32945
Magyar Foci
-
#996 na akinek nem tetszik, ami van, és lázadozik, azt kidobom innen :)) -
#995 rendszerváltás kell! -
#994 Takarodjon az egész MLSZ-szel együtt! -
#993 Mezey amit mond az szentírás. Ellenkezésnek helye nincs. Álljon már meg a menet, megint kezdődik a Mezeyféle megsértődés. Takarodjon az országból ez a kókler! -
#992 Link
Én azt nem értem, hogy ami köztudott dolog, azt miért nem mondhatja ki az ember?! Meg amúgy is mi az, hogy megszabják, hogy mit nyilatkozhatok?! Mert meg nem sértette Kassai-t, csak azt mondta - másképp kifejezve -, hogy szarul vezette a meccset.
Egyébként meg milyen határozat az olyan, hogy "meg kell indulnia a labdarúgás szereplői közötti párbeszédnek, ezért a közeljövőben a játékvezetők, edzők és tulajdonosok között egyeztetni kell."
Magyarán nem lehet azt nyilatkozni ami a véleményem, hanem mindent el kell hallgatni!
Ebben az egy ügyben Mezey mellett vagyok, amúgy ki nem állhatom ezt az embert! -
#991 Tényleg jó az a riport és tényleg a Mezey embere a riporter ... :) -
#990 Hát ne haragudjatok. De azokat a helyzeteket, amelyeket egy-két végigszenvedett Győr meccs alatt láttam, nem a Vargának, hanem a falábú győri ARCoknak kellett volna berúgniuk! Borzasztó produkciójuk, meg Varga megbuktatására irányult, mint mindig. Amióta elment a fradiból ... -
#989 Dögöljön meg a Mezey, mi a faszt csinál?! -
#988 Mezey doktor pedig megmutatta, hogy mit tud az újpest a kaposvölgye ellen -
#987 azt elfelejted, hogy a dunaferrel, meg a fradival el bírt érni eredményeket....csak eltakarították
ilyen kispestekhez, meg diósgyőrhöz csak bűnbaknak vitték oda....szarból nem lehet várat építeni
Vargának nem való ez a magyar bajnokság, külföldön sokkal nagyobb eredményeket érne el.....mentalitásbeli különbségek miatt -
#986 persze mindenki hibás, csak a Varga nem! -
#985 Varga Zoltán nyilatkozatából egy részlet:
"Nem akarok itt személyeskedni, ezért nem is mondok nevet, de mindenki tudja, ki irányít a háttérből, ki az a nagy hatalmú edző, vezető, aki döntéshelyzetben van."
Nevezzük nevén a magyar futball tönkretevőjét, a futballmaffia vezérét, a bunda és tippmix csalások kiagyalóját: Mezey György! -
#984 olvassátok el az NS-ben a Varga-nyilatkozatot! -
#983 folytatnám, "olyan még nem volt, hogy a játékosokat vennék elő....ha meg a Zoli lecsapja őket a tarcsiba, rögtön puffognak és csapkodják az asztalt" aztán felhívják telefonon régi mentorukat, Mezey Gyuri bácsit, aki rögtön közli a visító hangján, hogy fel kell lázadni, beszélj össze 1-2 sráccal, bomlasszátok a csapatot vigyázzatok, nehogy nyerjetek és meglátod fél éven belül már küldhetem is nektek az új edzőt.
-
#982 lett volna Vargával is, csak idő kellett volna
Erre csak ez a válaszom! -
#981 ha az edzőt lecserélik : jön egy másik, 4 meccsre felpörög a csapat és megnyerik, utána vissza az egész, morgás, megint kivágják az edzőt....és ez a keringő megy állandóan
olyan még nem volt, hogy a játékosokat vennék elő....ha meg a Zoli lecsapja őket a tarcsiba, rögtön puffognak és csapkodják az asztalt
ezt az egész kócerájt be kéne zárni és kiírni az mlsz székházának ajtajára, hogy Bezárt, megszűnt -
#980 itthon idő az nincsen, hiszen a magyar csapatok új edzővel ripsz-ropsz feljutnak a BL főtáblára. -
#979 lett volna Vargával is, csak idő kellett volna -
#978 pedig játszott Spanyolországban, a Real Madrid B-ben, most az Omonia Nicosia labdarúgója -
#977 Na végre! Lemondott a Varga! Remélem ismét lesz valamiféle fociféle Győrben! -
#976 Korolovszkyról csak arra emlékszem, amikor öngólt nyomott a fradi ellen az üllőin :))
más nem jut róla eszembe -
#975 Van bőr a pofáján a hisztis Tökinek! Persze magyar mentalitású focista, mi mást várhatnánk tőle? Mondjuk én megértem a nyugati klubbokat, hogy nem vették meg. -
#974 Szegény seggnyaló Tököli nem akart állás nélkül maradni,ezért mivel nem kellett sehova sem maradt a fradiban. -
#973 mekkora hangember ez a Tököli, először azt mondja nem játszik többet a fradiban, majd azt, hogy Magyaro.-n, erre mit csinál, nemhogy külföldre nem megy, de ráadásul a fradiba. Na enyit az adott szóról! -
#972 A Borussia Dortmund közel 15 millió eurótól esett el a BL-ból való kiesés miatt. A klub vezetése ezért bejelentette, hogy húsz százalékkal csökkentik a játékosok fizetéseit.
Valami hasonlót kellene itthon is csinálni szerintem, persze nálunk nem csak emiatt! -
#971 Korolovszky Gábor újra a keretben! Gellei, a pofátlan és gerinctelen üzletember továbbra is el akarja passzolni régi üzletfeleit, Juhárt és Korolovszkyt, akik talán még az nb1 színvonalát sem ütik meg.
Felháborító! -
#970 hát így is lehet nézni :)) -
#969 nagyon kritikus vagy ;-) legalább megszerezték(néha), és utána legalább bele bírtak rúgni egy egészségesen nagyot(néha),szal van itt előremutatás ;-) -
#968 1-1 lett.....ahhoz képest nem volt rossz meccs
de a védelem elég egyszerűen működött.....megszerzik a labdát, azt előrebombázzák, ahaelyett, hogy kihoznák -
#967 béna f@szfej, mind a kettő, de Juhárt akkor is el kell passzolni valahová, belőle még ki kell szedni a lóvét! -
#966 Most megy az UTE-FTC meccs.......párszor már megkapartam a falat.....Juhár-Lipcsei nagyon ott van......már a sárga lapjuk megvan.....ráadásul juhár nevét kétszer hallottam mindössze...amikor 2-szer fölrúgott vkit -
#965 pontosan erre gondoltam én is, de nem csak alkalmanként. -
#964 én úgy tudom, hogy a lóvé még a Szívós-Páncsics zsebben tűnt el
de egy ilyen rosenborg-sparta praha szintet lehetne hozni, nekik sincs nagy csapatuk, de oda tudnak kerülni alkalmanként a bl-táblára -
#963 700-800? Hát még a 300-al is hazudnak? Ez is csak nálunk mehet!
Egyszer volt Budán kutyavásár, el is lopták a pénzt egy perc alatt. Ha jól gazdálkodtak volna és nem lettek volna olyan pénzéhesek és magyar mentalitásúak, akkor a fradi mára símán európai szintű középerős csapat lehetne, stabil főtáblás. -
#962 ja, egy kis adalék :
Borussia Neunkirchen - Bayern München német kupa, 1. forduló - 23.000 néző
a Neunkirchen az Oberliga Südwest 15.-je.....
de több néző volt, mint itt egy forduló alatt -
#961 nem kötözködésből, csak korrekcióból : szerintem az a 320 van 700-800 is (igaz, írtad, hogy legalább)
dehát egyszer beugrott a fradi a főtáblára, csak a pénz elment....öööö....a sajtópáholyra (ez négy acélrudat meg egy tetőt jelentett) -
#960 A magyar bajnok éves költsége kb. 300MFt. A marhák bejutnának a főtáblára, de mondjuk egy meccset sem nyernek, akkor is legalább 320MFt-juk lesz. Tehát a következő szezonban már 620MFt-ból lehetne gazdálkodniuk. Persze sokkal több szponzor csatlakozna hozzájuk a bl miatt, tehát még legalább 50-100MFt plusz bevétel. -
#959 hát ha csak a pénzt nézed, akkor igaz.....egy magyar csapat költségvetését lazán veri a beugró összeg
de a lusta disznók nem akarnak még 6 meccset játszani :) -
#958 munka? mi az a munka? :D -
#957 ja csak ahoz dolgozni és hajtani is kéne amit aranylábú focistáink nem igazán szeretnek....