32945
Magyar Foci
-
#165 Raul, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez saját nevelés -
#164 A Realról ne beszéljünk,azért mert van pénzük még nem kellene mindenkit felvásárolni.Ennyi pénzből én is tudnák jó játékosokat igazolni.
-
#163 Milanba Rivaldo, Tomasson -
#162 Realban azért ottvan még Morientes, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez... -
#161 Szerintem ez érthető!Most én is felsorolhatnám az összes csapatot,amit ismerek,hogy a csatársoruk nélkül sehol sem lennének.
Pl.Barca:Kluivert-Saviola Real:Raul-Ronaldo
Milan:Inzaghi-Schevchenko Inter:Vieri-Recoba
Roma:Totti-Montella ManU:Nistelrooy -
#160 ez a Zalayeta valami borzasztó, Salas meg már a múlté, Lazio-ban nagyon tuti volt -
#159 nem azért mondom, de a Juve a Del Piero - Trezeguet csatársor nélkül sehol se lenne -
#158 Ja tényleg,észre sem vettem -
#157 különben bocsi az -ért, elvileg itt a magyar fociról kéne dumálni... -
#156 Forza Juve! -
#155 a Real továbbjut, aztán a Barcelona ellen otthon nyer, idegenben leikszel, így fognak bejutni a manchesteri döntőbe (remélem). -
#154 jobb lenne, ha a juventus nyerne /bar mar norm. csapat nincs mar a bl-ben/ -
#153 Real-Milan döntő lesz, és a Real fog nyerni!!! -
#152 Valaki mondta neked, hogy itt demokrácia van?
Ilyen felfogással sehol sincs a világon(szerintem egyébként nincs is).
Mindenesetre lehet máshol próbálkozni, szólj, ha találsz hasonló színvonalú fórumot, ahol ennyit engednek! -
#151 a mu ellen en is a madridnak szurkolok, de egyebkent essenek csak szepen ki -
#150 -
#149 Szívemből beszélsz:) -
#148 REAL MADRID Forever -
#147 tudod.....ez az ún. "demokrácia" nálunk így működik :)))
csak azt írhatod le/mondhatod, amit ők akarnak látni/hallani.....más esetekben kuss a neved :) -
#146 137-nél is! Seggfej moderátorok!!! Hamarosan 146 is törlve lesz, de aki ezt látja az tudja meg a moderátorokról alkotott véleményemet! -
#145 Mintha moderálás történt volna #139-nél ...
:) -
#144 Kedves fiatalok és kevésbé fiatalok! Ma megyünk európába. Lehetne egy kicsit több szeretettel és kultúrával: Érdemes a magyar-foci kapcsán így mocskolódni? Szerintem nem. Esetleg a "gumiszoba" topicban. -
#143 Ha valaki TELJESEN inkompetens egy témában, még csak fingja sincs hozzá, valamint életében nem volt meccsen, miért pofázik bele? -
#142 az angolok megint bizonyitottak, hogy azt sem tudjak mi az a foci.....es ilyen csapat all ott a tabella elejefele.....nemzetkozi szinten abszolut nullak -
#141 mi az a mu?, mi az a real? :) -
#140 de neha elszall a feje es szetrug mindenkit -
#138 én nem tudom,legalább a kis gerzson valami szint visz a játékba... -
#136 En annak ellenere, hogy a fradinak szurkolok, elzavarnam a turoba mind a gerat, mind a tokolit -
#135 -ugy mondd, ha faj a labam...
-faj a labad??
-ne-ne...mond igy, faaaaj a labam....
-jaaa...oke...
ha faj a labam konnyen elbanok vele....a labam faj....elbanok vele....meddig kell meg elmondanom?!... -
#132 "Te egy primitív zalai parasztgyerek vagy, nem kemény! A falusi levegő és a fanatikus rajongásod a magyar foci iránt teljesen elferdítette a paraszti eszedet. Élvezd hát hétről hétre a ZTE és a többi magyar csapat vergődését, amit ők focinak neveznek. Én maradok a bajnokok ligájánál. És, ha valaki itt ég, akkor az te vagy a primitív hozzászólásaiddal. A témát
Lezártam!"
Kis senkiházi pöcs. -
#131 első sor: de igen, pont itt alatta van ez a faszszopó Ramore, az élő példa rá. -
#130 0 -
#126 És Tököli?Fogadjunk,hogy azt mondod,hogy ő nagyon jó!Pedig egy rakás sz*r.
Hiába mondd itt az ember akármit,csak azt fogadjátok el ami a fradi mellett szól,tisztelet kivétélnek. -
#125 "magyar fociiskolát" :) -
#124 Zavadszky és Komlósi már ne haragudj, de falábú labdaérzék nélküli, igazi tanult focisták, semmi született tehetség, csak kijárták a magyar fociiskoláját. Ilyen játékosoktól nem lehet várni kimagasló teljesítményt, még, ha akarnák sem tudnának erőn felül teljesíteni. Ők a magyar nb1-be valók, és semmi több. -
#123 A snickersz reklámis nagyon találó volt.
Képzeld el csóri rendezőt, mire kiszedte ezt a mondatot a butából.
És milyenek lehettek a rosszabb verziók. -
#122 de csak a magyar bajnoksagban.....emlekszem ugyanilyen helyzeteket rendre elcseszett a valogatottban -
#121 a Vargat nem szidni....o probal egyedul itt csinalni vmit, csak a sok kenyelmes "kurva"-nak nem tetszik.....ennyi penzert nem szoktak ilyesmikhez -
#120 mit varsz el 8 altalanostol? -
#119 Hát ha azt mondod Illés nem volt jó a válogatottba,akkor te nem nézted a meccseket!
Egy csomó meccset és gólt köszönhetünk neki,még ma is az egyik legjobb a magyar bajnokságban.