910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
  • ricsi1
    mi az a MAYDAY??
  • glillu
    ásványviz
  • szando
    de most komolyan ez mi? én rohadtul nem vagyok otthon ezekben a dógokban :D
  • ThePartyFace
    Hat:) Igazabol nem az a legnagyobb gond, hogy drogra koltenek, hanem hogy mennyit, es mennyire karcoljak szet magukat:P
    Ejjel fel negytol az egesz Main Hall atvaltozott egy kocsog zombi tanyava:( Teny, hogy a zene is inkabb hasonlitott zajra.

Tavalyhoz kepest roszabb volt a buli, de ez varhato volt:(
    Ejfelig minden a legnagyobb rendben volt...tiszta es nem torz mosolyok, figyeltunk egymasra, kovettuk a zenet etc. Sz'al meg mindig ez a legtisztabb es jozanabb techno buli, de ez mar reg rossz:(

Persze lehet hogy hulyesegeket irok itt ossze, mert mar vagy 24 oraja nem aludtam...
  • Augustus Gigo
  • glillu
    egy 200 fős társaságot...:D
  • selwik
    Huhh, ha ma este annyi pénzem lenne, mint amennyit a mayday résztvevői az aznapi drogra költenek, meghívnék mindenkit egy korsó sörre:))
  • glillu
    lol:D szivesen ott lennék:D
  • ThePartyFace
    Durvulasra:D
  • glillu
    aaazigena:DD mire készülnek?:DDD...
  • glillu
    énis...
  • BADE
    A www.mayday.hu főoldalán a csaj tisztára úgy néz ki,mint Angelina Jolie
  • BADE
    Ez ásványvíz?
    Én ezekre mennék:
    Master Blaster,Náksi vs Brunner,Tomcraft,Shane54,Members of Mayday,SpigiboyvsEros,Stebinszky,Tranzident,RMB,Timo
    Csak van olyan,ami ugyanabban az időben van.
    Benny Benassi nem lesz jövőre?
  • szando
    hát én inkább bad companyra mennék ha pesti lennék..
  • ThePartyFace
    szvsz ja: www.deejay.hu
  • BADE
    az neten hallgatható valahol?
  • BADE
    Mostanában elég ritkán olvasok SG-t,most is csak véletlenül találtam rá a topicra.
  • ThePartyFace
    amugy, ha megnezed, 2004. márc. 06-án hoztam fel a topicot;)
  • ThePartyFace
    nemtom, de a radiodidzsen 9-tol lesz elo kozvetites...
  • BADE
    A Viván mikor fogják mutatni?
  • BADE
    Ha hamarabb tudtam volna,hogy lesz biztos felmegyek:((
    Majd jövőre!
  • ThePartyFace
    Na.. ma van a nagy nap:D
    Tudom, hogy itt az SG-n nem sok mbert erdekel, de azert is felhozom a topicot
  • ThePartyFace
    ÁZ!
  • selwik
    Harry potter roxx :DD
  • ThePartyFace
    zsir a polcom, nem?
    tisztara, mint egy oviban:D
  • ThePartyFace
  • G@b0r
    Jóh, persze nem illik méjdéjhez de ha már megvettem a jegyet és nem esik egybe semmi mással ami érdekel akkor benézek :)
    - 3 days left
  • ThePartyFace
    k, de Master Blaster nem illik a MAYDAY feelinghez!
    Ha verodhoz kepest en a meetingpoint nyitasa utan 5 nappal, 2 perc alatt megkaptam a 10. jegyet
  • G@b0r
    Hát igen én ilyen e-klubbos "hülyegyerek" vagyok aki az ilyen zenét is szereti :)
    Enyém a 351-es de a haver akivel megyek 4 órát állt sorba és a 2-es sorszámút kaparintotta meg :))
  • ThePartyFace
    Master Blaster?:)

En is megvettem: enyem a tizes sorszamu:D lol
  • G@b0r
    Tápik áp!
    Már csak 6 napot kell várni hehehe :)
    Szerdán megvettem a jegyet!
    Members Of MayDay, Liebing, Speedy J, Umek, Kühl, TOMCRAFT, Master Blaster, Kai Tracid... Ezekn ott kell lennem :)
  • ThePartyFace
    Megyek jegyéééééért:D
  • Augustus Gigo
    MIngyá kezdődik a MAY DAY WARMUP A FŐNIX KLUBBAN! JEEEEEEEEEEEEEEE
  • kasika
    Jaja, kommerszesedik... Amúgy ugyanez volt az idei (vagy tavaly?) AXEtázissal is... De mind1! Lényeg, hogy én egész este messzire el fogom kerülni azt a termet, esetleg Kai Tracid-re benézek, ha lesz rá időm... :D
  • ThePartyFace
    Ami nekem is szurja a szemem, az a dance terem...Kerem! Kommerszesedik MAYDAY? Oke, hogy kapitalizmus, meg minden, de ez a party a TECHNO-rol szol!
    Mostmar nem csak a hajperes techno bekakat kell bamulni, hanem a bankos, eklubbos hulyegyerekeket is? :P:P

Ettol fuggetlenul eleg utos lett az idei line up is:
    Akinek a kedveert kimozdulok a main terembol, az Tomcraft lesz. Nem tudom, ki hallotta a tavalyi dortmundi szettjet, de az valami hatalmas! Tobbnyire slageres, kommerszesebb zenekbol olyan under feelingu techno szettet rakott ossze, hogy csak neztem, amikor hallgattam:D

Akit hianyolok meg, az Timo Maas. Sajnos az utobbi idoben keveset hallottam felole:/

A drogokrol: Freee-hez, a MAYDAY mellekletben volt 3 db szollocukorka, "tiszta zene" feliratu csomagolasban. Ez a huzas nagyon tetszett!
  • kasika
    Jaja, csak hiányolom Takkyu urat... Meg, ami nekem tavaly naon bejött az a Mr.X és Mr. Y! Westbam és Afrika naon odatett, mókaarcok! Sok hájperes meg csak figyelt, hogy hö, mi, he? Ejektro? He? Hö? De sztem azé idén is jól fogunk szórakozni!
  • Augustus Gigo
    Most hétvégén lesz MAy DAy warm up party, biztos megyek:D
  • G@b0r
    Sztem nem kéne általánosítani, mind1 ezen ne vitázzunk, lényeg h go méjdéjre mert kib*szott nagy parti lesz :)))
  • kasika
    Hehe, én szeretnék, mert ha tudnád, Umek nem úgy zúz, mint a többi, zúz, de másképp! Kív vagyok milyen úgy igazán élőben... Majd poénra be fogok nézni abba a "Globe Party Aréna" ?! asszem, de lehet nem az... Lesz ott minden kéremszépen: Náksi vs Brunner ??? Hehe Master Blaster...?! Jeee Kai Tracid, az mondjuk jó... :) De MéjDéjen? LoL Ááááh... Kircsi lesz!
  • VinylToy #310
    E-klubbosnál bármi jobb... pffff