910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
-
:DDDDDDDDDDDDDDAnnyi drogot nem lehet nyomni bazzeg, az kamu:DDD -
[Walaki]D`Lair #226 hoppá.... -
[Walaki]D`Lair #225 meg a mániás mammert elektrosokkolják....borzalom...seake ezt a filmet MEG-FOGJUK-NÉZNI-Lan party-n...aport addíg elküldjük hájpert hallgatni ezt ő ugysem tudná értékelni... -
Nekem még a Blue Bottle jött be nagyon, bár az igencsak szeletelős, de a műfajban hatalmas.Azt nyomatta a filmben a Heaven Scente előtt a bulin. -
Fantasztikus de a többi Bedrock szerzemény is Sasha-Xpanderével egyetemben. -
bepótolni, bazzeg Johhny Depp és Benicio Del Toro!!!!! -
[Walaki]D`Lair #221 háát azér amikor le kell amputálni a faszi kezét, mert a sok hernyótól már befekedett...jajj...azt a képet sose felejtem el....brrrrrrrrr..... -
Megvan szinte az összes szám, a Heaven Scente több változatban is
-
Nem láttam... -
[Walaki]D`Lair #218
-
John Digweed-Heaven Scent ha kell!Ez a főtémája a filmnek! -
[Walaki]D`Lair #216 semmi...így visszaolvasva teljesen jogos... -
akkor az alap a Félelem és reszketés... :D -
És abban a filmeben van jópár meleg muzsika. -
Az a film egyszerűen oriási, meg sem tudom mondani hányszor láttam már.Degweed bácsi pedig alap:D -
Ne vedd a szívedre:D -
Ha már fil akkor a Trend!Egy több cselekményszálon vezetett történeten mutatja be egy illegális technoparty színe-javát.Több nézőpontból veszi a partyról való véleményeket, hogy ki miért vágyik oda...ajánlom mindenkinek. -
[Walaki]D`Lair #210 A drogokkal kapcsolatban... -
[Walaki]D`Lair #209 És ez a szomorú, bár ha ez nem lenne, akkor most nem lenne ez az eszmefuttatás sem...(amit még Gery indított el, valami hasonló gondolatmenettel) -
ez má megint hogy jön ide? :D -
[Walaki]D`Lair #207 Láttátok a Requiem for a dream című filmet? -
Ezért nem játszom ilyen fiataloknak...ugyanakkor pedig a hátulütője az hogy az emberk, az idősebb 23-27 éves korosztály ez alapján ítél meg engem...tehát még be se állok a pultba már jönnek hogy ne legyen house...mert Ők ezt szűrik le , ez marad meg bennük a fiatalokból (Valóságsó+diszkódrog+disco+house). -
[Walaki]D`Lair #205 Mint a homonnay és a fél kürt úgy első blikkre.... -
[Walaki]D`Lair #204 jaja...tudom...te leszel majd a megesz-en a gondviselőnk :DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #203 és ha még csak betépnének...de ezek szétcsúsznak...egyszerűen gusztustalan... -
1 és fél hónap. -
Sajnos igen...nekem is vannak ismerőseim és kapom tőlük a partyinfokat hogy mekkorát spurizott meg összevizelte magát...és ha rákérdezek és kik léptek fel?nemtudom de nagyon szeleteltünk. -
[Walaki]D`Lair #200 Még nem vagy 18 :PPPPP -
[Walaki]D`Lair #199 Már akinek.... -
De soha nem fogják, mert nekik elég, hogy a dob nagyot üt, betépve mégnagyobbat.. -
Pontosan...ezek bevesznek pár ekit és azthiszik hogy anyás mekkora parti volt megfogott a zene..pedig nem ez édeskevés ahhoz...nagyon mélyen kéne magukba szállniuk hogy megértsék a techno igazi üzenetét! -
Ezért is annyira veszélyes, tudod jól.Jobb is, hogy nincs elterjedve annyira, mert ez nem gyerekjáték, azt hiszem, ha teret hódítanának az ilyen tipusu kábítószerek, gyorsan megtelnének az elmegyógyintézetek. -
a drogot azért válasszuk külön, mert te a diszkószarokra gondolsz, én pedig pszichedelikus drog párti vagyok, amihez viszon bátorság és önuralom kell, és ez nincs meg a többségben -
És ezek hallatán gondolom meglepő hogy ezt egy 18 éves gyerek írja! -
És emiatt vagyon nagyon is ellene a fiatal társadalom önpusztító életének. -
Igen. -
A mai 16-19 éves társadalom élete 3 dologról szól: Valóságsó+drog+diszkó -
Innentől kezdve értelme is volt az életének... -
Tudott és nekem átadott ezel valami olyat egy lemez formájában ami megváltoztatott mind emberileg mind zeneileg. -
azt én se hallgatok, nyugi