32945
Magyar Foci
  • zaki
    Raul, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez saját nevelés
  • BADE
    A Realról ne beszéljünk,azért mert van pénzük még nem kellene mindenkit felvásárolni.Ennyi pénzből én is tudnák jó játékosokat igazolni.
  • zaki
    Milanba Rivaldo, Tomasson
  • zaki
    Realban azért ottvan még Morientes, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez...
  • BADE
    Szerintem ez érthető!Most én is felsorolhatnám az összes csapatot,amit ismerek,hogy a csatársoruk nélkül sehol sem lennének.
    Pl.Barca:Kluivert-Saviola Real:Raul-Ronaldo
    Milan:Inzaghi-Schevchenko Inter:Vieri-Recoba
    Roma:Totti-Montella ManU:Nistelrooy
  • zaki
    ez a Zalayeta valami borzasztó, Salas meg már a múlté, Lazio-ban nagyon tuti volt
  • zaki
    nem azért mondom, de a Juve a Del Piero - Trezeguet csatársor nélkül sehol se lenne
  • BADE
    Ja tényleg,észre sem vettem
  • zaki
    különben bocsi az -ért, elvileg itt a magyar fociról kéne dumálni...
  • BADE
    Forza Juve!
  • zaki
    a Real továbbjut, aztán a Barcelona ellen otthon nyer, idegenben leikszel, így fognak bejutni a manchesteri döntőbe (remélem).
  • Buddy
    jobb lenne, ha a juventus nyerne /bar mar norm. csapat nincs mar a bl-ben/
  • zaki
    Real-Milan döntő lesz, és a Real fog nyerni!!!
  • Lteebee
    Valaki mondta neked, hogy itt demokrácia van?

Ilyen felfogással sehol sincs a világon(szerintem egyébként nincs is).

Mindenesetre lehet máshol próbálkozni, szólj, ha találsz hasonló színvonalú fórumot, ahol ennyit engednek!
  • Buddy
    a mu ellen en is a madridnak szurkolok, de egyebkent essenek csak szepen ki
  • zaki
  • EOX
    Szívemből beszélsz:)
  • zaki
    REAL MADRID Forever
  • Buddy
    tudod.....ez az ún. "demokrácia" nálunk így működik :)))

csak azt írhatod le/mondhatod, amit ők akarnak látni/hallani.....más esetekben kuss a neved :)
  • Ramore
    137-nél is! Seggfej moderátorok!!! Hamarosan 146 is törlve lesz, de aki ezt látja az tudja meg a moderátorokról alkotott véleményemet!
  • a.carkey
    Mintha moderálás történt volna #139-nél ...
    :)
  • blassius theomo
    Kedves fiatalok és kevésbé fiatalok! Ma megyünk európába. Lehetne egy kicsit több szeretettel és kultúrával: Érdemes a magyar-foci kapcsán így mocskolódni? Szerintem nem. Esetleg a "gumiszoba" topicban.
  • Dikkma
    Ha valaki TELJESEN inkompetens egy témában, még csak fingja sincs hozzá, valamint életében nem volt meccsen, miért pofázik bele?
  • Buddy
    az angolok megint bizonyitottak, hogy azt sem tudjak mi az a foci.....es ilyen csapat all ott a tabella elejefele.....nemzetkozi szinten abszolut nullak
  • Buddy
    mi az a mu?, mi az a real? :)
  • Buddy
    de neha elszall a feje es szetrug mindenkit
  • Alien!
    én nem tudom,legalább a kis gerzson valami szint visz a játékba...
  • Buddy
    En annak ellenere, hogy a fradinak szurkolok, elzavarnam a turoba mind a gerat, mind a tokolit
  • Buddy
    -ugy mondd, ha faj a labam...
    -faj a labad??
    -ne-ne...mond igy, faaaaj a labam....
    -jaaa...oke...
    ha faj a labam konnyen elbanok vele....a labam faj....elbanok vele....meddig kell meg elmondanom?!...
  • Dikkma
    "Te egy primitív zalai parasztgyerek vagy, nem kemény! A falusi levegő és a fanatikus rajongásod a magyar foci iránt teljesen elferdítette a paraszti eszedet. Élvezd hát hétről hétre a ZTE és a többi magyar csapat vergődését, amit ők focinak neveznek. Én maradok a bajnokok ligájánál. És, ha valaki itt ég, akkor az te vagy a primitív hozzászólásaiddal. A témát
    Lezártam!"

Kis senkiházi pöcs.
  • Dikkma
    első sor: de igen, pont itt alatta van ez a faszszopó Ramore, az élő példa rá.
  • Ramore
    0
  • BADE
    És Tököli?Fogadjunk,hogy azt mondod,hogy ő nagyon jó!Pedig egy rakás sz*r.
    Hiába mondd itt az ember akármit,csak azt fogadjátok el ami a fradi mellett szól,tisztelet kivétélnek.
  • Ramore
    "magyar fociiskolát" :)
  • Ramore
    Zavadszky és Komlósi már ne haragudj, de falábú labdaérzék nélküli, igazi tanult focisták, semmi született tehetség, csak kijárták a magyar fociiskoláját. Ilyen játékosoktól nem lehet várni kimagasló teljesítményt, még, ha akarnák sem tudnának erőn felül teljesíteni. Ők a magyar nb1-be valók, és semmi több.
  • Lteebee
    A snickersz reklámis nagyon találó volt.

Képzeld el csóri rendezőt, mire kiszedte ezt a mondatot a butából.
    És milyenek lehettek a rosszabb verziók.
  • Buddy
    de csak a magyar bajnoksagban.....emlekszem ugyanilyen helyzeteket rendre elcseszett a valogatottban
  • Buddy
    a Vargat nem szidni....o probal egyedul itt csinalni vmit, csak a sok kenyelmes "kurva"-nak nem tetszik.....ennyi penzert nem szoktak ilyesmikhez
  • Buddy
    mit varsz el 8 altalanostol?
  • BADE
    Hát ha azt mondod Illés nem volt jó a válogatottba,akkor te nem nézted a meccseket!
    Egy csomó meccset és gólt köszönhetünk neki,még ma is az egyik legjobb a magyar bajnokságban.