32945
Magyar Foci
-
#1036 báháááááááááááá -
#1035 2-0 :((( -
#1034 eldőlt -
#1033 Nagyon elvernek minket:((Pedig egy gyenge szar csapat! -
#1032 na ennyi.....azt a kapura vánszorgó labdát bármely profi szintű játékos el bírta volna terelni, de ezek csak nézték...be sem mertek csúszni rá -
#1031 Most örültök? Hatott a geci voodoo mágiátok -
#1030 Úgy emlékszem itthon is így álltunk,aztán meg nyertünk! -
#1029 Ekkora balfaszokat,tudtam hogy a hátvédsor szar,de hogy ennyire. -
#1028 gyönyörű már vezetnek is...... -
#1027 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá 1-0 :DD -
#1026 ja....vezetnek a Dánok a románok ellen -
#1025 attól még a játék nem fog javulni, max a közérzeted lesz jobb.....és ettől függetlenül ezt a szánalmat kell nézned -
#1024 tessék 20 perc és már le is fáradtak :( -
#1023 Csoda hogy még nem basztalak agyon egy féltéglával. -
#1022 fiaink jól elsajátították a mestertől, az elképzeléstelen futkározás tudományát... -
#1021 csoda, hogy még 0-0 -
#1020 És nem is jó... :P -
#1019 az! jó sok reklám (jó magyar szokás) na jó, nem csak magyar -
#1018 lassan kezdődik -
#1017 a lett optimizmusról -
#1016 thx -
atee #1015 19:55 Kiralyi 1 -
#1014 hánytól és hol közvetítik a meccset? -
#1013 A Föld melyik sarkába érdemes bújni, ahol nem kell szégyenkeznem az átalunk fizetett buzik miatt? -
#1012 Nem ismerek ilyen magyar szót hogy lúzer szal nem tudom mit jelent... De kb azt jelentheti hogy magyar ember aki szorít a válogatottnak. A válogatott az nem NB1. Én akkor se fogom őket fikázni ha kikapnak 2-0-ra. De itt cigányok is vannak úgy látom és ők természetes hogy nem szeretnék ha győzne a magyar válogatott. -
#1011 erős védelem már megvan, hogyan lehet "megerősíteni" a középpályát és a csatársort? -
#1010 igen, igen, ezek állatok! -
#1009 te mondtad, lúzer vagy! :D -
#1008 szomorú... -
K.András #1007 Magyar foci?:DDD
Még a kérdés is vicces, ha nem beszélgetnétek azt hinném ez egy magyar foci fikázos topic.Amit meg is érdemelnének...
Egy rövid történet:Egy barátom fia a ferencváros fiataljainak egyike,haver ügye tele van pénzel és ezért ilyen két kilokat ad az egyesületnek, amit viszonoznak is azzal hogy a gyerek futkározhat a pályán,eredményessége egyenlö a 0-val golt akkor lát ha kapnak vagy ha valki a csapatbol lö egyett :DDD
Na mind1 végül is csak annyit akarok kihozni ebböl,mig ez a gyerek futkározik addig az igazi tehetség kint ül a pálya szélén, mivel apukának nincsen két kiloja amivel támogassa az egyesületet netán az edzöt!!!Ezért nem lesz itt husz év mulva sem foci, ezt most lehet boritékolni, látom mi megy az utánpotlásban... -
#1006 a vereség már most meg van alapozva :
a védelemben : juhár-dragoner-lipcsei
ez nagyon vau -
#1005 a legjobb úton haladunk affelé, hogy tönkretegyük a reputációnkat...nem gondolod, kuzan? :) -
#1004 Ha lúzer aki szorít a válogatottnak akkor bizony lúzer vagyok. -
#1003 naneeeee, kikaptunk? megdöbbentő! :)) -
#1002 az u21 hozta az eredményt, 2-0-ás zakó -
#1001 és te nyered a héten a lotto 5-öst lúzerkém! -
#1000 Ezt a meccset nyerjük 2-1re és simán meglesz a pótselejtező. VESSZENEK A VÉSZMADARAK! -
#999 A harmadik helyünkre sem mernék fogadni, inkább negyedikek leszünk a végén.
A 2-0-ás vereség reális eredmény, én is erre tippelnék. -
#998 Na mi a tippetek szerdára?
Én azt mondom kikapunk 2-0-ra
Összesítve harmadikok leszünk -
#997 elnézést mezey úr! :D