32945
Magyar Foci
  • Sheva
    FTC - Honvéd döntő lesz...
  • Ramore
    kiegészíteném azzal, hogy mezey és a kis maffiózó csapatától kellene megszabadulnunk, 86 után elkotródott tőlünk sértetten, aztán sajnálatos módon a barátocskái visszahívták és azóta mégalaposabban behálózta a magyar labdarúgás egészét.
  • Rudee
    MK elődöntő: BKV-Ferencváros, Sopron-Honvéd
  • JackDaniels #3511
    Ettől a kibaxott mezeytől kellene a magyar labdarúgó társadalmat megszabadítani!!!
    Puhl is inkább maradna a játékvezetők között, ahhoz értett.
  • Sheva
    hát ja igazad van...
  • Láma!
    bazzz...
    ami remény volt, az is szertefoszlani látszik.
    legalább reménykedtem hogy a válogatott is javul, és eddig szerintem javult is, de ezek után. ezek képesek és elküldik lothart!
  • Rudee
    A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége elfogadta az alelnökök kinevezését, eszerint a posztot dr. Mezey György és Puhl Sándor töltik majd be.

Újabb reménytelen évek kezdődnek.
  • Kaplan
    Rohadt kemény :DDD
  • Sheva
    hehe ez jó :DDD
  • AnuluWork #3505
    Egy srác (Mohamed) írta be a viccek rovatba, de inkább ide való:

A tökéletes magyar nemzeti tizenegy:

"Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják) .
    Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála „Nincs kegyelem!”), Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).
    Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket…), Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a „Passz”-szát), Stohl András (kedvére száguldozhat) .
    Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tőle Lothar Matthäus, Tibi bácsi elintézi!)."
  • Sheva

Ez így tökéletes lenne...
  • Sheva
    én egy kicsit szurkolok a zöld sasoknak is mert a két kedvencem ott játszik Huszti és Tőzsér személyében.. de a régi kedvenc a LOKI!!!
  • zolee12
    én azt mondom minden mindegy csak az utólsó forduló után is igy álljunk a tabellán!
    hajrá LOKI!
  • Sheva
    jaaa ne mind1
  • Láma!
    ték.sry
  • Láma!
    akkor nem, mert akkor is visszavenné a fradi a vezetést, mert jobb a golkülönbség!:P
  • Sheva
    na jó legyen X oszt akkor is marad a LOKI az élen! :D
  • Sheva
    kinnt leszel akkor üdvözöld Husztit a nevemben! :D
  • Láma!
    pff, te álmodozol, kinnt leszek, szal tuti nem 2:0, hanem legalább 0:2!!!!
  • Sheva
    MTK - FTC 2:0 és ezzel a LOKI fogja vezetni a tabellát! :DDD
  • Rudee
    Nyíregyháza-Újpest 2-2
    Vasas-Matáv Sopron 0-1
    Győr-Zalaegerszeg 4-1
    Békéscsaba-Bp. Honvéd 3-0
    Diósgyőri BFC-Pécsi MFC 1-0
    FC Fehérvár-Debreceni VSC 2-2
    NABI Kaposvár-Lombard Pápa 1-2
  • Ramore
    "Ez a klubedzők dolga lenne, el kell érni, hogy a játékosok erőnléti szempontból felkészültek legyenek a nemzetközi szereplésre. Nekem erre nincs direkt ráhatásom, én taktikailag tudom felkészíteni őket, be tudok gyakoroltatni velük bizonyos standard felállásokat, alapjátékokat. Ott kell elkezdeni, hogy erős, állóképes futballisták érkezzenek a válogatottba. Ez a legalapvetőbb feladat most."
  • Ramore
    Bárcsak 6-8 évről lenne szó, de szerintem 20 év a helyes meghatározás.
  • Rudee
    Sajnos igaza van, de már az Ő érkezésekor is sokan húzták a szájukat. Akart egy német kapusedzőt (a neve hirtelen nem jut eszembe) a válogatott mellé, de meg se hallgatták.
    Lehet hogy megoldaható máshogy is, de ahoz a jelenlegi vezetőségnek és 6-8 évvel visszamenőleg az összes elődjüknek el kell takarodnia a világ másik végére.
  • Láma!
    és milyen igaza van!!!
  • Ramore
    Matthaus nyilatkozatából egy fontos részlet:

"Új ötletekre, új impulzusokra van szükség, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező edzők kellenek - fogalmazott. - Ne mondják, hogy erre nincs pénz, mert ez nem csak pénz kérdése. Nagyon sok jó edzőnek nincs munkája, sokan örülnének a lehetőségnek. Miért kell félni ettől. Ötven évvel ezelőtt Európa a magyar futballkultúrát importálta, a magyarok tanították a modern játékra a spanyolokat, az olaszokat, az angolokat. Most nekünk kell ugyanezt tennünk, visszafelé."
  • Láma!
    igen kinnt voltam
  • Sheva
  • Sheva
    Brazilok megint megnyerik oszt kész... persze a VB-t!
  • pilboy
    bocsiiiiiiiiiez vB lesz, nem EB
  • Rudee
    EB selejtezőkre valószinű megválzottat valamit az UEFA.
    A csapatok száma elvileg marad, talán több csoportmásodik jut ki egyenes ágon.

Pl:
    1 rendező
    1 címvédő
    8 csoportelső
    4 csoportmásodik
    2 csapat a maradék 4 csoportmáűsodikból
  • Sheva
    igen annyi szokott lenni!
  • pilboy
    ez így okés, de az eB-n hány csoport lesz akkor?
    ugyebár általában 4x4-es beosztás szokott lenni
  • Sheva
    így már nem is csodálkozom h ideges volt Sanyusz!!!
  • Sheva
    Itthoni barátai körében emésztheti meg a bolgárok elleni döntetlent a Crystal Palace két magyarja, Torghelle Sándor és Király Gábor. A csatárnak a meccsen túl még egy kis idegeskedést is ki kellett pihennie: a meccs után majdnem elszakadt nála a cérna...
    - Az egyik bolgár védő közvetlenül a meccs vége előtt megütött - válaszolta érdeklődésünkre Torghelle, amikor a történtekről faggattuk -, vélhetően "kiakadt", amiért sikerült egyenlítenünk. Ezt talán még lenyeltem volna, de amikor a meccs lefújása után elmentem mellette, ököllel megint tarkón vágott hátulról, és ezt már nem akartam annyiban hagyni. Szerencsére előbb jött Stark Peti, aztán László Csaba és Vincze Ottó, akik lefogtak, így nem lett nagyobb baj a dologból. De szerintem most ne ezzel foglalkozzunk, hanem inkább azzal, hogy szerintem jól játszottunk, és hátrányból is sikerült talpra állnunk. Közönségünk szerencsére értékelte a megszerzett pontot, külön köszönjük, hogy hátrányban sem szidtak minket, hanem akkor buzdítottak a legjobban. Azt hiszem, szerda este egy kissé egymásra találtunk velük, jó lenne ugyanígy folytatni.

• Sheva
    akkor esélyünk sincs
  • Rudee
    Aki mást hisz az töltse le és elemezze ezt.
  • Rudee
    Nézzük csak:

- az összes csoportgyőztes továbbjut
    - a 2 legjobb 2. helyezett továbbjut (az 1., 3., 4., 5. és 6. helyezett elleni eredmények alapján)
    - a 6 fentmaradó csoportmásodik 3 párt alkot, a győztesek továbbjutnak

Így jön össze a 14 európai résztvevő (13 továbbjutó + a rendező Németország).
  • Sheva
    akkor semmi esély sem lenne a harmadik játszik pótselejtezőt!!!
  • forzajuve
    szerintem úgy van, h az 1. tuti továbbmegy a 2. meg pótselejtezőt jácchat