Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
én meg azt mondom, hogy egy fillért se fizesenek a magyar fociligának a tévé közvetítéseikért! sõt vonjanak meg minden közpénzt tõlük!
[Jakuza]
Na inkabb menjen barhova csak ne a Bayernbe, mert meg egy olyan csapat nincs a foldon, mint akit annyira utalok, mint a Bayern. 😊
MU-t se szeretem, de annal jobban nem orultem, mint a BL dontonek, amikor 2 perc alatt 2-t beramoltak a mukiknak. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Buddy
hát még ami eközött volt a zöld füvön 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Hát a közvetítés szinvonali se volt valami profi, legalábbis a képi része. Az idõ és az eredményjelzõ alatt az vakítõ vörös színû plecsni, meg az alu futó reklámcsik valami iszanyat volt.
Buddy
most lett vége az mtk-Békéscsaba meccsnek....háát...majdnem megkapartam a falvédõt 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
így van.....a megszokott ran-kommentátorokkal

Ramore
Rég láttam olyan meccset, ahol drukkolhattam végre és nem a magyarok ellen! Már a sat1 adja a BL meccseket, nem az RTL?
Buddy
Végig lehetett izgulni......engem levert a víz a végére 😊

Reméljük sok gólt rúg, és bekerül a Bayernbe (igaz, szerintem kicsit gyenge....nem túl erõszakos)

Buddy
Tényleg jó meccs volt, de én a Sat1-en néztem....ott is üvöltözött az öreg Werner 😊)

Ramore
De jó meccs volt a tegnapi Stuttgart-MU! Végre egy magyar focista, aki európai szinten focizott, le a kalappal! Hajdú B. is úgy drukkolt, mintha a magyar válogatott játszott volna.
Ramore
Én szurkolok neki, hogy kapja meg a kinti állást és legyen belõle igazi jó edzõ, de semmiképpen sem Magyarországon!
Buddy
Döme is kirakta az "elég volt"-drapit 😊

Buddy
akkor ezért hagyta ott oly gyorsan a Halit?

Ramore
Mezey patkány tevékenységérõl újabb bizonyíték Détári szájából:

"Meglehetõsen sajátságos viszonyok uralkodnak ebben az országban, és ez alól a sport, a futball sem kivétel. Ideértem, hogy nálunk különleges szempontok alapján kaphatnak munkát a futballedzõk, és jómagam három olyan csapatról tudok, ahová egyértelmûen az edzõképzésért felelõs Mezey György közbenjárására szerzõdtettek trénert..."

"Magyarországon legalább húsz éve vezetõi válság van, és ebben benne vannak a trénerek, a klubvezetõk, és igenis azok az úgymond hatalmi pozícióban lévõ emberek, akik a háttérbõl irányíthatnak."
Ramore
Mezey folyton nyafog, semmiért nem vállalja a felelõsséget, amikor meg már ég a ház, akkor sértõdötten továbbáll.

Tipikus magyar mentalitás egyébként, amikor a gólhelyzetben lévõ magyar csatár inkább elesik és 11-re spekulál, mintsem egybõl gólt lõjön, mégha rángatják is. Ez is része a hatalmas különbségnek a magyar labdarúgás és az európai profi labdarúgás között.
Buddy
bizony.....de ezt már a meccsen is lehetett látni

Guest
Hahaha, most olvasom a Nemzeti Sportot, szerintük tényleg volt egy meg nem adott tizenegyes, de az nem az Újpestnek járt volna... 😄DD
Buddy
Balaton FC - Újpest FC 1-0 (1-0)

Dr. Mezey György (Újpest): - Nem érdemeltünk vereséget. Szerencsés gólja után a hazai csapat nyolc emberrel végig védekezve játszott. Nehezítette a dolgunkat a kapufa, a sok kihagyott helyzet, és a meg nem adott tizenegyes is.

Továbbra is másban keresi a hibát....állandó nyafogás, mindenrõl csak más tehet
Nem tizenegyesekért kellene nyavalyogni, hanem akcióból 2-3 gólt összehozni......szánalmas

Buddy
szégyen, hogy egy ilyen gagyi mtk még létezik.....és ez vezeti a bajnokságot......

Ramore
a tulaj szívéhez melyik csapat áll közelebb? ott a válasz a kérdésre
Buddy
bizony.....egy tulaj-csapat bizti továbbjut

de most vajon melyik?

Buddy
úgy-úgy 😊

Ramore
Ki fogja eldönteni a végeredményt?

-A tulajdonos! Tudod, a Nagy Durranás poén! Boxmeccs, izgalmas meccs lesz, mindkét bunyósnak ugyanaz a managere, gongszó, KO egy melléütésbõl!
zaki
Zizou az isten

Buddy
ja......majd elfelejtettem :

Buddy
egy ilyen aggyal, mint a tied, ez können megeshet 😊))

Magyar kupa : mtk-ftc (sikerült "sorsolni"

Ramore
Titi a szerencsétlen lúzer menti meg a fradi becsületét. 😊

Ne védd Vukmirt, szörnyen gyenge focista, nem is értem hogyan vehették meg.

A kiegészítéseid helyesek, nem tudom én miért nem írtam a listámba õket, biztos elfelejtettem!
Buddy
Titit nem a focitudása miatt szeretjük, hanem mert végigszántja a pályát.....esze nincs hozzá, de lelkes 😊
(na meg tetszik, ahogy igyekszik szegény)

Vukmirt én szeretem, jól szerel és szintén hajt (kicsit durva, de az nem baj)

A többit én is kidobnám.....kieg. lipcsei, zováth, sasu

Ramore
én ezeket tenném feketelistára: Szkukalek, Leandro, Vukmir, Penksa, nameg Titi haverodat, akinél ügyetlenebb focistát keveset látni a pályán. (talán Dombinál jobb is picit)
Ramore
nem igaz, a nyilatkozata mindíg a "hát" szóval kezdõdik! 😊)
a.carkey
Garami József: "Az elsõ percben kapott gól megfogta a csapatot, ám az elsõ félidõ végén már mi vezethettünk volna. A sérülések miatt cseréltem, de a csatárhiány éreztette a hatását. A nagy iram miatt több volt a pontatlanság a játékunkban, és tudom, a koppenhágai visszavágóra nagyon össze kell szedni magunkat…"

😊

3!

A medve nem játék.

Buddy
Nem tudom, mit nyilatkozott a vén marha (garami), de megint sikerült a legszarabb 11-et kiküldenie a pályára.....cserélni nem akar és nem is tud továbbra sem

gondolom a nyilatkozat úgy kezdõdött : Hamar kaptunk az elején gólt....trallala.....összességében nem panaszkodhatunk az 1-1-el......esetenként ellenfelünk fölé nõttünk....(hány találatos vagyok?)

Buddy
Érdekes, hogy nemzetközi szinten a Debrecen mindig jól (jobban) teljesített, lásd Bordeaux, Rostock....ellen

a Fradi lélektelenül játszott (most jöttem haza), lipcsei alibizése, leandro esetlenkedése, szkukalek focihoz nem értése nem változott.....de ezért éves 40 milliókat....odakint ez kevés lesz.....Titi viszont szép gólt lõtt - egyetlen pozitívum (Szûcsnek illett volna biztosítania az elején, nagyon benne volt)

Az mtk azt hozta, amit vártunk....a góljuk mindössze hiba a számításban

Szégyen, hogy ilyen játékkal ezek a csapatok versengenek és állnak az elsõ helyen, helyért...

Ramore
Nem volt rossz a zöld fehér mezben játszó dunaferr csapat! Sikerült kiesniük! Sebaj, majd a hétvégén a pécset lemossák a pályáról és minden rendbe lesz azzal a hatalmas gyõzelemmel.

Az mtk is hozta a meccset, Illés megint nyúl volt, de majd a bajnokin villoghat a gyengébbek ellen, ahogy azt már megszokhattuk tõle. A sikeredzõ taktikája ismét megbukott.
Ramore
sport1
csabawarchief
mutassák vhol tv-be?

Buddy
Kíváncsi leszek, mi lesz ma a mai uefa-soron

ilyenkor szeretm a legjobban ezeket a kupasorozatokat : nagyon sok csapat => eredményhalmaz....ezt nagyon szeretem

Ramore
remélem szó szerint!
Buddy
Holnap majd Rabócky fog sutáskodni

Ramore
kb 20 méterrõl ráküldték a kapujára, tisztán látthatta a lövést, mert nem álltak elötte, erre õ meg valami suta mozdulattal mellényúlt és a kezérõl pattant a labda a kapujába. Akkora égés volt, hogy öröm volt nézni!
Buddy
ja...babosról mindig egy jelenet jut eszembe, hogy mekkora kutyaütõ (nem tudom, mit látnak benne) : Magyar-Norvég --> babosnak sikerült kiöklöznie a labdát rém gyengén, középre....az arra járó norvég gyerek úgy visszaküldte neki, hogy csak leste 😊) (ezt öklözd ki jeligére 😊)

Buddy
Milyen volt a potyagól? nem láttam

Buddy
a havi 4-5 milliókhoz képest még mindig barátkozóbb összeg 😊

Ramore
Válts csatornát és láthatsz F1-et és igazi profi focit is. A magyar focit nem szabad támogatni semmiképpen sem!
Ramore
Babos legalább olyan "jó" kapus, mint Szûcs! 😊) Látta valaki a potyagólját az Ajax ellen? Egy élmény volt! 😄
a.carkey
Nézzétek, ma jelenleg Magyarországon basznak közvetíteni a bajnokikat. Leszarom, a válogatottmeccseket néha, leszarom. De, hogy az MTV-nek nincs lóvéja a BL-re és a F1-re az azért már durva. Mer oki, hogy szar a magyar foci, de pl. nehogymár ne legyen senki vevõ a F1-re és a BL-re?
Röhej ami itt megy.
A buziarcúak fizetése meg a másik röhej ...

A medve nem játék.

Ramore
de bõkezûek vagyunk! én a jelenlegi teljesítményekért a Te általad írt összegeket elosztanám kettõvel.
Buddy
én nem aggódom miattuk....majd isznak egy kicsit és mindent elfelejtenek 😊)

a fizut a bevételek mértékéhez viszonyítják, azzal arányosítják

de így is, úgy is, mindenképp irreálisan sok
én azt mondanám : alapfizu 100000, gyõzelem, rúgott gól (csak az adott játékosnál), assist (ugyanúgy), kapott gól nélküli meccs (védelem, kapus) esetén plusz pénz (persze nem sok, ilyen 20-30000-40000-ek max).....bajnokság, kupafordulók szintén kis plusz......olyan rend lenne itt, hogy csak na

Ramore
Én nem tudom pontosan, de szerintem nem éppen a szponzorok pénzébõl kapják a fizetésüket, inkább a közpénzekbõl.
Buddy
akkor meg honnan gondolod, hogy a reklám-féle plusz pénz hiányozni fog nekik?