32945
Magyar Foci
  • Ramore
    A fradi megint nemzetközi szinten játszott! Még a nullák nullája Dombi butyok is betalált! LOL
  • [Jakuza]
    Csak nem tudom, nezed e , hogy milyen selejtezocsoportba kerulnek allandoan. Sportpolitikai iranyitott sorsolasnak hivjak ezt altalaban.
    Az is kesz rohely , hogy hogyan kaptak meg a VB rendezes jogat.
    Eletveszelyesen megfenyegettek a csaladjat a FIFA delegaltnak, mikor kiderult, hogy ugyanannyi szavazatot kaptak a Del-Afrikaiak is mint ok. Aztan lehoztak egy cikket hogy csak vicceltek. Rohely. Es ezekutan nem szavaztattak ujra.
  • a.carkey
    Nálunk ilyen ászok játszottak néha, mint Bánfi, Mátyus, Miriuta ... stb. Bárkit mondhatnék 1990-től kezdve ...
    (Tisztelet a minimális kivételnek ...)
  • Ramore
    Amlyen az ország, olyan a válogatottja!
  • a.carkey
    Bárcsak mi lennénk ilyen "tehetségtelenek", és ilyen "szerencsétlenek" tizenegyesrugásnál, hosszabbításban, utánpótlásban, mint a németek ... :)
    (Baz, azoknak 1966 óta MINDIG volt, van válogatottjuk ...
    :(
    Beckenbaueréket Rumeniggéékkel pótólták, Rumeniggééket Völlerékkel, Völleréket Schollékkal ... stb. stb. ...)
  • [Jakuza]
    Mert ok tettek tonkre a jatek szepseget a rakkolasukkal.
    Soha nem lesznek olyanok mint a Brazilok, akik barmelyik pillanatban tudnak egy varatlan dolgot improvizalni.
    A nemetek meg csak robotolnak, azt csinaljak 147szer amit belejuk vertek az edzesen.
    Ez kulonbozteti meg a a tehetsegtelen muveszt a tehetsegtelentol.
  • Buddy
    jah....undorító lila majmok, hej, hej :)))
  • Buddy
    Miért utálja mindenki a német csapatokat.....ezt még senki nem tudta nekem megválaszolni...:)
  • [Jakuza]
    Hat annak ellenere, hogy en utalom mindket csapatot, a tavalyi Bayern BL szereplestol csak kacagni tudtam, mig az MU akit szinten utalok 1/4 dontoig jutott.
  • Buddy
    Jah....és győzött az igazság :
    Rangers-Celtic 0-1 (Hartson)
  • Buddy
    ja...és a múltból nem lehet megélni :)
    (idézet a Kispest-Ferencváros nb1-es meccsen kirakott drapiról)
  • Buddy
    az a mu sehol nincs, azóta ha jól emlékszem több, mint 8 meccsen nem tudták megverni a Bayernt....ennyit arról a szakadt agyonsztárolt kirakatcsapat mencseszterről

ha pedig a csoportban nem verték volna el 2-szer oda vissza a Barcat, akkor a mu tovább sem jutott volna

de lehet látni, azóta sem képes úgymond semmire az angol foci - ezért is utálom az összeset, csak pofázzák a focit, de harmatgyengék
  • [Jakuza]
    Pffff. Meghogy Del Csillaga.
    Gondolom ott zokogtal a foldon mikor MU 2 perc alatt letarolta oket. :)))
  • Ramore
    Kepzeld el, ha mondjuk valamelyik magyar klubb leigazolná Magath edzőt, Mezey hány hónapot adna neki vajon? Szerintem két hónapon belül sikerülne lehetetlenné tennék a helyzetét!
  • a.carkey
    Tényeg a SAT1 adja a BL meccseket? Tökre bírtam anno, amikor még német focit néztem a SAT1 kommentátorjait. A VIASAT3 meg valóban profi munkát végez. Jó meccseket választanak ki, meg nekem már hiányzott Hajdu B.. Tudom, hogy SPORT 1 meg minden, de az más. Az most színvonalban nagyon a béka ...
    A VS3 csak azért gázos kicsit, mert nem országos. Pl. az öregek, akik tévét néztek, szerdánként ugye mindig focit, azoknak ez most kimarad, ha nincs náluk kábel. És ugye sokaknál nincs!
    De végül is, ha nem az M1 feltörekvő riportereit kel hallgatnom, az már jó. Ott az elállófülü srác az egyetlen, akit bírok. A többiek ...
    A Stuttgart-MUFC meccs tényleg nagyon jó volt. Amióta megcsapta őket a kiesés szele, egyre jobban igazolnak, meg játszanak. Szerintem Mezey és edzőbarátai terjesztették el a médiában azt is, hogy Magath nem szereti a magyarokat, vsz azért, mert GY bácsi kedvencei nem játszottak. Erre Szabics tulajdonképpen stabil kezdőember ... :)
    Itt is jól játszott. Jó volt nézni a meccset ...
  • Buddy
    és a társadalom igényeit ki kell elégíteni, még ha ezért pénzt is kell áldozni....mert tulajdonképpen ugye fizesd ki, amit nézni akarsz, nem? :)
  • Buddy
    Szieben kitalálta, hogy a közvetítéseket pedig több százeztren nézik....tehát igény van rá
  • Buddy
    FC Bayern, Stern des Südens

akár tetszik, akár nem :)

Who the fuck are man. united?!
  • Ramore
    én meg azt mondom, hogy egy fillért se fizesenek a magyar fociligának a tévé közvetítéseikért! sőt vonjanak meg minden közpénzt tőlük!
  • [Jakuza]
    Na inkabb menjen barhova csak ne a Bayernbe, mert meg egy olyan csapat nincs a foldon, mint akit annyira utalok, mint a Bayern. :)
    MU-t se szeretem, de annal jobban nem orultem, mint a BL dontonek, amikor 2 perc alatt 2-t beramoltak a mukiknak. :)
  • Buddy
    hát még ami eközött volt a zöld füvön :))
  • Rumcájz
    Hát a közvetítés szinvonali se volt valami profi, legalábbis a képi része. Az idő és az eredményjelző alatt az vakítő vörös színű plecsni, meg az alu futó reklámcsik valami iszanyat volt.
  • Buddy
    most lett vége az mtk-Békéscsaba meccsnek....háát...majdnem megkapartam a falvédőt :)
  • Buddy
    így van.....a megszokott ran-kommentátorokkal
  • Ramore
    Rég láttam olyan meccset, ahol drukkolhattam végre és nem a magyarok ellen! Már a sat1 adja a BL meccseket, nem az RTL?
  • Buddy
    Végig lehetett izgulni......engem levert a víz a végére :)

Reméljük sok gólt rúg, és bekerül a Bayernbe (igaz, szerintem kicsit gyenge....nem túl erőszakos)
  • Buddy
    Tényleg jó meccs volt, de én a Sat1-en néztem....ott is üvöltözött az öreg Werner :))
  • Ramore
    De jó meccs volt a tegnapi Stuttgart-MU! Végre egy magyar focista, aki európai szinten focizott, le a kalappal! Hajdú B. is úgy drukkolt, mintha a magyar válogatott játszott volna.
  • Ramore
    Én szurkolok neki, hogy kapja meg a kinti állást és legyen belőle igazi jó edző, de semmiképpen sem Magyarországon!
  • Buddy
    Döme is kirakta az "elég volt"-drapit :)
  • Buddy
    akkor ezért hagyta ott oly gyorsan a Halit?
  • Ramore
    Mezey patkány tevékenységéről újabb bizonyíték Détári szájából:

"Meglehetősen sajátságos viszonyok uralkodnak ebben az országban, és ez alól a sport, a futball sem kivétel. Ideértem, hogy nálunk különleges szempontok alapján kaphatnak munkát a futballedzők, és jómagam három olyan csapatról tudok, ahová egyértelműen az edzőképzésért felelős Mezey György közbenjárására szerződtettek trénert..."

"Magyarországon legalább húsz éve vezetői válság van, és ebben benne vannak a trénerek, a klubvezetők, és igenis azok az úgymond hatalmi pozícióban lévő emberek, akik a háttérből irányíthatnak."
  • Ramore
    Mezey folyton nyafog, semmiért nem vállalja a felelősséget, amikor meg már ég a ház, akkor sértődötten továbbáll.

Tipikus magyar mentalitás egyébként, amikor a gólhelyzetben lévő magyar csatár inkább elesik és 11-re spekulál, mintsem egyből gólt lőjön, mégha rángatják is. Ez is része a hatalmas különbségnek a magyar labdarúgás és az európai profi labdarúgás között.
  • Buddy
    bizony.....de ezt már a meccsen is lehetett látni
  • Guest
    Hahaha, most olvasom a Nemzeti Sportot, szerintük tényleg volt egy meg nem adott tizenegyes, de az nem az Újpestnek járt volna... :DDD
  • Buddy
    Balaton FC - Újpest FC 1-0 (1-0)

Dr. Mezey György (Újpest): - Nem érdemeltünk vereséget. Szerencsés gólja után a hazai csapat nyolc emberrel végig védekezve játszott. Nehezítette a dolgunkat a kapufa, a sok kihagyott helyzet, és a meg nem adott tizenegyes is.

Továbbra is másban keresi a hibát....állandó nyafogás, mindenről csak más tehet
    Nem tizenegyesekért kellene nyavalyogni, hanem akcióból 2-3 gólt összehozni......szánalmas
  • Buddy
    szégyen, hogy egy ilyen gagyi mtk még létezik.....és ez vezeti a bajnokságot......
  • Ramore
    a tulaj szívéhez melyik csapat áll közelebb? ott a válasz a kérdésre
  • Buddy
    bizony.....egy tulaj-csapat bizti továbbjut

de most vajon melyik?
  • Buddy
    úgy-úgy :)