32945
Magyar Foci
-
Rudee #6957 Roda-PSV 1-1
Bodor és Dzsudzsák is kezdő volt. -
Csesza #6956 Az év magyar fiatalja Angliában - Gosztonyi a Premier League-be-tart -
#6955 Halmosi kezdő az Arsenal ellen -
Rudee #6954 Kádár végül nem állt be, így még mindig várat magára a PL debütálás.
Bogdán Ádámot előbb kihagytam, Ő szintén csere volt.
Fülöp Marci egy sárgát és 2 gólt kapott.
Kádárhoz hasonlóan Tímár sem állt be végül a védők közül, míg Priskin is végig a padot koptatta.
A Lincoln Cityben Kovács ismét 90 percet kapott.
-
#6953 -
Rudee #6952 Gyors körkép:
Blackburn-Newcastle
Kádár a padon
Sunderland-Aston Villa
Fülöp kezdő
Nottingham Forest-Plymouth
Tímár a padon
Birmingham-Cardiff
Gyepes kezdő
Watford-Sheffield United
Priskin a padon
Rochdale-Lincoln City
Kovács kezdő
Kilmarnock-Hearts
Balogh nincs nevezve
Brescia-Pisa
Feczesin kezdő, Vass csere
Empoli-Avellino
Vaskó és Koman is kezdő
Parma-Sassuolo
Filkor nincs nevezve
Strasbourg-Dijon
Szélesi kezdő -
Rudee #6951 Valahol még ide tartozik, hogy a Cottbus-Kaiserslautern meccsen az ex-kaposvári Dusan Vasiljevic is betalált. -
Rudee #6950 Hannover-Augsburg 2-1
G.: Torghelle (0-1), Stajner (1-1), Schulz (2-1) -
Rudee #6949 Newcastle-Hull
Kádár pados, Halmosi kezdő. -
Rudee #6948 Csak már bajnokin lőne gólt. -
Rudee #6947 Szerintem jöjjenek nyugodtan. Csak jobbak mint az eddigiek, ha már a közelmúltban a válogatottban is jáccottak. Hátha kicsit nő a színvonal. -
#6946 and returned home to Gyori
Ez tetszett :D -
tomcat1 #6945 http://www.premiershiplatest.com/news/arsenal-set-beat-spurs-hungarian-youngst-5516720.html
Arsenal Set To Beat Spurs To Hungarian Youngster
Submitted by Jake Briggs on Tue, 2009-01-13 15:19. Tottenham Hotspur, Arsenal Premiership Transfer News
Arsenal are set to beat bitter Premier League rivals Tottenham Hotspur to young Hungarian midfielder Mate Toth, who is heading to the Emirates stadium for a weeks trial ahead of a proposed transfer in the January window.
17-year-old Toth is currently at Hungarian side Gyori ETO FC, but despite the midfielder’s young age has already had brief spells with Keruleti, Ferencvaros and Ujpest before the youngster moved to Empoli in Italy. However, Toth failed to adapt to life in Italy and returned home to Gyori.
Toth hopes to earn a contract at the Premiership club, with the Hungarian Under-19 International keen to join the Gunners, who have a proven track record in bringing through young players at the North London club.
Spurs were also interested in bringing Toth to White Hart Lane, but Arsenal chief scout Steve Rowley managed to get in ahead of their local rivals and negotiate a deal for the young midfielder, who is thought to have a bright future in the game in Hungary
Arsenal kezdő :) -
#6944 ETO megint igazolt, Bolgár válogatott. Szerintem a balkán ligában kellene elindulniuk... Lassan több az idegenlégiós mint a magyar ott. -
Csesza #6943 végre megint betalált :) -
Rudee #6942 Eintracht Frankfurt-Augsburg 2-3
Szabics lőtte a vendégek (és a meccs) első gólját a 13. percben. -
#6941 Lisztes Krisztián fél évre a Bundesliga II.-es Rostockba igazolt. A csapat a kiesés ellen harcol. -
Rudee #6940 PSV Eindhoven-MVV Maastricht 7-1
Dzsudzsák kezdő volt, az első gólt Ő szerezte. A szünetben Amrabaat váltotta. -
Rudee #6939 APEP Pitsilia-Ethnikos Achnas 2-2 (~10 perc van hátra)
G.: Gelson Rodriguez 1-0, Yiasemakis 1-1, Szili 2-1, Yiasemakis 2-2 -
#6938 Kezdő is volt és végig játszott. -
Rudee #6937 AS szerint Vadócz kezdő az Osasuna-ban. -
Rudee #6936 A Hearts kapuját Balogh védi ma is. -
Rudee #6935 "Vaskó és Koman is kezdő, utóbbi góljával 1-0 az állás" -
#6934 Koman gól -
Rudee #6933 Ezt majdnem elfelejtettem
Middlesbrough-Sunderland
Fülöp kezdő -
Rudee #6932 Arsenal-Bolton
Bogdán a padon
Everton-Hull City
Halmosi is a padon
Lincoln City-Brentford
Kovács János szokás szerint kezdő, idén 24. meccsből huszonharmadszor
Avellino-Modena
Vaskó és Koman is kezdő, utóbbi góljával 1-0 az állás -
Rudee #6931 Hát igen, ezek az IFFHS által publikált rangsorok egy évben egyszer lennnek aktuálisak, április elsején. -
Rudee #6930 Abba már úgy nincs izgalom. -
#6929 akkor legközelebb kéretik oda a smiley:) -
#6928 poén akart lenni
amúgy fel nem tudom fogni hogy ennek a kibaszottfos iffhs listák összeállítóinak még fizetnek is... -
#6927 és ez miért számít?:D attól még a foci minőségét kell nézni, de ezekszerint így is jobb, mint itthon... -
#6926 Zimbabwe-i csapat szerepelt idén az afrikai bajnokok ligájában, ennyi -
#6925 Nem nagyon értelek most,ezért kell hogy megelőzzenek minket,amit írtál???Inkább fordítva kellene hogy legyen.... -
Rudee #6924 Zimbabwe-i jóhogy előrébb van. Ott az is csoda ha életben maradnak, nemhogy még focizzanak is 20-30 évesen az emberek. -
#6923 IFFHS legjobb ligák, kemény 55. a magyar NB1, de megelőzzük a norvég és az amerikai bajnokságot is, viszont erősebbek nálunk a zimbabweiek meg a szudániak is többekközött:D -
Csesza #6922 Bognár Zsolt gólja az AS Roma elleni edzőmeccsen -
#6921 Reggina magyar légiósa : Sokat fejlődtem.
Szégyen, hogy eddig nem hallottam erről a két srácról? -
#6920 Sevilla - Osasuna
1:1
Vadócz végig játszott :) -
#6919 :ddd -
Csesza #6918 :)
a spanyol szerkesztők VadóZc-nak írják