32945
Magyar Foci
  • zaki
    Sztem a Skóciai példát kéne követni.
    12 csapat, 1 kieső (nálunk lehetne 2), bajnokság végében rájátszás az első 6 és az utolsó 6 csapat között. Nem baj az, ha mindeki 4X játszik egymással, nem rossz az... :D
    Ez a jelenlegi egy kaki, 16 csapat sok, semmi értelme... Itt csak az lenne a baj a 12 csapattal, hogy q sok a bpi csapat. Újpest, Vasas, MTK, Honvéd, jövőre Fradi is (végre) + REAC de ők úgyik kiesnek most. Így csak 7 csapat maradna a "vidéki" csapatoknak...

Amúgy nem lenne rossz, ha megvalósulna amit írnak...
    Viszont a 20 csapatos NB2 1 feljutóval és egy osztályózóval megint nem jó...
  • Solt
    Nekem teljesen mindegy ki az a 10 csapat, de mondjuk, ha az első 3 nemzetközi indulásért játszik, az utolsó 2 a kiesés elkerüléséért, a következő 2 meg az osztályozó elkerüléséért, akkor máris csak 3 "semleges" hely marad, tehát hiába is játszik sokat egymással 1-1 csapat, annak folyamatosan tétje van... és ez a lényeg...
  • Matthew Prosac
    annak viszont semmi feelingje, mint pl Svájban, hogy egy csapat 4x meccsel a másikkal és minden harmadik héten kb ugyanaz a meccs van, csak fordított pályaválasztóival... 12 kell minimum még 14 is rendben van, 16 csapat sok.

DVSC,FTC,UTE,ETO,MTK,Honvéd,ZTE,Vasas,Haladás,Kaposvár,Pécs,Fehérvár

itt az én 12 csapatos NB1-em, az ilyen Siófok, Gyirmót, meg Kecskemét féle csapatokra nekem nincs szükségem (elnézést minden szimpatizánstól), múltjukat és jelenüket tekintve is ezek azok a klubok, akik méltán szerepelhetnek az Nb1-ben és tegyék is.. (sajnos a Tatabánya ilyen szerény anyagi lehetőségekkel sosem lesz már a régi, a Dunaferr-t pedig azóta is siratom...)
  • Solt
    Jók az elgondolások, de szerintem a 12 csapat is sok!
  • szucsy89
    nekem tetszik az ötlet
  • Solt
    Tervezett magyar foci reform

Kb 5 éve azt magyarázom ( magyarázzuk ), hogy maximum 10 csapatos NB1 lenne normális! E mellé pedig 2x10 ( keleti - nyugati )csapatos NB2! Az NB1-ből két csapat egyenes kieső, a következő kettő, meg a két NB2-s csoport 2. helyzet csapatával rájátszás. Sokkal izgalmasabb lenne a bajnokság...
  • Rudee
    Kovács Péter megszerezte idei 3. gólját is a norvég élvonalban, szünet előtt Ő egyenlített az Aalesund ellen.

Többi mai magyar érdekeltségű meccs:
    Birmingham-Plymouth Argyle Tímár végig padozott
    Cardiff City-Burnley Gyepes végig játszott
    Norwich City-Watford Priskin nem volt a keret tagja
    Queens Park Rangers-Sheffield Wednesday Buzsáky még mindig nem tért vissza sérülése után
    Southampton-Crystal Palace Lipták a 90. percben állt be

Tranmere Rovers-Hereford United Gulácsi végig védett

Bradford City-Lincoln City Kovács János végig pályán volt

Szélesi (Lens-Strasbourg), Lőw (Mainz-Freiburg) és Rósa (St. Mirren-Hibernian) meccse később kezdődik.
  • banok
    "Le kell menni kutyába! Légy a kutyák királya! Ne királyok kutyája!"

ááh klasszikus :)
  • LSSAHPAUL
    Hobo pedig rég megmondta hogy légy a kutyák királya, ne királyok kutyája!
    Ellenpélda: Sanyi, ő király!
  • Csesza
  • Kaplan
    Nem szimpi az edzőnek, nem szop elég jól, esetleg kicsi a kis lábujja.
  • vmvr
    azt nem értem miért nem játszik. történt valami? én úgy tudom, hogy amikor játszott, akkor jó volt. most meg hirtelen miért nem?
  • Kaplan
    Hát elég gázos a helyzete..
  • Rudee
    Huszti ma sem jáccik a Zenitben, lassan gondolkodhat, hogy melyik lesz a következő állomása.
  • Rudee
    A hátsó visszajátszásból látszik, hogy nem sokat látott.
  • zaki
    tudom ki az, régebben kapus voltam... :P
  • banok
    Haladás - DVSC 1-2
  • passatgt
    mondragon anynira nem mozgássérült:)
  • zaki
    szép volt, csak ha nem egy ilyen mozgássérült kapus van, simán kivédik... :D
  • banok
    óriási!
  • Monoton
    Gyönyörűű
  • szucsy89
    :OOOO széép:D
  • passatgt
    Hajnal mekkora gólt lőtt:)

2:38-nál

• Mintaka
    De... jó lenne ha közkedvelt focistáink szem előtt tartanák az alábbi elveket:

"Ha valaki abszolút módon tör a győzelemre, akkor annak érdekében igen hosszú ideig bírja ki a fáradtságot. Semmiféle kínzás, megerőltetés, edzés nem lehet túl kemény, ha a győzelemhez akarunk eljutni. Ehhez azonban csak akkor jutunk, ha saját ideáljainkat és álmainkat teljes egészében a győzelemre koncentráljuk. Meg kell szoknunk, hogy minden mozdulatunkat mindig a lehető legnagyobb gyorsasággal hajtsuk végre, s nem számolunk azzal, hogy szükség esetén majd egy kicsit még hozzáteszünk. Igazi küzdő csak az, aki minden időben és minden helyzetben a legjobbat nyújtja. Ahhoz, hogy ilyen "tartáshoz", állapothoz eljussunk, tovább, keményebben és gyorsabban kell erőltetnünk magunkat mindig és mindenkor, mint ahogy az egyébként szükséges lenne. A küzdőnek keményen kell dolgoznia, majd pihenjen és azután sokkal keményebben folytassa az edzésmunkát, ha megfelelő pszichés és fizikai képességekre akar szert tenni."
  • szucsy89
    jaja gz neki
  • Matthew Prosac
    Hajnal góljával jelenleg 2-1 a Bortmund - Köln meccs
  • zaki
    középsővel
  • [Jakuza]
    Akkor probald, jobb homlokkal.
  • polluxware
    fenébe... pedig tudom hogy tehetséges vagyok

érzem
  • Gunnersboy
    neked leginkább egyikkel sem
  • polluxware
    A labdát azt bal vagy jobb lábbal érdemes rugni?
  • Monoton

[center]
  • Monoton
    Ez is maradt az eredmény.
  • Monoton
    BL meccsek mellett Sport1-en megy a Magyar - Brazil Futsal meccs.

39' percben HUN 1 - 8 BRA
  • kraawz
  • Gunnersboy
    79' Watford [2 - 1] Southampton
    13' [0 - 1] J. Saeijs
    21' [1 - 1] A. Cauna
    66' [2 - 1] T. Priskin
  • zaki
    Mit ordibált Norbi gyerek a Vadócz góljánál... :D
  • Csesza
    Vadócz Krisztián gólja az Atletico Madrid ellen

Bodnár László gólja az Austria Wien ellen

Németh Liverpoolban adott gólpassza egy 3-0-ra nyert Senior Cup meccsen

Fülöp büntetővédése a Premiership legdrágább labdarúgójával szemben!

Gyepes kiállítása a Sheffield United ellen

Tóth Balázs gólja a Tubize ellen
  • banok
  • Rudee
    Már kettőnél jár