910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
-
mi az a MAYDAY?? -
ásványviz -
szando #347 de most komolyan ez mi? én rohadtul nem vagyok otthon ezekben a dógokban :D -
Hat:) Igazabol nem az a legnagyobb gond, hogy drogra koltenek, hanem hogy mennyit, es mennyire karcoljak szet magukat:P
Ejjel fel negytol az egesz Main Hall atvaltozott egy kocsog zombi tanyava:( Teny, hogy a zene is inkabb hasonlitott zajra.
Tavalyhoz kepest roszabb volt a buli, de ez varhato volt:(
Ejfelig minden a legnagyobb rendben volt...tiszta es nem torz mosolyok, figyeltunk egymasra, kovettuk a zenet etc. Sz'al meg mindig ez a legtisztabb es jozanabb techno buli, de ez mar reg rossz:(
Persze lehet hogy hulyesegeket irok itt ossze, mert mar vagy 24 oraja nem aludtam... -
Augustus Gigo #345 

-
egy 200 fős társaságot...:D -
selwik #343 Huhh, ha ma este annyi pénzem lenne, mint amennyit a mayday résztvevői az aznapi drogra költenek, meghívnék mindenkit egy korsó sörre:)) -
lol:D szivesen ott lennék:D -
Durvulasra:D -
aaazigena:DD mire készülnek?:DDD... -
énis... -
A www.mayday.hu főoldalán a csaj tisztára úgy néz ki,mint Angelina Jolie -
Ez ásványvíz?
Én ezekre mennék:
Master Blaster,Náksi vs Brunner,Tomcraft,Shane54,Members of Mayday,SpigiboyvsEros,Stebinszky,Tranzident,RMB,Timo
Csak van olyan,ami ugyanabban az időben van.
Benny Benassi nem lesz jövőre?
-
szando #336 hát én inkább bad companyra mennék ha pesti lennék.. -
szvsz ja: www.deejay.hu
-
az neten hallgatható valahol? -
Mostanában elég ritkán olvasok SG-t,most is csak véletlenül találtam rá a topicra. -
amugy, ha megnezed, 2004. márc. 06-án hoztam fel a topicot;) -
nemtom, de a radiodidzsen 9-tol lesz elo kozvetites... -
A Viván mikor fogják mutatni? -
Ha hamarabb tudtam volna,hogy lesz biztos felmegyek:((
Majd jövőre! -
Na.. ma van a nagy nap:D
Tudom, hogy itt az SG-n nem sok mbert erdekel, de azert is felhozom a topicot
-
ÁZ! -
selwik #326 Harry potter roxx :DD -
zsir a polcom, nem?
tisztara, mint egy oviban:D -
-
Jóh, persze nem illik méjdéjhez de ha már megvettem a jegyet és nem esik egybe semmi mással ami érdekel akkor benézek :)
- 3 days left -
k, de Master Blaster nem illik a MAYDAY feelinghez!
Ha verodhoz kepest en a meetingpoint nyitasa utan 5 nappal, 2 perc alatt megkaptam a 10. jegyet
-
Hát igen én ilyen e-klubbos "hülyegyerek" vagyok aki az ilyen zenét is szereti :)
Enyém a 351-es de a haver akivel megyek 4 órát állt sorba és a 2-es sorszámút kaparintotta meg :))
-
Master Blaster?:)
En is megvettem: enyem a tizes sorszamu:D lol -
Tápik áp!
Már csak 6 napot kell várni hehehe :)
Szerdán megvettem a jegyet!
Members Of MayDay, Liebing, Speedy J, Umek, Kühl, TOMCRAFT, Master Blaster, Kai Tracid... Ezekn ott kell lennem :) -
Megyek jegyéééééért:D -
Augustus Gigo #317 MIngyá kezdődik a MAY DAY WARMUP A FŐNIX KLUBBAN! JEEEEEEEEEEEEEEE 

-
kasika #316 Jaja, kommerszesedik... Amúgy ugyanez volt az idei (vagy tavaly?) AXEtázissal is... De mind1! Lényeg, hogy én egész este messzire el fogom kerülni azt a termet, esetleg Kai Tracid-re benézek, ha lesz rá időm... :D -
Ami nekem is szurja a szemem, az a dance terem...Kerem! Kommerszesedik MAYDAY? Oke, hogy kapitalizmus, meg minden, de ez a party a TECHNO-rol szol!
Mostmar nem csak a hajperes techno bekakat kell bamulni, hanem a bankos, eklubbos hulyegyerekeket is? :P:P
Ettol fuggetlenul eleg utos lett az idei line up is:
Akinek a kedveert kimozdulok a main terembol, az Tomcraft lesz. Nem tudom, ki hallotta a tavalyi dortmundi szettjet, de az valami hatalmas! Tobbnyire slageres, kommerszesebb zenekbol olyan under feelingu techno szettet rakott ossze, hogy csak neztem, amikor hallgattam:D
Akit hianyolok meg, az Timo Maas. Sajnos az utobbi idoben keveset hallottam felole:/
A drogokrol: Freee-hez, a MAYDAY mellekletben volt 3 db szollocukorka, "tiszta zene" feliratu csomagolasban. Ez a huzas nagyon tetszett! -
kasika #314 Jaja, csak hiányolom Takkyu urat... Meg, ami nekem tavaly naon bejött az a Mr.X és Mr. Y! Westbam és Afrika naon odatett, mókaarcok! Sok hájperes meg csak figyelt, hogy hö, mi, he? Ejektro? He? Hö? De sztem azé idén is jól fogunk szórakozni! -
Augustus Gigo #313 Most hétvégén lesz MAy DAy warm up party, biztos megyek:D -
Sztem nem kéne általánosítani, mind1 ezen ne vitázzunk, lényeg h go méjdéjre mert kib*szott nagy parti lesz :))) -
kasika #311 Hehe, én szeretnék, mert ha tudnád, Umek nem úgy zúz, mint a többi
, zúz, de másképp
! Kív vagyok milyen úgy igazán élőben... Majd poénra be fogok nézni abba a
"Globe Party Aréna"
?! asszem, de lehet nem az... Lesz ott minden kéremszépen:
Náksi vs
Brunner ??? Hehe Master Blaster...?! Jeee
Kai Tracid, az mondjuk jó... :) De
MéjDéj
en? LoL Ááááh... Kircsi lesz!
-
E-klubbosnál bármi jobb... pffff