Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
"Most örülök igazán, hogy a bizalmába fogadott... Olyan élményekben lehetett részem, amelyekben sohasem lett volna, ha nem kezdek el foglalkozni a labdarúgókkal és egyéni honlapjaik készítésével immár negyedik éve. Az látszott, hogy nagyon zárkózott srác, de az évek alatt megnyílt, sokat beszélt magáról, a családjáról és a focihoz kötõdõ nagy-nagy lelkesedésérõl. Arról, amit a Gyõri ETO-nak köszönhetett, hogy 17 évesen, fiatalon egy teljesen új világba csöppent, de bebizonyította, hogy ott is helyt tud állni. A Porto-ról mindig szuperlatívuszokban mesélt. Aztán jöttek a sanyarú idõk... Nem játszatták, nem kapott lehetõséget, eltiltották... Aztán 2002-ben személyesen Eusébio kereste meg, hogy legyen a Benfica játékosa! Nem kellett kétszer mondani neki... Nagy örömmel ment a világhírû klubhoz... A célja mindig is egy volt: NAGY JÁTÉKOS LENNI! Többször mondta: "...minden portugál gyerek álma, hogy a Benfica mezében legalább egyszer pályára lépjen, képzeld nekem ez pedig már nagyon sokszor sikerült. Az UEFA Kupában én jutattam tovább a csapatot! Érted! Én! Fehér Miklós Magyarországról!!!..." - ezek a szavak még mindig itt csöngnek a fülemben. Hihetetlen... Camachoval nem ettek egymás tányérjából, de nagyon tisztelte a spanyol edzõt. Az utóbbi idõ arról szóltak: "...mennék, de nem engednek... Én játszani akarok! Ha itt nem, akkor elmegyek oda, ahol lehetõséget kapok. Ha ez a Boavista, akkor oda megyek!..." Lehet, hogy ebben a tragédiában ez is szerepet játszott...ki tudja! Az elmúlt egy hónapban nagyon megviselt, rossz idegi állapotban volt... Ezt mindig onnan tudtam, hogy napokig, hetekig nem veszi fel a telefonját... Mindig kérdeztem Tõle: "Miki elveszett a mobilod?" Erre õ: "Nem, dehogy is, csak nem akartam senkivel beszélni! Inkább magamban gondolkoztam, hogy miért...?" A napi beszélgetések alatt sokszor mondta: "Veled az elmúlt három évben többször beszéltem, mint a szüleimmel! De jó, hogy vagy, mert az újságok mindenfélét össze-vissza írkálnak. A Fehér így, a Fehér úgy. Leglább Te a jót akarod!" Bevallom nekem ez nagyon jól esett! Az Istennek hála, hogy ismertem azt a nagyszerû, jókedvû srácot! "

Mikivel még péntek este beszéltem. Elmondta, hogy bizonytalanságban van, mert a héten szeretett volna a Boavistához menni, de maradnia kell a Benficában, mert Nuno Gomez megsérült és hetekre kidõlt a sorból. "Nyugi Miki! Figyelj, majd a hétvégén bebizonyítod Camachonak, hogy a csapatban a helyed!..." - mondtam neki. Nagyon készült... A mérkõzés 60. percében állt be vasárnap este Joao Pereira helyére... A 91. percben gólpasszt adott Fernando Aguirnak... A 94. percben sárga lapot kapott, a képen is látszik még mosolyog rajta, és azután... összeesik... a játékostársak azonnal rohannak, akik nem mennek oda, azok a gyepre borulnak és sírnak, õk már érezték, tudták... Sajnos az újraélesztés sem sikerült... Július 20-án lett volna 25 éves...

Forrás: http://www.fehermiklos.hu/
Breki33
Avust [email protected]
2004-01-26 10:01:25
I´m a Benfica fan and we here in Portugal are all shocked with this tragedy!
The world has lost a great man! :-(
Thank´s MIKI!
Thank´s for everything!
We will never forget you nor your smile (you left us with one) And we won´t certainly forget all those times you made us smile!
Thank you Miki! Obrigado!
You will be for ever in our hearts! (nº29 will be forever yours)
My sympathy to his family!

Breki33
António Leão [email protected]
2004-01-26 09:28:33
I'm Portuguese and I wana say I'm very sorry for the death of Miklos. He was a great player and a great men.

...
Breki33
Úgytudom gólpaszt adott
de ez nem érdekes
precision
Ezt most találtam!

Bazinga!

zaki
én most néztem meg a videót, kétszer is egymás után. ez hihetetlen, nem is találok rá szavakat. nyugodjék békében

BaLeeX
Remélem nem lesz új topic. Aki tudja mirõl van szó úgyis idejön. Nem kell, hogy mindenki ezen csámcsogjon aki arról sem tudja mirõl van szó.

Nyugodjon békében!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Itt egy videó róla, elég drámai!

Reggel mondta a rádió, azt hittem rosszul hallottam.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

PREMIERE1
Egyszerûen hihetetlen!

Borzasztó!

Nincs egy jó linke valakinek a meccsrõl? Sajnos ezeket nem tudom elérni. 😞

Mondjuk nem is lényeges. Tök magam alatt vagyok ...

Akárhogy is, szar, ha valaki fiatalon megy el, de mégszarabb, ha még személyesen is ismeri az ember. Ráadásul õ még egy nagyon jó magyar játékos is volt. Drukkerként ez nagyon megrázott. Remélem, nem csinál semelyik óvódás arc sem "Meghalt Fehér Miklós" topicot, miután "reggel" 12-kor kinyitja a szemét és "tájékozódik", hogy még nincs ilyen !

Ha csinálna, moderátorok, zárjátok be pls! Ez most nem kell!

Ez most tényleg nem kell ...

Borzasztó! 😞

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

precision
Jézusom! Én most keltem fel, és most tudtam meg, hogy meghalt. ÁÁÁÁ szegény Fehér...nagyon sajnálom! Nyugodjon békében!

Bazinga!

gPROject
döbbenet!
Nyugodjék Békében!

Breki33
"a Benfica honlapja ez ido tajt osszeomlott.... annyi szurkolo lepett fel a
forumokba, hogy a server nem birta a strapat....

de azt hiszem, most nem ez (a honlap) a legnagyobb borzalom ebben a
vilagban...

hogyan lehet ezt a tragediat megmagyarazni?

chattelek egy portugal fiuval (nem Benfica-drukker), de rettenetesen maga
alatt van, azt mondja, az osszes ado csak ezzel foglalkozik...."
Breki33
Breki33
Breki33
Fehér Miklós névjegykártyája << 2/2. oldal

születési hely, idõ: Tatabánya, 1979. július 20.
magasság, testsúly: 186 cm, 84 kg
végzettsége: érettségi
poszt: középcsatár (jobb lábas)
mezszáma: a Gyõrben 10-es és 9-es, az FC Porto-ban 15-ös, a Braga-ban 28-as, a Salgueiros-ban 26-os, Benficában 29-es
elsõ NB I-es mérkõzése: 1995/1996-os szezonban a Gyõr-Debrecen (1-3), 12 percet játszott
utánpótlás-válogatottak: 48 mérkõzés/18 gól
"A" válogatott: 25/7
sikerei:
- 1997 legjobb ifjúsági játékosa
- Bragával 4. helyezés és házi gólkirályi cím
- Salgueirosszal 5. helyezés és házi gólkirályi cím
- mesterhármas a válogatottban (Litvánia-Magyarország 1-6, 2000. 10. 11.)
- 2001-ben legjobb utánpótlás játékos, Puskás Ferenc-díj
- portugál bajnoki cím
- kétszeres Portugál Szuperkupa-gyõztes
csapatai: Rába ETO, FC Porto, SC Salgueiros, SC Braga, Benfica
eddig lejátszott bajnoki mérkõzései/gól:
- 1995/1996-os szezon: 8/2 - Rába ETO
- 1996/1997-es szezon: 25/7 - Rába ETO
- 1997/1998-as szezon: 25/13 - Rába ETO
- 1998/1999-es szezon: 5/0 - FC Porto
- 1999/2000-es szezon: 19/6 - FC Porto és Salgueiros
- 2000/2001-es szezon: 27/14 - Braga
- 2001/2002-es szezon: 0/0 - FC Porto
- 2002/2003-as szezon: 2/0 - Benfica

Breki33
Baszki 24 éves volt

Breki33
ez szörnyû
csabawarchief

nyugodj bekeben Feher MIki
Buddy
http://tier.srv.hu/feher.avi

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
én sem találtam....eddig....ha van vmi, szólok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

I.C.ram
Filmrõl linket tud valaki?
Buddy
szerencsétlen, azért 24 évesen infarktust.....kegyes halál, de nem ilyen korban kellett volna......részvét mindenkinek, hozzátartozónak, szurkolónak, csapatnak

Dikkma
Ha rajtam múlik, az utolsó hozzászólásainak egyikét itt az SG-n.
Ha nem, akkor az elsõt, ami nem marad soha többet itt mint egy nap.

Nyugodj békében, Miki!
I.C.ram
Ja és azt az avi-t is megtudjátok mondani, hogy hol találom?
I.C.ram
Mit írt?
Dikkma
Takarodj innét, te patkány!
Amikor egy fickó szívmasszázzsal próbálkozik, akkor már látszott, hogy rohadt nagy gáz van.

BADE
Láttam,hát eléggé durva.A csapattársai már látták a bajt😞(

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Nyugodj békében Miki!

A litvánok elleni fejesedet sosem felejtem el.

Én is most olvasom.

Részvétem. Nem találok szavakat.

BADE
Lisszabon, január 26., 0.40 Üvöltöttek a fájdalomtól Miki csapattársai.

Ezekben a percekben is megrázó képeket közöl a portugál RTP televízió (Astra1 mûholdvevõ) a ma esti - immáron sajnos drámáról: a guimaraesi kórházban (ahol hatalmas tömeg várta a játékosrül érkezõ híreket) elhunyt Fehér Miklós, a magyar válogatott - volt - csatára.
Az RTP egyre-másra játssza vissza a dráma pillanatait, Miki elõbb rámosolygott a neki sárga lapot adó bíróra, majd kétrét görnyedt, és ziháló mellkassal összeesett. Több csapattársa - mint például Sokota - a fejét a két kezébe fogva ordította fájdalomtól, a szakadó esõben magyar zászlót is lobogtató szurkolók pedig döbbenten nézték az eseményeket.,
A 24 éves játékos emlékét kegyelettel megõrizzük, családja gyászában honlapunk minden Olvasója és munkatársa nevében osztozunk.

RÉSZVÉTEM A CSALÁDJÁNAK!😞(

BADE
A portugál Tv-ben és a rádióban is megerõsítették,hogy meghalt😞(

A videon látszik, ahogy próbálják újraéleszteni

BADE
Én is más fórumokról szedem az infókat.

ja, a feher.avi az

BADE
Imádkozzunk,hogy nem igaz!

Ne már!!!

Van róla video: http://isabelle.math.ist.utl.pt/~l51361/

BADE
Basszameg egy portugál tv szerint meghalt.Remélem nem😞

BADE
http://www.fehermiklos.hu/index.php?ugras=vendegkonyv&nyelv=0

Én láttam azt a meccset, amin Foe meghalt. Napokig nem bírtam kiverni a fejembõl, ahogy kifordult szemekkel fekszik a földön. Borzalmas volt.

Remélem Miki gyorsan felépül, és nem lesz semmi olyan baja, amiért abba kellene hagynia a futball-t.

Buddy
csúnya lehet az ilyesmi, mind nézõnek, mind játékosnak

Buddy
ja hogy úgy, akkor félreértettem.....bocsi

akkor vérnyomás lehet

BADE
Mint arról korábban beszámoltunk a portugál bajnokság 19. fordulójában a Guimaraes-Benfica mérkõzés 90. percében Fehér Miklós elõbb adott egy gólpasszt, majd kapott egy sárgát, végül szívinfarktus gyanújával összeesett a pályán.
A 24 éves csatár a helyszíni beszámolók szerint mozdulatlanul, eleinte úgy tûnt, élettelenül feküdt a füvön. Játékostársai mind azonnal a segítségére siettek, akárcsak a stadion orvosi stábja, utóbbiaknak sikerült magához téríteniük Mikit.
Ezt követõen egy mentõ a Hopital Guimaraes-be vitte válogatottunkat, egy, a helyszínen lévõ portugál kollégánk leírása szerint azonban a mentõ ugyancsak lassan érkezett meg a beteghez.
A csapat szurkolói értelemszerûen nem tudtak örülni a gyõzelemnek, Miki csapattársai ugyanakkor könnyben úszó szemekkel vonultak az öltözõbe.

Fehér Miklós még mindig a Hopital Guimaraes reanimációs osztályán van - számolnak be róla portugál honlapok. Ezzel egyidõben a Benfia honlapján valósággal záporoznak a Mikinek szóló jókívánságok, buzdítások, a klub ugyanakkor "Forca Fehér" címmel nyitott topicban buzdítja Fehért a mielõbbi felépülésre.
Kérjük honlapunk Olvasóit, aki esetleg tud portugálul, és új információt talál Mikirõl, küldje el azt az [email protected] email-címre, hogy mielõbb megoszthassuk a - remélhetõleg egyre jobb - híreket többi aggódó Olvasónkkal is, vagy egyszerûen másolja a topicba az információt.

Buddy
újpestbõl nézelõdnek külföldön:

"Fõleg Kovács Zoltán, Farkas Balázs, valamint Juhár teljesítménye keltette fel a menedzserek figyelmét."

Nem valószínû, gondolj Foe-ra, neki semmi gondja nem volt fizikailag.

Buddy
fizikai erõnlét hiánya?

Borzasztó hírem van!! Fehér Miklós összeesett a Benfica mai bajnokiján, egyelõre semmi biztosat nem tudni, de valószínûleg szívinfarktust kapott. Az elsõ hírek szerint sikerült újraéleszteni. Egyelõre ennyit tudunk.
TARTS KI MIKI!!

Ramore
hát nem csak a magyar edzõk rontották el a mérhetetlen felkészületlenségükkel?