkódrogokról beszélek, az csak sűrített Redbull, hanem azokról a pszichoaktív szerekről, amik nélkül nem lenne trance, goa, dnb vagy éppen ambient
  • Gery1980
    Itt a művészeti értékekről van szó drága Blasta, nem pedig a drogokról.
    Persze, hogy ennek a kultúrának szerves részét képezik a drogok, de ez fikarcnyit sem von le a dologból.
  • [Walaki]D`Lair
    Tudod, hogy mi az a flém? És elhiszed, hogy otthonavgyok a témában?
  • fluga
    hm. akkor már ketten vagyunk. ugyanis én maximum kenderelek, akkor is csocsózni megyünk, nem bulizni.
  • seAke
    Konkrétan nem az elktronikus zenével van gáz és nem is veletek hanem azzal a sok szarfos undorító szrházival akik a BANK-ból kijövet meglátják a MAyday-es pavilont és fűzik apucitanyucit hogy csengesse ki nekik a zsét.Azt se tudják kik azon a Mr.Y & Mr. Y de azt tudják hogy lehet szeletelni meg narkózni...és ne haragudj már de azért én nekem van némi tapasztalatom e téren.
  • Gery1980
    Szerintem vitatkozhatnánk kisbarátom melyikünk van inkább otthon a témában, és ezzel a pár hozzászólással amit itt produkáltál egyértelműen kiderült, hogy az ég világon semmi közöd a dologhoz.
  • [Walaki]D`Lair
    Na megszólalt az értelmiség...Figyelj...ha ismernél nem mondanád rám azt, hogy gumigyerek, meg ehhezhasonló marhaságokat...
  • Gery1980
    Egyszerűen rosszul vagyok az ilyenektől, akik üres szavakat kántálnak, úgy, hogy az ég világon semmi közük az egész érzéshez!
  • Gery1980
    Bazzeg, ebből most nem kell viccet csinálni, és nem is kell erre kiélezni az egészet, mert nem csak erről szól a dolog.A tudatmódosító szerek, és a zene kapcsolatába most nem menjünk bele, mert az hosszú vitába torkollana.
  • Gery1980
    Látom a suttyók elárasztották a topicot.
    Szart sem értetek az egészhez, és bejöttök ide okoskodni.
    Az elektronikus tánczenében legalább ugyanannyi a művészet, és az önkifejezés, mint az akusztikus muzsikában.Természetesen minden műfajban megtalálható a gagyi, meg a kommersz, de ez amit ti itt előadtatok nevetséges, és csak a hozzánemértésetekről ad tanúbizonyságot.
    Valószínűleg nem hallottatok még igazán jól megkomponált albumot, ami egy utazás az első ritmustól az utolsóig, egy tökéletes egységet alkotva.Elrepít más dimenziókba, gondolatokat ébreszt benned, kvázi elvarázsol.
    Arról már nem is beszélek, mikor több ezer emberrel közösen, ott állsz tánctér közepén, és a kedvenc dallamaid repítenek a menyországba.És akkor érzel valamit, valamit ami leírhatatlan, de akkor, ott mindannyian érzitek, elég csak ránézni a melletted állók arcára, és tudod.
    De felesleges nektek ezt magyarázni, mert úgysem értitek meg, csak nyomatjátok a szar dumát, hogy a techno nem művészet, olyat bárki ír, csak egy számítógép kell.
    A másik amitől pedig behánytam, ez az "én is hallgatok ám d&b-t, meg break beat-et, az is elektro" szöveg.Ez a tipikus példája a ma divatos elektronikus műfaj, műanyag kamaszrajongóira....Nincs nekem bajom a dobbasszal, sőt, nagyon is szeretem, voltam már nem egy bulin, és oriásit buliztam, de ez csak egy része a teljes egésznek.Nem a műfaj ami számít, hanem, hogy mennyire tudja az adott előadó kifejezni az érzéseit, milyen jelentéstartalmat hordoz, 1-1 track, vagy album.Milyen érzéseket gerjeszt az agyadban.
    Úgyhogy kedves gumigyerekek, jobban tennétek, ha akkor nyitnátok szólásra okos kis szátok, ha némileg beleásnátok magatokat a témába, és nem a kereskedelmi adók nyáltengere alapján azonosítanátok bizonyos műfajokat, esetleg néhány komolyabb előadó albumának meghallgatása után!
  • Hype
    Na én meg a D&b-t meg a funky-t, meg a dance-t tartom rohadt igénytelenségnek. Erről ennyit.
  • [Walaki]D`Lair
    De ne nevezd már ezt zenének bakker! Ez nem zene!!! Max ütemes klopfolás órákon keresztül (bárminemű változatosság nélkül) semmi más...
  • [Walaki]D`Lair
    seAke, meg kőkemény Funky Dj...szal abszolúte nem rocker egyikünk sem...csak igényesek vagyunk és van szépérzékünk...
  • Hype
    Aki szívből szereti az ilyen zenét az tisztán is végig tud bulizni egy party-t hidd el. Nekem bejön így is, úgy is. Bár manapság egyre többen csak a drog miatt mennek el egy party-ra és még azt se tudják ki zenél. Pedig a techno messze nem erről szól.