Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ha fociztál valaha tudhatod, hogy ordító ziccert éppúgy ki lehet hagyni at elsõ percben mint az utolsóban.
és elõ is fordul ilyesmi még a világsztárokkal is!
Ne haragudj, de ez tényleg kész. 😄
Ha nem voltunk fáradtak, akkor hogy voltak képesek 3 az egy ellen kihagyni üres kapura?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Megj.: Max Mosley apja az angol nácipárt alapítója volt. Mosley most a FIA elnöke. Nálunk volt náci ill. náci csemete ilyen fontos posztot nem tölt(ött) be.
+
Mi nem irtottunk ki többezer muzulmánt, hindut, feketét, arabot, rabszolgáink sem voltak a 17-18. századi már "civilizált" Európában. Kár itt rasszizmusról, faji elõítéletekrõl beszélnie egy ilyen országnak, ráadásul a Millwall elnöke egy görög, Theo Paphitis, szóval, õ igazán tudhatná, milyen a hangos szurkolás, vagy pont ezért menekült el otthonról, mert zavarta a lárma?; (Megj. alig vannak a Millwall meccseken, max. a kupafordulókban), szóval milyen is a rasszizmus, ha az ember csak a görög városállamok rabszolgatartására, az akkori pedofiliájára, homoszexualítására és agresszivítására gondol, de bevehetjük azt a tömegmészárlást is, amit az 1945 utáni polgárháborúban a saját népükkel csináltak. Magyarul:
KUSS LEGYEN MAJMOK!
Sorsolás.
Motto:
"Mindegy ki, de vagy jó legyen vagy verhetõ."
Legjobb lenne az egyesbõl a Rangers. (A Rangers a lóvé és a csapat múltja miatt + sokan szeretik itthon, jöhetne a Newcastle vagy a Stuttgart, a valamilyen szintû visszavágás miatt, bár végül is mindegy melyik a három közül. Olasz csapatot viszont nem szívesen kapnék, mert nincs szükség tördelõ játékra, színészkedésre. Mindenki más meg szerintem max. a nevében valaki, de se nem lenne jó anyagi hozam, se nem lenne esély, aki ellen érdemes játszani.)
A kettesbõl a Zaragoza. (A Zaragoza a lóvé miatt bejöhetnek. De a Schalke a stadion, a Benfica meg Miki miatt szintén jó lenne.)
A hármasból a Bilbao. (A Bilbao azért, ha nem jönne be a Zaragoza. De, hogy folytassam: a Sevilla, ha nem jönne össze a Bilbao vagy Zaragoza. De végül is mindegy, mert jó pénz és jó csapatok. Még a Middlesbrough is, mert angol csapat, és az mindig kihívás ... ->Egy biztos: LESZ SPANYOL CSAPAT, DE, HOGY MELYIK??? 😊
A negyedik csoportból az Aachen. (Az Aachen, a német foci miatt lóvés meccs lenne, és még verhetõ is. Itt viszont elkerülném a román és szerb csapatot. Bár sokan gondoltak rá, de egy idegenbeli fellépés miatt totális bukás lenne a Steaua és a Partizan. Nem hinném, hogy kint gyõzhetnénk ... Megj.: itt a Wronki ill. a Heerenveen is jó lenne. Az egyik tutira a másik vsz verhetõ lenne.)
Szóval egy Rangers, Zaragoza, Bilbao, Aachen, Ferencváros csoportnak örülnék a legjobban. Kiváncsi leszek!

A magyarok nagyrésze már csak verekedni jár ki meccsre
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
A futball megint csak epizodista volt az NB I 7. fordulójában. Diósgyõrben a pályára rontottak a hazai drukkerek, s a vendég gyõrieket csak rendõri segítséggel tudták kimenekíteni a városból. Kaposváron a pécsi szurkolók lendültek neki, egy sérült volt: Toller László polgármestert rendõrkutya harapta meg.
Diósgyõrben az elmúlt idõszak kissé összezilálta a drukkerek idegeit. A Gyõr volt az ellenfél, kispadján Reszeli Soós Istvánnal, márpedig õ akkor éppen Diósgyõrben dolgozott, amikor csõdbe ment a futball kft. Több transzparens és a kispadra zúdított tojás jelezte, a szakember továbbra sem szívesen fogadott vendég a városban. A folyamatos támadások miatt Reszeli a 36. percben az öltözõbe menekült, s nem is tért vissza a pálya mellé. "Nem a bõrömet féltettem, hanem azt szerettem volna elérni, hogy ne legyünk a drukkerek célpontjai" – mondta a gyõriek szakmai igazgatója. Reszeli szerint az a szerencse, hogy Gyõrbõl biztonsági embereket vittek magukkal, mert még az öltözõfolyosón is puskaporos volt a levegõ. A meccs végén a hazai drukkerek berontottak a pályára, majd utána az öltözõépület elõtt is hosszasan várták a vendégeket. A miskolci rendõrkapitányság ügyeletes tisztje elmondta, a háromszáz fõs csoport kövekkel dobálta a gyõrieket, de még a rendõröket is. Hat személyt elõállítottak garázdaság miatt, kilenc rendõr megsérült.
Kaposváron a pécsi szurkolóknak fogyott el a türelmük, mûanyag üléseket dobáltak be a pályára, aztán a kerítést kezdték szétszedni, mert kikapott a csapatuk. A stadionban több százezer forintos kár keletkezett. A rendõrség húsz rendbontót állított elõ csoportos garázdaság miatt, de mindet szabadon engedte. A megvadult randalírozókat csitította Toller László, Pécs polgármestere is. "Megpróbáltam megbékíteni a tömeget, ami részben sikerült is – mondta lapunknak Toller. – Véletlenül egy szájkosár nélküli kutya megharapta a bal hüvelykujjamat, de nincs különösebb baj, hétfõn a Parlamentben már fogom tudni nyomni a szavazógombot."
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
A vendég gólokat Bajzát és Tokody szerezte.
Egy barátságos meccsre be lehetne hívni a Tokodyt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Retteketet
Nagyon kivancsi leszek mi lessz a svedek ellen. Sztem kikapunk. 😞
Viszont Huszti....
NSO, 2004-09-22 12:43
Huszti Szabolcsot, a Ferencváros válogatott játékosát a Horvátország elleni elsõ selejtezõn kiállította Mike Riley játékvezetõ, ezért a játékos automatikusan nem léphetett pályára Izland ellen, ám Svédországban sem számíthat játékára Lothar Matthäus kapitány, mivel Huszti kétmeccses eltiltást kapott. A következõ selejtezõn egyébként sárga lapok miatt Rósa Dénes sem szerepelhet.
Retteketet
- Gyerekek, írjátok le a leghíressebb 11magyart!
Már mindenki végez, kivéve Pistikét. A tanárnõ megkérdezi tõle:
- Mi van Pistike, már mindenki végzett csak te nem!
- Igen, azon gondolkozom ki legyen a kapus: Babos vagy Király!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
😛
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...