32945
Magyar Foci
-
#1164 Ki fogja eldönteni a végeredményt?
-A tulajdonos! Tudod, a Nagy Durranás poén! Boxmeccs, izgalmas meccs lesz, mindkét bunyósnak ugyanaz a managere, gongszó, KO egy melléütésből! -
#1163 Zizou az isten -
#1162 ja......majd elfelejtettem :
-
#1161 egy ilyen aggyal, mint a tied, ez können megeshet :)))
Magyar kupa : mtk-ftc (sikerült "sorsolni" -
#1159 Titi a szerencsétlen lúzer menti meg a fradi becsületét. :)
Ne védd Vukmirt, szörnyen gyenge focista, nem is értem hogyan vehették meg.
A kiegészítéseid helyesek, nem tudom én miért nem írtam a listámba őket, biztos elfelejtettem! -
#1158 Titit nem a focitudása miatt szeretjük, hanem mert végigszántja a pályát.....esze nincs hozzá, de lelkes :)
(na meg tetszik, ahogy igyekszik szegény)
Vukmirt én szeretem, jól szerel és szintén hajt (kicsit durva, de az nem baj)
A többit én is kidobnám.....kieg. lipcsei, zováth, sasu -
#1157 én ezeket tenném feketelistára: Szkukalek, Leandro, Vukmir, Penksa, nameg Titi haverodat, akinél ügyetlenebb focistát keveset látni a pályán. (talán Dombinál jobb is picit) -
#1156 nem igaz, a nyilatkozata mindíg a "hát" szóval kezdődik! :)) -
#1155 Garami József: "Az első percben kapott gól megfogta a csapatot, ám az első félidő végén már mi vezethettünk volna. A sérülések miatt cseréltem, de a csatárhiány éreztette a hatását. A nagy iram miatt több volt a pontatlanság a játékunkban, és tudom, a koppenhágai visszavágóra nagyon össze kell szedni magunkat…"
:)
3! -
#1154 Nem tudom, mit nyilatkozott a vén marha (garami), de megint sikerült a legszarabb 11-et kiküldenie a pályára.....cserélni nem akar és nem is tud továbbra sem
gondolom a nyilatkozat úgy kezdődött : Hamar kaptunk az elején gólt....trallala.....összességében nem panaszkodhatunk az 1-1-el......esetenként ellenfelünk fölé nőttünk....(hány találatos vagyok?) -
#1153 Érdekes, hogy nemzetközi szinten a Debrecen mindig jól (jobban) teljesített, lásd Bordeaux, Rostock....ellen
a Fradi lélektelenül játszott (most jöttem haza), lipcsei alibizése, leandro esetlenkedése, szkukalek focihoz nem értése nem változott.....de ezért éves 40 milliókat....odakint ez kevés lesz.....Titi viszont szép gólt lőtt - egyetlen pozitívum (Szűcsnek illett volna biztosítania az elején, nagyon benne volt)
Az mtk azt hozta, amit vártunk....a góljuk mindössze hiba a számításban
Szégyen, hogy ilyen játékkal ezek a csapatok versengenek és állnak az első helyen, helyért... -
#1152 Nem volt rossz a zöld fehér mezben játszó dunaferr csapat! Sikerült kiesniük! Sebaj, majd a hétvégén a pécset lemossák a pályáról és minden rendbe lesz azzal a hatalmas győzelemmel.
Az mtk is hozta a meccset, Illés megint nyúl volt, de majd a bajnokin villoghat a gyengébbek ellen, ahogy azt már megszokhattuk tőle. A sikeredző taktikája ismét megbukott. -
#1151 sport1 -
#1150 mutassák vhol tv-be? -
#1149 Kíváncsi leszek, mi lesz ma a mai uefa-soron
ilyenkor szeretm a legjobban ezeket a kupasorozatokat : nagyon sok csapat => eredményhalmaz....ezt nagyon szeretem -
#1148 remélem szó szerint! -
#1147 Holnap majd Rabócky fog sutáskodni -
#1146 kb 20 méterről ráküldték a kapujára, tisztán látthatta a lövést, mert nem álltak elötte, erre ő meg valami suta mozdulattal mellényúlt és a kezéről pattant a labda a kapujába. Akkora égés volt, hogy öröm volt nézni! -
#1145 ja...babosról mindig egy jelenet jut eszembe, hogy mekkora kutyaütő (nem tudom, mit látnak benne) : Magyar-Norvég --> babosnak sikerült kiöklöznie a labdát rém gyengén, középre....az arra járó norvég gyerek úgy visszaküldte neki, hogy csak leste :)) (ezt öklözd ki jeligére :)) -
#1144 Milyen volt a potyagól? nem láttam -
#1143 a havi 4-5 milliókhoz képest még mindig barátkozóbb összeg :) -
#1142 Válts csatornát és láthatsz F1-et és igazi profi focit is. A magyar focit nem szabad támogatni semmiképpen sem! -
#1141 Babos legalább olyan "jó" kapus, mint Szűcs! :)) Látta valaki a potyagólját az Ajax ellen? Egy élmény volt! :D -
#1140 Nézzétek, ma jelenleg Magyarországon basznak közvetíteni a bajnokikat. Leszarom, a válogatottmeccseket néha, leszarom. De, hogy az MTV-nek nincs lóvéja a BL-re és a F1-re az azért már durva. Mer oki, hogy szar a magyar foci, de pl. nehogymár ne legyen senki vevő a F1-re és a BL-re?
Röhej ami itt megy.
A buziarcúak fizetése meg a másik röhej ... -
#1139 de bőkezűek vagyunk! én a jelenlegi teljesítményekért a Te általad írt összegeket elosztanám kettővel. -
#1138 én nem aggódom miattuk....majd isznak egy kicsit és mindent elfelejtenek :))
a fizut a bevételek mértékéhez viszonyítják, azzal arányosítják
de így is, úgy is, mindenképp irreálisan sok
én azt mondanám : alapfizu 100000, győzelem, rúgott gól (csak az adott játékosnál), assist (ugyanúgy), kapott gól nélküli meccs (védelem, kapus) esetén plusz pénz (persze nem sok, ilyen 20-30000-40000-ek max).....bajnokság, kupafordulók szintén kis plusz......olyan rend lenne itt, hogy csak na -
#1137 Én nem tudom pontosan, de szerintem nem éppen a szponzorok pénzéből kapják a fizetésüket, inkább a közpénzekből. -
#1136 akkor meg honnan gondolod, hogy a reklám-féle plusz pénz hiányozni fog nekik? -
#1135 nade olyan 700.000.-ről beszélünk, amirt meg sem kell erőltetned magad! és plusz lakás, autó, ruha, táplálékkiegészítők, stb..
Tehát mire kell pénzt kiadniuk? -
#1134 azon gondolkozom, hogy most, hogy az újpest edzője Tésztás-Mezey.....lehet, hogy bajnok lesz a lilákból? -
#1133 hát én nem vinnyognék, ha csak 700 rongyot kapnék havonta majd a munkahelyen -
#1132 de hátha kevesebb lesz a pénzük, azért az átlag havi 700.000.-Ft az nem semmi, hogy rohadjanak meg! -
#1131 a játékosoknak semmit, a fizujukat/pénzüket mindenképp megkapják....és azt az összeget senki nem fogja visszakérni -
#1130 Essenek csak el attól a jelentéktelen összegtől! Egyébként mit kell tennem ezért a jelentéktelen összegért? -
#1129 Nyugi, Sziebenék már intézkednek, hogy mégis legyen vmi a tv-ben....ezt ugye nem lehetett így bírni
minden vissza fog kerülni az eredeti medrébe....azaz semmi változás -
#1128 Az első pozitív lépés, a tévéktől nem fognak látni pénzt a tetves csapatok, hogyan fognak így fizetéseket osztani? Mi pedig rákényszerülünk a vacak bajnokok ligája meccsekre. Mindjárt sírok....az örömömben! Végre! -
#1127 Ja, mielőtt elfelejtem :) :
Ki nem ugrál, szar újpesti, hej, hej -
#1126 Na most jól megszivattak minket : befagyasztották a közvetítéseket....nem láthatom a magyar bajnoki meccseket :( -
#1125 Kikopizod a linket amit jobb klikk tulajdonsagoknal megnezel es mint kep beszurod. -
#1124 és hogy tudod őket ide beszúrni?