32945
Magyar Foci
  • Gunnersboy
    és a Hearts 1:1-et játszott az Aberdeen-el
  • banok
    Feczesin gól a Bresciában, Huszti gólpassz, Balogh J. végig védett a Heartsban
  • zaki
    jah, most mondta a kommentátor
  • banok
    az első kapus sérült.
  • zaki
    ma hogyhogy Fülöp kezd a Newcastle ellen?
  • LSSAHPAUL
    Én is láttam azt a riportot, félméterről néztem a tvét, elég jól próbálkozott gyárfás. Úgy veszem észre hogy van neki egy sarokba szorító kérdése amit kb a téma közepén fapofával hirtelen feltesz és ha ekkor valaki megszeppen és hadobálni kezd akkor annak vége. Az volt a szerencséje Aczélnak hogy végig őszintén beszélt és ezzel nem tudott mit kezdeni :) Más kérdés hogy nem hiszem el hogy magyarországon alapfoknál jobban egyetlen egy edző se tud... de he mégis akkor milyen iskolába jártak,járnak, hogy beszélnek a külföldi focistákkal? :p
  • Solt
    Jaaa... értem, tehát kondult a kolomp, irány a vágóhíd... ha esetleg elég érdes a nyelv, akkor lehet belőlünk állatkerti példány, nem végezzük szalámiként...

Már ne is haragudj, de ezzel egyáltalán nem tudok egyetérteni, elfogadni pedig végképpen nem. Ez nem olyan dolog, hogy az nem tetszik, hogy esik az eső... ez nagyban tőlünk függ... ha tetszik, ha nem...
  • banok
    "Semmi... állami ( vagyis a mi pénzünkön) támogatás jár a sportnak. A politikus dolga, hogy minket képviselve entert nyomjanak a banki átutalásnál!! "

csak nem mindegy mennyit utal. A politikai élet meg így működik mindenhol. tetszik, nem tetszik.
  • ForzaInter
  • isi
    azaz ember haraxik mindenkire és fikáz mindenkit aki kicsit is népszerűbb mint ő mellesleg ahhoz képest hogy alelnök nem sok mindent tett az úszóinkért, uszó eb hát az csodálatos volt...a foci EBt meg nem lett volna feltetétlen muszáj megnyerni de azért 0 szavazat az ciki kicsit szerintem...
  • Larvin
    Gyárfás attól senkiházi, hogy egy politikai műsor fűződik a nevéhez ami azt szeretné kifelé mutatni, hogy objektív, de csak a kormánypártok képviselőit lehet benne látni.

Mindettől függetlenül a sport plussz jó, mert politikamentes, pl: ha érintett Gyárfás, vagy csak némi magántermészetű problémája van a riportalannyal, akkor magamellé ülteti a diplomatikusabb, önmagát semlegesnek valló (valójában egyszerűen csak ide is, meg oda is tehetségesen nyaló) Verebest. Ezért tisztelem. Más riportertől nem láttam még hasonló gesztust. Másrészről pedig tetszik a stílus ahogyan a vendégeit sarokbaszorítja. A lényeget szeretné láttatni, nála nem lehet mellébeszélni. Megadja a kellő tiszteletet a vendégnek, de a kritikákat keményen elmondja.

Lásd: Fábri is utálja a napkeltét, de vendégül látta Gyárfást, és a beszélgetésből kiderült, hogy azért valahol tiszteli Gyárfást, de nem a politikai nézetei, és a nem a komplett napkelte miatt. Lakat T például jobboldali, és őt nem láthatta senki politizálni. Mindenki ítélje meg maga, hogy ezt hogyan kell értékelni!
    Hasonló a szitu a színészekkel, zenészekkel. Lehet őket tisztelni azért amit letettek az asztalra, vagy azért amihez értenek, de lehet ettől függetlenül erkölcsi nullának tekinteni őket, azért, mert önbecsülést nemismerve fekszenek le a politikának.
    Örök példa Alföldi Róbert akit tehetségesnek tartok, és addig nem is volt semmi bajom vele amíg nem nyalt be tövig a kormánynak a heti hetesben, és nem árulta el "véletlen" hogy nem csak buzi, hanem zsidószármazású is. Ajánlom mindenki figyelmébe azt a részt! annyira lejön, hogy nem véletlen elszólás volt.
    Mit ad isten nemsokára ő lett a Nemzeti igazgatója, és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjének büszke birtokosa.
    Namármost egyértelmű, ha nem ül be a hetihetesbe, nem buzi és zsidó egyben, akkor mindez nincs, mert le a kalappal a művészete elött, de azért annyira azért nem különleges, és vannak nála nagyobb művészeink akik nem futottak be ilyen karriert. Egyértelmű, hogy lefeküdt a kormánynak, és képes volt a nemi identitását és a származását is felhasználni azért, hogy előrébb jusson. Mert látjuk ugye, hogy a kormány célzottan veti ki a hálóját ilyen kettő az egyben tipusú emberekre? Kapcsolódva az eredeti témához: pl: Orosz József
    de ott vannak a kormányszóvivők, államtitkárok stb.
    Félreértés ne essék, én tudom, hogy minderre azért van szükség, hogy az ellenzéket le lehessen fasisztázni.

A topic címéhez kapcsolódva ismét pedig: Adjuk meg a tiszteletet azért amiért jár, de ne legyünk vakok a többire sem!
  • Solt
    Arra az úszó EB-re gondolsz amit félig kész stadionban játszottak? Világ siker volt...
  • Solt
    Ilyenkor aztán jelennek meg előttem sorban a kérdőjelek... utána pedig a válaszok!

Továbbra is az a kérdésem, hogy normális esetben mi köze a sportnak a politikához? Semmi... állami ( vagyis a mi pénzünkön) támogatás jár a sportnak. A politikus dolga, hogy minket képviselve entert nyomjanak a banki átutalásnál!! Ennyi. Gyárfás, Kisteleki uraknál mi a helyzet? A "jó" kapcsolatok révén, az elvtársak rokonait, jó barátait, stiklizőit kell odarakni a tűzhöz. Az egész hányinger analóg azzal, ami az önkormányzatoknál folyik. Ott tartunk, hogy egyes politikusok, a tehetségtelen ismerőseik színdarabjával házalnak vidéki színházaknál, hogy azok játsszák az egyébként, hátszél nélkül életképtelen darabokat. A sportban, és az egész magyar közéletben ez a helyzet.

A baj pedig az, hogy ennek a szemléletnek már a "pórnép" körében is vannak hívei... inkább nem minősítem ezt a szemlélet módot...
  • vmvr
    miért bukott? mert idehozta az úszó EB-t kétszer? meg azért mert ő az európai úszószövetség alelnöke? ő már letett egy pár dolgot az asztalra...
    az EB nem jött össze, de azon ne is csodálkozzunk
  • banok
    tudod a politikusok adnak pénzt a sportnak és ők tudnak segíteni a szponzorfelkutatáshoz.
    vagy jobb lenne duzzogva elfodulni tőlük mert elqró meg stb.? Az előre vezetőbb?
  • Solt
    Mi van veled????? Mi köze a sportnak a politikához? Kurvuljon el pénzért, hogy aztán bábként mozgathassák? Milyen reflex ez? Családi tabló nincs a terror házában?
  • banok
    bukott? mert nem jött össze az Euro2012? Szerintem arról nem tehet, hogy a Szurkisz kilóra megvette az UEFA-t és a kormányunk csak ígérgetni tud.
  • isi
    de attól még 1 bukott szarházi
  • banok
    igen. Egy sportdiplomata nyalja fényesre a regnáló kormány seggét ugyanis abból lesz lé.
  • Solt
    Elvárás, hogy az elvtársak seggnyalója legyen???

HÁNYINGER
  • banok
    pedig rajta legalább nyomokban látszik a sportdiplomata. És az, hogy csókos a kormánynál , nálam elvárás egy sport tisztségviselővel szemben.
  • isi
    gyárfás egy senkiházi
  • Solt
    Biztos fáj a Gyárfásnak, hogy nem az ő emberük van ott...

(Ettől függetlenül szánalmas a sztori...)
  • tesó07
    Jah,láttam én is,nem semmi interjú és Aczél tényleg nem tudott más érvet mondani arra a kérdésre,csak hogy angol alapfok és még meg is értik egymást Koemannal.:)
  • Larvin
    Gyárfás karakánul megkérdezte a válogatott másodedzőjét, hogy mi a f*t keres a válogatott mellett, ha az nb1-ben a mezőny végén kullog a csapatával. A válasz a nyelvtudás. Az illető pacák kivállóan beszél angolul (alapfokon)

lol
  • Golyo69
    nah voltál??:D én most értem haza :D:D
    Csak kiszenvedtük a továbbjutást:D:D A 93-94.ik perc körüli fejes góllal!!! :D kemény meccs volt :D:D A végén egész jó lett a hangulat!! volt sztem vagy 3000 sőt még több ember :D:D
  • 5w0rdf15h

na ő se játszik pár hétig ezután....
  • Matthew Prosac
    2-2
  • tesó07
    Watford [2 - 0] Cardiff C.
    2' [1 - 0] J. O'Toole
    24' [2 - 0] W. Hoskins
    29' T. Priskin(piros lap) :(
  • szucsy89
    Priskint kiállították a 29.percben
  • kraawz
    nyiregyi vagyok,lehet kinézek holnap.
  • Golyo69
    Gólszerző: Della Valle (öngól, 1–0) a 11., Tamási (2–0) a 30., Takács P. (3–0) a 35., Bajner (4–0) a 73., Bajner (5–0) a 86., Bajner (6–0) a 89. percben

jaja EB-SELEJTEZŐ
  • tesó07
    Azért hozzák a formájukat!!Jó meccs lehetett!Kár hogy messze lakok sajna....kimennék.Gólszerzők?
    Amúgy ez mi volt,Eb-selejtező??
  • Golyo69
    Az u 19 es válogatott most játszott San Marinóval Nyíregyházán! Egész jó kis gólparádét láthattunk! A végeredmény 6-0 :D::D

Szerdán következik Azerbajdzsán!!!

A másik mérkőzés Skócia- Azerbajdzsán 1-1
    szerdán 17.30 kor Azerbajdzsán!! Aki nyíregyházi vagy környéki az ha tud jöjjön ki! A belépés ingyenes!!
    Hajrá magyarok!!!
  • Grenzjager
    A Hibernian magyar kapusa, a nagyon fiatal Gróf, kár hogy nem védett...
  • Csesza
    Szalai 7. gólja
  • Gunnersboy
    Sporting 2 - 1 Osasuna
    Vadócz nem játszott
  • Gunnersboy
    Hull C. 1 - 0 West Ham U.
    Halmosi a 73' percben jött be
  • banok
    Hibernian-Herts
    Balogh János beállt a 2. félidőben a vendégek kapujába :)
  • banok
    A norvég másodosztályban Kovács Péter (Odd Grenland) 2 gólnál jár a Lov-Ham elleni 2-2-es meccsen.
    Kovács 18 góllal vezeti a góllövőlistát és a csapat áll az első helyen!