Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Tényleg nem fogjuk látni a viasat3-nak köszönhetõen az mtk bajnokok ligájában való vergõdését? A viasat csak a 32-tõl adja majd az eseményeket élõben?

Nagy hiba lenne!
Ramore
Oké Bájgúnár, ha te ilyen okos gyerek vagy akkor tudhatnád, hogy nem tanácsos magyar focit nézni, mert megárt az egészségre, fõleg akkor, ha elöte a sport1-en megnéztél 1-2 igazi meccset.
Buddy
errõl is tudunk 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

dunga
Sá! Én CEGLÉdi vagyok, és ma kivertül a magyar kupából a SZEGEDET!! Már a legjobb 32 közt vagyunk... Hayrá CEGLÉD!!! 😊

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Buddy
ja, olvastam

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Szabics 2t vágott a Rostocknak!

Buddy
lehet, hogy nézhetetlen, de ez van....én minden meccset meg szoktam nézni, pl. pénteken a Gyõr-Balatont, Bayern-Frankfurtot, szombaton a Hertha-Werdert, Celtic-Arsenalt, zte-mtk-t, ma meg a Gladbach-Kölnt.......igaz, hogy a hazai a legszutykabb, de most mit csináljak vele.....azért érdekel, hogy mit szenvednek a srácok

Buddy
az utánpótlás simán üti az idehozott külföldi kétballábasokat

a.carkey
Fing ez a magyar foci! A F1 is szégyen. Undorító a sportmanagment. STB. Olyan klubbok vesznek olyan játékosokat külföldön is, akikre semmi szükségük, és csak azért veszik meg, hogy más csapat le ne csaphasson rá. Undorító! Fujj!

Bezzeg ha egy két JÓ kelet európai játékos kimegy pl. Angliába játszani, akkor tuti, hogy a legalacsonyabb kategóriába sorolják fizetésileg, míg a tetves fafej, buta, tuskó hazaiak meg halálra keresik magukat a barom játékstílusukkal. Bezzeg nálunk még ez is fordítva van. Szaros románok és szerbek vannak olyan pénzekért csapatoknál, ami szégyen. Az utánpótlásunk meg sehol sincs ...

A medve nem játék.

BADE
Az még mind semmi,hogy 3 büntetõt kaptak még Dvérit is kiállította a bíró.Mert belegázolt szegény érzõ szivecskéjébe.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
Pontosan ez a gyalázat, ez a katasztrófálisan sz@r teljesítmény, amivel elkápráztatják azt a kevés focirajongót, aki még veszi a szó szerint fáradtságot, hogy végigszenvedjen egy magyar bajnokit. Arról viszont már ciki beszélni, hogy ezek a majmok mennyi mindent kapnak ezért a pocsék, lélektelen játékért.
1. Irreálisan magas fizetés
2. Autó
3. Lakás
4. Ruha
5. Táplálék kiegészítõk
6. Az aktuális szponzorok ajándékai

Gyakorlatilag ingyen élnek, ami egy esetben nem zavarna. Ha nem az állami pénzekbõl finanszíroznák mindezt. Abban az esetben, ha ezeket a juttatásokat csak és kizárólag a szponzorok fizetnék ki, akkor nem zavarna. Jelenleg viszont mindenki tudja, hogy ez nem így van, hiszen a szponzor hülye lenne mindent kifizetni, amikor a juttatások nagyrészét az államtól amúgy is bezsebelik a klubbok.
a.carkey
Miért néztek magyar bajnokikat? Én nagyon kínomban mivel esett és semmit sem lehetett csinálni, meg rokonoknál voltam, meg minden rossz összejött stb., szóval kénytelen voltam megnézni a pénteki "szuperrangadót". Na azt a - nem is tudom mi volt az - látva, minden korábbi szabály újra érvényét nyerte. Borzasztó! Buddy meg holmi tizenegyesek miatt hüppög. 😊 Szerintem ne vedd komolyan, még ha kedvenc is. A MAGYAR FOCI NÉZHETETLEN. EBBÕL INDULJ KI, ÉS, HA "MECCS" KÖZELBE KERÜLSZ, LEGALÁBB NEM FOG FÁJNI ... 😞

A medve nem játék.

Ramore
a 11-es rúgás nem könnyû dolog a hét méteres kapuba. Egy felkészítetlen, lélektelen és primitív játékosnak fõleg.
Buddy
eddig 2 meccs, 2 döntetlen....rémes

jah....és kapott a fradi 3 büntetõt.....két meccs alatt.....de úgy látszik kaphat százat is, veszélytelen

Ramore
UI.: Ne dühöngj!
Ramore
mint már egyszer írtam, "majd legközelebb berúgja!" 😊)
Buddy
na most már elegem van......ez a falábú lipcsei már a második büntetõt bassza el idén.....két meccs alatt.....nem igaz, hogy százezer évesen nem tud egy kibaszott büntetõt berúgni !!!!

a.carkey
Szerintem amilyen szarban vannak, még a fradiba is vissza fogják hozni ... 😊 Bûnbaknak ... 😞

SWG=STAR WARS GALAXIES

A medve nem játék.

Buddy
csak sajnos a fradiba nem akarják visszahozni

Ramore
Vargának akkor lenne esálye komoly külföldi edzõi ajánlatra, hogyha vagy a válogatott, vagy újra a Fradi edzõje lenne. És CSAK ezek után tudná megmutatni, hogy milyen jó edzõ is õ. Egy európai klubbnál természetesen, ahol nincsen magyar származású hibafaktor!
Buddy
Gyõr - Balaton 0-0

olyan helyzeteket hagytak ki a gyõriek, amiket én berúgok......kicselezi a kapust, üres a kapu, de még leállítja a lasztit, visszahúzza, ezalatt kapus, védõ, minden visszaér, szenved, kapus padlón, de nem bírja sehogy sem berúgni.....Varga Zoli ezután lenézett a földre és a földet nézte pár másodpercig

szégyen

Buddy
hát lehet, ha a pincédbõl is pénz folyna, te is megváltoznál.....ki tudja....mert ha van pénz, akkor az kevés, ha meg nagyon sok van, az is kevés, és még több kell.....ezért nyafognak ezek a szarok a szerzõdéseken......anyagi gondokat ugye nem akarnak

nekik a csóró szint a cba-ba járkálás....méghozzá bkv-val 😊

Buddy
micsinász? 😊....mi az az swg?

Ramore
😊 ami igaz, az igaz!
Lteebee
Nincsen szarrágóbb a gazdag embernél.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

a.carkey
Baz. Swgzek, így ilyen faszságok, mint pl. egy libás meccs teljesen kimentek a fejembõl. De gondolom nem is kár érte ... 😊

A medve nem játék.

Buddy
a hjk helsinkivel játszottak.....3-1 lett a vége

Punker
kivel játszanak?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Buddy
irgum....az mtk már kettõvel vezet 😞

Punker
😞
thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Buddy
ha a Lengyelek ellenire gondolsz, az majd csak szeptemberben

Buddy
haha.....te azt hiszed, hogy ezek ilyen tescokba járnak ? 😊)

Punker
Mikor lesz Magyar vs. enemy meccs?

Buddy
szerencsére nem 😊) a Petõfi rádió adja

Ramore
látható lesz valamelyik csatornán az MTK meccs?
Lteebee
Pont elfér a tescoban a sorok között

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Buddy
most olvastam, német ligakupa döntõ után ott is megszülettek az ítéletek : Kehl a döntõben ugye meglökte a bírót, aki erre kiállította.....nos a liga eltiltotta 6 hétre.....és a meccs tegnap este volt.....gyorsan dolgoztak a fiúk 😊)

Ramore
Tornyi esetében én mindíg csak azt a célkitûzést hallottam szinte minden csapatánál, hogy "legyünk benne a 6-8-ban az már szép eredmény" 😊)
Buddy
én nem papír alapján mérlegelnék, hogy mit írt alá, hanem hogy mit ért el a klubbal

csabawarchief
Hajrá Magyarok , ott a helyetek😊)))))))

Ramore
Figyelj, azért nem fegyverrel kötelezték Tornyit a szerzõdések aláírására! Az aláírás után viszont jogosan csapkodja az asztalt az a paraszt! Tehát a klubbok a saját vezetõik butaságának köszönhetik a következményeket.

1. A vezetõk voltak hülyék, hogy pont Tornyit választották edzõnek, dehát, ha egyszer Mezey õt ajánlotta, illetve irányította éppen oda.
2. Miért kötnek meg 4-5 éves szerzõdést eleve egy edzõvel?
3. Miért választják pont Tornyit, aki már számtalan csapatnál megbukott és perelt! (szerintem Mezey miatt)
Buddy
"szponzorok ajándékait bizony mindíg és mindenhol használniuk kell (ruha, kocsi, stb.)" - na én akkor szarban lennék, mert nem tudok autót vezetni 😊...én bkv-val járnék...az is ugyanúgy elvisz bárhova

Buddy
ráadásul miatta mentek klubok tönkre, jogtalan asztalcsapkodásai miatt......semmiért 30 milliók...

Ramore
Tornyi sokmindenben listavezetõ:
legtöbb csapatnál megbukott,
legtöbb bírósági per,
legtöbb pénz, amiért nem dolgozott meg (hiszen a szerzõdés lejárta elött felállították, ezért jár a teljes pénz),
legtöbb magyarázkodás,
legprimitívebb edzõ 😊
a.carkey
Ezen a téren Tornyi rulez! 😊

A medve nem játék.

Ramore
szegény William Sebõk k@kiban lenne a Fradiban, hiszen a porschéja a garázsban porosodhatna csak, hiszen a szponzorok "ajándékait" bizony mindíg és mindenhol használniuk kell (ruha, kocsi, stb.).
a.carkey
Akkor a Vili Porschejáról ne is beszéljünk? ... 😊

A medve nem játék.

Ramore
max a feleségeknek, vagy 3. autónak, a kezdõ 11 a minap vette át a Ren@ult autókat.
Buddy
elvégre kell egy bevásárlókocsi is 😊

Buddy
van suzukijuk is