Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõszerkesztõ:
Pallagi Ferenc
Fõszerkesztõ helyettesek:
Bánó András
Müller Tibor
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Most a már említett topicban folytatják a szurkolók az anyázást. Nem idevaló, de érdemes belekukkantani, mert percek alatt törlik a beszólásokat. LOL ez az ország meg ez a média!

Vagy itt most az NS megemlékezésére gondolsz?

A medve nem játék.
Hétõn meg a brazil Leonidas halt meg, bár õ 90 évesen ...
Nagyon nem jött jól ez a havazás mára. 😞
13 óra felé száll le elvileg a különgép ferihegyen, de 15 órakor kezdõdik a temetés Györött. Remélem mindenki biztonságosan odaér! 😞
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
http://www.ojogo.pt/19-339/index.htm,
http://www.ojogo.pt/19-340/index.htm,
http://www.abola.pt/wseg/wdia.htm,
http://www.abola.pt/wter/wdia.htm,
http://www.publico.pt/,
http://jornal.publico.pt/2004/01/27/index.html,
http://jn.sapo.pt/,
http://www.slbenfica.pt
2004-01-27 04:59:57
In a rainy night, at a cold cold city,
In a small country in the corner of Europe,
Having the stellar sky for a witness,
A great magiar warrior fell.
He had a touching smile,
A childish face,
An inocent look,
But he was trully a good and unique person, full of happiness and life..
That's how we'll always remember Miklos Fehér, with a big big soul and heart!
May the stars in the sky be proud with their new aquisition - they have just gained the brighter STAR of them all - MIKLÓS FEHÉR.
Anonim 2004. január 27. 12:24 #49
Pedro Passão
2004-01-27 04:13:53
Some know that you were the best forward Portugal playing in Portugal...
Some will never know...
The sounds and images of this terrible day i will never forget...Why?!
I was glad when Nuno Gomes got his last minor injury, because You would be able to prove You're real value!But i think we that love You are responsible for proving You're unvalueable... Forever Miklós Fehér
Anonim 2004. január 27. 12:23 #48
Bruno Arriola
2004-01-27 05:10:35
Departe del club Olimpia de Asuncion, Paraguay; nuestro mas sentidos pesames a toda la familia del futbolista Feher.
Anonim 2004. január 27. 12:22 #47
sérgio
2004-01-27 02:43:56
My dear Hungarian friends...i know this is a dark day for your country too...i am a FC Porto supporter, i wathced the drama live on tv, and i promisse i will NEVER forget what i saw...life is unfair, but i hope there is a God and that Miki is with Him today. Até sempre, Miki!
http://www.peticio.hu/?id=259
ez a kép volt kint az NS Online-n is (nagy felháborodásra)
és ezért kértem, hogy a 2072-est innen szedjék ki
Mellesleg inkább Zidane volt az, aki doppingolt, annak ellenére, hogy olasz évei alatt engedélyezett szer volt a kreatin, DE ne mesélje már be nekem senki, hogy BL meccsek elõtt a szer ne mfejtett ki hatást ...
Más.
"MNO
Kegyeletsértés miatt megdöbbenésének adott hangot az adatvédelmi biztos a szerencsétlenül járt labdarúgó, Fehér Miklós halálának kapcsán - jelenti a HavariaPress.
Pétervalvy Attila arra reagált közleményével, hogy az egyik napilap keddi száma a címoldalon közölt egy, a Portugáliában, meccs közben elhunyt focista haláltusáját bemutató fényképet. Péterfalvy szerint ezzel a lap megsértette Fehér Miklós emberi méltóságát, képmása és személyes adatai védelméhez fûzõdõ jogát. Az adatvédelmi biztos szerint az ilyen, sokkoló hatású képek bemutatása mindemellett a jóérzésû emberek kegyeleti érzéseit is sérti."
A mocskos blikk volt az, aki leközölte. Az õjságírói sík hülyék, ahogy mondani szokták: "panel proli szinten irogatnak", és az a kép nem az elsõ szemétségük volt. Ha hozzáveszem, hogy a cikkeik hemzsegnek a butaságoktól (kedvencem a "120000 halott egy indiai vasúti szerencsétlenségben" - 120-1000 helyett ... 1999 körüli cikk volt, de még most is felrémlik, ha szóba kerül a Blikk) szóval ezta képet,
mégha bulvár lap is az illetõ, azért mégsem kéne mutogatni!
> kepzeld a nagy tomeg miatt tegnap nem voltam, de egy
> magyar srac volt es mondta hogy magyar es soron kivul
> azonnal beengedtek a body-guardok, ugyhogy delutan ha
> meg lehetseges bemegyek.
> nagyon szomoruak vagyunk itt ettol, foleg mi magyarok,
> de latni kene a varosiakat is, este 11-ig neztuk
> otthon az elo kozvetitest a luz-bol. az egyetemen is
> mindenki errol beszel, tolem nagyon sokat erdeklodnek,
> mert hogy magyar vagyok....
> tegnap egy perces nema csend volt az egyetemen feher
> miki emlekere...
>
> es borzasztoan szegyellem magam amiatt, hogy amikor
> megkerdezik tolem , hogy ugye otthon milyen muito
> famoso volt es ugye most az egesz orszag gyaszol, nem
> vagyok oszinte amikor azt valaszolom, hogy igen. mert
> a foci kedvelok kivetelevel szinte senki nem tudta
> hogy itt van, es milyen hires es mennyire szeretik
> ot...mert a magyar focirol meg mindig csak a fradi es
> a penz jut a legtobb ember eszebe...
>
> hat, nagyon szomoru, hogy csak a halalaval tudta meg
> sok magyar ember, hogy ilyen nagy focistank is
> volt...most is, nemcsak a »regi szep idokben«, amit
> emlegetni annyira very magyar...
> > megérkeztek Guimaresbõl a Benfica stadionjába, ahol
> > bejáratánál felállított szükségkápolnában
> > helyeztekek el egy ravatalt, hogy a szurkolók is
> > elbúcsúzhassanak a játékostól.
> > A szakadó esõ ellenére még most is szurkolók százai
> > érkeznek a stadionba, és várják, hogy
> > elhelyezhessenek egy-egy szál virágot a ravatalnál.
> > Elõször a csatár szülei, majd a klub vezetõi és
> > játékosai vettek végsõ búcsút Mikitõl, ezt követõen
> > pedig megnyitották a kapukat a szurkolók elõtt is. A
> > játékosok közül többek között Hélder, Nuno Gomes,
> > Argel, Simáo, Zahovic és Miguel is könnyeikkel
> > küszködve rótták le kegyeletüket az egykori
> > játékostárs, és barát elõtt. Nemcsak a Benfica
> > szimpatizánsai, hanem majd' minden portugál
> > élvonalbeli klub vezetõi, játékosai, szurkolói
> > képviseltették magukat a megrázó eseményen.
> > A ravatalt ma éjszaka és a holnapi nap folyamán is
> > látogathatják azok, akik szeretnék leróni
> > kegyeletüket Miki elõtt.
Mellesleg ma délelõtt halt meg megint egy amatõr svéd játékos teljesen hasonlóképpen, mint Miki.
A TV szerint eddig az elmúlt ~30 évben körülbelül 30 hasonló eset volt a _világon_ most meg ebben az évben ez már a 4.??
És egy éven belül csak magyar vonatkozásban szintén a 4.!?
Valami nagyon nem stimmel itt...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Lehet, hogy a boncolásnál is ez történt. Beküldött a klubvezetõ valakit, az orvosok zsebébe csúsztatott egy két 1000-est aztán elkussoltak és sosem fog kiderülni mi is történt valójában...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A boncolast vegzo orvosok melyen hallgatnak.
4,5 oras mutet utan ugy nyilatkoztak, hogy nem tudjak a halal okat megallapitani.
Pedig az infarktus es a embolia is egyszeruen kimutathato a boncolasnal.
Es ezek tenyek.
Mar regota ideje lenne, hogy a nagycsapatoknal is rendszeres legyen a dopping vizsgalat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem mindig élni fog.
Ha majd újra válogatott meccsre készül a csapat, ha kezet nyújtunk egymásnak a reptéri találkozásnál vagy a pálya szélén, amikor az edzés végén az öltözõ felé vonul a csapat, mindig látom õt is.
A mosolyát, ahogyan nyilatkozik, a szemét, ahogyan követi a papírt szántó tollat, minden szavára, minden gesztusára figyelve, tudva azt, hogy minden, ami róla szól – egy cikk, egy rövid idézet, egy felvillanás a televízióban – azoknak ad hitet, akik majd azért szurkolnak, hogy sikeres legyen.
Ô tudta, mert hiszen a lelke ilyen volt, az õ szolgálata a földön arról szól, hogy örömöt szerezzen – egy csellel, egy góllal, egy fejessel.
Nekem és neked mindig élni fog.
És bár a most földre hulló sok ezer könnycseppet megint a kegyetlen halál fakasztja, a fájdalmasan üvöltõ lelkekbõl – legyen futballistáé, edzõé, szurkolóé – feltörõ vízgyöngyök között mindig kell legyen egyetlen azokból is, ami akkor is megbújt a szemekben, amikor azt nem ez a mélységes mély fájdalom, hanem az öröm csalta ki, és amit csak azok érezhettek, akik gyermekien, õszintén, fanatikusan örültek annak, ha a magyar csatár a kapu elõtt magasba emelte a kezét, és boldog eksztázisban ünnepelt – góóól!
Nekem, neked és nekünk, mindannyiunknak mindig élni fog.
Ha lehunyjuk a szemünket, és csendben emlékezünk magunkban, akkor látjuk õt egy távoli dimenzióban, és ott is mindig ugyanúgy, mint itt, az életben, amíg közöttünk volt, amíg nekünk és értünk játszott: mosolygósan, tettrekészen, boldogan. Ám, ha a fájdalom lesz az erõsebb, ha az emlékeink sodrásában a kegyetlen képsor, az ifjú futballistára a pályán lesújtó halál utat tör, akkor csendesítsük le a lelkünket, a gondolatainkat azzal, hogy felidézzük azt a mondatot, amit a halál által legyõzött fiú hagyott itt nekünk, a magunk létével viaskodó életben maradottaknak: "Engem a futball megtanított gyõzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Fehér Miklós 2000 októberében, egy nagy meccs után, a Litvánia elleni 6–1-es gyõzelmet hozó vb-selejtezõt követõen nyilatkozott így, egy olyan meccs után, amelyen õ három gólt szerzett, és lám, még akkor is szerény és kedves maradt.
Mert õ volt az, aki ha sikeres volt, máris elõre tekintett, mert újra és mindig gyõzni akart.
Értem, érted – mindannyiunkért…
Vincze András
Annyi idõs volt, mint én. Hihetetlen...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
a tesóm kedvenc focistája 13 éves kora óta most 19 éves tegnap volt a szülinapja és tegnap halt meg szegény pont a tesóm szülinapján
NYUGODJ BÉKÉBEN!!!!!!!!!!!
Megnéztem a videót, elég szörnyû mit érezhettek a csapattársai a látottak alapján 😞
"A seleção, amely eddig sosem tudott gyõzni az ötkarikás játékokon, az idén még csak nem is lehet ott Athénban.
A brazil együttes a Chilében rendezett selejtezõ-torna rájátszásának utolsó körében 1-0-ra kikapott Paraguaytól, amely így Argentínával együtt kijutott az olimpiára. A másik találkozón: Chile–Argentína 2-2, ezzel Argentína végzett a csoport élén." MNO
www.petitiononline.com "Miklós Fehér: o número 29 será sempre teu!" - lap közepe jobb oldalt erre kattintva juthattok oda."
Tényleg nagyon jó játékos volt, nem hiába játszott a Portoban és a Benficában is. Én a Tatai Edzõtáborban találkoztam vele, nagyon közvetlen volt, amikor autogrammot kértem tõle, már írta is a kis füzetembe. Emlékszem, nem fogott a toll, keresett egy másikat és még valami poént is elejtett... Én meg csodálkozva álltam, mert addig nem láttam ilyen közelrõl válogatott focistát, és a haveromtól kérdeztem utána, hogy ezek ilyen izmosak? Ez a TV-bõl nem jön le ennyire. Nem tudom felfogni, hogyan történhet egy egészséges emberrel ilyesmi...
Most néztem, a német RTL híradóban is bemondták a hírt, ott úgy kommentálták, lehet, hogy a sárgalap miatt izgatta fel magát. Pedig látszik a felvételeken, hogy utána jóízût mosolygott a döntésen.
Én is remélem, hogy a magyar válogatott márcsak õ érte is kiharcolja a VB-re való kijutást!!
VISZLÁT MIKI, NYUGODJ BÉKÉBEN!
Mondjuk ha ott hal meg, nem nézem meg elvbõl, így érdekelt..
Bazz... 24 év.
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/