32945
Magyar Foci
  • zaki
    Zenit–Khimki 4–2

Huszti a 73. percben állt be
  • zaki
  • Csesza
    Hajnal is kezdő
  • Csesza
    Greuther Furth - Augsburg 2-1

a vendégek gólját Szabics lőtte
  • Csesza
    Halmosi, Tímár csere

Gyepes, Priskin kezdő
  • banok
    nah Fülöp és Gera kezdő :)
  • Csesza
    - Dzsudzsák Balázs gólja az Ajax ellen

- Stieber Zoltán gólja a MSV Duisburg

- Torghelle Sándor gólpassza az Ösnabrück ellen

- Hajnal Tamás gólja a Köln ellen
  • Rudee
    Az első és a második magyar gól.
  • vmvr
    haver szerzett jegyet, így ingyen kitudtam menni, azért egy válogatott meccstől fényévekre volt a dolog hangulat és egyebek szempontjából. viszont a sok sztárt azért jó volt megnézni:) de egyébként fizetni ezért 5k-t, vagy akár sokkal többet nem ér a dolog, kivéve annak aki Milan drukker. najó volt azért pár kedvemre való dolog is: Senderos, akit remélem nem fog megvenni a Milan és Flamini, akivel már több mint fél éve haragban vagyok:)
  • galmat
    Most nézem az osasuna otthon 3-2re kikapott a malaga-tól.
    A vendégeknél 1 kiállítás volt. Az osasunában 3!!! köztük vadócz is a 89. percben..... hmm
  • galmat
    Az első félidőben egy lötyögő milan, aki a második félidőben már mutatott valamit a tudásából a végére közönségszórakoztató gólokkal nyert. Amúgy a magyar csapat a 60. percig helytállt, de sajnos a cserék nem voltak vmi túl fényesek, így a védelem tragikusan tette a dolgát. Kár volt Mészárost levenni a pályáról. A védelem jobb oldalát rossz volt nézni, hogy senki se futott vissza, a milan tök üresen mozgott azon a területen. Amúgy meg többet nemigen vártunk,mert ez egy alkalmi csapat volt, ahhoz képest egész jó meccs volt,de annyi pénzt semmiképp nemért amennyit kértek érte.
  • MitsuMishi
    Jó, tudom :D De mielött volt az a csere ott a védelemnél, azért elég jól tartottuk magunkat :D
  • Shep
    Hát de mit vársz 11 különböző csapatban játszó játékostól, még jó hogy kicsit szétszórtak voltak :9
  • karajjj
    a válasz erre gomb, viszont nem szégyen :D
  • kuzco007
    az szégyen:D:D
  • karajjj
    na ezt nemtudtam -.-"
  • Matthew Prosac
    Tököli Attila nevét nem ly-al írjuk
    #7453, #7455!
  • MitsuMishi
    Durva meccs volt.Azért szépen játszottak a fiúk,bár a végefele már nagyon szétszórtak voltunk :/ Pár gól még bemehetett volna. Ja és Beckham egy tapló idióta.
  • rooney8
    Gyááá máá 2-5
  • kuzco007
    egy pirosat
  • Mor3llo
    Adjanak már ennek a nagyképű bekemnek egy lapot...
  • Mor3llo
    Töki Ati lőjj egy gólt :D
  • karajjj
    beszarás Tököly gólja :D
  • karajjj
    na még lipcseipetit oda :D
  • fsgh
    Ferenczi - Tököly csatár sor:) na szép!
  • kuzco007
    zöld-fehér-be tolja:)
  • Mor3llo
    FERENCZI!!!!!! NA kezdődik a gála! :D
  • fsgh
    Na Ferenczi csak vág egyet:D

Kíváncsi leszek a zöld-fehér arcvédőbe tolja-e majd:D
  • karajjj
    kiszeltünci biztos nem ért rá...
  • karajjj
    Rajczi (7.), ill. Kaká (37.)
  • fsgh
    Gyengén van kiröhögve ahogy nézem:DDDd

De miért is ő képviseli már megint Magyarországot? Normális embert nem találtak?
  • kuzco007
    én mondtam, h kimegy a sok fasz milán mezben oszt feszítenek...ez a meccs egy szégyen, nagyon szépen játszik a csapat de ha nem 5000res jegyek lettek volna a legolcsóbbak, lehet tele lenne a stadion és még normális hangulat is lenne nem ez a sivárság...
    A másik meg h a sok fasz milán játékos hisztizik, hát basszus fejbe ütöm ronaldinhot i meg beckhamet is oszt akkor siránkozzon fasszopók...
  • fsgh
    Kik a gólszerzők? (most értem haza)
  • karajjj
    :A_SF:DA_S:FDAsfdasdf
    ez meg odament basztatni a bekment... :DDDDD
  • zaki
    Kik azok a Győzike mellett?
  • karajjj
    a vb-n :D
  • Marci0115
  • Mor3llo
    Becks, kidobásra jó volt az :DD
  • Mor3llo
    Egy ilyen meccsen szerintem mindenkinek van joga eldönteni, hogy miben megy ki. Ha egy Mo. - Franciao. meccsen menne ki magyarként francia mezben, arra már énis azt mondanám, h elítélendő.
  • galmat
    Ha az MU jönne is, akkor is magyar válogatott mezben mennék ki! ....
    Gólt lőttünk, erre nagy kuss a stadionban, a szurkolás gyakorlatilag itt nem létezik, a hangulat egy unalmasabb reac meccsével vetekszik. BRAVÓ! Talán normális jegyárak kellettek volna, akkor szurkolók is mentek volna, nem csak vastagpénztárcás nézők!