32945
Magyar Foci
  • OPM
    én 2-1-re tippelek, nekünk!
    de az EB-re 100%, hogy nem jutunk ki... :(
  • Buddy
    én is.....koreográfia :
    -szenvedünk...
    -...még mindig szenvedünk...
    -huszon-harmincvalamelyik percben kapunk egy gólt (0-1)
    -...szenvedünk...
    Félidő
    -változtatások, minden
    -egyre jobban próbálkozunk, de csak szenvedve
    -a végén annyira szenvedünk, hogy kapunk még egy gólt a hetven-nyolcvanvalamelyik percben

nagyjából erre lehet számítani.....szégyen, meg sajnálatos, de sajnos ez van
  • atee
    Ja sajna megint ravettem magam ,hogy idegeskedjek rajta...
    0:2 josolok! :(
  • Ramore
    Ma lesz a nagy meccs, már előre nevetek a kezdő 11-ünkön. Síma zakó!
  • Buddy
    attól még az újpest a dicsőséges 10. hely környékén van
  • Ramore
    Ezért mondom, hogy maffia tevékenységet folytat Mezey és a csapata!
  • Ramore
    Figyelj, megértem őket, hiszen nekik az "állásuk" függ Gyuri bácsitól, képzeld el mi lenne, ha mondjuk Kovács Zoli elkezdené fúrni Mezey-t. Kovácsnak vége lenne a hazai karrierjének egy hónapon belül.
  • a.carkey
    Mezey Gyuri bácsi ...; tanár úr; Kovács Zoliék külön bementek Mezeyhez és kérték, maradjon ...
    Soroljam :)
    Röhej egy Mezeyt így védeni.
  • Ramore
    "Gellei pedig maradjon a válogatott élén, mert szerintem jó az amit csinál!"

Neked ez a trehány semmirekellő bizniszelgető edző megfelelő? Szerinted jó "munkát" végzett? Én ezt akkor állítanám, ha már rég kijutottunk volna az eb-re!
  • Ramore
    Mesélj, mi volt a lényege a cikknek?
  • Buddy
    Jah....teszek rá 5 centet, hogy gellei utódja egervári lesz...fogadjunk
  • Buddy
    A lényeg : garami, lipcsei, leo meg a többi nyavalyás...vezetőkkel együtt takarodjanak
  • Buddy
    Csank rég bajnok lett volna a tavalyi kerettel kb. 5 fordulóval a vége előtt

de nem maradhatott, mert olyan szerződési pont volt a fradi megvételekor, ha decemberig a csapat nem áll min. a 3. helyen (amit jól tudtak, hogy lehetetlen megvalósítani), akkor Csankot minden további nélkül elküldhetik.....erre azért került sor, erre a kikötésbeiktatásra, mert várszegi Csankot az mtk-hoz akarta vinni, de Csank úgymond beintett neki, mert nem bírja az egész várszegi-stílust.....és természetesen jó "zsidósan", pénzzel várszegi megint "megoldott" vmit...
  • a.carkey
    Ajánlom olvassátok el a Star Sportban Törőcsik rovatát. Tök meglepődtem TA-on ... :( (Rossz értelemben!)
    Mezey Mágusról írt ...
  • Ramore
    Csak az a baj, hogy ez a játékosállomány úgy sz@r, ahogy van!
  • Buddy
    Na még két nap és meglátjuk, mire jók az ígérgetések
  • Ramore
    igen, a közhelyek dobálózása a megszokott vereségek után remekül megy a játékosoknak és Gellei "szakembernek" is. Egy sablont kihagytál, "pedig remek a hangulat az öltözőben, megy a zrika"!
  • Buddy
    Zakó után meg jön, hogy "hát nem erre számítottunk"....meg "nem játszottunk rosszul"....de ami a legjobb lesz : "helyzeteink alapján nyerhettünk volna, de nem volt szerencsénk...a mutatott játékkal elégedettek lehetünk"

na ezek közül vmely kettő szerepelni fog vmilyen nyilatkozatban a meccs után
  • Buddy
    mtk-Debrecen lesz majd egy hét múlva
  • Buddy
    neeem...az Antonio Coimbra della Coronia :))
  • Buddy
    Az új szezonban nem csoda, hogy még nagyon nem voltál :))

Papíron én is szurkoló vagyok, de ez a szánalomtömeg, ami körüllengi a fradit - játékosok, edző, mentalitás, vezetőség - az egy hányadék és undorítóan nagy nulla.....ezért lehetnek fenntartásaim

nem az elvakult típus vagyok, de látom, hogy a játszatott játékosok fele nem fradi szintű, hanem jóllakott, lusta, beképzelt, öntelt szar.....és ehhez az edző csak asszisztál (vagy föntről kapja az utasítást erre, vagy helyből ilyen hülye)

Csank ill. anno Varga Zoli alatt volt úgymond elképzelés a játékban (és az eredményben is)......most egyrészt összevissza játszadoznak, másrészt nem megfelelő posztokon

Továbbá alapból nem fradi edző az, aki úgy nyilatkozik, hogy "nem mi vagyunk az esélyesek, az ellenfelünk valószínűleg fölénk kerekedik" meg "a döntetlen megfelelő eredmény".........a legkevesebb, hogy mindenkit meg AKAROK verni

Ezzel csak annyit akartam, hogy szurkolni ésszel, gondolkozva is lehet (ez az ún. kritikus szemlélet)

És javarészt a fentebb említett gondolatok miatt "lett elég"...
  • Buddy
    "erőlteTI meccsről meccsre"...
  • Ramore
    NS ezt írta: "jó kedélyûek Gellei Imre szövetségi kapitány csapatának tagjai, akkor az együttes máris készülődhet a pótselejtezőre"

Ezek a tetvek mindíg jó kedélyűek, folyton megy a zrika, de a tétmeccsek után csak a sírás jön, meg a "következő világverseny selejtezőjén majd biztos jobban fog menni" szöveg!

Ne röhögcséljenek, meg bizniszelgessenek, hanem focizzanak már végre! Persze ehhez egy edző is kellene, nem pedig egy üzletelgető mezeybérenc!
  • Ramore
    Szerintem a fradi jelenlegi edzője, egy szerencsétlen bukott edző, pocsék játékosokat hozott, a régiek közül a rosszabbakat tartotta meg és erőltette meccsről meccsre.
  • a.carkey
    Nem az Charlie Filpo ... :)
  • Ramore
    dehát neked már vannak szállodáid, hajógyáraid, ültetvényeid!
  • Ramore
    erre mérget lehetne venni!
  • Buddy
    viszont borítékolom, hogy a Debrecen ki fog kapni a köv. fordulóban az mtk-tól....valaki szól majd nekik, hogy ott ki akarnak kapni...
  • Buddy
    a lottó 5-ösből 1,4 mrd. körüli összegért megvenném a fradit, azt olyan rend lenne, mint a ház...
  • Buddy
    ja, és semmi közöm ehhez a szánalmas bandához, ne rendelj hozzá, mint tulajdonost (eljutottatok volna) :)

penksa lehet eljutott volna a tizenhatosig, mert gyorsabb, mint a leo meg a szkukalek együttvéve, csak ez a szenilis vén tahó a neki megmondott 11-en kívül mást nem ismer
  • Buddy
    német bajnoki összefoglalóban is láttam már az első percekben tizit adni bírót.....meg mondom, az, jhogy 1., vagy uccsó perc nem lényeges....akkor már zajlik a meccs

a piros lap az első percben is piros meg az utolsó előttiben is...nem?
  • Ramore
    necsak a szponzorokért, hanem a fútball szeretete miatt! :D
  • BADE
    Igen a kamu tizikre gondoltam!Ha lagalább eljutottatok volna a kapuig most is kaptatok volna párat.Egy bíró sem fúj be az 1.percben tizit,hacsak meg nincs neki mondva!(emlékezz a Pécs elleni meccsre)
  • [Jakuza]
    Ki mas mint a belugyminiszter. :)
    Nincs BM szponzor.
    De azert szeretjuk az ilyen allamilag finanszirozott klubokat, mert ezek a fiuk felszantjak a szponzorert a palyat keresztbe-hosszaba. ;P
  • Ramore
    Mezey "szakember" remek munkát végez az újpestel! :) Hosszú távra teszi tönkre a csapatot, és a vezetők még támogatják is. Csak azok a fránya eredmények nem jönnek, biztos valaki szabotálja a munkáját, ahogyan más csapatoknál Mezey szokta! :)
  • Ramore
    Egyre keményebb vagy Frisco!
  • Buddy
    ezt a vén gecit meg már tényleg el kéne zavarni a büdös picsába, mert kurvára idegesít már

"A korán bekapott szerencsétlen gól megzavarta a csapatomat, és később már nem tudtunk újítani."

elmész te a picsába te faszkalap.....a meccs az első perctől fogva meccs.....újítani meg ilyen fasszopó lipcseivel, leoval meg szkukalekkel mit akarsz...tehetségtelen kretén köcsögök.....remélem beadtad a lemondásodat, mert ha nem, csoportosan rángatunk ki a székházból.....akárhogy volt szervezve május 30, csak annyit mondok, kevés volt....több pofont érdemeltetek volna

kötél garaminak........ELÉG VOLT !!!!!!!!!

huhhh.....mindjárt szétrúgok itt valamit (az asztal meccs közben megbánta...)
  • Buddy
    kezdd el sorolni a "bírói segítségeket"...mert én egyről sem tudok.....ha a kamu tizit a bíró megeszi, az az ő baja
  • Ramore
    ennyit ér a magyar foci!
  • BADE
    Ennyit tud a fradi bírói segítség nélkül!