Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
tudod.....ez az ún. "demokrácia" nálunk így mûködik 😊))

csak azt írhatod le/mondhatod, amit õk akarnak látni/hallani.....más esetekben kuss a neved 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
137-nél is! Seggfej moderátorok!!! Hamarosan 146 is törlve lesz, de aki ezt látja az tudja meg a moderátorokról alkotott véleményemet!
a.carkey
Mintha moderálás történt volna #139-nél ...
😊

A medve nem játék.

blassius theomo
Kedves fiatalok és kevésbé fiatalok! Ma megyünk európába. Lehetne egy kicsit több szeretettel és kultúrával: Érdemes a magyar-foci kapcsán így mocskolódni? Szerintem nem. Esetleg a "gumiszoba" topicban.

Dikkma
Ha valaki TELJESEN inkompetens egy témában, még csak fingja sincs hozzá, valamint életében nem volt meccsen, miért pofázik bele?
Buddy
az angolok megint bizonyitottak, hogy azt sem tudjak mi az a foci.....es ilyen csapat all ott a tabella elejefele.....nemzetkozi szinten abszolut nullak

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
mi az a mu?, mi az a real? 😊

Buddy
de neha elszall a feje es szetrug mindenkit

Alien!
én nem tudom,legalább a kis gerzson valami szint visz a játékba...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Buddy
En annak ellenere, hogy a fradinak szurkolok, elzavarnam a turoba mind a gerat, mind a tokolit

Buddy
-ugy mondd, ha faj a labam...
-faj a labad??
-ne-ne...mond igy, faaaaj a labam....
-jaaa...oke...
ha faj a labam konnyen elbanok vele....a labam faj....elbanok vele....meddig kell meg elmondanom?!...

Dikkma
"Te egy primitív zalai parasztgyerek vagy, nem kemény! A falusi levegõ és a fanatikus rajongásod a magyar foci iránt teljesen elferdítette a paraszti eszedet. Élvezd hát hétrõl hétre a ZTE és a többi magyar csapat vergõdését, amit õk focinak neveznek. Én maradok a bajnokok ligájánál. És, ha valaki itt ég, akkor az te vagy a primitív hozzászólásaiddal. A témát
Lezártam!"

Kis senkiházi pöcs.
Dikkma
elsõ sor: de igen, pont itt alatta van ez a faszszopó Ramore, az élõ példa rá.
Ramore
0
BADE
És Tököli?Fogadjunk,hogy azt mondod,hogy õ nagyon jó!Pedig egy rakás sz*r.
Hiába mondd itt az ember akármit,csak azt fogadjátok el ami a fradi mellett szól,tisztelet kivétélnek.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
"magyar fociiskolát" 😊
Ramore
Zavadszky és Komlósi már ne haragudj, de falábú labdaérzék nélküli, igazi tanult focisták, semmi született tehetség, csak kijárták a magyar fociiskoláját. Ilyen játékosoktól nem lehet várni kimagasló teljesítményt, még, ha akarnák sem tudnának erõn felül teljesíteni. Õk a magyar nb1-be valók, és semmi több.
Lteebee
A snickersz reklámis nagyon találó volt.

Képzeld el csóri rendezõt, mire kiszedte ezt a mondatot a butából.
És milyenek lehettek a rosszabb verziók.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Buddy
de csak a magyar bajnoksagban.....emlekszem ugyanilyen helyzeteket rendre elcseszett a valogatottban

Buddy
a Vargat nem szidni....o probal egyedul itt csinalni vmit, csak a sok kenyelmes "kurva"-nak nem tetszik.....ennyi penzert nem szoktak ilyesmikhez

Buddy
mit varsz el 8 altalanostol?

BADE
Hát ha azt mondod Illés nem volt jó a válogatottba,akkor te nem nézted a meccseket!
Egy csomó meccset és gólt köszönhetünk neki,még ma is az egyik legjobb a magyar bajnokságban.

Alien!
na mer aztán az Illés eddig villogott a válogatottban....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

BADE
Én meg azt nem értem,hogy az MTK-ból miért nem tesznek be játékosokat a válogatottba?
Füzi,Zavadszky,Komlósi és Elek is jó.
De a Fradiból feltétlenül be kell rakni azt is,aki 100 100%-os helyzetbõl egyet sem lõ be.
Ezért tart itt a válogatottunk.

Lteebee
Hát ebben nagyon tévedsz barátom,mert az Újpestnek piszkálni egyet a legjobb dolog.

...a másik iq király

Botond
Varga?aki kiment pár évre külföldre,ott megtanult egy másik nyelvet,és ettõl törni kezdte a magyart?hanyas IQ-ja lehet az ilyennek?na ne vicceljünk...
Lteebee
Ha téli sportra költenénk azt a pénzt,jobb eredményeket mutatnánk fel.

Lteebee
A pestiek nem sajnálják le és nem is nézik le a vidéki (bár én szívesebben mondom, hogy "nem pesti") embereket.

Ez a ti kisebbségi komplexusotok. Régebben ennek volt alapja, de ma már értelmetlen.

Persze ez szubjektív vélemény, de remélem,általános.

És csak annyit még, hogy itt is elõbb kezdték a pestieket szídni,mint fordítva.

A magyar focistákat meg csak annyira kéne megalázni, hogy ne kapjanak központi ktgvetési támogatást. Akinek ez tetszik, fizessen nekik közvetlenül, meg oldják meg szponzorokkal a sok százezres-milliós fizetéseket.

Buddy
es ezzel most mit akartal mondani? 😊)

blassius theomo
A tavasszal igen gyenge formában lévõ és mindössze egyetlen gyõzelmet szerzõ Werder Bremen - Lisztes Krisztián nélkül - nagy meglepetésre a címvédõ Borussia Dortmundot gyõzte le - idegenben - egy góllal, amelyik így elveszítette második helyezését.

No Comen. :-)

Buddy
A lenyeg, hogy a kispest essen ki

Buddy
Mindenesetre hajra Fradi 😊

a.carkey
Meg volt ez "bundázva" ...
Abban több pénz van, hogy a Ferencváros az elsõ, mintha az MTK ...

A medve nem játék.

EOX
Elõfordulhat, most is csak a legvégén sikerült döntetlenre menteni a meccset, bár igaz 0-3-ról nem volt kis teljesítmény.
Mindenesetre hajrá Újpest!!!!!!!!

Retteketet

a.carkey
Borsodi Liga, 22. forduló
---------------------------

Dunaferr SE-MTK Hungária 3-3

Békéscsaba-Debrecen 0-3

Matáv Sopron-Újpest 0-1

Siófok-Zalaegerszeg 1-0

Ferencváros-Videoton 1-0

Kispest-Gyõri ETO 0-2

A Borsodi Liga a rájátszás elõtt:
1. Ferencváros 22 15 3 4 41–17 +24 48
2. MTK Hungária 22 14 5 3 42–21 +21 47
3. Újpest 22 12 4 6 45–29 +16 40
4. Debrecen 22 10 9 3 44–30 +14 39
5. Siófok 22 8 8 6 28–27 +1 32
6. Gyôri ETO 22 9 5 8 35–35 0 32
7. Zalaegerszeg 22 8 6 8 37–36 +1 30
8. Videoton 22 7 6 9 29–30 –1 27
9. Matáv Sopron 22 6 5 11 33–36 –3 23
10. Dunaferr 22 4 6 12 28–43 –15 18
11. Kispest 22 4 3 15 27–51 –24 15
12. Békéscsaba 22 4 2 16 25–59 –34 14

Durva egy utolsó forduló volt ...
Mivel a Siófok megverte a Zalaegerszeget, 5. lett, a Gyõr a 6. Ezzel megmenekült Varga is ...
😊
A végén még kiesik a Dunaferr?

A medve nem játék.

Ramore
max a magyar kupában! 😊)))
a.carkey
Tavasszal ... 😊

A medve nem játék.

zaki
aki szereti a focit, az nem nézi a magyar focit

PResident Evil
oké, oké 😄DD

PResident Evil
na jó... hogy egálban legyünk

PResident Evil

Buddy
tetszik a logod 😊

Buddy
osszel meg van magyar csapat a nemzetkozi kupakban.....keresed mar teljesult 😊

a fradi atelhette volna a telet, de beszart a Stuttgarttol

PResident Evil
hát nem nagyon szeretem a magyar focit, de én optimista vagyok:
sok sikert nekik:

Akkor felreertettem sorry!
😛

[Walaki]D`Lair
tévedés...én kifejezetten rühellem az összes focit, nem csak a magyart...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Urbant nem kene bantani.. asszem a kozelmultban o tett hozza talan az egyik legtobbet a szereny teljesitmenyu valogatottunkhoz!
Ezenkivul mar 1 szer lemondott errol a tisztsegrol meg anno a Jugok elleni zako UTan asszem.
Megis visszahivjak mert rutinos es jo jatekos!
Ha minden jatekosunknak akkora kuzdeniakarasa lenne valoszinuleg a WB donto is meglenne!

a.carkey
Szerintem senki sem utálja a magyar focit. Max. nem nézi. Én õrülnék a legjobban, ha még õsszel is lenne magyar klubcsapat a kupákban, és a válogatott igazán nagy sikerének örülhetnék ...
Volt válogatottak: Sebõk V. + Kovács Zoltán közül mindegyikkel fociztam, sõt egy ált. suliba is jártunk. Tehát nem csak labdába rúgtam, hanem Sebõknek még gólt is fejeltem. Csak ugye a focin kívül volt más is, így nem ebbe öltem az életem.
Pest-><-Vidék ellentét egy faszság. Tényleg nem a Pestiek gerjesztik. Mellesleg Budai vagyok és nem Pesti ...
Bodnárral semmi bajom. Tököli meg atombéna volt mind a két meccsen, de sérülten játszott a svédek ellen. A baj nem is õ volt, hanem, hogy nem a fradiból volt a párja. Thomas Sowunmival több esélye lett volna az bizti. De Töki most qurvára képtelen volt összpontosítani.
Ez a stílus nem nyerõ, ráadásul unreg nem ...
A kopaszokra tényleg nincs szükség a pályákon, de mindig lesznek, mert bratyiban vannak mindenkivel ...
Vargát + sajnálom. A barom játékosai miatt megint ki fogják rúgni ...
Horváth legalább vmennyire jó befejezõ csatár volt. A sérülése óta nem nagy szám.
De van jobb?

Gelei egy gyenge edzõ. Kár belé a kaja és a pénz. De ott sincs jobb ...
PANG van a Magyaroknak!
"Hungary" egy "Hajrá Magyarok"-tól?
Nem túl külföldis ez?
😊

A medve nem játék.

Buddy
Zombori leosztja megint a valogatottat.....😊

Varga Zolinak megint igaza volt, amikor szamuzte Tokolit a dunaferrbol a juniorba.....megmondta, hogy jo labdarugo lenne, de lusta, es nem akar fejlodni, csak ellezengeni, ami semmire sem jo

Meg lehet nezni: Stuttgartnak sehol sem rugott golt, Lengyeleknek, Svedeknek sem....veszelytelen volt......nem arra kell nagynak lenni, hogy Taktabuktanak akaszt harmat, nagy meccseken, megmeretteteseken kijon, hogy csak atlagos kepessegu

Tovabba abban is igaza volt, amikor kijelentette, hogy szegyen, hogy Horvath valogatott csatar....emelle en odaraknam Urbant, Juhart /foleg ot/, Sebokot is

Ramore
Szüntessék meg az állami pénzeket, tartsák fent magukat a klubbok a szponzorokból, hiszen profi futballról beszélünk.