Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PREMIERE1
"... a döntõn mindössze tizennégy helyi lakos jelent meg: tíz rendfenntartó és a négy bíró ..."
NSO

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

ez egy új focistabetegség, ugy hivják drog ;>

már megint egy ilyen eset...? 😞
mondjuk 43 évesen talán már nem ajánlott az aktív futball, bár nemtudom

A pályán halt meg a német hátvéd

február 21. 20:15

Tragédia történt a lipcsei körzeti labdarúgó-bajnokságban a Thallwitz-Mockrehnaer mérkõzésen.
A 23. percben a vendégek 43 éves hátvédje, Frank Albrecht valószínûleg szívroham következtében hirtelen összeesett. A gyors orvosi segítség ellenére még a pályán elhunyt.

Davidus
A 3-0 ellenére nem szidom õket mert régen láttam ilyen pörgõs játékot a válogatottunktol😊 Szerintem Gerán(eladott labda hegyek) meg Tökölin(MENNYI HELYZET KELL ÖREG!?) csuszott el a meccs.

V9ykn8_TZL0

a.carkey
"Szerintem legközelebb pályázd meg a szövetségi kapitányi posztot."
Erre reagáltam:
"Szeretnéd, ha kijutnánk, mi?"

Ezek szerint nem esett le?

A medve nem játék.

ricsi1
hmmm...te nem?
majd esetelg a köv. EB-re

ricsi1
annak a geci Thorgellenek meg mni keresnivalója a van a keretben?!
a Tökölit sem kéne kezdõként játszatni...

a.carkey
Ide ment az elõzõ ...

A medve nem játék.

a.carkey
Szeretnéd, ha kijutnánk, mi?

A medve nem játék.

zaki
lol 😊 néztem ma a cselzi-arzenál meccset, és ott volt róla szó, hogy mutu ott volt cipruson az 1. meccsen, lõtt 2 gólt, de utána visszament angliába

Rudee
Szerintem legközelebb pályázd meg a szövetségi kapitányi posztot.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
15:30kor kezdõdött volna, de a román tv kérte hogy legyen hamarabb, így õk is élõbe adták.

Rudee
Szabics épp a Stuttgartban jáccott bajnokit...

dikki*yysw
Tényleg? 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Ja 😄D

a.carkey
itt 3-0 ...

A medve nem játék.

dikki*yysw
Nekem nem szólt senki, hogy meccs van, baccameg 😊) 85. percben kapcsolódtam csak be.

Kár a meccsért, fasznak nem lehet berúgni már a második tizenegyest?

3 gól nem volt köztünk, mutatott játék nem volt rossz imho. Románok mégiscsak kurvajók, Mutu meg többi szõröstalpú nélkül is.

a.carkey
fifaban ...

A medve nem játék.

dikki*yysw
Micsoda?

ROmánok javára 2-0 lett😞

a.carkey
Tök mindegy. Ez a csaló világ! 😄

A medve nem játék.

Fifa 2004el gép gép ellen lejáccatom, kiváncsi leszek mit hoz ki😄

a.carkey
Válasszon ki 11 játékost - mindegyik buzit látta már - és csak azokat szerepeltesse! Ha egy kiesik, akkor - talán, ha nagyon muszáj -, akkor tegye be õket. De szerintem akkor sem kéne. Ha ezt betartja, elfogadható - 3. - helyen végezhetünk a selejtezõcsoportunkban. Ha mixelget, keveri a szarokat, akkor ennek a csapatnak is sanyi, és várhatunk újabb éveket, hogy 3. helyen végezzünk a csoportban. A 2. helyre - UB 1. helyre - nem is gondolok ...

A medve nem játék.

zaki
nincs velük semmi baj. sõt, 1 szavunk nem lehet rájuk, mert a 2 tizenegyes amit kaptunk, az minden volt, csak nem tizenegyes

a.carkey
Remélem leszûrte, hogy ezek, akik ma játszottak, nem kompetensek abban, hogy: labdarúgás ...

A medve nem játék.

zaki
meg is érdemeljük...

a.carkey
3-0 ... Szép!

A medve nem játék.

a.carkey
Iszonyat szarok a bírók ... 😞

A medve nem játék.

2-0 geciiiiii

a.carkey
Szabics pl. hol a francba van? Kovács Zoltán mit keres ott? Ilyen érvvel hozta be: még nem játszott ...
Anyja picsája!

Pedig, ha megverik a románokat, a szurkolók le sem tojják, hogy hányszor kapnak ki LM kapitánysága alatt.
2-0 ...

A medve nem játék.

még 1,5 perc

zaki
jaja, van benne valami igazság

a.carkey
Nem szólt senki Lotharnak, hogy PONT A ROMÁNOK ELLEN kéne a legjobb csapat? Románia, Szlovákia, Oroszország épp olyan "õsellenség" nekünk a fociban (is), mint a németeknek Anglia, NDK, Franciaország vagy a Szovjetunió volt ...

Ha ott a legszarabb "barátsegges" meccsen "Vlaszák szintû játékossal" kezdõdne az összeállítás, akkor mondhatna is le az edzõ. Lotharnak is inkább az Örmények ellen kellett volna ezt a "ász" tizenegyet bevetnie, nem a legerõsebb "õsellenség", a Románok ellen.

A medve nem játék.

Csacsi
Te még jól jártál, mert legalább 1 élidõt láthatsz. Én meg itt szenvedek melóhelyen, és nem látom a meccset.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a.carkey
Meg tudja valaki mondani, hogy miért kell PONT A ROMÁNOK ELLEN a legszarabb csapattal kezdeni? Tökölit meg mi a picsának engedik játszani? Bár ezek közé a szarok közé õ is befér. Barom Dragóner is ...

A legszarabb csapatrészünk a védelem, erre ott van a legtöbb "ász". :**(

A medve nem játék.

hát igen, ez a magyar média😞

a.carkey
Szarfaszú mocskosság ez. 15.30-ra mondják, 13.15-re írjá és 14.00-kor kezdik. BRAVÓ!

Apjuk faszán huzogassák a bõrt, ne szopassák a jónépet. Egy félidõ kimaradt. Pont a mocskos románok ellen. KÖCSÖG MÉDIA!

Miért tologatták ezt a qurva meccset?

A medve nem játék.

fifa 2004 kicsit megszeretette velem😄

én se sztem nagyon

[Walaki]D`Lair
Mondjuk én utálom a focit...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Bénák mint a picsa

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Eddig 5 magyar sárga...

És nem! ÉS nem ! És nem!

úgyse fog bemenni

11es következik😄

ááá inkább nem is nézem...

magyarok megint tántorognak össze-vissza...

Ebbõl mi lesz?.....