910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
  • [Walaki]D`Lair
    És mert most ez a divat...hányinger...
  • FREAK
    a faszom, hogy minden 3. commentemet lenyomja valaki :D
  • seAke
    Ez az!Ilyet nem látsz egy igazi technoparty-n!
  • Gery1980
    Nem a társaság miatt jár az ember a bulikra.
    Én soha nem foglalkoztam vele, kivel megyek, kik vannak körülöttem az adott bulin, mert ilyenkor kikapcsol az ember, és átadja magát a zenének.Nem ismerkedni mész, hanem egy mentális utazásra!
  • seAke
    Figyelj ez változó!A mai átlag 16-19 éves gyerekek (mert ezek azok) nem azért mennek el mert mélyen megérinti őket a techno zene, hanem azért mert lehet drogozni meg hányni és szeletelni!
  • hali
    tejoeg, milyen flashes tekintetek :D
  • [Walaki]D`Lair
    feltöltök néhány képet a mayday-ről:

Na ezért nem fogok én ide menni :DDD
  • Gery1980
    Azért azt ne felejtsük el, hogy kishazánkban ez kis késéssel érkezett meg.Mára azért már van kultúrája a dolognak, és nagyon komoly bulikat rendeznek, de azért mégsem ott tartunk mint mondjuk Londonban, vagy esetleg a tengeren túlon Detroitban.
  • seAke
    Igen ez a film is segít abban hogy az emberk megértsék hogy miről szól a techno.(Itt egyáltalán nem rád gondolok Freak!!)
  • Astaroth
    Olyan zenét kell hallgatni amilyet szeretsz.Nem mindegy hogy ki játsza és hogyan?
  • Gery1980
    Így van..Mellesleg anno én is rockot hallgattam, szal asszem van összehasonlítási alapom.Csak egyszerűen megváltoztam idővel, és az elektronikus tánczenében találtam meg az utat a mondandó és a tudatom közt, stílustól függetlenül.
  • seAke
    az a baj hogy nem érett a közönség ez Mo.-on ez nem úgy megy mint Angliában,Brighton-ban pl. Fatboy Slim fellépésein..ott nincsenek tinipicsák és zselészopók.
  • FREAK
    valami rémlik

HBO?
  • seAke
    Freak!Láttad a Techno világa című filmet?
  • The Garrett
    jaja ezt akartam mondani hogy ezigy ugyanolyan kreativ MŰVÉSZET mint a gitáriozás.
  • Gery1980
    Ponosan..Ez nem így van..

Pl. mikor Svan Vath a Home-os bulin tavaly rákeverte a techno alapra a break beat-ot, na az maga volt a tökéletesség..Aki ismerős a stílusokban tudja miről magyarázok.
  • seAke
    Csak az egésszel az a baj hogy a fiatalok nem értik ez a zenét...nem olvasnak róla...egyszerűen nem tájékozottak...nem tudják eszik e vagy isszák.
  • [Walaki]D`Lair
    Ehh...az volt a gond, hogy 5-ünk közül egyedül ő hallgat hájper-t...nameg mindenki át akarta adni magát a gondtalan hentelés nyújtotta élvezeteknek, de ez a tüc-tüc-tüc-tüc-tüc gátolta benne...

Amúgy halgassa ha akarja, csak én ne legyek ott :D
  • FREAK
    hát nem tudom, mire gondolsz

de pl. a mayday nem diszkó vonal, sokkal inkább underground vagy progresszív techno

a diszkóban a tánci-tánci a lényeg, itt meg a belső utazás (ami közben a tested táncol), mint anno a sámánok "hallucinációi"
  • Astaroth
    A rocker azért fikázza a diszkóst mert teljesen más a gondolkodása.
  • FREAK
    ez sima ízlésbeli különbség, mi a gond?
  • Gery1980
    Magától a kifejezéstől is kavarog a gyomrom..Diszkós....Zene, zene, ember, ember...Nem ez ami számít bazzeg!
  • [Walaki]D`Lair
    Pontosan...és a leghelyesebb, hogy nem a divatirányzatok döntik el helyettünk, hogy mit szeressünk...(a 'La Gyöngy&Homola@bódi&homonnay&jónásgeci)
  • The Garrett
    bocsi akkor diszkós helyett mi a helyes szó rá? ilyentéren szűkös a szókincsem :/
  • [Walaki]D`Lair
    Nade az egész este változatos...(kivéve ha kiabál a nép, hogy "Zenééét" mint a múltkor)

De egész éjszaka hájper..a fejem szétrepedne...legalább úgy mint a legutóbbi lan partin, amikor aport úgy kellett lelőni, hogy kapcsolja már ki azt a kurva hyperspace-t, mert úgy fölrúgom géppel együtt, hogy anyja nem ismer rá
  • Gery1980
    Persze, ez alap.Rengeteg muzsika van, ami környezetfüggő, ezért kell bulikra járni, hogy megtapasztald, na meg persze hogy szórakozz egy hatalmasat:D
  • The Garrett
    Egyébként én tényleg nemértem ezt. sok rokkerember meg stb fikázza itt a diszkósokat.
    Én nem teszem mert:
    1. sok diszkós haverom van ( najó ez a kisebb ok)
    2. Ugyanolyan zene mint bármi más. Én pl ugyanugy tisztelek egy híres/tehetséges DJ-t mint egy Metallica-t pl.
    Először énis ugy voltam vele hogy felteszi a lemezt aztán huzigálja. Nagy cucc. Aztán felvilágoltak haverok hogy az nem egészen ugy van.

szal mielőtt fikázod ismerd meg a Másik oldalt is.
  • FREAK
    mert a funky nem erről szól
  • seAke
    Ez nem feltétlenül igaz a hyper műfajban is vannak jó zenék csak más más helyre más más zene illik...én abszolúte drogmentesen és alkoholmentesen tudok végigpörögni a pultmögött egy olyan éjszakát hogy egész végig funky szól!
  • [Walaki]D`Lair
    RS roxx...Dj-z:

Lenszkíj
    (seAke,47 <<--lolman,meg még egy páran)

• FREAK
    nem jól tudod, ez kurvára nem diszkós buli

na itt az élő példa rá, hogy a nép azt se tudja, miről beszél
  • The Garrett
    nem annak szántam csak hirtelen megláttam. Egyébként tudom hogy ez valami nagy Diszkós buli volt. Engem is hívtak :P
    DE én inkább a Nyári Maidenre tartalékolok.
  • [Walaki]D`Lair
    Micsoda baromság már ez?! Aki ilyet mond és élvezi mittomén a hájpert (apor) az nemnormális...
  • seAke
    Tessék lehet flémelni Gery!
  • FREAK
    ez a stílus már TUDOMÁNY, itt nem lehet a szokásos értékrend alapján ítélkezni
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy voltam már hasonlón, de nem bírtam sokáig...(a látvány miatt sem)
  • seAke
    ??????????????????????????????????????
  • The Garrett
    LOL Máj Day?
    ez most olyan nap hogy csak fini májat lehet enni?
    vagy az ÉN napom?
  • [Walaki]D`Lair
    "hogy csak az akaratoddal a zene hatására olyan szellemi síkra kerülj"

Na aki ilyet mond, azt kell először lelőni...vagy élő pajzs hadművelethez felhasználni :))
  • seAke
    Kösz!