32945
Magyar Foci
-
Regenman #1411 igen nagyot tévedsz mert nem a Szabics miatt,s még csak korábban nem is a Lisztes miatt lett a Vfb a kedvencem a Bundesligában. Nagyon faja sváb csapat és ennyi. a Bayernt utálom, az északi Fishkopf-ok meg le vannak sz*rva. Amugy zha olyan edzések lennének itt Magyarországon mint a Vfb-nél meghalna minden játékos./pl elered az orruk vére egy-két keményebb edzésen....és itt???/
Amugy tényleg nem érdemli meg a magyar labdarúgás hogy szurkoljunk nekik, de azt sem hogy ellenük. pl egy magyar-román meccsre azért egy magyar sem menne ki a vendég táborba hogy részt vegyen egy jó kis "bozgorozásban"...... vagyis csak remélem -
#1410 Volt már rá példa, hogy a magyar embereknek egy lengyel boxolónak kellett drukkolniuk. Én nem szeretem, ha bárki is megszabja, hogy kinek drukkoljak és kinek ne. Saját megítélésem szerint a magyar labdarúgás nem érdemli meg, hogy drukkoljak neki, sem klub szinten, sem pedig a válogatottnak. Tehát a kérdésedre a válaszom: Símán! -
#1409 max. barátságos, de hivatalosan majd a VB-selejtezők jönnek -
#1408 ez is tipikus szindróma, ha már vmi játékosunk játszik külföldi klubban, egyből elkezdünk szurkolni annak a csapatnak (ma kb. 8-szor annyi VfB-szurkoló van MO-n, mint volt 1 évvel ezelőtt) :)) -
Regenman #1407 FONTOS MEGJEGYEZNI, hogy egy magyar ember hogyan drukkolhat a magyar válogatott vereségéért???? És a tahó RTL klubnak meg mi köze van ahhoz, hogy Dárdai Pálnak mennyit fizet Bernd Schiphorst??
u.i.:Forza VfB!!! -
#1406 milyen meccs lesz legközelebb és mikor? -
#1405 remélem újra pofára esik a válogatott a közelgő meccsen! -
#1404 láttam hát....szép volt....de azért hajrá Lazio -
#1403 Persze,hogy láttam:)))
-
#1402 bazzeg mekkora gólt rúgott Di Vaio láttad??? -
#1401 KIKAPOTT OTTHON A FRADI A BALATON FC-TŐL?! -
#1400 tehát a szarok királya a Fradi jelenleg (még a Siófok elleni 0-1 ellenére is)
amit ma produkáltak, katasztrófa volt -
#1399 szerintem a magyar mezőnyben nincsen jó csapat, csak viszonylag lehet jó a Fradi, a többi magyar csapathoz képest. a "legjobb" szó erős túlzás bármelyik magyar csapatra kimondva is. -
#1398 és mégis, a magyar mezőnyben jelenleg az 1ik legjobb... nézd meg az Újpestet, katasztrófa... -
#1397 Ezért írom nem először, hogy: Ez minden idők leggyengébb és legrosszabbul összerakott Fradija! -
#1396 szarból nem lehet várat építeni... :P -
#1395 hát tény, hogy szar.....de aki összerakja, az is :) -
#1394 Minden idők leggyengébb és legrosszabbul összerakott Fradija! -
#1393 de a többi mégcsak nem is "lelkes".....szegény Titi meg nem tehet arról, hogy a többi még nála is gyengébb -
#1392 Titi a mindenkori Fradi szégyene. Egyszerűen katasztrófa, hogy egy lelkes, de annál ügyetlenebb és tehetségtelenebb játékos volt a Fradi nemzetközi mérkőzéseinek legjobbja. Ez a Fradi történetének a legmélyebb pontja szerintem idáig. Ez nem vicc! -
#1391 na jó... én is :P -
#1390 nem igaz...én tag vagyok -
#1389 sztem senki :P -
#1388 Alakítsunk egy Titi Fan Clubot....ki lép be? -
#1387 :) -
#1386 igeeeen.....Titiiiii a legjobb -
#1385 Zizou az isten :P -
#1384 kicsit sarkos megállapítás, de a lényeg benne van :))) -
#1383 Mezey egy paraszt! -
#1382 ez olyan, mint az apa-fia viszony. a magyar profi ligába csak a Mezey apuka fiacskái lehetnek az edzők, és sajnos ezt tanulták a Papitól! -
#1381 azért egervári nyilatkozatai is megközelítik mezey-mesterét (jogos tizik elvétele...lesgól volt.....ezt most is bevetette) -
#1380 mtk-FTC 1-2 (Cvitkovics ill. KRISTON, Gera)
mondom.....Titi hátán viszi az egész csapatot :))) -
#1379 ne félj, csak ott akar majd közvetíteni, ahol éremesélyes egy magyar. jövőre ez elég ritka lesz, kivétel a kajakkenu. -
#1378 ez igaz....gyanúsan a 2000-esen is megjelent.....remélem az úszást nem kapja meg, az az egyik kedvencem.....de ezzel a marhával nem bírnám nézni -
#1377 szerinted kinek hiányzott? van olyan ember, akinek hiányzott?
egyébként jövőre olimpia lesz és a vén zsarnok ki nem hagyna egy olimpiát sem, ezért tűnik fel négyévente! -
#1376 nekem nem hiányzott -
#1375 visszahozatta magát! -
#1374 ez várható volt.....úgyis visszakapja a Fradi a 6 pöttyöt....ha máskor nem, akkor, amikor már meleg lesz a helyzet (pl. annyi kellene a nemz. kupainduláshoz :)) -
#1373 ő is ugyanúgy tudja játszani a sértődöttet, meg, hogy ő a műsorban az Atyaúristen -
#1372 hát igen, ebben is egyet kell értsek...vitrainak az az agresszív, undorító stílusa engem is felidegesít....és most ugye visszahozták az m1-re...