910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
-
[Walaki]D`Lair #108 És mert most ez a divat...hányinger... -
#107 a faszom, hogy minden 3. commentemet lenyomja valaki :D -
#106 Ez az!Ilyet nem látsz egy igazi technoparty-n! -
#105 Nem a társaság miatt jár az ember a bulikra.
Én soha nem foglalkoztam vele, kivel megyek, kik vannak körülöttem az adott bulin, mert ilyenkor kikapcsol az ember, és átadja magát a zenének.Nem ismerkedni mész, hanem egy mentális utazásra! -
#104 Figyelj ez változó!A mai átlag 16-19 éves gyerekek (mert ezek azok) nem azért mennek el mert mélyen megérinti őket a techno zene, hanem azért mert lehet drogozni meg hányni és szeletelni! -
#103 tejoeg, milyen flashes tekintetek :D -
[Walaki]D`Lair #102 feltöltök néhány képet a mayday-ről:
Na ezért nem fogok én ide menni :DDD
-
#101 Azért azt ne felejtsük el, hogy kishazánkban ez kis késéssel érkezett meg.Mára azért már van kultúrája a dolognak, és nagyon komoly bulikat rendeznek, de azért mégsem ott tartunk mint mondjuk Londonban, vagy esetleg a tengeren túlon Detroitban. -
#100 Igen ez a film is segít abban hogy az emberk megértsék hogy miről szól a techno.(Itt egyáltalán nem rád gondolok Freak!!) -
#99 Olyan zenét kell hallgatni amilyet szeretsz.Nem mindegy hogy ki játsza és hogyan? -
#98 Így van..Mellesleg anno én is rockot hallgattam, szal asszem van összehasonlítási alapom.Csak egyszerűen megváltoztam idővel, és az elektronikus tánczenében találtam meg az utat a mondandó és a tudatom közt, stílustól függetlenül. -
#97 az a baj hogy nem érett a közönség ez Mo.-on ez nem úgy megy mint Angliában,Brighton-ban pl. Fatboy Slim fellépésein..ott nincsenek tinipicsák és zselészopók. -
#96 valami rémlik
HBO? -
#95 Freak!Láttad a Techno világa című filmet? -
#94 jaja ezt akartam mondani hogy ezigy ugyanolyan kreativ MŰVÉSZET mint a gitáriozás. -
#93 Ponosan..Ez nem így van..
Pl. mikor Svan Vath a Home-os bulin tavaly rákeverte a techno alapra a break beat-ot, na az maga volt a tökéletesség..Aki ismerős a stílusokban tudja miről magyarázok. -
#92 Csak az egésszel az a baj hogy a fiatalok nem értik ez a zenét...nem olvasnak róla...egyszerűen nem tájékozottak...nem tudják eszik e vagy isszák. -
[Walaki]D`Lair #91 Ehh...az volt a gond, hogy 5-ünk közül egyedül ő hallgat hájper-t...nameg mindenki át akarta adni magát a gondtalan hentelés nyújtotta élvezeteknek, de ez a tüc-tüc-tüc-tüc-tüc gátolta benne...
Amúgy halgassa ha akarja, csak én ne legyek ott :D -
#90 hát nem tudom, mire gondolsz
de pl. a mayday nem diszkó vonal, sokkal inkább underground vagy progresszív techno
a diszkóban a tánci-tánci a lényeg, itt meg a belső utazás (ami közben a tested táncol), mint anno a sámánok "hallucinációi" -
#89 A rocker azért fikázza a diszkóst mert teljesen más a gondolkodása. -
#88 ez sima ízlésbeli különbség, mi a gond? -
#87 Magától a kifejezéstől is kavarog a gyomrom..Diszkós....Zene, zene, ember, ember...Nem ez ami számít bazzeg! -
[Walaki]D`Lair #86 Pontosan...és a leghelyesebb, hogy nem a divatirányzatok döntik el helyettünk, hogy mit szeressünk...(a 'La Gyöngy&Homola@bódi&homonnay&jónásgeci) -
#85 bocsi akkor diszkós helyett mi a helyes szó rá? ilyentéren szűkös a szókincsem :/ -
[Walaki]D`Lair #84 Nade az egész este változatos...(kivéve ha kiabál a nép, hogy "Zenééét" mint a múltkor)
De egész éjszaka hájper..a fejem szétrepedne...legalább úgy mint a legutóbbi lan partin, amikor aport úgy kellett lelőni, hogy kapcsolja már ki azt a kurva hyperspace-t, mert úgy fölrúgom géppel együtt, hogy anyja nem ismer rá -
#83 Persze, ez alap.Rengeteg muzsika van, ami környezetfüggő, ezért kell bulikra járni, hogy megtapasztald, na meg persze hogy szórakozz egy hatalmasat:D -
#82 Egyébként én tényleg nemértem ezt. sok rokkerember meg stb fikázza itt a diszkósokat.
Én nem teszem mert:
1. sok diszkós haverom van ( najó ez a kisebb ok)
2. Ugyanolyan zene mint bármi más. Én pl ugyanugy tisztelek egy híres/tehetséges DJ-t mint egy Metallica-t pl.
Először énis ugy voltam vele hogy felteszi a lemezt aztán huzigálja. Nagy cucc. Aztán felvilágoltak haverok hogy az nem egészen ugy van.
szal mielőtt fikázod ismerd meg a Másik oldalt is. -
#81 mert a funky nem erről szól -
#80 Ez nem feltétlenül igaz a hyper műfajban is vannak jó zenék csak más más helyre más más zene illik...én abszolúte drogmentesen és alkoholmentesen tudok végigpörögni a pultmögött egy olyan éjszakát hogy egész végig funky szól! -
[Walaki]D`Lair #79 RS roxx...Dj-z:
Lenszkíj
(seAke,47 <<--lolman,meg még egy páran)
-
#78 nem jól tudod, ez kurvára nem diszkós buli
na itt az élő példa rá, hogy a nép azt se tudja, miről beszél -
#77 nem annak szántam csak hirtelen megláttam. Egyébként tudom hogy ez valami nagy Diszkós buli volt. Engem is hívtak :P
DE én inkább a Nyári Maidenre tartalékolok. -
[Walaki]D`Lair #76 Micsoda baromság már ez?! Aki ilyet mond és élvezi mittomén a hájpert (apor) az nemnormális... -
#75 Tessék lehet flémelni Gery! -
#74 ez a stílus már TUDOMÁNY, itt nem lehet a szokásos értékrend alapján ítélkezni -
[Walaki]D`Lair #73 Amúgy voltam már hasonlón, de nem bírtam sokáig...(a látvány miatt sem) -
#72 ?????????????????????????????????????? -
#71 LOL Máj Day?
ez most olyan nap hogy csak fini májat lehet enni?
vagy az ÉN napom?
-
[Walaki]D`Lair #70 "hogy csak az akaratoddal a zene hatására olyan szellemi síkra kerülj"
Na aki ilyet mond, azt kell először lelőni...vagy élő pajzs hadművelethez felhasználni :)) -
#69 Kösz!