32945
Magyar Foci
-
#3474 első kettő tovább megy és a harmadik pótselejtezőzik...szal él még a remény!!! -
#3473 most, hogy van? az első kettő mindenképp továbbjutó és a harmadik pótselejtező vagy az első mindenképp tovább és a második pótselejtező?
Mert ha az 1 biztos 2. póts. akkor tuti nem jutunk tovább tudom pesszimista vagyok de egy svéd vagy egy horvát nagy falat. -
#3472 igen kinnt volt.. volt akarás azzal nem volt baj... -
#3471 hát igen az utolsó 4-5 percbe amikor már nagyon rosszúl állt a szénánk egyáltalán te kint voltál? -
#3470 Itthoni barátai körében emésztheti meg a bolgárok elleni döntetlent a Crystal Palace két magyarja, Torghelle Sándor és Király Gábor. A csatárnak a meccsen túl még egy kis idegeskedést is ki kellett pihennie: a meccs után majdnem elszakadt nála a cérna...
- Az egyik bolgár védő közvetlenül a meccs vége előtt megütött - válaszolta érdeklődésünkre Torghelle, amikor a történtekről faggattuk -, vélhetően "kiakadt", amiért sikerült egyenlítenünk. Ezt talán még lenyeltem volna, de amikor a meccs lefújása után elmentem mellette, ököllel megint tarkón vágott hátulról, és ezt már nem akartam annyiban hagyni. Szerencsére előbb jött Stark Peti, aztán László Csaba és Vincze Ottó, akik lefogtak, így nem lett nagyobb baj a dologból. De szerintem most ne ezzel foglalkozzunk, hanem inkább azzal, hogy szerintem jól játszottunk, és hátrányból is sikerült talpra állnunk. Közönségünk szerencsére értékelte a megszerzett pontot, külön köszönjük, hogy hátrányban sem szidtak minket, hanem akkor buzdítottak a legjobban. Azt hiszem, szerda este egy kissé egymásra találtunk velük, jó lenne ugyanígy folytatni. -
#3469 hát ja pedig kiakartam kapcsolni a Bulgár gól után... -
Vlala #3468 Gratula a magyaroknak, az utolsó pillanat után hozták fel X-re! Érdemes volt végignézni... -
#3467 most ki szerezte a gólt Rajczi vagy Kerekes???? -
#3466 ez legalább X lett... ezzel élnek még a remények de ha a kövi meccset nem nyerjük báj báj VB!!! -
#3465 Lothar és Hristo -
#3464 Én is drukkoltam és örültem volna, ha nyerünk, ez nem kérdés, de a realitás a verereség lett volna, a döntetlen az remek eredmény, de sajnos nem sokat ér.
Bodnár volt a meccs balfékje, ismételten toronymagasan szerezte meg az első helyet Korsós elől. Bodnár helyére egy újoncot is be lehetett vona állítani, pláne ha sérült volt, habár amikor nemrégen félpályáról gólpasszt adott az ellenfél csatárának, akkor is fáradt lett volna? Ezt tegnap is majdnem sikerült megismételnie. Egy újonc talán a bizonyítási vágy tüzéből még maradandót is alkothatott volna, ahogyan azt pl Huszti tette korábban. Továbbra is érdekelne, hogy egy külföldön "melózó" játékos hogyan fáradhat el a 74. percben egy közepes iramú meccsen??? -
#3463 Viszont az RTLt a foci közelébe sem engedném!
Eleve katasztrófális volt a közvetítés. Már az első percben Gera hozta játékba a labdát a riporter csóka szerint, aztán ez a közhelyes szakértelem!? Borzasztó volt. Kimegy szurkolni többezer ember, aki meg nem tud kimenni, az meg kénytelen ezeket a majmokat hallgatni, holott kurvára nem nekik kéne szólniuk. Faszért nem lehet egy Hajdú Bét egy-egy nem NB1es találkozóra felbérelni? Nem először csinálják, és amíg meg nem állítja őket, valami gagyivédelmi bizottság, addig nem is utoljára.
A NSO fórumról egy beírás:
"Minden elismeresem az RTL Klub musor szerkesztoke,veztoke akik meg arra sem voltak kepesek hogy idoben a helyszinre kapcsoljanak...a reklamok es a meltan nagyra becsult Baratok Kozt miatt maradt el a MAGYAR Himnusz is.....BRAVO!!!!!!
Egybkent nagyon gyengek voltunk,de lagalabb vegig kuzdotunk!!
EZ IS ERTEKELHETO...." -
#3462 nemvolt akarás???
ha nem lett volna, akkor soha nem rugtunk volna a 90. percben egyenlitö golt!!! -
#3461 vagy, feltűnő hogy hogyan tették tönkre a magyar sport hirnevet a magyar focistak, akik azert vannak itt mert penzek mozognak benne. aki tudott focizni mar regen tavolrol keruli magyarorszagnak meg a nevet is -
#3460 Én kintvoltam végig üvöltöttem de egyszerűen akármennyire kemény lothar nincs meg az AKARÁS s enélkül nem is fogunk sehova kijutni talán az ovoda vb-re -
Rudee #3459 Te biztos rokona vagy a Verebesnek... -
#3458 ezt kár erőltetni. ha nem lenne benne pénz, és az menne el focizni aki tud/szeret, akkor felvillana az eesely, de igy:D siralmas:D -
#3457 Ha nyertünk volna is baszhatjuk. Ezekkel még jáccunk kint, meg itthon a svéd meg horvát csapatot megverni?? Nem lesz egyszerű. -
#3456 Semmivel sem voltak jobbak a bolgárok,az első félidőt végigtámadtuk,csakhát nem ment be semmi,lehet előbb kellett volna berakni Rajczit! -
#3455 sztem a Kokó hozza rájuk a balszerencsét. -
#3454 Mindegy. Baszhatjuk a vébét. Csodák nincsenek ... -
Impi #3453 Csöndbe vagyok :) -
#3452 Miért örült ez a két mókus az 1:1-nek???
Idióták! -
#3451 na mivaaaaaan? leirni a magyar válogatottat??? mivaaaaan??? fantasztikus volt fiúúúk!!! én személy szerint büszke vagyok rájuk!!! Szép volt fiúúk!!! Hajrá magyarok!!!! -
#3450 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
Impi #3449 Hála Istennek -
#3448 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#3447 jo, hát ahhoz képest fiatal vagyok :P
hát igen, ez a játék ilyesmikkel jár, énis most egy bokatörés után lábadozom :) de most nem ez a lényeg, hajrá magyarok! :) -
Impi #3446 50
:DDD Én már kispályán sem tudok.
7 éve kirúgták a fogam és beláttam itt és most kell abbahagyni. -
#3445 4 csatár, nem semmi.. utoljára még a régi, szebb "magyarfocis" időszakban volt ilyen :) -
#3444 nemtudom mi számít fiatalnak Neked, nem tudom mennyi idős vagy. De én is focizom (bár már csak kispályán) a hibákat én is látom, bosszankodom is rajta, de ettől függetlenül nagyon örülök neki, hogy végig hajtanak! -
Impi #3443 Látom Te még fiatal vagy :)
Valamikor én is így gondoltam, de most már bosszant ha ennyi
bénaságot látok. -
#3442 negyed óra kb. -
Impi #3441 15 perc -
#3440 nemtudom hogy lehet ehhez igy hozzáállni... nem szabad feladni.. mindegy mennyivel kapunk ki, de mindenki küzdött, hajtott.. én ezt tisztelem bennük, akár milyen eredményt is érnek el!!! -
#3439 mennyi van vissza??
megyek nézni:DDD -
Impi #3438 A Magyar foci ismét bizonyít.
Most fog következni, hogy kiállítanak valakit közülünk és kapunk
még kettőt.
-
#3437 na Király majdnem összehozott mégegyet... -
#3436 énis! -
#3435 remélem nem lesz igazad!