32945
Magyar Foci
-
atee #1290 Pedig nekem inkabb Angol mint Német!
Es inkabb Francia mint Olasz...,de hadjuk mert ez a Magyar focirol szolna..!
...Jaaa ,hogy az nincsen? :)) az mas :))
-
#1289 Mezey mikor mond le a magyar futballról végleg? -
#1288 Csakis Németországnak szurkolok.....mert nekik úgysem szurkol senki.....ha kiesnek, akkor Olaszország
de ez is arról szól, amiről a politika.....inkább vmi ellen szurkolunk, szavazunk (azaz fontosabb anglia és franciaország kiesése)
demján meg lemondott....szieben felajánlotta lemondását, de azt nem fogadták el -
#1287 Nem veletlenul irtam a Cseheket. Mert ugy bar nagy cspat azert megse Brazilia, Argentina, Nemetorszag, Anglia, Olaszorszag.
Na mar most ha a Cseheket nem tudjuk elverni, akkor a tobbit meg ugyse. Amugy nem lenezesbol irtam a Cseheket, mert szeretem oket es szvsz talan most van a legerosebb valogatottjuk, meg erosebb az EB-t nyert es az EB ezustermes valogatottjuknal is. -
Cepheus #1286 Szimpatikus csapat a Cseh, de én azért maradok a spanyoloknál :D (remélem veszik az akadályt norvégia ellen a pótselejtezőn) -
#1285 Én a cseheknek fogok szurkolni, semmi meglepetés nem lenne, ha megnyernék az eb-t! -
atee #1284 A Cseh valogatott 4 koze jutasa se volna meglepetes!
Evek ota remek csapatuk van!
Balszerencse ,hogy a VB re nem jutotak ki!
-
Cepheus #1283 Teljesen egyetértek mindennel, amit írtál, csak azért ne úgy fogalmazzunk, hogy "akár a Cseheket is meg tudná verni". A Cseh csapat már szinte európa csúcsválogatottjai közé is tartozik (természetesen némi fenntartással), amit bizonyítottak is az EB selejtezőkön. Kiváncsi leszek, hogy mit tudnak az EB-n, szerintem még akár nagyon nagy meglepetést is hozhatnak. -
#1282 1. Állami és közpénzek teljes megvonás, a szponzoroktól érkező pénzekkel felőlem azt csinálnak, amit akarnak.
2. Mivel Mezeytől döglik a hal, ezért a magyar Mezeyféle edzőképzést, ami egy pénzmosoda, megszüntetném és egy külföldi edzőakadémia elvégzésére kötelezném az edzőket. Egyuttal rendszerváltást követelek az edzőknél, és a vezetőknél is! A jelenlegi brigád bizonyítottan alkalmatlan a feladatára!
-
#1281 Pinte egészen sokáig bírta, mások 3 meccs után átveszik a magyar mentalitást: buli, pia, kok, csajok, biznisz, kettős könyvelés stb... -
#1280 De lehet az is hogy a "nagy magus Verebes" lesz az edzo es akkor a vedelem tengelyebe, ismet meghivja a Pinter Attilat. :)
Egy mero vicc ami itt zajlik.
Amugy egyik haverom a meccset megakarta tenni Magyar gyozelemmel a Tipp-Mixen. Lebeszeltem rola mondvan, hogy a legjobb eredmeny is szvsz egy dontetlen lesz.
Amugy ti emlekeztek arra, hogy tetmerkozesen hazai palyan a Magyar valogatott mikor nyert nagy csapat ellen ?
Mert en ugyan nem. Ugylatszik az ember konnyen felejt.
Ha jol emlexem meg 86ban is amikor kijutottunk a VBre akkor az utolso merkozes a Hollandok ellen volt es kikaptunk 0:1re Gullit goljaval. Igaz, hogy idegenben nyertunk ellenuk 2:1re es mar nem volt jelentosege az itthoni merkozesnek. De mikor lesz olyan csapat itt ujra, aki akar a Cseheket is megtudna verni ? Szerintem maximum ha a jatekosok boxerrel es egyeb fatestapoloval futnak ki a gyepre.
Megoldas 1. allami tamogatas teljes megszuntetese es nem ugy ha az M1 nem kozvetitti a kutyautok meccseit gyorsan ATV elkezdi kozvetiteni, mert a szutyok vezetokkel megallapodnak gyorsan.
2. Amig nincs foci ne legyenek 300000-1000000 feletti fizeteseik a falabuaknak foleg ugy ,hogy vilagbajnokok es europabajnokok nem kapnak meg kozel annyi fizetest se, pedig ok komoly eredmenyeket tudnak felmutatni. Hol is van akar VB vagy EB 16. helyezett magyar labdarugo ?
3. A vezetoket es edzoket akik foglalkoznak a "profi" labdarugoink kepzesevel es a klubbok kirablasaval. Elhajtani vegre dolgozni, hogy megtudjak milyen ketkezi becsuletes munkabol megelni.
Es odafigyelni a kis 8-10eves csemetek kepzesere, akik szeretetbol uzik ezt a sportot es megfegyelmezni a nagycsapatnal azokat a "nagy jatekosokat" akik ha felkerul egy ujonc egybol leteremtik, hogy ne fuss oreg, mert akkor nekunk is kell, vagy feltunik az hogy nem birjuk a tempodat.
Jo pelda pl az FTCbe bekerult Szlovak valogatott Pinte esete szvsz az utobbi tiz ev egyik legjobb kepessegu labdarugoja volt aki bekerult az NB1be.
Hivtak Angol klubbok, Valogatott volt, jobb es ballabbal egyarant jol bant a labdaval.
Bekerult az FTCbe az elso idenyben brillirozott es utana a 2. evben kipukkant mint egy lufi.
Alig futott mar a palyan, mert rajott , hogy boven eleg meg az a szint is a Magyar labdarugopalyan.
Szoval" uraim" ideje lenne mar eltakarodni a zold gyep mellol es a ketkezi robottal dolgozok szeretett szorakozasat tonkretenni, foleg ugy hogy beloluk eltek. -
#1279 És a kezdő 11 a következő:
csatársor: Dombi és Egressy a csatársor,
középpálya: Babati, Zavadszky, Pisont, Halmai
Védelem: Juhár, Lipcsei, Molnár, Dragóner
kapu: Szűcs -
#1278 Mezey-Tornyi-Egervári-Lakat T.-Kovács Z.-Mátyus-Urbányi-Bánfi-Palik-Héder-Korsós Gy. "csapatot" javaslom a válogatott vezetésére?
Sokfejű sárkány lesz, de mindenki kap egy posztot, ahol a protezsáltját játszathatja.
Náluk nagyobb szakember a menedzsment, a sport és a labdarugás területén, kevés van ... Ők a szakma krémje. -
#1277 Komjátit, Egervárit is be kéne illeszteni valahova -
#1276 A cél : az 5. kalapba kerülés......:) -
#1275 Süllyesszük még mélyebbre a válogatottat és legyen az új szövetségi kapitány a Mezey-Mészöly duó! :)) -
#1274 jah....és miért nem lehet 3 csatárral játszani?
a védelem úgyis megkapja a gólokat, akkor a fölös embereket toljuk legalább előre, hátha még rúgunk is -
#1273 védelembe nem tudom miért nem leeht pl. Balog Zolit berakni, vagy Máté Pétert a Debrecenből....kp-ra Kiss Zolit szintén a Debrecenből, Németh Norbit Győrből......nálam alap lenne, hogy 27 év fölött nem lenne játékos a csapatban -
#1272 azért nagybetűs SZÉGYEN címeres mezben utazgatni és szórakozgatni.......és még meg vannak sértődve, ha vki úgy kéri számon a teljesítményt, hogy lead egy-két pofont
ezért is hibáztatom a szurkolókat máj. 30-ról (akárhogy és akárki szervezte).....VASCSŐVEL kellett volna befutni !!! -
OPM #1271 aha... szerintem is ez a legszomrúbb -
#1270 egy a lényeg, legalább 4 évre írd alá a szerződésedet edzőként! lásd Tornyi "mester" :)) -
atee #1269 a legszomorubb ,hogy ebben a szar Magyar fociban kellett felnonom.. most telt be a pohar azthiszem :(
(aztan majd lesz egy dontetlenunk valami "nagy" ellen es ujra bizni kezdek)
Ez gaz..... -
#1268 Ha adnak 5 milliót nekem is, akkor én is jelentkezem. :)
Ugyanígy nem jutunk ki sehová, de legalább utazom és jól szórakozom. Nyilatkozom a sajtónak és megteremtem a vállalkozásom. Pl. nyitok egy kocsmát, majd átképzem magam öltönyös edzőnek és ha ki is rúgnak keresek 5 millkát. Majd mindent újrakezdek ugyanígy ... :) -
#1266 Gyenge volt ez, nagyon gyenge
Szabics mellé még 10 futballista, s jók leszünk :)
Dárdai és Gera okozott nagy csalódást nekem, Böőr és Szabics tetszett, mig a többiek a várakozásnak és tudásuknak megfelelő teljesítményt nyújtottak.
Megelőztük San Marinot
Mert ennyit tudunk.
Sajnos az utánpótlásunk dettó.
Ők is csak San Marinot előzték meg...
Edzőváltás, csapatépítés... megint minden kezdődik elölről? -
#1265 Ezt a generációt is Mezey "mesternek" köszönhetjük természetesen! 1977 óta teszi folyamatosan tönkre a magyar labdarúgást. Remek szakember, hány sikeres csapattal örvendeztett már meg minket ezalatt a 26 év alatt! Ő az edzőképzés feje, tehát egyértelműen ő a felelős ezekért az eredményekért!
Rendszerváltást végre! -
#1264 Sajnos felmentem a meccsre:((Ablakon kidobott pénz:(( -
#1263 Gecik!
Szarok voltak, taktikailag zérók, borzasztó niemand védelemmel. Juhár, Dragóner és a "nagyágyúk" Lipcsei, Gera semmilyen válogatottba nem valók. Talán a Vatikánéba, bár talán még a pápa is jobb volt náluk fénykorában ...
Gelei egy féreg. Mivel nem mondott le duplán. Már azért is féreg volt, hogy elvállalta az olasz meccs után. Szemfényvesztés volt. Kik ellen győztünk a selejtezőkön? San Marino és a csoportmásodikok ... :)
Röhej.
És évek óta max. ennyi amit letesznek. A hülye Faragu meg védi őket. Jó ez a társaság! Ja, cipőt pucolni max. De talán még arra sem ... Buzi banda!
A Mezey nyilatkozat meg ... LOL!
-
#1262 Szabics elött le a kalappal, a Juhár, Lipcsei, Dragóner trió hozta a megszokott formáját, kikaptunk miattuk! -
rimo51 #1261 A Gelei azt mondta : Decemberig szerződésem van , nem mondok le , majd a szövetség !
Hol a gerinc ????
Decemberig nincs semmi válogatott , akkor ennyi pénzért vakaródzik Gelei Ur ????? Gusztustalan :((((( -
OPM #1260 Gera nem csinált semmit, pedig tőle sokat vártam :(
a 2. gólnál nem szabadott volna a rövidbe belőnie, nem tom ki állt ott, de fognia kellett volna a szöget... -
#1259 juhár és lipcsei hozta a szokásos formáját -
#1258 na sikerült a legócskább csoportban a 4. helyet megszerezni....gratulálok... -
#1257 1-2 lol -
#1256 azé a Szabics eléggé ott van... -
Cepheus #1255 Szabics!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1254 1-1 -
#1253 Szegyen, hogy a Magyar Vallogatot egy jatekosbol all es az nem mas mint Szabics Imre. 1:1 -
#1252 12 percig bírtuk, inkább nem mondok semmit... -
#1251 0:1 HAHA -
#1250 0:2 oda