32945
Magyar Foci
  • CalebJoe
    de utálom én is faszomat mosolyog mindig

• Mor3llo
    miért ne viselhetnének milan mezt ? valószínűleg ha a MU jönne Mo.-ra, te sem mennél ki mencseszteres mezben...ehh!
  • DaemoonHunter
    Első s egyben az utolsó is
  • Mor3llo
    góóól:D
  • galmat
    Kb 25e néző, hangulat egy nagy 0, a sok divatszurkolóval tele a stadion, akik csak ilyen meccsekre mennek ki ......... pff...... ennyit róluk... meg ott feszítenek milan mezben a magyar szektorokban...
  • Mor3llo
    Nah, kezdődik a Lipcsei Petya-Ferenczi football-show:D
  • Csesza
    volt már rá példa h más volt :D

hajdú b stb :D
  • karajjj
    ki más lett volna? :D
  • Csesza
    ajh :SSS hogy tudtam
  • zaki
    nyah a Ritka Tudatlan Léderer...
  • kuci06
    az mekkora volt már, hogy a közeli snitten több nő volt a nézőtéren, mint férfi :D
  • kuzco007
    ok:D
  • karajjj
    ha nekem jött: mindösszesen arra céloztam csak, hogy még az a seggfej is tudja, hogy drága a jegy... :\
  • kuzco007
    ki Neked a kisteleki? az apád?:d:d:d
  • karajjj
    kistelekinek egy forintja nem lesz belőle, köze sincs hozzá, meg még ő is megmondta, hogy hülyeség ilyen drágán adni a jegyet :D

Kaplan: szerintem még a selejtezőt se vennék annyira komolyan :D
  • kuzco007
    és az előre kért fellépési díjat szerinted miből finanszírozza a szervező cég?:)
  • Kaplan
    Nem tudom miért nem érdekel engem ez az egész egyáltalán.. Bohóckodás, drága jegyárakkal, mi értelme van ha itt van négy sztár, de negyed annyit sem csinálnak mint éles meccsen. Inkább néznék egy magyar klubcsapat - AC Milan Európa Liga selejtezőt.
  • galmat
    Hát szerintem nem lesz kinyitva a felső rész. Na meg kisteleki nem nyúlhatja le a pénzt, mert nem az mlsz szervezte a meccset. :) amúgy nemhiszem h a milan kérne a jegyárból, amit kapnak az ettől független, előre kért fellépési díj, ami ha a milanról van szó gondolom nem 1 rekesz sör a játékosoknak...
  • kuzco007
    állítólag márcsak 4500 jegy van szabad, de kíváncsi leszek, h mennyiből, kinyitják e a felső karéjt, mint anno a Real Madrid ellen. A 4800as jegy télleg elég durva, de ha megnézitek így is telt ház lesz, viszont kiszorulnak az igazi fociszurkolók a meccsről...nomeg ugye a sok fasz Milán mezben fog kimenni, hogy verje a mellét, h itt van a kedvenc csapata...szánalmas...am meg ezek a drága jegyek max csak a Milánnak jók, mert, h MO nem sokat fog látni a bevételből az tuti, ami meg marad azt lenyúlja a cashteleki.
  • galmat
    19:05-től van a közvetítés az RTL Klubbon. A meccs amúgy kb 19:30-kor kezdődik. Remélem azért sok szurkoló lesz.
  • karajjj
    A klubok visszautasítása nem akadályozhatja meg az MLSZ reformjait

Mint beszámoltunk róla, az élvonalbeli klubok képviselőiből álló Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) profi ad hoc bizottsága tegnapi ülésén elutasította az MLSZ reformjavaslatait. Kisteleki István a szövetség hivatalos honlapjának elmondta, nem a lényegről vitatkoztak a vezetők, csak a cél elérésének eszközéről. A végső döntés továbbra is az MLSZ kezében van.

Tegnap összeültek a magyar élvonalbeli klubok vezetői, hogy megtárgyalják Kisteleki István és a Magyar Labdarúgó-szövetség reformjavaslatait, melyek szerint – többek között – 12 csapatosra módosulna az NB I, és minden együttesnek fűthető pályával kellene rendelkeznie.

Az MLSZ profi ad hoc bizottsága elutasította az elnök javaslatait, legalábbis a létszámcsökkentést és a fűthető pályák kötelezővé tételét nem támogatták a klubvezetők. Kisteleki István szerint nem a lényegről vitatkoztak.

„Sajnos nem a tartalomról, nem arról mondtak véleményt a klubok képviselői, hogy miként lehetne emelni a színvonalat, s ezáltal piacképes, eladható árúvá tenni a magyar klubfutballt, hanem az általam elképzelt cél elérésének csak az eszközével, vagyis kizárólag a formával foglalkoztak a megjelentek” – mondta az MLSZ honlapjának Kisteleki István, aki részt vett a négyórás összejövetelen.

„Sajnálom, hogy így történt, mert nem a lényegről vitatkoztunk. Változatlanul fenntartom a véleményemet, s várom mások ötleteit, azokét is, akik most majdnem egyértelműen utasították el a futballfejlesztési javaslatot, s ellentétes álláspontot foglaltak el, például olyan, szerintem magától értetődő és mindenki számára előnyös újításokkal szemben is, mint a pályák fűtésének kialakítása, ami a futballszezonok mindenki számára hasznos meghosszabbításának lehetőségét kínálná” – tette hozzá az elnök.

Az MLSZ elnöke hozzátette, hogy a téma folytatása természetesen következik, a legközelebbi elnökségi ülésen kötelessége beszámolni az ad hoc bizottsági elutasításról, s a végső döntés meghozatala a szövetség és a sportág irányításáért kizárólagos felelősséggel tartozók feladata lesz.

• karajjj
    megnézem inkább a tv-ben... :D
    hánytól lesz?
  • galmat
    Megy ma vki a ligaválogatott-milan meccsre??? Mert olyan nagy érdeklődés nincs szerintem az ügy iránt. A málta ellen ilyenkor már rég elkelt az összes jegy. Lehet,hogy őket kellett volna meghívni,és normális áron kellett volna árulni a jegyket. Az mlsz-nek legalább van annyi esze,hogy csalogasson ki sok szurkolót, de ezek a gála meccsszervezők kicsit mindig túllőnek a célon. A legolcsóbb jegy 4800 ft, na abból inkább megveszem a válogatott két őszi meccsére a jegyet....
  • Gunnersboy
    FT Charlton Athletic [2 - 2] Cardiff C.
    Gyepes rúgta/fejelte az egyenlítő találatot a 90. percben:)
  • Gunnersboy
    FT Austria Wien (A) [1 - 3] FC Trenkwalder Admira
    11' [0 - 1] G. Friesenbichler
    64' [1 - 1] G. Korsos (pen.)
    75' [1 - 2] M. Pusic
    82' [1 - 3] G. Friesenbichler (pen.)
  • Solt
  • karajjj
    most van a psv-ajax meccsa a sport2-n
  • Kaplan
    Ráadásul 1-1 lett!
  • Csesza
  • Rudee
    Kovács Péter gól a Rosenborg otthonában.
  • banok
    eredmenyek.com-on Balázst írták de már olvastam máshol én is Bakkalt. na mindegy akkor 1 gól 2 gólpassz. ez se rossz.
  • Csesza
    Bakkal-t írják
  • passatgt
    nemigen
  • Solt
    Már kezdtem húzni magam... ( fibernet )
  • banok
    magyar tv nem adta
  • Solt
    Sport1?
  • banok
    6-2
    Balázs lőtte a 6.-at is.
  • Matthew Prosac
    '67 psv Eindhoven 5 - 1 Ajax
    Dzsudzsáké az ötödik!
  • karajjj
    :DDDDDDD

• banok
    Huszti csereként pályára lépett a mai Zenit meccsen.