910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
-
#148 Rendben... -
[Walaki]D`Lair #147 Na...végre teljes az egyetértés...:DDDD
Peace Brada' :D
Úgyhogy tiplizek is fürdeni... -
#146 Jó, már elárasztották, de azért vannak bulik ahol nem ez az általános, szerencsér. -
#145 Sajnos ez velejárója az ilyen rendezvényeknek, kiküszöbölni ezt nem lehet, de megvan a véleményem az ilyenekről.
Mellesleg ezért jó ha van chill out szekció:D -
[Walaki]D`Lair #144 kezdik? -
[Walaki]D`Lair #143 És a legrosszabb...4 eki egyszerre, aztán ilyet szól a gyerek..."Hú de pörögni fogok" aztán egész este fennakadt szemekkel ült a sarokban...és ez megtörtént...az én társaságomban...(azóta nem járok velük sehova, sőt azóta semmi kapcsolat) -
#142 Nem a kábítószerekről van szó, hanem arról, hogy miért is járnak el a bulikra...Abban viszont igazad van, hogy kezdik elárasztani a szórakozóhelyeket az ilyen korcsok. -
#141 ..elfolyt:D -
[Walaki]D`Lair #140 Na erről beszéltem én is...ezt nem akarom én látni...
(mondjuk a 40-évesek se jobbak, amikor tökrészegen Omegára vonaglanak...) -
#139 Lerakták az elektronikus tánczene alapjait. -
[Walaki]D`Lair #138 sie ist ein Modell und sie sieht gut aus.....:DDD legjobb... -
#137 Persze, de el is határolom magam a tini partylátogatóktól.Ez már az a generáció, aki nem a zenéért jár, kizárólag a pörgés, meg, hogy másnap elmesélhesse hány lasztit vert magába az éjszaka során, és, hogy mennyire fasza volt a táncosnők segge, főleg bekészülve, amikor elfojt:D -
[Walaki]D`Lair #136 Még inkább rokkernek is nevezhetnének, csak divatgyereknek nem...(rokker sem vagyok :DDD) -
#135 Na a Kraftverket én speciel nagyon utálom!
Tudom hogy úttörők meg minden, de akkor sem vagyok képes végighallgatni egy számukat sem.... -
[Walaki]D`Lair #134 Én ismerem...;) Ennyit a gumigyerek beskatulyázott divatarcú létéről :)) (magyarul minden vagyok, csak az nem) -
#133 Látod erről van szó! -
#132 LOLOLOLOL:DDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #131 D-BASSZ AKTÍV -
#130 De a Kraftverket sem hiszem, hogy ismernék:DDD -
[Walaki]D`Lair #129 Hát valahogy nem vágyom rá....Bár 1x a poén kedvéért...
DR! Majd ha végeztél a fürdéssel: Menjünk el 1x MayDay-re, vagy hájperre pusztán poénból :)) Persze mindenféle cucc nélkül :DDD -
#128 Ez rendben is van, se pont a dobbassz egy olyan műfaj, amitől igazán komolyan alá lehet merülni. -
#127 Nem rémlik!
...
Jaaaaaaa, az a copfos a barátnőjével????
Arra nem utaztam, mert ismertem a barátját. Egy nagydarab kopasz állat, aki a bőrdzsekijét is alig vette le a bulin!
:-DDDDDDDDD -
#126 Kazu Kimura
Tim Taylor
Szerintetek tudják a tinipicsák hogy kik ezek? -
#125 juteszembe, Reaplaya, BassDrive indul :D -
#124 Interaktív élményt nyújt, felöltözik, hogy saját magát, és másokat vizuálisan kielégítsen..De hiába magyarázom, nem fogod miről magyarázok. -
[Walaki]D`Lair #123 Nem erről van szó, csak dobésbasszusra nem ugyanazok az érzések törnek rám, mint egy mittomén Heviára...ezért mondta, hogy ha mentális utazásra vágyom, akkor ilyeneket hallgatok... -
#122 Na pont ez az, amit még meg kell élned!
Amikor egy ilyesmi bulin már nem csak simán a zenéért hallgatod!
Velem az a baj, hogy én még bekészülve is a finom zenei megoldásokat figyelem és inkább azoknak örülök, azok dobnak fel!
Persze ez lehet, hogy azért ven mert még nem nyomtam semmi komolyabbat ilyen bulikon a fűnél!
(és asszem nem is fogok)
-
[Walaki]D`Lair #121 Hát nálunk sajnos csak ezek vannak...(javarészt)
De mekkora lol már! Jön szembe veled valami harisnyás márki....pfffffffffff....ott hugyoznám magam össze a röhögéstől :DDDD -
#120 Mi az, hogy zenéért, és nem mentális utazásért?Ezek szerint nem gerjeszt benned érzéseket egy muzsika? -
#119 -
[Walaki]D`Lair #118 És még nekem mondja mindíg Bobbi, hogy pedógeci :DDDDD -
#117 Mellesleg a Partykultúrát, beleértve az öltözködést is, az ország határozza meg, nem pedig a műfaj.Menj el pl. egy német techno bulira, és ne lepődj meg, ha 17. századi kosztümben feszítő kisminkelt srác jön veled szembe a wc-n! -
[Walaki]D`Lair #116 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#115 pedig volt ott az a kis simulós részeg tinilány :DDD az elvihettük volna öten :DD -
[Walaki]D`Lair #114 jajj...gery hagyd már ezt a barátomozást :DDDDDD -
#113 odi? -
[Walaki]D`Lair #112 Nos...én inkább a zenéért hallgatom a zenét, nem mindenféle mentális utazásokért :DD
Ha merengni van kedven, akkor nem dobbasszt hallgatok, hanem valami lágy muzsikát.. -
#111 szal aki legjobban ki van öltözve egy ilyen bulin, annak van a legkevesebb köze az egészhez... ez olyan, mintha templomba 3 méteres fakereszttel mennél..... -
#110 Hát barátom, nézz meg néhány képet egy Gazometer buliról, majd nyilatkozz.Kiváncsian várom! -
#109 Pontosan!
A múltkori bulin, eszembe se jutott ismerkedni!
Csak a zene kellett (nameg az odi:-))))