32945
Magyar Foci
  • zaki
    BESZAROKKK!
  • Ramore
    Egyébként amilyen szerepet betölt Mezey a labdarúgásban, olyan szerepet tölt be a tévében Vitray. Ugyanolyan zsarnok mind a kettő!
  • Ramore
    A kis Lakat Karcsikáról kevesen tudják, hogy a 80-as években Bécsben elkapták egy áruházban bolti lopás közben. Egyszer korábban egy fórumban meg is kérdeztem Gyárfástól, hogyan is lehet egy ilyen ember a képernyő elött, mire ő természetesen azt felelte, hogy nincs erre bizonyíték. Ezzel a válasszal maximálisan meggyőzött a történet igazságáról, valósságáról.
  • a.carkey
    Miért? Mi a gond? Megvan a kapu ? :)
  • zaki
    valószínű :)
  • Buddy
    nem rossz.....nem volt narancssárga labda? :))))))
  • zaki
    ezt láttátok? :)

csoda, hogy elmaradt a soproni meccs? :)
  • Buddy
    hát igen, lakat t. idegbeteg stílusa a politika terén is megmutatkozik....ott ugyanezt nyomja
  • a.carkey
    Okosat stb. Sok hih. Bocsi. Megyek is aludni ... Szar nap volt ...
  • a.carkey
    Baz, Ma láttam a Lakat T . (féregke) Puhl intejút. Hát a zoknist öregen a Puhl űgy leelemezte, hogy vártam mikor küldi el a zoknis a francba. Ismeritek a "Kárcsí" sílusát?
    Az a semmiről sem beszélek, kitöltöm a rendelkezésemre álló időt, képernyőn vagyok a haverok jüvoltából, mégsem mondog semmi okost, csak elcsépelt közhelyeket ...
    Mezeyt védte Károlyunk, a Puhlt Istenként próbálta beállítani, szájába dott szavakat, mondatokat, mire a Puhl ráripakodott, ez ő nem így gondolja, minek mindja el mit gondol, nem Isten ő, nem akar főnök lenni. Emellett felsorolta mire mennyi pénz megy el, mennyi megy el hülyeségekre. 300 MILLIÓ!!! - :) még román mércével mérve is zéró - az utánpótlásra, Olyanok ülnek pozícióban ,akiket nem lehet kirobbantani, mert nem tudnának megélni utána. Edzőképzésünk nulla. A mostani edzőink zérók. Lakat T. erre elkezdte, hogy hát persze nem így érted mert ..., erre a puhl letorkollta, hogy dehogynem, ne mond már megint ki, hogy nekem mit kell gondolnom a gaméról ...
  • Buddy
    nagyon szép gondolat, de sajnos nálunk sem több ezer szurkoló, sem vérbeli sportoló nincs, az meg, hogy nem a pénz számít ezeknek.....hmm.....csúnyát nem akarok ide írni :)))
  • Buddy
    ez a támogatás be fog fejeződni, ugyanis már kerítéseket pakolgattak minden szektorba és így nem lehet átmenni középre (kapu mögül meg nem látok olyan jól) :)
  • Ramore
    Gratulálok, hogy még mindíg támogatod a honi professzionális labdarúgást! :) Tőlem egy fillért nem kapnak egy jó darabig.
  • Ramore
    Ajjaj! Hol van Magyarországon vérbeli sportoló, jelen esetben focista? Ne föhögtess már!
  • selwik
    Többezer szurkolónak, aki kijár mérkőzésekre örömet szerez. Nem a pénz számít egy vérbeli sportolónak.
  • Buddy
    + adalék ide : már a félidőben el akartam jönni, csak be voltak zárva a kapuk, így nem tudtam kimenni (úgy néz ki, kötelező végigszenvedni az ilyen meccseket - ez a bünti :))
  • Buddy
    azért azt megkérdezem : mire jó az, ha vki megnyeri a magyar bajnokságot?....mit ér vele?....1 fordulót a bl-selejtezőre?....és ezért egy évnyi küszködés és forintmilliók kidobálása?
  • Buddy
    Ftc-Haladás 2-0
    én a 76. percben eljöttem a meccsről, nem bírtam már azt a kínlódást......leandro végigbénázta (addig...mittudomén mit csinált utána:)) a meccset és akkor vhogy belőtt egy gólt...ami megpattant kicsit tökölin....na....ezek után kihagyhatatlan lesz a csapatból

itthon olvastam, hogy még aztán rúgtak egyet
  • Ramore
    igen, ezt már megszokhattuk. :)
  • Buddy
    Újpest-mtk 1-1

Dr. Mezey György (Újpest): Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk, ehelyett az MTK egyetlen helyzetéből pontot tudott menteni. Mostanában balszerencsések vagyunk, de bízom benne, hogy hosszútávon ez kiegyenlítődik.

a szokásos nyilatkozat, mindenki hibás, csak ő nem :)))
  • Ramore
    na tessék! :))
  • Buddy
    ja.....és ha használjuk ezt a megoldást, akkor az angolok nem nyertek még se eb-t, se vb-t :))))
  • Buddy
    pedig puhl sanykó ellenzi a videóbíráskodást :)
  • Ramore
    igazad van, de mégiscsak kevesebb az esély a csalásra. a jégkorongban jól bevált, azt hiszem. a fradi pedig megérdemelte amit kapott, csak maguknak köszönhetik mindazt, ami történt.
  • Buddy
    de ettől még a videóbíró is elnézhet dolgokat (nem úgy látta címszóval) és akkor ugyanaz van, hogy megint elbaszták a bírók
  • Buddy
    a "megvétel" lehetőségét általánosan értettem......az pedig jó, hogy itthon ment el a meccs.....értékelem én most is reálisan, tudom, hogy hullagyenge a csapat
  • Ramore
    ebből = erről
  • Ramore
    Nem jól látod a dolgokat! Túlságosan szereted a Fradit, ebből remélem idővel leszoksz és reálisan fogod értékelni a Fradi teljesítményét. Hidd el, nem kint vesztették el a meccset, hanem már az ithoni találkozón.

UI.: Ne dühöngj! :)
  • Buddy
    akkor megveszik úgymond a videóbírót is, és akkor ugyanott vagyunk...
  • BADE
    Egy friss hír:
    Sepp Blater bejelentette hogy a két hét múlva sorra kerülő BL fordulóban nem 4 hanem 5 bíró fog ténykedni a stadionokban.Ugyanis a játékvezető,a 2 partjelző és a tartalék játékvezető mellett ötödiknek helyet kap a jégkorongban már jól ismert videobíró is.Blatter azzal magyarázta döntését hogy a sorozatos bírói tévedések gyakran hozzák nehéz helyzetben az úgymond "kiscsapatokat" és a jövőben szeretné ezt megakadályozni.Az uefa elnöksége jóváhagyta az inditványt és kötelezte a BL résztvevő csapatoknak a müszaki háttér kiépítését a stadionokban.Blatter azt is hozzátette hogy a videóbírót csak "gól" kérdésekben lehet alkalmazni,és csak akkor amikor a labda elhagyta a játékteret.Több csapat azonnal benyújtotta nem tetszését az uefának és felvetették hogy ha nem vonják visza a tervezetet akkor az is elképzelhető hogy visszalépnek a BL-ben való szerepléstől.
  • steweee
    tudományok terén mindig is erősek voltunk.pl: teller ede, neumann jános stb.MATEMATIKAILAG mindig van esélyünk a továbbjutásra,és ELMÉLETILEG minden világversenyen ott vagyunk,csak sajnos soha sincsen szerencsénk.Ez az úgynevezett valószínűségi együttható, ami nemzetünk sorsából következően nekünk mindig negatív előjellel értendő. talán legközelebb. megszenvedte már e nép a múltat s jövendőt !
  • Ramore
    Pontosítok, nem a mérkőzés közvetítése a rossz, hanem a stúdióban a "szakértők" és Dénes Tamás! Katasztrófa a javából! Szerencsétlen lúzerek, akiknek keserő a szőlő, soha nem értek el semmit a szakmájukban, de nagyon okosak a témában!
  • BADE
    Hát igen,ő az egyetlen aki kilóg a csapatból!
  • [Jakuza]
    Semmi baj nincs az elso merkozes kozvetitesevel. A 2. az kicsit telleg nevetseges.
  • zaki
    ha a csóró Tudor nem lőtt volna egy öngólt, akkor sztem 0-ra nyeri a meccset a Juve!
  • Buddy
    a műsorvezetés a viasaton elég szánalmas....olyan gyerekes-gyógyszintű.....elég szánalmas....mintha papírból mondanák az előadást

na ma meg azt sajnálom, hogy a Lazio kapott ki
  • Ramore
    A stúdióban fikázták a Chelsea-t, hogy nincs összeállva a csapat. Lehet, de akkor egy Fradi, vagy bármelyik magyar klubbcsapat össze van állítva? Vagy ezeken a meccseken a kommentátor nem őszinte? Ez a "vacak" Chelsea minimum 4:0-ra verné bármelyik összeszokott magyar csapatot!
  • Buddy
    lehet, de nem tudott nyerni a Bayern :(
    de emellett nem volt rossz derbi
  • BADE
    Forza Juve!Csak,kár,hogy a végére kiengedtek.
  • Ramore
    Tegnap végre igazi focit láthattunk a viasaton! Ez meccs volt a javából, és ma sem lesz okunk panaszkodni! Le a magyar profi focival!