32945
Magyar Foci
-
#1331 így utólag bánom, hogy nem fogadtam kétszerannyiba :))
mindkét meccset jól megtippeltem...... -
#1330 ha már valami fix......minek a kockázat? :)) -
#1329 Ezek a hülye horvátok nem a saját valóban színvonalas bajnokságukat szeretik, de nem ám! Egyszerűen imádják a magyar bajnoki meccseket olyannyira, hogy a fél ország elutazik a határhoz legközelebbi faluba és az első fogadóirodában a Siófok–ZTE meccset meg is tippelik, ám késöbb közlik velük, hogy bunda gyanúja miatt ezt a meccset törölték a listáról. Pechesek szegények. -
#1328 arról senki nem tehet, hogy a játékosok (mindkét oldalon) nem találják el a kaput -
#1327 el kéne kezdeni nekünk is fogadni.....legalább pénzünk lesz :)) -
#1326 várható volt, hogy a hullagyenge zte szarráveri a siófokot, mind az, hogy esélytelenül kikap a Debrecen (hogy ez utóbbi tuti legyen, gyorsan kiállítottak egy Debrecenit) -
#1325 Hát ezt nem hiszem el... Ha nem nyomják a bírók a fradit, két eset lehetséges:
1. Köbenhavn-FTC: kikapnak, fel vannak háborodva, hogy hogy történhetett ez
2. Győr-FTC nyernek, k****a nagy szerencsével... Kezd elegem lenni... -
#1324 Újabb jó hír (NS):
"a horvát irodák letiltották a Siófok– ZTE meccsre szóló fogadásokat, mert feltűnően sokan akartak fogadni erre a találkozóra."
Már megint a régi dal! A srácoknak nem elég a havi zsozsó! -
#1323 Mint ahogy az várható volt.....a Debrecen kikapott az mtk-tól......nekem ez kezd gyanús lenni.... -
#1322 most is szarok voltak, de a Gera gyerek legalább ment előre
OFF: van egy jó "játék" a formel-eins.rtl.de-n : 1-től 5-ig pontozni kell az idei szezon valamennyi pilótáját - ide tartozik az is, aki akár csak egy futamot ment
Barom eddig 1,79-en áll, 1311 leadott szavazat alapján -
#1321 jójó, én a körülmények miattra gondoltam.....mert ha kikaptak volna 5-0-ra, nem szövegelek, mert akkor egyértelműen leírja az eredményt, hogy pályán sem voltak -
#1320 tudod melyik fradi érdemelte meg utoljára, hogy a szerencse mellé álljon? amelyiknek a csatársora a következő volt: Varga, Albert -
#1319 na meg azért érdemelte volna meg, mert ilyen szemét bírói kísérettel is talpon bírt maradni -
#1318 pedig egy egész árvaház imádkozik érte :))))) -
#1317 eccer lehetne szerencséje is -
#1316 mondom én mind az 5 rúgónál előre megmondtam, hogy berúgja-e, vagy nem. Csak az a baj, hogy én a tévé elött jobban érzem, hogy kik a lélektelen focisták, mint ők ott a pálya mellett.
Ismét a reális eredmény született, miért is nyert volna a fradi? Mert megérdemelte? Mert jó csapat? -
#1315 A "hite" nem volt elég a fradihoz ... :) -
#1314 lipcseit meg leot én is jól megtippeltem, ám a köcsög románra 50%-ot adtam
azért akármilyen szar volt, a bíró is benne volt rendesen
Gerát meg lehet eladják a Fradiból......na ehhez meg inkább semmit nem írok ide... -
#1313 egyetértek -
#1312 én már láttam az előzetest, egy próbát megér -
#1311 akkor ez egy jó film lehet! -
#1310 Itt a link:
http://www.mdr.de/artour/archiv/975486.html
Das Wundern von Bern -
#1309 A németek csináltak egy filmet
"Das Wunder von Bern"
néven, az 1954-es berni VB-ről és főleg a döntőről. A story közvetlenül a háború után kezdődik és a 3:2-ig tart. Kiváncsi leszek a filmre, mert olyanokat hallani, hogy írtó ászok voltak ők, mi meg rohadt bénák - a film szerint.
-
#1308 mielőtt mondanátok, tudom, hogy Zahovic szlovén. csak azt nem értem, miért nem egy hazai játékossal rúgatják a büntetőt... -
#1307 bazzeg, nem értem mi a faszért rúg egy ilyen mocskos román tizenegyest... emléxem a bayern-valencia bl-döntőn, mikor a balfék Zahovic kihagyta a büntit... nehogymár egy román paraszt rúgja a full magyar csapat 11-esét. ÁÁÁ de felidegesítettem magam ezen a Sasu gyereken, de a Lipcsei is elmehetne a seggbe, idén már a 8-ból 9 tizenegyest kihagyott, bezzeg a Lajos megalázta a kapust, úgy berúgta -
#1306 A Fradi pocsékul játszott, Nyilasi úgy el volt ájulva az eredménytől, mintha a Real Madrid lett volna az ellenfél! A 11-es rúgások elött 100%-osan sikerült megtippeltem, hogy kik lesznek azok a lélektelen focisták, akik kihagyják majd, erre tanúim vannak. :) Összességében nagyon jól szórakoztam a szánalmas magyar focistákon, szerencsére újabb pofont kaptunk!
Rabóczky érdekes, hogy nem védett, féltek a magyar mentalitástól! Nehogy a fradi bundázásra késztesse, mert ugye ilyenek a magyarok! :)) -
#1305 most mást nem is írok.....persze van vélemény.....csak le kell higgadnom -
#1304 na én eccerűen pofánbasznám bézbólütővel ezt a balkáni tetvet......nemhiába utálom az összeset, de ez még rátett egy lapáttal.....remélem az EB-n csont nélkül kiesnek -
#1303 Ő csak szereti a pénzt:) -
#1301 Bazzeg isten utálja a magyarokat:) -
#1300 És most jönnek a tizenegyesek ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1299 Bazzeg le a kalappal a fradi elött! Csak azt nem tudom hogy ha itt tudnak vért izzadni meg küzdeni akkor az nb1-ben meg a válogatottban miért nem?:) -
#1298 Full izgi a fradi meccs:) -
Cepheus #1297 Az MTK-Dinamo Zagreb meccset adja a Magyar1 -
#1296 adja a Tv majd valamelyik Uefa kupa meccset, és ha igen melyik? -
#1295 86-os vb-n is csak Kanada amatőr csapatát tudtuk legyőzni kínkeservesen. -
#1294 Szóval lassan 18 éve semmi ...
Na ez a gáz.
(Az olimpia az csak egy momentum volt, meg az nem a "FELNŐTT" válogatott ...) -
#1293 Ha jól emlékszem a svédekellen nyertünk utoljára tétmeccset ...
Még Mészölyék alatt úgy, hogy a béna valaki nem bírt berúgni két ziccert sem, aztán másik bénának meg sikerült. Mindezt a 2. félidő előtt, ha jól emlékszem, a többit meg fogcsikorgatva kivédekezték.
Örültek, mint majom a farkának. Az újseggnyalók közül többen "ÚRISTEN, MILYEN PROFI ÉS JÓ A CSAPAT"-ot kiálltottak.
De lehet, hogy azóta volt más sikeres tétmeccsünk is?
(Döntetlen a norvégokkal, svédekkel, olaszokkal, törökökkel, németekkel, egy iráni kupagyőzelem. Másra nem igazán emlékszem a 86-os VB óta, amikor TÉTMECCSEN a magyar válogatott "sikert" ért volna el ... Az irani kupát is csak pirospontként értékelem, meg tét meccs sem volt, de így kiba szar lett volna a mérlegük ...) :)
-
#1292 hát akkor ajjajj :)) -
#1291 a "falat" nem lehet ledönteni :))