910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
  • Gery1980
    Szomorú történet, de hozzátartozik mindahoz, amiről most mi beszélünk.Ez része az egésznek, mint már lentebb leírtam, és néha nem is a mértékletesség az amin az egész áll vagy bukik, elvihet a saját elméd is.
  • FREAK
    de tudott élni!! nagy különbség, legtöbben úgy halnak meg, hogy még meg sem születtek (szellemileg)

amúgy van egy másik komoly radio is, van webcamjük is "groovetech london"
  • seAke
    Én kereskedelmiekről beszéltem...nem a tilosról!
  • seAke
    Egyszer amikor még a szakmát csak a lapokból meg plakátokról ismertem, egy balatoni clubban érdeklődtem a diszkósnál hogy mi és hogy...lényeg a lényeg adott egy cd-t nekem IBIZA BEACHHOUSE felirattal és mondta hogy ezt halgassam meg, de csak akkor ha nagyon komolyan gondolom ezt az egészet.Mondta hogy egy fárasztó nap után csináljak egy cappuchino-t gyújtsak rá egy cigire és uljek le és halgassam végig az elejétől a végéig.Mondta hogy ha megtettem hívjam fel és beszélünk erről.2év után tettem fel a lemezt...az a zene eszméletlen volt a maga monotonitásával,és gyönyörével...felhívtam egy női hang felelt...egy éve meghalt drogtúladagolásban........
  • FREAK
    http://bassdrive.com/
  • FREAK
    te jól vagy? :)))

ez nem kereskedelmi adó bazzeg :DD

tilost se hallgatsz? :D
  • Gery1980
    Neeem, ez egy nagyon jó kis rádió, érdemes kipróbálni, Chicagoi adó, jó zenékkel.
  • Gery1980
    Bár akkor engem a Tilos muzsika vágott 4 felé, az nagyon komoly kis túra volt a számomra.
  • seAke
    Aha köszi ÉS ÉN NEM HALLGATOK RÁDIÓT szerintem pont ezért tudok pártatlanul beszélni minden stílusról,mivel nincs rám hatással az a sok mocsadék amit manapság sugároznak a médiumok!
  • Gery1980
    :DDDD..Az az album szerintem kurva jó.
  • Gery1980
    Az alkohol mindíg csak elbassza.
  • FREAK
    a bulidon nagyon komolyan megütött az a goa hajnalban, ott kattantam egy nagyot :D te akkor már harmadszor ájultál el :D
  • FREAK
    mármint realplayer
  • Gery1980
    Legalábbis jóval nagyobb rá az esélyed, de egy meditációhoz hasonlatos állapotba is van rá sanszod.Én már próbáltam többzör, és sikerült is.Lehunyod a szemed, és hagyod, hogy behúzzon az örvény.
  • FREAK
    reaplayeren netradio
  • Blasta
    Ja télleg :-DDDDD

De bejött úgy is, csak más volt a feeling...
    :-DDDDD
  • seAke
    Mi ez a bassdrive amiről beszéltek?
  • FREAK
    nyomtál te már olyat is, csak okosan ráittál... :)))
  • Gery1980
    Szép kis hasonlat:D
  • seAke
    ami kúrás mellett a recska, az a goa mellett a house...

Ez lehetne a topic alcíme..egyébként így van!
  • FREAK
    amúgy épp ilyen zene megy bassdrive-on, és nem estem kómába, de így is nagyon élvezem :D csak nem AZ a fíling :D
  • Blasta
    Nem utasítom el, csak nem kerültem még a zenével spirituális kapcsolatba, legalábbis nem emléxem rá!
    De ez lehet azért mert nem nyomtam még olyan drogot ami ezt tette volna!
    Mert ilyen kapcsolatba a zenével szerintem csak narkóval lehet kerülni...
  • Gery1980
    Szerintem a hangulat bármelyikre ráhúzható.Ezért jó, hogy olyan sokszínű a dolog, és annyi a stílus.
  • FREAK
    ugyanezt leírtam korábban is

ahogy a kurás se megy parancsra, úgy a lelki elmélyülés sem, de ettől komoly a stílus

ami kúrás mellett a recska, az a goa mellett a house...
  • Gery1980
    Jaja, és azt hiszem ezt meg is valósítjuk valamikor.Jó lenne már egy privát kis ramazurit csapni, de úgy istenigazából.
  • seAke
    Rakj föl egyszer egyszer egy általad spirituáisnak vélt darabot és hallgasd azt meg két különböző állapotban pl, egy fárasztó nap után és totálisan beállva...figyeld meg akárhogy is erőlteted nem fog bejönni színjózanon az a zene!Ezért nevezném hangulat és helyzenének ezeket a műveket!
  • FREAK
    mondom én.... ez mekkorát ütne egy bulin, jó hangosan, egy fasza vidijóval a falon :D
  • Gery1980
    Vagy ha kicsit más témájú a buli, akkor pöröghet egy kis minimal, ambient, esetleg jazz&bass..
  • Gery1980
    Váááááááááá, Bass Driven tényleg fasza muzsika megy!!!
  • seAke
    Na yeah!Chill out terem kell és kész!Lágy deephouse egy kis ibizai café del mar-ral megfűszerezve....ffffff...legyen már nyár!
  • FREAK
    naja, de te magad is elutasítasz bárminemű spirituális kapcsolatot a zenéhez, vagyis te is csak esztétikai értékek alapján hallgatod, amit hallgatsz
  • Blasta
    Na nekem meg pont ez a zene, amit 100-adszorra is élvezettel hallgatok!

Nekem nagyon bejövős! De hát ahány ház, annyi szopás!

(jut eszembe! Olyan fasza Heather, I Deep Throat videókat szedtem le.....VUÁÁÁÁ)
  • Gery1980
    Kapcsolom is be bazzeg!
  • Gery1980
    Bezzeg a Katinkám..:DDD
  • FREAK
    bassdrive-on latin-jazz-dnb mix!
  • FREAK
    na pont ez az a zene, amit egyszer meghallgatsz, de másodszorra tök üres..... autóba jó, meg táncikálni, de nincs veleje
  • Blasta
    Broáááf :-))))

A best szöveg:
    "baby's got an atom bomb.
    a mother fucking atom bomb.
    twenty two mega tonne,
    i ain't ever seen so much fun.

baby got a poison gas,
    baby got a heart attack.
    baby got a pain on tap.
    baby gimme some of that"
  • FREAK
    szerintem nem is ismered...
  • [Walaki]D`Lair
    Jóéjt mindenkinek!
  • [Walaki]D`Lair
    3 és fél óra alatt ~150 hozzászólás :))))