32945
Magyar Foci
  • geo91
    fasza
  • Tyler1
    na lehet akkor állnék fejre
  • Tyler1
    digisport honlapján élőben lehet nézni a sofia-dvsc-t!
  • geo91
    lószart! :DD arsenal-manu 3-0, dzsudzsák mesterhármassal! :DDD
  • Tyler1
    naja :D
    lényeg h Balázs maradjon csak a helyén, láttunk már ilyen nagycsapatos karrierbukásokat.
  • geo91
    na majd a srácok lejátsszák a pályán helyettünk. :DD
  • Matthew Prosac
    elbaszott egy ország ez na.
  • Tyler1
    fáj az igazság xDDDD
  • Tyler1
    Visszavágót közvetíti a TV2.
    De az hagyján, mert a DigiSport BL közvetítési jogokat kapott bazz azokat h nézi az ország 3/4-e??? sehogy! a városi nagy focis bárok, kocsmák 99%-a nem rendelkezik digisporttal. szóval az is kizárva!
    vicc..
  • geo91
    vigyázz magadra, tee!

én is kaptam egyszer azért, mert cselszinek írtam a chelsea-t...
  • Tyler1
    hát pedig készülhetsz a halálra xD már az igazságért is büntetnek az SG-n??
  • galmat
    Sajnos a DigiTV egy kis semmi szolgáltató, akinek az előfizetőinek a száma szerintem egy város lakosságát se éri el, nemhogy egy országét. A loki ha bejut a BL-be az ország csapata lenne, ha láthatná Magyarország. A Fradi BL-menetelésére azért emlékszenek annyian mert az mtv adta, amit mindeki nézhetett az országban.
    Rossz belegondolni,hogyha BL-be jutna a Loki, akkor csak az ország MAX. 5 %-a láthatja játszani, hát hogy szeressék így meg? Pedig,ha bejutna, hatalmas felhajtást kellene csapni, nagyon nagy média felülettel, és erre a DigiSport NEM MEGFELELŐ!!!!!
  • Zsolti9014
    Ami a közvetítési jogokkal folyik az egy vicc. Az ilyesféle meccseket köztévének kellene közvetítenie, vagy a legnagyobb lefedettségű sportcsatornának. Az is milyen, hogy az RTL Klub VB-t közvetíthetett???

Hány embernek van DigiSportja? Nem soknak. Hozzánk még az Eurosport2 sem érkezett meg, és még így is szerencsés vagyok, hogy van Sport 1 és 2. DigiSport meg kábeltévén az életben nem lesz.

Az a probléma hogy itt is, mint minden területen, a pénz beszél. Mennyivel jobb lenne, ha az emberek számítanának... Hogy minél többen láthassák a meccseket, és szurkolhassanak jelen esetben a Lokinak. Legalábbis én úgy gondolom, hogy rengeteg embert érdekelne, azok közül is, akiknek nincs lehetőségük megnézni. Nekem pl. nincs komolyabb kötődésem a Debrecenhez, de egy magyar csapatról van szó, amely külföldi ellenfél ellen játszik, és hatalmas lehetőség kapujában áll.

Na, mindegy is, ettől a kisregénytől úgysem lesz semmi jobb, de jó lenne, ha észrevennék magukat akik döntenek.

Neten lehet majd valahol nézni a meccset?
  • Rudee
    Még fiatal, nehogy ilyen hamar elbassza a pályafutását.
  • kuzco007
    megérdemelte a srác
  • ForzaInter
    De büszke vagy rá, óriási dolog lehet egvy büntetőpontot elintézni..
  • szucsy89
    Dzsudzsi
  • geo91
    már rég kapott, nézd meg! mellesleg én intéztem el neki! :DD

egy büntipont nem a világ, szóval remélem nem haragszol (annyira) tyler.
  • kuzco007
    a szarsenálért kapsz majd egy büntit sztem, a másik pedig, hogy Dzsudzsi maradjon csak a PSV-ben vagy várja a Chelsea nagy szeretettel:P
  • isi
    barca* kurvára nem jó ez a billentyűzet...
  • isi
    amúgy jó a közvetítés imádom hajdu b.t néha mondd olyanokatt hogy szakadok rajta. pl assze tavaly mondta ezt a Barnca - Lyon meccsen
    A lyon nem jut el messzire ha nem ügyel Lionel Messire
    SADS:AD:SA:D:SAD:D:D
  • Tyler1
    remélem lesz annyi esze h nem igazol szarabb csapatba! psv-be azért biztos helye van, most a Wenger féle Szarsenálban sztem tuti nem lenne kezdő!
  • passatgt
    ja és juhász is mehetne oda:)
  • passatgt
    looool

még csak 22 éves? azt hittem legalább 26
  • Tyler1
    magyar csapat játszik a BL főtábláért tizenyhányév után, és nem látom, mert egy fos szolgáltatói csatorna adja! beszarok...
  • geo91
    de szép lenne!

remélem nem kacsa...
  • Tyler1
    ez a digisport egy vicc! vagyis inkább az h egy szolgáltató saját csatornájának adják az BL jogokat. most a kábel tv-sek elmehetnek a picsába??? ez olyan mintha a mittomén Sió tv-nek adnák a jogokat, amit esélytelen h nézzen egy Debrecenben élő ember!
  • Nadi
    Digisport
  • paly90
    Az lenne a kérdésem h hnap a Debrecen meccset melyik ado adja???
  • szucsy89
    hát ez nem is volt kérdéses:D
  • geo91
  • Yulcsa
    goal.com a hét játékosának választotta Balázst!
  • robi11
    úristen...kekszet kapálni...
  • sz4bolcs
    Lol, hogy elküldte a két védőt kekszet kapálni. Könnybe lábad a szemem az ilyen megoldásoktól, de szerintem a két védőnek is jojózott a szeme.
  • geo91
    Dzsudzsi a király! ;D

elképesztő volt a mai teljesítménye!
  • banok
    PSV Eindhoven - Ajax ::: összefoglaló
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/406515
  • szucsy89
    naa azért ez kicsit erős volt, ugyan úgy megcsinálta volna sztem a válogatottban is...és sztem Huszti vagy Hajnal is van olyan jó mind Dzsudzsák...
  • WuFraZselic
    jó, persze, de pl a magyar válogatottba nem csinálna egy ilyen alapvonalig rohanós, megkerülős cselt, mivel a beadására senki nem érne oda a 20. perc után :D de mindenképp magabiztosabban játszik ott, mint a válogatottba
  • pinnacle
    mondjuk ma 2 szabadrúgásból lött góljához nemhiszem, hogy kellenek csapattársak:D

meg a 2 ajaxosat beszopató cselsorozathoz se kell:D

De reménykedjünk, felnőnek hozzá a fiuk:ó)
  • WuFraZselic
    persze, vélhetőleg kell egy háttér is mögé... képességeinek megfelelő csapat és csapattársak stb