32945
Magyar Foci
-
#7557 Á én észre asem vettem hogy felül lehet váltani a nyelvet -
#7556 http://www.transfermarkt.co.uk/ -
#7555 Biztos sokan ismeritek az oldalt vagy lehet nem na mind1.
www.transfermarkt.de
Eddig én úgy emlékszem nem volt benne a magyar bajnokság.
Aki nem ismerné ez 1 nagyon jó kis oldal igaz német de elég jól el lehet tájékozódni rajta szertintem. -
#7554 befogják vezetni egész MOba sztem a TVt akármilyen szolgáltatód van, mert ez nekik hatalmas üzlet, de végre valami megmozdult a fociba és jó irányba, hatalmas öszegek repkednek, a Magyar Kupa döntő újra egymeccses, rájátszás azonos pontszám esetén:P nem lesz rossz sztem:) -
karajjj #7553 nekik szerintem nem ér annyit -
#7552 Nem az a kérdés hogy honnan van hanem hogy a sportTV-nek hogy hogy nincs? ennyire pitiáner egy csatorna ezek szerint.. -
isi #7551 nekünk upcnk van hogy a faszba fogok ftc - ute meccset nézni mert rangadobol MO.-on csak az érdekel.
a Szpari meccsekre kijárok. diósgyőr meg dvsc ellen meg megyek idegenbe is. -
Rudee #7550 Pusztai megint betalált a Karntenben. -
#7549 2,1 milliárd forintot ajánlott a Digi TV, nem tudom honnan van ennyi pénzük, de nem is érdekel:D Fradi meccsekre úgyis kimegyek, a többit meg nézem a digiben, mivel a szolgáltatónk a digi:D -
karajjj #7548 Kisteleki bejelentette, hogy szintén az NB I-es együttesek javaslatára az elnökség úgy döntött, a Digi Tv-vel köt szerződést a televíziós jogokról, ha a Sport TV nem él opciós jogával.
„A Digi Tv olyan ajánlatot tett, amely négyszer annyi bevételt eredményez a magyar futballnak, mint a jelenlegi szerződés, a 2010–2011-es idényben akár az egymilliárd forintot is elérheti az összeg. A szerződésben magazinműsor készítése is szerepel, továbbá rögzítve lenne, hogy milyen időpontban lennének a mérkőzések.”
„A Duna Tv továbbra is egy meccset adna péntekenként, a többi pedig a Digi Televízió nyáron induló sportcsatornáján lenne látható, amely a cég garanciái szerint legalább 600 ezer lakásban lesz elérhető, s az idő előrehaladtával ez a szám nőni fog” – mondta a televíziós jogokról Kisteleki. Hozzátette, a megállapodást jövő szerdán postázzák a Sport Tv-nek, s azt követően nagyjából két hete lesz a társaságnak, hogy ugyanezeket a feltételeket biztosítsa, ha élni kíván az opciós jogával. -
#7547 eh -
#7546 ne is mondd :( -
karajjj #7545 mekkora mákos góllal vezet a honvéd :| -
karajjj #7544 most megy a Magyar Kupa döntője a Sport1-en -
Rudee #7543 Pusztai gólt lőtt a Karntenben. -
Csesza #7542 és ezzel is nyerték meg a meccset -
Csesza #7541 Hajnal gólja -
Rudee #7540 Koman 11esével vezet az Avellino. -
#7539 Bundesligában most három kivégzés is van konkrétan. -
Rudee #7538 Dárdai-sárga és Hajnal-gól a Bundesligában. -
#7537 Hajnal gól a Borussiában! -
#7536 Láttam párat, de ez nem jelenti azt hogy ilyen lesz következő években is, rossz formában van ennyi, ettől még jó védő, olaszban újra jó lesz, sokkal jobban fekszik neki a Serie A mint a La liga. -
#7535 néztél te mostanság Real-meccset? -
#7534 meddig várjon még? az Anderlecht azért elég jó csapat ahhoz, h onnan egy igazi nagycsapatba lehessen igazolni -
#7533 Mindegy, sztem amugy is kamu hogy milan és a juve érdeklődik iránta, sztem jobban járna ha nem egy nagycsapathoz igazolna egyből, de majd meglátjuk nyáron. -
#7532 Éppen ezért játékos, hogy kipróbálja magát magasabb szinten, nemde ? Ha nem válik be, hát elköszönnek tőle. Én bízom benne.
Az olasz foci meg körülbelül minden bajnokságnál jobban át van szőve bundákkal. -
#7531 Lehet, de nehogy azt hidd hogy nincsen, de ez itt off.
És mielőtt vki leugatna, hogy lenézem Juhász Rolit. Nem, nem nézem le, de ahoz nagyon elfogultnak kell lenni, hogy vki azt mondja beférne a juvéba vagy a milanba, és jobb cannavaronál aki lehet szar formában van, de nem tudjuk mire lenne képes Juhász a spanyol vagy olasz bajnokságban, mert a belga bajnokság kb a 10 legerősebb bajnokságba nincs benne, a Serie A meg vagy a spanyol pedig a világ egyik legerősebb bajnoksága, szal van egy kis szintkülönbség, válogatottban lehet levette egyszer Zlatant a pályáról, de ez nem jelenti azt hogy akkor már beférne olyan sztárcsapatokba mint a juve vagy a milan, azért nem mindegy hogy vki a belga bajnokságban villog vagy az olaszban esetleg spanyolban, nagyon nem. Amugy én is jó védőnek tartom, de sztem jobban tenné ha egy angol, olasz vagy spanyol középcsapatba igazolna, biztos játéklehetőség reményében, mert lehet leigazolná mondjuk a juve, de ha mégsem a kezdő lenne csak pados mindig, azzal ő szívná, és még ő is nyilatkozta hogy olyan csapathoz menne ahol állandó játéklehetőséget kaphat, ezt enm hinném hogy egy milan vagy juve garantálná neki.. -
#7530 más bajnokságban nem tudódik ki:) -
#7529 mer más bajnokságban nincs bunda:D -
#7528 :D
sztem világ legjobb védője:DDD -
#7527 ha a jelenlegi Cannavaro befér a Real kezdőjébe, és a Juve tárt karokkal várja vissza, akkor szerintem Roland is simán be kellene hogy férjen. Cannavaronál jelenleg 5x megbízhatóbb védő... -
#7526 olaszba nem mennék helyében, nem neki való, meg a bundázásos ügyek miatt se
szvsz -
rebel7 #7525 HAJRÁ MAGYARORSZÁG! -
#7524 Így van,ugyanezt akartam felhozni,válogatottba is már bizonyított.... -
#7523 Te ne túlozz, nézd meg pl a svédek ellen zlatant levette a pályáról, ahogy bendtnert is a dánok ellen. Nagyon jó védő ő, szerintem egy olasz sztárklubban is megállná a helyét. -
#7522 Azért ne túlozzunk, jó védő Juhász, de eddig még csak egy belga bajnokságban bizonyított, ami azért valljuk be nem vmi acélos fényévekre van egy olasz, angol vagy mondjuk spanyol bajnokságtól... Nem lehet tudni hogy egy topbajnokságban mire lenne képes, nem hinném hogy sok esélye lenne arra hogy vmelyik csapatban is kezdő legyen, ha vinnék akkor is cserének, sztem a legideálisabb a Fiorentina lenne neki, ott lenne a legtöbb esélye játszani, talán még kezdő is lehetne, de 3 nagycsapatban esélytelen. -
#7521 Érdekes információt közölt az Anderlecht magyar válogatott védőjéről, Juhász Rolandról az egyik labdarúgással foglalkozó belga internetes portál, a footgoal.net.
A honlap szerint – az eddig a nemzetközi sajtóban megjelent olaszországi érdeklődőkön, az Internazionalén és a Fiorentinán kívül – az AC Milan és a Juventus látókörébe is bekerült Juhász Roland, azaz a magyar légiós neve szerepel azon a listán, amely a lehetséges nyári erősítéseket tartalmazza a milánói és torinói klubnál.
-----------------------------------------------------------------------
Elvileg azóta olasz lapok is megerősítették az érdeklődést.
Szerintem a Milan-ba és a Juvéba is simán beférne, előbbinél a generációváltás okozta "űr" miatt, utóbbiban sem Legrottaglie, sem Mellberg nem az a világklasszis védő, aki ne lehetne kiszorítani...
Internél viszont.. sztem oda ne! -
#7520 Lisztes-gól Rostockban, végeredmény az Augsburg ellen 3-3. -
Rudee #7519 Volt vmi ilyesmi, de ezek szerint rendbe jött. -
#7518 Nem úgy volt, hogy valami sérülés miatt annyi a szezonjának?