910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
-
E-klubbosokat nem bántani...
UMEK-re kik fognak menni? A sok mocskos hájperes drogos aki csak "zúzni" akar. Az mennyivel jobb? -
kasika #308 Hogy írjak már vmi értelmeset is:
Végre lesz UMEK, tavaly ez hiányzott! Viszont társulnak mellé Náksiék is, meg Master Blaster (?!) Kérdem én, minek? Fura arcok lesznek, eklub + bank csőcselék... Érdekes lesz, majd meglátjuk! Westbam úr szkreccstechnikáját megnézni mégeccer már megéri :D -
kasika #307 hmm, hmmm, ezt a topicot is végigolvastam és elég sok mindent hozzá tudnék fűzni. Személy szerint én imádom a dnb-t, a techno-t és a goát és a legtöbb alműfajt, ami ezekhez tartozik... A régi dance zenéket is kedvelem, mondom a RÉGI-t. Mert ami most megy az egy semmi, nulla, zéró, blabla... A dance 4 éve mondjuk, amikor én elkezdtem ilyen bulikra járni, 13 voltam... Nem drogoztam, semmi, bátyámék vittek magukkal és onnantól én benne maradtam a zenében, az életemet már el sem tudom képzelni nélküle... És ez a lényeg, hogy a zene meghatározza az életed, olyan emlékek, szokások kötődhetnek egy műfajhoz, egy számhoz, egy előadóhoz, egy hanghoz vagy egy partyhoz, ami esetleg az egész világnézetedet megváltoztatja/tatta... Manapság a "diszkó" zene már meghalt, nem tud megújulni, nem is akar, csak a pénzt akarják még kisajtolni belőle, amíg lehet... Ugyebár jönnek az újabb populáris műfajok, majd áttérünk arra és abból húzzuk a zsét mentalitás van. Szal, az undergroundból lesz overground és mondjuk a techno-t, a dnb-t és a goát is megölik idővel, csak pár év, nem több és az is full kommersz lesz... Az illegális szubsztanciák (gyk: drogok) fogyasztásáról meg azt, hogy, aki hülye haljon meg, ÉSSZEL gyerekek. Én soha életemben egy bogyót nem dobtam be és nem is akarok, mert úgy szétbassza az embereket, hogy rosssz nézni, de télleg. Amúgy még folytatnám, de nem akarok ennyire OFFolni... -
-
Elbasztam:D
Szoval Gery irta, meg tavaly.
(joarc-joarc) -
Meg mielott barki is kezdene az okoskodast, hagy idezzem Blasta mondatait, tavalyrol:
"Látom a suttyók elárasztották a topicot.
Szart sem értetek az egészhez, és bejöttök ide okoskodni.
Az elektronikus tánczenében legalább ugyanannyi a művészet, és az önkifejezés, mint az akusztikus muzsikában.Természetesen minden műfajban megtalálható a gagyi, meg a kommersz, de ez amit ti itt előadtatok nevetséges, és csak a hozzánemértésetekről ad tanúbizonyságot.
Valószínűleg nem hallottatok még igazán jól megkomponált albumot, ami egy utazás az első ritmustól az utolsóig, egy tökéletes egységet alkotva.Elrepít más dimenziókba, gondolatokat ébreszt benned, kvázi elvarázsol.
Arról már nem is beszélek, mikor több ezer emberrel közösen, ott állsz tánctér közepén, és a kedvenc dallamaid repítenek a menyországba.És akkor érzel valamit, valamit ami leírhatatlan, de akkor, ott mindannyian érzitek, elég csak ránézni a melletted állók arcára, és tudod.
De felesleges nektek ezt magyarázni, mert úgysem értitek meg, csak nyomatjátok a szar dumát, hogy a techno nem művészet, olyat bárki ír, csak egy számítógép kell.
A másik amitől pedig behánytam, ez az "én is hallgatok ám d&b-t, meg break beat-et, az is elektro" szöveg.Ez a tipikus példája a ma divatos elektronikus műfaj, műanyag kamaszrajongóira....Nincs nekem bajom a dobbasszal, sőt, nagyon is szeretem, voltam már nem egy bulin, és oriásit buliztam, de ez csak egy része a teljes egésznek.Nem a műfaj ami számít, hanem, hogy mennyire tudja az adott előadó kifejezni az érzéseit, milyen jelentéstartalmat hordoz, 1-1 track, vagy album.Milyen érzéseket gerjeszt az agyadban.
Úgyhogy kedves gumigyerekek, jobban tennétek, ha akkor nyitnátok szólásra okos kis szátok, ha némileg beleásnátok magatokat a témába, és nem a kereskedelmi adók nyáltengere alapján azonosítanátok bizonyos műfajokat, esetleg néhány komolyabb előadó albumának meghallgatása után!"

-

2004.04.03.
Future Downloaded -
HHHHHÁÁÁÁÁHHHHÁÁÁÁÁ
:-DDDDDD -
neked tipli van...műértő
:))))))))))) -
Hát ezaz! Jól mondod, hogy NEM ÁLLÍTOTTAD, hogy közük van egymáshoz!!!

-
:))))))))))))
Nekem sem posztom vitatkozni egy Laalee-val.
Persze hogy közük van egymáshoz, ezt nem is állítottam.
Én csak annyit mondtam, hogy Ed Rush & Optical tech-step
:) -
de lenyegtelen joarczal vitazni... -
nos, ha megnezed az altalad belinkelt oldalt, ott is egy tema ala van besorolva, es ha elolvasnad amit irnak abbol is rajonnel, hogy nem kis kozuk van egymashoz -
Persze, meg van zene, meg még van a zene, ugye?
:)))))))) -
egy azon mufaj
van sportauto meg terepjaro de attol meg auto -
[Walaki]D`Lair #294 télleg....nem is gondoltam volna...
-
TECH STEP -
nem d&b -
[Walaki]D`Lair #291 he?
-
szerintem inkább tech-step ;) -
[Walaki]D`Lair #289 Ezt majd átküldöm akinek kell:
Ed Rush & Optical - Sick Note....
összefosom magam olyan dob&bassz.... -
Ehhe...azer nekem mayday is tetszett:)
Apropo, ha barkinek van Westbam live @ Mayday Budapest-je, azonnal szoljon! -
Hype #286 Bárcsak mindenki így gondolkodna!
RESPECT Garrett -
Ez a válasz valahogy nem passzol a mondanivalomhoz, na mindegy...
Hát a goa sem egyszerű zene :) -
Durvulás:D -
nem kértelek rá :))) -
[Walaki]D`Lair #282 Ehh....Goá-t hallgatok :))) Hát...komoly...képzelem mi lehet egy ilyen party-n :DDDD -
Lényeg, hogy tényleg elkeveredtünk az eredeti témától, sőt maga a topic kizárólag 1 buliról szól:D -
Nem mondanám... -
Minden út a vénához vezet! -
minden út ODA VEZET :) -
Az elején felvetettük:) utána jött a zene témája, mármint hogy egyáltalán zene amiről beszélunk:) -
Nem a drogok miatt indult be a topic, de a végén ide kanyarodtunk:D -
Juhuuuuu, beindult a topic, ahhoz képest hogy nem nagyon akart, csak fel kellett vetni a drogokat :)) -
Te beszélsz, rohadt drogos:D -
kábszeres...:)))))))))) -
Nem voltam érthető?
-
:-))))))))))))))))))))))))
-
Ne röhögjél bazzeg!:D -
:)))))))9