32945
Magyar Foci
  • Ramore
    tornyi mester!!!
  • Buddy
    és ki lesz a szerencsés? garami? /mert a fradiból röpülni fog ha így folytatja :)/
  • Buddy
    Varga Zolit a válogatott kispadjára !!!
  • Ramore
    Hogy mi lesz a lengyelek elleni zakó után? Pofon egyszerű, Mezey keres egy új szövetségi kapitányt, aki elkezdheti a saját bizniszét egyengetni, karöltve a háttérből irányítgató Mezeyvel.
  • Tikal #1076
    Én az össze pént megvonnám a focitol, ezekre minek költeni? Teljesen felesleges, csak égetjük a pofánkat, közben meg mondogatjuk hogy aranycsapat igy meg ugy, de kérem az már 40 éve volt, azota meg sehol sem vagyunk, csak a béka segge alatt!
  • Kunyik2
    Hát srácok úgy voltam vele, ha most nyerünk akkor, felmegyünk a Lengyelek elleni meccsre, mert akkor tényleg lesz keresni valónk! Sajnos a "válogatott" meggyőzött arról bennünket, hogy mégsincs, lassan nem lesz olyan válogatott akik ellen ha játszunk az első perctől biztos lennék, hogy nyerünk! Ezen el kellene gondolkodnia a szövetségeknek, edzőknek! Ahogy most áll a világ szerintem egy darabig még nem lesz ütőképes csapatunk, egyenlőre a pénz körül forog minden!
  • atee
    Igen en is igy gondolom mar 10-15 eve legalabb ,hogy ez a rossz hozzaallas!
    Viszont most betelt a pohar!
    Rossz vagy nem? Nem erdekel....szurkoltam lelkesen mindig!
    Az 1:7 UT an se partoltam el toluk.. Mostanra viszont mar eleg! Ha latom ,hogy az o hozzaallasuk is olyan kitarto mint az enyem! Es ha felveszik a Magyar cimeres mezt akkor ahoz meltoan mennek es meghalnak a palyan! Na majd akkor érdemesek lesznek a buzditasra!
  • Botond #1072
    lengyeleket leverjük simán :-) pótselejtezőn meg bealázzuk a németeket,aztán kapott gól nélkül menetelünk az eb győzelemig :-)...egyébként az 1-7 óta minden válogatott meccsen megfogadom,hogy többet a közelébe se jövök a dolognak,de csak bízik az ember,bár újabban a jegyárakkal sikeresen távol is tartanak ;-)
  • Ramore
    Mezey György ->

Rossz edzőképzés eredménye a pocsék edzők, akiknek fontosabb a játékoseladásokból befolyó pénz, mint bármi más. ->

Képzetlen, lélektelen, harmatgyenge focisták, akik persze iszonyatosan és irreálisan túl vannak fizetve. Őket is csak a biznisz, a szórakozás foglalkoztatja, nameg a tippmix és a piszkos kis bundaügyeik. Motiválatlanok, de kellően motiválva sem tudnak eredményt elérni, hála a "képzett" edzőik felkészítéseinek. ->

Színvonaltalan bajnokság, tehetségek és sztárfocisták nincsenek, nincs egy példakép az újabb generáció elött. ->

Válogatott szinten kudarc és megalázó vereségek tömkelege, egy-két barátságos meccsen kiszenvedett döntetlennel vegyítve. ->

Ezek után várható javulás? Sikerélmények? Szerintem csak az álmunkban.
  • Ramore
    Ez a leghibásabb hozzáállás! Majd, ha jön egy eredmény. Majd jön egy barátságos meccs, ahol nyernek ezek a lúzerek és akkor mindenki elkezd újra reménykedni és bízni, mitöbb hinni bennük.

Ezen kellene már túllépnie mindenkinek! 1980-as évektől nem működik a dolog.
  • atee
    Hat igen.. engem mint nagy Magyar szurkolot is lesujtott ez az eredmeny..
    Most evek ota tartok ott eloszor ,hogy szarok ra!
    Pedig szivesen kimentem volna az UTolso meccsre!
    NEM FOGOK! Konghat a stadion remelem senki nem lesz!
    Lettektol kikapni.. szegyen gyalazat! Raadasul igy es ennyire!
    ui: legkozelebb akkor erdekel majd a Honi labdarugas ha eredmenyt latok! Nem egy egy X et jobb csapat ellen hanem sorozatos tisztesseges teljesitmenyt!
  • Ramore
    Várd meg a lengyelek elleni alázó verést, és talán akkor már milliók aláírnák a papírt, bár szerintem már most is!
  • The Garrett
    Sajnos ez az igazság.
    De sebaj annyi válogatott van még akiket kihívhatunk. Grönland, Antartktisz, Afganisztán,...
  • Hellhammer
    Lehetne népi kezdeményezést indítani, hogy népszavazás legyen arról, hogy kell-e Magyarországnak válogattot focicsapat súlyos milliókat elköltve a semmiért. Ha van 100000 aláírás akkor elindítható a dolog 200k-nál meg vissza sem dobhatják a dolgot, kötelező szavazást tartani.
    A tegnapi meccs után szerintem nem lenne nehéz azt a 100-200k-t összeszedni :(
  • Ramore
    Pedig a válogatott öltözőjében remek a hangulat, megy az egészséges zrika! A kommentár szerint mindenki jól is játszott a csapatból. Az edző szerint fejet kellett hajtanunk a lettek előtt, de persze nem azért mert jobb csapat lenne az övéké, hanem mert pontosabban játszottak.
  • a.carkey
    szakkommentár:

Hihetetlen talán, de ha az utolsó fordulóban a svédek otthon leverik a letteket, mi pedig a lengyeleket, mi játszhatunk pótselejtezőt. Mulassunk együtt egy hónap múlva a Puskás stadionban.

Hát igen ...

Remélem Juhár végre eltakarodik. Bánfival is csak az 1-7 végzett ... Az a buzi, bocs "más", meg Chan Chian Chi szuper mesteredző-mágusmaister kedvence volt ...

GELLEI!

EL LEHET TAKARODNI A FRANCBA!

• Blasta
    Index cikk a meccsről. Erősen kötelező :-DDDD
  • Lteebee
    Szerintetek el lehetne azt valahogy érni, hogy magyar futballválogatott ne játszhasson se külföldön, se itthon senkivel?

Nem érdekel,mit csinálnak a szaros kis profi bajnokságaikban(természetesen minden állami támogatást megvontak tőlük), de engem ne égessenek az egész világ előtt.

• K.András
    Ha másban nem is,ebben biztosan egyetértünk...
  • a.carkey
    Szégyen!

Kapják be. Ezt a bandát tilos lenne fizetni. 500 per meccs. Azt kész. Nem vállalod? Jön más a címeres mezbe. Ezeknek tényleg nem való közönség. Sok szar selejtező találkozót játszott már fennállása során a vállogatott, a megalakulása utáni találkozókon szoptunk is össze vissza, de az, hogy siralmasan szar csoportokból évek óta képtelen kijutni bármilyen világversenyre ez a szarevő banda, aki tulajdonképpen 13 éve ugyanaz, egy két arc kivételével a játékosok és a vezetőség körében, na z már túlzás ... :(
  • [Jakuza]
    Hat ezt is a 368ban irtam :)

2003. jún. 07. 15:19 | Válasz erre | #368

Tevedsz mert nem azon fog mulni, addigra a Magyar falabuak vallogatotja annyi pontal le lesz maradva a 4. helyen , hogy maximum a 3. helyre erhetnek majd csak oda.
    Elore boritekolom, ami napi eredmenytol fuggetlenul, hogy a Lettektol kint kifogunk kapni.
  • [Jakuza]
    Most megvagytok lepodve ? ;)
    Elkellene olvasni a 386os uzenetemet.

2003. jún. 07. 15:19 | Válasz erre | #368

"Elore boritekolom, a mainapi eredmenytol fuggetlenul, hogy a Lettektol kint kifogunk kapni."

Mar azon filozofalok, hogy tunteteseket fogok szervezni, hogy elerjem azt, hogy a magyar labdarugokat leminositsek amatorokke es munkaba kelljen jarniuk, hogy ne vehessenek fel a semmiert tobb szazezer, helyenkent millios fizeteseket. Es ez igy elsore lehet, hogy nevetsegesnek hangzik, de ezt erdemlik es ha mashogy nem megy igy kell elerni.
  • Botond #1057
    és még el is írtam,na lol a válogatott is ennyit tud bazzeg
  • Botond #1056
    Magyarország,Magyarprszág éjahó
  • Buddy
    vagy az, hogy : milyen közel és mégis milyen távol;
    vagy : még van remény
  • Ramore
    Én mondtam, hogy nem a második helyezés a realitás, hanem a vegyedik hely! Megszereztük! Részletezzük, hogy ki játszott jól a meccsen? A riporter szerint mindenki, de valahogy mégsem nyertünk.

A NS címlapja 17 éve a szokásos közhely lesz: Megint egy álommal kevesebb!
  • petee
    szomorú, megint alulmúlta magát a válogatott...
  • Punker
    ez már fájt...
  • Davidus
    Idézet 3:
    "Kovács "Lőj egy gólt" Zoli jön Gera helyett. Félelmetes taktikai húzás, több síró lett anyát látunk."

Ez az Indexes koma készen van
  • Davidus
    Idézet 2:

"A reaktivált Szabics Imre electric boogie-s mozdulattal megfordult és ezúttal már csak egy méterrel lőtt mellé."
  • Davidus
    Index online közvetítésből egy jópofa beszólás:

"Gellei szövetségi kapitány e pillanatban konkrétan úgy néz ki, mint egy különösen kibukott Ady Endre."
  • Punker
    3-1.....
  • PResident Evil
    a sírás csak pótcselekvés... mondjuk annak aki komolyan veszi...
  • Grave Digger
    Magyarország ---> <---- Lettország

Szánalmas:/
  • Punker
    ez inkább siralmas
  • PResident Evil
    akkor röhögjünk még 45 percet...
  • Punker
    ez egyértelmű volt eddig is :(
  • PResident Evil
    semmire
  • a.carkey
    Gratula a bandának!
    A válaszom a főcím alatti kérdésre:

NEM!
  • Buddy
    nem kell itt reménykedni, az szarra sem jó, lehet látni, hogy ezek a tuskók mire képesek....hát ennyire