MayDay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Láttátok a Requiem for a dream címû filmet?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
Ezért nem játszom ilyen fiataloknak...ugyanakkor pedig a hátulütõje az hogy az emberk, az idõsebb 23-27 éves korosztály ez alapján ítél meg engem...tehát még be se állok a pultba már jönnek hogy ne legyen house...mert Õk ezt szûrik le , ez marad meg bennük a fiatalokból (Valóságsó+diszkódrog+disco+house).

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[Walaki]D`Lair
Mint a homonnay és a fél kürt úgy elsõ blikkre....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
jaja...tudom...te leszel majd a megesz-en a gondviselõnk 😄DDDDD

[Walaki]D`Lair
és ha még csak betépnének...de ezek szétcsúsznak...egyszerûen gusztustalan...

seAke
1 és fél hónap.

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Sajnos igen...nekem is vannak ismerõseim és kapom tõlük a partyinfokat hogy mekkorát spurizott meg összevizelte magát...és ha rákérdezek és kik léptek fel?nemtudom de nagyon szeleteltünk.

[Walaki]D`Lair
Még nem vagy 18 😛PPPP

[Walaki]D`Lair
Már akinek....

Gery1980
De soha nem fogják, mert nekik elég, hogy a dob nagyot üt, betépve mégnagyobbat..

seAke
Pontosan...ezek bevesznek pár ekit és azthiszik hogy anyás mekkora parti volt megfogott a zene..pedig nem ez édeskevés ahhoz...nagyon mélyen kéne magukba szállniuk hogy megértsék a techno igazi üzenetét!

Gery1980
Ezért is annyira veszélyes, tudod jól.Jobb is, hogy nincs elterjedve annyira, mert ez nem gyerekjáték, azt hiszem, ha teret hódítanának az ilyen tipusu kábítószerek, gyorsan megtelnének az elmegyógyintézetek.

FREAK
a drogot azért válasszuk külön, mert te a diszkószarokra gondolsz, én pedig pszichedelikus drog párti vagyok, amihez viszon bátorság és önuralom kell, és ez nincs meg a többségben

Riszpekk

seAke
És ezek hallatán gondolom meglepõ hogy ezt egy 18 éves gyerek írja!

seAke
És emiatt vagyon nagyon is ellene a fiatal társadalom önpusztító életének.

seAke
Igen.

seAke
A mai 16-19 éves társadalom élete 3 dologról szól: Valóságsó+drog+diszkó

Gery1980
Innentõl kezdve értelme is volt az életének...

seAke
Tudott és nekem átadott ezel valami olyat egy lemez formájában ami megváltoztatott mind emberileg mind zeneileg.

FREAK
azt én se hallgatok, nyugi

Riszpekk

Gery1980
Szomorú történet, de hozzátartozik mindahoz, amirõl most mi beszélünk.Ez része az egésznek, mint már lentebb leírtam, és néha nem is a mértékletesség az amin az egész áll vagy bukik, elvihet a saját elméd is.

FREAK
de tudott élni!! nagy különbség, legtöbben úgy halnak meg, hogy még meg sem születtek (szellemileg)

amúgy van egy másik komoly radio is, van webcamjük is "groovetech london"

Riszpekk

seAke
Én kereskedelmiekrõl beszéltem...nem a tilosról!

seAke
Egyszer amikor még a szakmát csak a lapokból meg plakátokról ismertem, egy balatoni clubban érdeklõdtem a diszkósnál hogy mi és hogy...lényeg a lényeg adott egy cd-t nekem IBIZA BEACHHOUSE felirattal és mondta hogy ezt halgassam meg, de csak akkor ha nagyon komolyan gondolom ezt az egészet.Mondta hogy egy fárasztó nap után csináljak egy cappuchino-t gyújtsak rá egy cigire és uljek le és halgassam végig az elejétõl a végéig.Mondta hogy ha megtettem hívjam fel és beszélünk errõl.2év után tettem fel a lemezt...az a zene eszméletlen volt a maga monotonitásával,és gyönyörével...felhívtam egy nõi hang felelt...egy éve meghalt drogtúladagolásban........

FREAK
http://bassdrive.com/

Riszpekk

FREAK
te jól vagy? 😊))

ez nem kereskedelmi adó bazzeg 😄D

tilost se hallgatsz? 😄

Riszpekk

Gery1980
Neeem, ez egy nagyon jó kis rádió, érdemes kipróbálni, Chicagoi adó, jó zenékkel.

Gery1980
Bár akkor engem a Tilos muzsika vágott 4 felé, az nagyon komoly kis túra volt a számomra.

seAke
Aha köszi ÉS ÉN NEM HALLGATOK RÁDIÓT szerintem pont ezért tudok pártatlanul beszélni minden stílusról,mivel nincs rám hatással az a sok mocsadék amit manapság sugároznak a médiumok!

Gery1980
😄DDD..Az az album szerintem kurva jó.

Gery1980
Az alkohol mindíg csak elbassza.

FREAK
a bulidon nagyon komolyan megütött az a goa hajnalban, ott kattantam egy nagyot 😄 te akkor már harmadszor ájultál el 😄

Riszpekk

FREAK
mármint realplayer

Riszpekk

Gery1980
Legalábbis jóval nagyobb rá az esélyed, de egy meditációhoz hasonlatos állapotba is van rá sanszod.Én már próbáltam többzör, és sikerült is.Lehunyod a szemed, és hagyod, hogy behúzzon az örvény.

FREAK
reaplayeren netradio

Riszpekk

Blasta
Ja télleg :-DDDDD

De bejött úgy is, csak más volt a feeling...
:-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

seAke
Mi ez a bassdrive amirõl beszéltek?

FREAK
nyomtál te már olyat is, csak okosan ráittál... 😊))

Riszpekk

Gery1980
Szép kis hasonlat😄

seAke
ami kúrás mellett a recska, az a goa mellett a house...

Ez lehetne a topic alcíme..egyébként így van!

FREAK
amúgy épp ilyen zene megy bassdrive-on, és nem estem kómába, de így is nagyon élvezem 😄 csak nem AZ a fíling 😄

Riszpekk

Blasta
Nem utasítom el, csak nem kerültem még a zenével spirituális kapcsolatba, legalábbis nem emléxem rá!
De ez lehet azért mert nem nyomtam még olyan drogot ami ezt tette volna!
Mert ilyen kapcsolatba a zenével szerintem csak narkóval lehet kerülni...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Szerintem a hangulat bármelyikre ráhúzható.Ezért jó, hogy olyan sokszínû a dolog, és annyi a stílus.

FREAK
ugyanezt leírtam korábban is

ahogy a kurás se megy parancsra, úgy a lelki elmélyülés sem, de ettõl komoly a stílus

ami kúrás mellett a recska, az a goa mellett a house...

Riszpekk

Gery1980
Jaja, és azt hiszem ezt meg is valósítjuk valamikor.Jó lenne már egy privát kis ramazurit csapni, de úgy istenigazából.

seAke
Rakj föl egyszer egyszer egy általad spirituáisnak vélt darabot és hallgasd azt meg két különbözõ állapotban pl, egy fárasztó nap után és totálisan beállva...figyeld meg akárhogy is erõlteted nem fog bejönni színjózanon az a zene!Ezért nevezném hangulat és helyzenének ezeket a mûveket!

FREAK
mondom én.... ez mekkorát ütne egy bulin, jó hangosan, egy fasza vidijóval a falon 😄

Riszpekk

Gery1980
Vagy ha kicsit más témájú a buli, akkor pöröghet egy kis minimal, ambient, esetleg jazz&bass..

Gery1980
Váááááááááá, Bass Driven tényleg fasza muzsika megy!!!

seAke
Na yeah!Chill out terem kell és kész!Lágy deephouse egy kis ibizai café del mar-ral megfûszerezve....ffffff...legyen már nyár!