Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Úgy látszik Magyarországon már telefonálni se lehet...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

a.carkey
😊

A medve nem játék.

Buddy
de azért látszik, az mtk nem hazudtolja meg önmagát az "üzletpolitikájával"

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hol olvastad?
és a vendégszektorba mennyi?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
MTK-CELTIC meccsre a jegyek a fedett részre 8000, a többi helyre 6000 és 4000 forintba kerülnek majd.
Ramore
Nem elég bizonyíték több telefonhívás? És persze a furcsa, ámde teljesen egyértelmû eredmények a meccseken?

Tudod kispest pesten, míg videoton vidéken van. Tehát el van nyomva vidék?
Ugyan már!
Balo
Hát épp ez az, nézd meg hogy melyik csapatoknál bizonyosodott be és melyiknél nem, egyébként szerintem a kispest és a videoton esetében sem volt elég bizonyíték. HA!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ramore
Kedves vidéki idegen! Valamit nagyon félre értettél, mert én egyáltalán nem drukkolok a fradinak, sõt semelyik magyar csapatnak sem, sõt kimondottan ellenük drukkolok!

A bundázás ténye kispest és a videoton csapatnál már bebizonyosodott, a fradi, mtk esetében sajnos nem. Ébredj fel és ne uszítsd a tüzet vidék és budapest között!
Balo
Miért nem lehet beismerni egyszer, hogy a fradi nem játszott jól???????????????
Miért kell mindig valamire fogni?????????????
Ha már nincs semmi, akkor bunda???????????
Mert azt úgysem lehet bizonyítani???????????
Rá kellene jönni, hogy nem csak Budapest létezik!!!!!!!!!!!!!!

Ramore
Várszeginek az a jó, amit megszervezett, tehát az mtk lett a bajnok, amit elõre tudott mindenki, aki követte és értette /hetihetes/ az eseményeket.
BADE
Azt mondd már meg nekem,hogy Várszeginek mi lett volna a jó?Mert szerintem óriási veszteség neki,hogy nem a fradi lett a bajnok.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Balo
Heti Hetes: HAHAHA

Ramore
"Demjánt zárnám ki örökre, de annak a buzinak csak itt maradt lehetõsége, hogy a színen maradhasson, mert egyébként egy senki lenne"

Demján nem egy senki szerintem, az ország egyik legjobb üzletembere, elég nagy projecteket összehozott már a több, mint 20 éves pályafutása alatt, gondolom nem hallottál még róla eleg információt.
Szóval a magyar focinak nem õ a hiba forrása, hanem a Mezey maffia, a gyatra edzõk és a méggyatrább edzõképzés. Rendszerváltás kellene és új emberek, új edzõk.
a.carkey
De. 😊

Mellesleg én a Demjánt zárnám ki örökre, de annak a buzinak csak itt maradt lehetõsége, hogy a színen maradhasson, mert egyébként egy senki lenne, így meg a fociba még beleszólhat, tehát van tekintélye.

De mibõl fognak 6 pontot levonni a fraditól? Szerintem idén neki sohasem lesz annyi. 😊
(Lipcsei is le van fizetve, mint tizenegyesrúgó ... 😊

A medve nem játék.

Ramore
fingod nincs, mirõl van szó! Az összes élcsapat megállapodott az eredményekrõl, még a Heti hetesben is megerõsítették ezt a tényt. Amúgy az mtk és a fradi közös tulajdonosa szerinted nem szólt bele abba, hogy ki legyen a bajnok?
Balo
másként nem lehetett bunda, csak szar a fradi!!

Balo
miért volt bunda a ftc-dvsc meccs? vagy arra célzol, hogy a ferencvárosiak könyörögtek a debrecenieknek, hogy had lõhessenek gólt?

Ramore
Demján szerint a Fradit ki kellett volna zárni az elsõ osztályból úgy, mint a Milánt, vagy a Olympic Marselle-t korábban. Teljesen egyet értek vele, csak egy lényeges dologban nem. Mégpedig az ok, amiért az eset megtörtént. Mindannyian tudjuk, hogy a bunda ténye miatt történt a verekedés. Viszont a liga meg sem említi a bundázást, csak a videoton-kispest ügyében. Pedig a bundázás volt a kiváltó ok!
Ramore
én a magyar foci kasszájába nem rakok egy fillért sem! 😊)
Buddy
csak mindent idõben el kell rendezni

Buddy
oké, bennevagyok

Ramore
még különbel, hiszen a Celtic sokkal jobb csapat!
a.carkey
Buddy ha nekem is jól jön ki, akkor én is képviselem magam! Majd egyeztetünk! Remélem az MTK nem a qurva a régi Croatia szintû jegyárakkal várja majd a szurkolókat !?

A medve nem játék.

Buddy
én is néztem 😊

Buddy
igen, megpróbálok kijutni......nézek gépet, és megpróbálom összehozni......jössz te is?

Buddy
de összesítve lett 2-1

zaki
igen azért kérdeztem (de ez a 2. meccs volt), de már lényegtelen, mert már megtudtam idõközben, hogy nyertek 2-1-re a németek

Ramore
Szégyenletes eredmény az 1:0-ás vereség, a Celtic ellen ki sem lenne szabad állniuk, olyan gyalázatosan gyenge csapat az mtk /a többi magyar csapat sem különb/. De legalább a világ újra nevethet egyet a magyar futball helyzetén! 😊)
Ramore
megy jelenleg is a eurosporton
zaki
off: mi lett a 1. Liberec - Schalke eredménye?

zaki
vhol nem azt írtad, hogy kimész Glasgowba? tényleg mész?

zaki
lassan már külön-külön is 😄

Buddy
most viszont vadászok jegyre a Celtic ellen.....remélem a vendégszektorba is árulnak

Buddy
hmm.....pedig az m1-en azt mondták, hogy sikerült megdumálni.....na mindegy, az az 1-0 nem hiszem, hogy nagy veszteség, hogy kihagytuk.....nem láttuk viszont tanárian játszó halmai-pisont-illés triót /együtt több, mint 100 évesek/ 😊

Ramore
Ezt a meccset sem adják élõben, sem felvételrõl! Rohadt MTV, mocskos Viasat3! Ahelyett, hogy a sport1 adná a bajnokok ligája meccseket, eladták a jogokat a tetves viasatnak, akik csak a csoportmeccseket adja majd le nagykegyesen!
a.carkey
Szerintem meg már rég elrontották volna. Talán me Szabics az akire azt mondom, hogy, ha nem bassza el, még lehet belõle jü focista, csak ne sérüljön meg ...

A medve nem játék.

lacibacsi
Jól beszél...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Ramore
Szamárság összehasonlítani a régi idõk fociját a jelenlegi erõfutballal. Annyit mondok, hogy a tavalyi forma1-es autó nem érné utol az idei fejlesztést. És csak az elõzõ verzióról beszélek, nem pedig a 20 évvel korábbi típusról.

Puskásék a maguk idejében a világ legjobbjai között voltak. Puskás, ha ma lenne a csúcson, akkor valószínüleg Ronaldo helyén játszana.
a.carkey
Nézd, a mai taktikával, futással még egy jó formában lévõ MAGYAR válogatott is - SZERINTEM - meg tudná verni Puskásékat. Szétfutná õket, és taktikailag is verhetõek lennének. Ha Puskást ketten - de legyen egy fõ - szorosan fogná(k), nem jönne ki a technikai tudása! Ugyanígy a többiekre is igaz ez. A angol válogatott 53-ban sem volt sokkal rosszabb, de ott a magyarok léptek fel ellenük egy új és az angolok számára orvosolhatatlan taktikával ...

De valóban. Mi sem volnánk rosszabbak, de akkorát fejlõdött, gyorsult a foci, hogy ez a magyar bizbaszolgatás semmire sem elég, még hazai szinten sem. Sajnos.

A régi foci sokkal simábban volt játszható. Úgy lettek a játékosok sztárok, mint pl. egy Best, egy Charlton, egy Pelé vagy egy Puskás, hogy annyi helyük és lehetõségük volt játszogatni a labdával, mintha egyedül lennének a pályán. Ma, ha valaki elkezd "labdázgatni" vagy lerúgják, vagy elveszik tõle a labdát, mert ketten, sõt néha hárman is rámennek. Na ez nem volt régen. Csúnyább lett a foci, de ez is szép foci valamilyen szinten. Az olaszok ezt a védekezést annyira profin csinálják, hogytalán ezért unalmas egy olaszokkal teletûzdelt kupameccs. Lásd a BL döntõt.

A medve nem játék.

Lteebee
Én úgy fogalmaznék, hogy nem Puskásékhoz képest romlott a színvonal, hanem a 25 évvel ezelõttihez képest.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ÁjjLe BoBBi
Sokan mondják hogy a magyar foci mennyire visszaesett puskásék óta.
Szerintem meg éppen nem így van!
szoktam nézegetni a régi meccseket, és ha összehasonltom a mai játékkal, akkor nagyot is fejlõdtünk azóta!
Akkoriban szörnyen bénán játszottak, kergették idióta módjára a labdát, csapatjáték megintcsak szarabb sokkal mint ma!
Szóval nem a magyarok lettek szarabbak az "aranycsapat" óta, hanem a más országok nemzeti 11-e lett nagyon ütõs!
Mi is fejlõdtünk, de nem olyan mértékben...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ramore
errõl a témáról már sokszor leírtam a véleményemet, de a lényeg: teljes rendszerváltás kellene! Mindenhol megtörtént már a rendszerváltozás, csak a magyar labdarúgásban "dolgoznak" olyan "szakemberek", akik bizony más rendszernek a sallangjai.
Lteebee
És megint csak a szégyen lesz a vége.

Én ki sem engedném õket, amíg nem fociznak rendesen.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ramore
azt meghiszem! Tudtam, hogy számíthatok rád! 😊
Buddy
így is benne lesznek.....a 0-6-okra mindenhol fölfigyelnek 😊)

Ramore
A magyar foci valóban javulna, akkor pontosan egy ilyen remek csapatot, mint a Celtic, akit egész európa elismer, szóval egy ilyen csapatot kellene megverni, legyõzni és továbbjutni és a világhíradóba máris benne lenne.
Ramore
Nem, az mtk ellen nem kell a Celticnek meghalnia a pályán, szép csöndesen összetörik a magyar bajnokot és már mennek is a fõtábla felé!
Buddy
de csak annyit mondok, ha a mtk továbbjut és találkozik a Celtic-kel, akkor ott meghalnak.....amit azok az Arsenal ellen futottak és küzdöttek /ha kell, megölnek mindenkit minden területért, labdáért/......gyerek a félpályáról rásprintelt a kapusra hazaadásnál

Buddy
1-2-t??? az összeset meg szoktam nézni

Buddy
nyugodj meg, az m1 adni fogja....nehogy már megúszd 😊