32947
Magyar Foci
  • BADE
    Nem a csatárokra gondoltam
  • Ramore
    Én egy árva büdös rossz szót nem írtam le még, amit szerintem moderálni kellett volna, valaki ezt mégis másképpen látta volna. Demokráciáról pedig én nem beszéltem!

Rengeteg jó fórum van a neten, nem csak ez. Csak keresgélni kell.
  • zaki
    Raul, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez saját nevelés
  • BADE
    A Realról ne beszéljünk,azért mert van pénzük még nem kellene mindenkit felvásárolni.Ennyi pénzből én is tudnák jó játékosokat igazolni.
  • zaki
    Milanba Rivaldo, Tomasson
  • zaki
    Realban azért ottvan még Morientes, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez...
  • BADE
    Szerintem ez érthető!Most én is felsorolhatnám az összes csapatot,amit ismerek,hogy a csatársoruk nélkül sehol sem lennének.
    Pl.Barca:Kluivert-Saviola Real:Raul-Ronaldo
    Milan:Inzaghi-Schevchenko Inter:Vieri-Recoba
    Roma:Totti-Montella ManU:Nistelrooy
  • zaki
    ez a Zalayeta valami borzasztó, Salas meg már a múlté, Lazio-ban nagyon tuti volt
  • zaki
    nem azért mondom, de a Juve a Del Piero - Trezeguet csatársor nélkül sehol se lenne
  • BADE
    Ja tényleg,észre sem vettem
  • zaki
    különben bocsi az -ért, elvileg itt a magyar fociról kéne dumálni...
  • BADE
    Forza Juve!
  • zaki
    a Real továbbjut, aztán a Barcelona ellen otthon nyer, idegenben leikszel, így fognak bejutni a manchesteri döntőbe (remélem).
  • Buddy
    jobb lenne, ha a juventus nyerne /bar mar norm. csapat nincs mar a bl-ben/
  • zaki
    Real-Milan döntő lesz, és a Real fog nyerni!!!
  • Lteebee
    Valaki mondta neked, hogy itt demokrácia van?

Ilyen felfogással sehol sincs a világon(szerintem egyébként nincs is).

Mindenesetre lehet máshol próbálkozni, szólj, ha találsz hasonló színvonalú fórumot, ahol ennyit engednek!
  • Buddy
    a mu ellen en is a madridnak szurkolok, de egyebkent essenek csak szepen ki
  • zaki
  • EOX
    Szívemből beszélsz:)
  • zaki
    REAL MADRID Forever
  • Buddy
    tudod.....ez az ún. "demokrácia" nálunk így működik :)))

csak azt írhatod le/mondhatod, amit ők akarnak látni/hallani.....más esetekben kuss a neved :)
  • Ramore
    137-nél is! Seggfej moderátorok!!! Hamarosan 146 is törlve lesz, de aki ezt látja az tudja meg a moderátorokról alkotott véleményemet!
  • a.carkey
    Mintha moderálás történt volna #139-nél ...
    :)
  • blassius theomo
    Kedves fiatalok és kevésbé fiatalok! Ma megyünk európába. Lehetne egy kicsit több szeretettel és kultúrával: Érdemes a magyar-foci kapcsán így mocskolódni? Szerintem nem. Esetleg a "gumiszoba" topicban.
  • Dikkma
    Ha valaki TELJESEN inkompetens egy témában, még csak fingja sincs hozzá, valamint életében nem volt meccsen, miért pofázik bele?
  • Buddy
    az angolok megint bizonyitottak, hogy azt sem tudjak mi az a foci.....es ilyen csapat all ott a tabella elejefele.....nemzetkozi szinten abszolut nullak
  • Buddy
    mi az a mu?, mi az a real? :)
  • Buddy
    de neha elszall a feje es szetrug mindenkit
  • Alien!
    én nem tudom,legalább a kis gerzson valami szint visz a játékba...
  • Buddy
    En annak ellenere, hogy a fradinak szurkolok, elzavarnam a turoba mind a gerat, mind a tokolit
  • Buddy
    -ugy mondd, ha faj a labam...
    -faj a labad??
    -ne-ne...mond igy, faaaaj a labam....
    -jaaa...oke...
    ha faj a labam konnyen elbanok vele....a labam faj....elbanok vele....meddig kell meg elmondanom?!...
  • Dikkma
    "Te egy primitív zalai parasztgyerek vagy, nem kemény! A falusi levegő és a fanatikus rajongásod a magyar foci iránt teljesen elferdítette a paraszti eszedet. Élvezd hát hétről hétre a ZTE és a többi magyar csapat vergődését, amit ők focinak neveznek. Én maradok a bajnokok ligájánál. És, ha valaki itt ég, akkor az te vagy a primitív hozzászólásaiddal. A témát
    Lezártam!"

Kis senkiházi pöcs.
  • Dikkma
    első sor: de igen, pont itt alatta van ez a faszszopó Ramore, az élő példa rá.
  • Ramore
    0
  • BADE
    És Tököli?Fogadjunk,hogy azt mondod,hogy ő nagyon jó!Pedig egy rakás sz*r.
    Hiába mondd itt az ember akármit,csak azt fogadjátok el ami a fradi mellett szól,tisztelet kivétélnek.
  • Ramore
    "magyar fociiskolát" :)
  • Ramore
    Zavadszky és Komlósi már ne haragudj, de falábú labdaérzék nélküli, igazi tanult focisták, semmi született tehetség, csak kijárták a magyar fociiskoláját. Ilyen játékosoktól nem lehet várni kimagasló teljesítményt, még, ha akarnák sem tudnának erőn felül teljesíteni. Ők a magyar nb1-be valók, és semmi több.
  • Lteebee
    A snickersz reklámis nagyon találó volt.

Képzeld el csóri rendezőt, mire kiszedte ezt a mondatot a butából.
    És milyenek lehettek a rosszabb verziók.
  • Buddy
    de csak a magyar bajnoksagban.....emlekszem ugyanilyen helyzeteket rendre elcseszett a valogatottban
  • Buddy
    a Vargat nem szidni....o probal egyedul itt csinalni vmit, csak a sok kenyelmes "kurva"-nak nem tetszik.....ennyi penzert nem szoktak ilyesmikhez