32945
Magyar Foci
  • Ramore
    Ki fogja eldönteni a végeredményt?

-A tulajdonos! Tudod, a Nagy Durranás poén! Boxmeccs, izgalmas meccs lesz, mindkét bunyósnak ugyanaz a managere, gongszó, KO egy melléütésből!
  • zaki
    Zizou az isten
  • Buddy
    ja......majd elfelejtettem :
  • Buddy
    egy ilyen aggyal, mint a tied, ez können megeshet :)))

Magyar kupa : mtk-ftc (sikerült "sorsolni"
  • Ramore
    Titi a szerencsétlen lúzer menti meg a fradi becsületét. :)

Ne védd Vukmirt, szörnyen gyenge focista, nem is értem hogyan vehették meg.

A kiegészítéseid helyesek, nem tudom én miért nem írtam a listámba őket, biztos elfelejtettem!
  • Buddy
    Titit nem a focitudása miatt szeretjük, hanem mert végigszántja a pályát.....esze nincs hozzá, de lelkes :)
    (na meg tetszik, ahogy igyekszik szegény)

Vukmirt én szeretem, jól szerel és szintén hajt (kicsit durva, de az nem baj)

A többit én is kidobnám.....kieg. lipcsei, zováth, sasu
  • Ramore
    én ezeket tenném feketelistára: Szkukalek, Leandro, Vukmir, Penksa, nameg Titi haverodat, akinél ügyetlenebb focistát keveset látni a pályán. (talán Dombinál jobb is picit)
  • Ramore
    nem igaz, a nyilatkozata mindíg a "hát" szóval kezdődik! :))
  • a.carkey
    Garami József: "Az első percben kapott gól megfogta a csapatot, ám az első félidő végén már mi vezethettünk volna. A sérülések miatt cseréltem, de a csatárhiány éreztette a hatását. A nagy iram miatt több volt a pontatlanság a játékunkban, és tudom, a koppenhágai visszavágóra nagyon össze kell szedni magunkat…"

:)

3!
  • Buddy
    Nem tudom, mit nyilatkozott a vén marha (garami), de megint sikerült a legszarabb 11-et kiküldenie a pályára.....cserélni nem akar és nem is tud továbbra sem

gondolom a nyilatkozat úgy kezdődött : Hamar kaptunk az elején gólt....trallala.....összességében nem panaszkodhatunk az 1-1-el......esetenként ellenfelünk fölé nőttünk....(hány találatos vagyok?)
  • Buddy
    Érdekes, hogy nemzetközi szinten a Debrecen mindig jól (jobban) teljesített, lásd Bordeaux, Rostock....ellen

a Fradi lélektelenül játszott (most jöttem haza), lipcsei alibizése, leandro esetlenkedése, szkukalek focihoz nem értése nem változott.....de ezért éves 40 milliókat....odakint ez kevés lesz.....Titi viszont szép gólt lőtt - egyetlen pozitívum (Szűcsnek illett volna biztosítania az elején, nagyon benne volt)

Az mtk azt hozta, amit vártunk....a góljuk mindössze hiba a számításban

Szégyen, hogy ilyen játékkal ezek a csapatok versengenek és állnak az első helyen, helyért...
  • Ramore
    Nem volt rossz a zöld fehér mezben játszó dunaferr csapat! Sikerült kiesniük! Sebaj, majd a hétvégén a pécset lemossák a pályáról és minden rendbe lesz azzal a hatalmas győzelemmel.

Az mtk is hozta a meccset, Illés megint nyúl volt, de majd a bajnokin villoghat a gyengébbek ellen, ahogy azt már megszokhattuk tőle. A sikeredző taktikája ismét megbukott.
  • Ramore
    sport1
  • csabawarchief
    mutassák vhol tv-be?
  • Buddy
    Kíváncsi leszek, mi lesz ma a mai uefa-soron

ilyenkor szeretm a legjobban ezeket a kupasorozatokat : nagyon sok csapat => eredményhalmaz....ezt nagyon szeretem
  • Ramore
    remélem szó szerint!
  • Buddy
    Holnap majd Rabócky fog sutáskodni
  • Ramore
    kb 20 méterről ráküldték a kapujára, tisztán látthatta a lövést, mert nem álltak elötte, erre ő meg valami suta mozdulattal mellényúlt és a kezéről pattant a labda a kapujába. Akkora égés volt, hogy öröm volt nézni!
  • Buddy
    ja...babosról mindig egy jelenet jut eszembe, hogy mekkora kutyaütő (nem tudom, mit látnak benne) : Magyar-Norvég --> babosnak sikerült kiöklöznie a labdát rém gyengén, középre....az arra járó norvég gyerek úgy visszaküldte neki, hogy csak leste :)) (ezt öklözd ki jeligére :))
  • Buddy
    Milyen volt a potyagól? nem láttam
  • Buddy
    a havi 4-5 milliókhoz képest még mindig barátkozóbb összeg :)
  • Ramore
    Válts csatornát és láthatsz F1-et és igazi profi focit is. A magyar focit nem szabad támogatni semmiképpen sem!
  • Ramore
    Babos legalább olyan "jó" kapus, mint Szűcs! :)) Látta valaki a potyagólját az Ajax ellen? Egy élmény volt! :D
  • a.carkey
    Nézzétek, ma jelenleg Magyarországon basznak közvetíteni a bajnokikat. Leszarom, a válogatottmeccseket néha, leszarom. De, hogy az MTV-nek nincs lóvéja a BL-re és a F1-re az azért már durva. Mer oki, hogy szar a magyar foci, de pl. nehogymár ne legyen senki vevő a F1-re és a BL-re?
    Röhej ami itt megy.
    A buziarcúak fizetése meg a másik röhej ...
  • Ramore
    de bőkezűek vagyunk! én a jelenlegi teljesítményekért a Te általad írt összegeket elosztanám kettővel.
  • Buddy
    én nem aggódom miattuk....majd isznak egy kicsit és mindent elfelejtenek :))

a fizut a bevételek mértékéhez viszonyítják, azzal arányosítják

de így is, úgy is, mindenképp irreálisan sok
    én azt mondanám : alapfizu 100000, győzelem, rúgott gól (csak az adott játékosnál), assist (ugyanúgy), kapott gól nélküli meccs (védelem, kapus) esetén plusz pénz (persze nem sok, ilyen 20-30000-40000-ek max).....bajnokság, kupafordulók szintén kis plusz......olyan rend lenne itt, hogy csak na
  • Ramore
    Én nem tudom pontosan, de szerintem nem éppen a szponzorok pénzéből kapják a fizetésüket, inkább a közpénzekből.
  • Buddy
    akkor meg honnan gondolod, hogy a reklám-féle plusz pénz hiányozni fog nekik?
  • Ramore
    nade olyan 700.000.-ről beszélünk, amirt meg sem kell erőltetned magad! és plusz lakás, autó, ruha, táplálékkiegészítők, stb..

Tehát mire kell pénzt kiadniuk?
  • Buddy
    azon gondolkozom, hogy most, hogy az újpest edzője Tésztás-Mezey.....lehet, hogy bajnok lesz a lilákból?
  • Buddy
    hát én nem vinnyognék, ha csak 700 rongyot kapnék havonta majd a munkahelyen
  • Ramore
    de hátha kevesebb lesz a pénzük, azért az átlag havi 700.000.-Ft az nem semmi, hogy rohadjanak meg!
  • Buddy
    a játékosoknak semmit, a fizujukat/pénzüket mindenképp megkapják....és azt az összeget senki nem fogja visszakérni
  • Ramore
    Essenek csak el attól a jelentéktelen összegtől! Egyébként mit kell tennem ezért a jelentéktelen összegért?
  • Buddy
    Nyugi, Sziebenék már intézkednek, hogy mégis legyen vmi a tv-ben....ezt ugye nem lehetett így bírni

minden vissza fog kerülni az eredeti medrébe....azaz semmi változás
  • Ramore
    Az első pozitív lépés, a tévéktől nem fognak látni pénzt a tetves csapatok, hogyan fognak így fizetéseket osztani? Mi pedig rákényszerülünk a vacak bajnokok ligája meccsekre. Mindjárt sírok....az örömömben! Végre!
  • Buddy
    Ja, mielőtt elfelejtem :) :

Ki nem ugrál, szar újpesti, hej, hej
  • Buddy
    Na most jól megszivattak minket : befagyasztották a közvetítéseket....nem láthatom a magyar bajnoki meccseket :(
  • [Jakuza]
    Kikopizod a linket amit jobb klikk tulajdonsagoknal megnezel es mint kep beszurod.
  • Buddy
    és hogy tudod őket ide beszúrni?