Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
most olvastam el a holnapi osszeallitasunkat.....leandro, keller.......na errol ennyit.....kimegyek es megtepem garamit....

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
Szerintem egy mezei kapus, semmi extra képességgel. Mondjuk, hogy jobb a védelem elötte! 😉
Buddy
tobb labdat kifog......vagy szerencseje van, vagy jobbak a reflexei, vagy jo elotte a vedelem....mittomen 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
Ezzel az erõvel minden kapusnak jók a reflexei, de Szûcs szerinted mivel jobb, mint bármelyik NB1-es kollegája?
Buddy
de hogy ezt a leandrot mi a faszert nem zavarja le a juniorba.....megvettuk kiss gyorgyot is, es NEM jatszatja !!!!!!
Helyette szkukalek, akinek ertelmes beadasa, vagy labdakezelese mmeg nem volt.....ha meg nem o, akkor behozza kellert.....38 evesen.....igaz meg mindig jobb

Ja....persze ha van csere....meccsenkent a 85. percig nem szokott lenni.....es mindenkinek megvan a csereparja /ezt le is adtak a fradi-ujsagban/ : tokoli-jovic, kapic-zovath, leandro-szili, szkukalek-keller....lipcseit az eletbe le nem meri cserelni

Buddy
mint ember, lehet, hogy nulla, de mint kapusnak jo reflexei vannak, parszor mar kivedte a kaput a goltol.....a kupadontoi baki....nos, mindenki eleteben elofordul ilyen hiba is /balrol jon a laszti es ballal akarja lekezelni..../

Botond
eléggé hülyeségen vitáztok,cirill betû készlet nélkül ugyse tudjátok rendesen leírni a nevét lol...
Ramore

Pontosan így látom én is, de én még hozzátenném Magyarország "legjobb" kapusát, Szûcsöt is. Szerintem kimondottan rossz kapus, a labdakezelése elsõosztályú! 😊 Persze nem csak a mostani bakija miatt gondolom így!
Buddy
ebben is lehet vmi......pl a fradiban szkukalek es leandro az abszolut nulla, a tobbiek magyar viszonylatban nem rosszak

Ramore
Nálunk többnyire csak szídni lehet a gyenge teljesítményû magyar álprofi focistákat!
Buddy
Nagy Norbi /allitolag szumma 2 golt rugott a fradiban, ebbol egyre - sajnos nagyon jol - emlekszem, igaz az szep volt/ nem volt egy futballtipus, esetlen, technikailag nulla volt, de ez azert eleg kellemetlen, sajnalom szegenyt.........pedig anno szinte minden meccsen szidtuk, es szinte leuvoltottuk a palyarol.....igaz, ha nincsenek ilyen jatekosok, nem is tudnank szidni senkit

Buddy
szippantos legikat.?, az mi is volt?

a.carkey
Az volt ...
De mégis, brutál egy hét volt ez: buszbaleset, "szippantós" légikatasztrófa, atipusos terjedése, kiderül, hogy Knézy Jenõ is rákos és már nincs sok hátra neki ...
Brutál. Szar egy hét!

A medve nem játék.

Ramore
Amúgy "nagy" labdazsonglõr volt szerencsétlen!
Ramore
Is? Rajta kívül ki halt még meg?
a.carkey
Meghalt Nagy Norbert is ... 😞

A medve nem játék.

Ramore
😊)
Lteebee
Mert õk tisztességes emberek.

😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

BADE
Drága lett volna a ZTE-t megvenni.Nem hagyták magukat.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
Igazad lehet, a gólgazdag meccseknek mindíg bundaszaga van. Összeesküvés elmélet, de szerintem is bundáznak a mai napig is!
BADE
Akkora nagy bunda volt!Az egész magyar foci Várszeginek a csalásáról szól.Ki kéne már toloncolni.A múlt évi bajnokságot is,hogy leadta az MTK a Fradinak.Ez egyszerûen nevetséges!

Buddy
Láttátok a DVSC-mtk meccset?
Jó megoldásokat mutattak a fiúk és porig alázták az mtk-t......gyönyörû volt.....fõleg az eredmény
6 - 1 !!!!! 😊) király

Ramore
Ne offold már szét a topikot! Bármelyik fórumot nézem, te mindenhol csak offtopikolsz! 😊
zaki
azért én biztos vagyok benne ha netán idén is a Real nyerné meg a Bl-t, akkor azután is néznéd

zaki
azért ez egy kicsit túlzás hogy övéké a leggyengébb védelem Európában...

zaki
Shevchenko. így kell helyesen írni

Dikkma
Ebben a hitben éldegélsz, te vagy a mártír aki semmit nem szólt mégis baszogatják. Tök érdekes.
Dikkma
Érdekes, ittmaradt.
zaki
de Raúl is ott kezdte

Lteebee
Természetesen nem az egész szólt neked.

BADE
Nem a csatárokra gondoltam

Ramore
Én egy árva büdös rossz szót nem írtam le még, amit szerintem moderálni kellett volna, valaki ezt mégis másképpen látta volna. Demokráciáról pedig én nem beszéltem!

Rengeteg jó fórum van a neten, nem csak ez. Csak keresgélni kell.
zaki
Raul, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez saját nevelés

BADE
A Realról ne beszéljünk,azért mert van pénzük még nem kellene mindenkit felvásárolni.Ennyi pénzbõl én is tudnák jó játékosokat igazolni.

zaki
Milanba Rivaldo, Tomasson

zaki
Realban azért ottvan még Morientes, Guti, Portillo, Tote, Julio Álvarez...

BADE
Szerintem ez érthetõ!Most én is felsorolhatnám az összes csapatot,amit ismerek,hogy a csatársoruk nélkül sehol sem lennének.
Pl.Barca:Kluivert-Saviola Real:Raul-Ronaldo
Milan:Inzaghi-Schevchenko Inter:Vieri-Recoba
Roma:Totti-Montella ManU:Nistelrooy

zaki
ez a Zalayeta valami borzasztó, Salas meg már a múlté, Lazio-ban nagyon tuti volt

zaki
nem azért mondom, de a Juve a Del Piero - Trezeguet csatársor nélkül sehol se lenne

BADE
Ja tényleg,észre sem vettem

zaki
különben bocsi az -ért, elvileg itt a magyar fociról kéne dumálni...

BADE
Forza Juve!

zaki
a Real továbbjut, aztán a Barcelona ellen otthon nyer, idegenben leikszel, így fognak bejutni a manchesteri döntõbe (remélem).

Buddy
jobb lenne, ha a juventus nyerne /bar mar norm. csapat nincs mar a bl-ben/

zaki
Real-Milan döntõ lesz, és a Real fog nyerni!!!

Lteebee
Valaki mondta neked, hogy itt demokrácia van?

Ilyen felfogással sehol sincs a világon(szerintem egyébként nincs is).

Mindenesetre lehet máshol próbálkozni, szólj, ha találsz hasonló színvonalú fórumot, ahol ennyit engednek!

Buddy
a mu ellen en is a madridnak szurkolok, de egyebkent essenek csak szepen ki

zaki

EOX
Szívembõl beszélsz😊

Retteketet

zaki
REAL MADRID Forever