32945
Magyar Foci
-
#7477 Zenit–Khimki 4–2
Huszti a 73. percben állt be -
#7476 -
Csesza #7475 Hajnal is kezdő -
Csesza #7474 Greuther Furth - Augsburg 2-1
a vendégek gólját Szabics lőtte -
Csesza #7473 Halmosi, Tímár csere
Gyepes, Priskin kezdő -
#7472 nah Fülöp és Gera kezdő :) -
Csesza #7471 - Dzsudzsák Balázs gólja az Ajax ellen
- Stieber Zoltán gólja a MSV Duisburg
- Torghelle Sándor gólpassza az Ösnabrück ellen
- Hajnal Tamás gólja a Köln ellen
-
Rudee #7470 Az első és a második magyar gól. -
#7469 haver szerzett jegyet, így ingyen kitudtam menni, azért egy válogatott meccstől fényévekre volt a dolog hangulat és egyebek szempontjából. viszont a sok sztárt azért jó volt megnézni:) de egyébként fizetni ezért 5k-t, vagy akár sokkal többet nem ér a dolog, kivéve annak aki Milan drukker. najó volt azért pár kedvemre való dolog is: Senderos, akit remélem nem fog megvenni a Milan és Flamini, akivel már több mint fél éve haragban vagyok:) -
#7468 Most nézem az osasuna otthon 3-2re kikapott a malaga-tól.
A vendégeknél 1 kiállítás volt. Az osasunában 3!!! köztük vadócz is a 89. percben..... hmm -
#7467 Az első félidőben egy lötyögő milan, aki a második félidőben már mutatott valamit a tudásából a végére közönségszórakoztató gólokkal nyert. Amúgy a magyar csapat a 60. percig helytállt, de sajnos a cserék nem voltak vmi túl fényesek, így a védelem tragikusan tette a dolgát. Kár volt Mészárost levenni a pályáról. A védelem jobb oldalát rossz volt nézni, hogy senki se futott vissza, a milan tök üresen mozgott azon a területen. Amúgy meg többet nemigen vártunk,mert ez egy alkalmi csapat volt, ahhoz képest egész jó meccs volt,de annyi pénzt semmiképp nemért amennyit kértek érte. -
MitsuMishi #7466 Jó, tudom :D De mielött volt az a csere ott a védelemnél, azért elég jól tartottuk magunkat :D -
#7465 Hát de mit vársz 11 különböző csapatban játszó játékostól, még jó hogy kicsit szétszórtak voltak :9 -
karajjj #7464 a válasz erre gomb, viszont nem szégyen :D -
#7463 az szégyen:D:D -
karajjj #7462 na ezt nemtudtam -.-" -
#7461 Tököli Attila nevét nem ly-al írjuk
#7453, #7455! -
MitsuMishi #7460 Durva meccs volt.Azért szépen játszottak a fiúk,bár a végefele már nagyon szétszórtak voltunk :/ Pár gól még bemehetett volna. Ja és Beckham egy tapló idióta. -
#7459 Gyááá máá 2-5 -
#7458 egy pirosat -
#7457 Adjanak már ennek a nagyképű bekemnek egy lapot... -
#7456 Töki Ati lőjj egy gólt :D -
karajjj #7455 beszarás Tököly gólja :D -
karajjj #7454 na még lipcseipetit oda :D -
#7453 Ferenczi - Tököly csatár sor:) na szép! -
#7452 zöld-fehér-be tolja:) -
#7451 FERENCZI!!!!!! NA kezdődik a gála! :D -
#7450 Na Ferenczi csak vág egyet:D
Kíváncsi leszek a zöld-fehér arcvédőbe tolja-e majd:D -
karajjj #7449 kiszeltünci biztos nem ért rá... -
karajjj #7448 Rajczi (7.), ill. Kaká (37.) -
#7447 Gyengén van kiröhögve ahogy nézem:DDDd
De miért is ő képviseli már megint Magyarországot? Normális embert nem találtak? -
#7446 én mondtam, h kimegy a sok fasz milán mezben oszt feszítenek...ez a meccs egy szégyen, nagyon szépen játszik a csapat de ha nem 5000res jegyek lettek volna a legolcsóbbak, lehet tele lenne a stadion és még normális hangulat is lenne nem ez a sivárság...
A másik meg h a sok fasz milán játékos hisztizik, hát basszus fejbe ütöm ronaldinhot i meg beckhamet is oszt akkor siránkozzon fasszopók... -
#7445 Kik a gólszerzők? (most értem haza) -
karajjj #7444 :A_SF:DA_S:FDAsfdasdf
ez meg odament basztatni a bekment... :DDDDD -
#7443 Kik azok a Győzike mellett? -
karajjj #7442 a vb-n :D -
#7441 -
#7440 Becks, kidobásra jó volt az :DD
-
#7439 Egy ilyen meccsen szerintem mindenkinek van joga eldönteni, hogy miben megy ki. Ha egy Mo. - Franciao. meccsen menne ki magyarként francia mezben, arra már énis azt mondanám, h elítélendő. -
#7438 Ha az MU jönne is, akkor is magyar válogatott mezben mennék ki! ....
Gólt lőttünk, erre nagy kuss a stadionban, a szurkolás gyakorlatilag itt nem létezik, a hangulat egy unalmasabb reac meccsével vetekszik. BRAVÓ! Talán normális jegyárak kellettek volna, akkor szurkolók is mentek volna, nem csak vastagpénztárcás nézők!