32945
Magyar Foci
  • galmat
    Azért azt hiszem itt az elmúlt pár kommentelésből kiderül, hogy miért mondják irigy népnek a magyart. Itt egy csapat Magyarországon, aki végre eljut a BL-be 14 után, erre idejön "isi" és az irigységtől fűtve provokálja a az embereket... Úgy kiváncsi lennék,hogy mit jelent neki magyarnak lenni, mert az az ember Magyarországon aki nem tud a Loki sikerének örülni..... (mindenki magában befejezheti a mondatot, én inkább most nem tenném)
  • zaki
    szia, hiányozni fox
  • galmat
    "többet nem írok be" - Nagyszerű, egyáltalán mit is keresel itt??
    Nem látod,hogy ezt a felfogást itt nem díjazzák? Menj át az NSO forumjára, ott mindig talász hasnoló bajtársakat.
    VISZLÁT!!
  • Nightwish006
    Mondjuk így is nagy gyökérség tőled, sajnálod más csapattol a pénzt, ejnye...
  • Nightwish006
    Mondhattad volna azt is, hogy utálod a lokit, és kevesebb ember néz hülyének, mintha baromságokat írsz :F
  • karajjj
    bazz :D még a diósgyőrrel is baja van...
  • 5w0rdf15h
  • isi
    többet nem írok be, de amikor felébredtek a kis álomvilágotokból ne sírjátok el magatokat. zaki, zaki, mondjuk azt hogy nem tudlak komolyan venni egy km-ert nem tettél még meg csapatért itt meg osztod jobbról balról azt észt, de még arra sem vagy méltó hogy leköpjelek. Utálom a lokit, ha a lokin és a dvtk-n kívül bármelyik más magyar csapat lenne ott vagy európa ligában még szorítanék de így nemfogok, szurkoljatok vegyétek fel a dvsc mezt és menyjetek ki a meccsre kitérdekel, nyugodtan énekeled bl meccsen is "fradistaként" hogy aki nem ugrál az tirpák és máris loki fan vagy.
    utolsó HSZ.em volt örüljetek köpködjetek nem érdekel, persze vannak itt korrekt emberek is, rájuk ez nem vonatkozik.
  • Tyler1
    persze itt mindenki bohóc, csak mert az egyetlen magyar csapatért szorítunk a BL-ben! lehet h esélyük nincs, de adjuk már meg a tiszteletet h szurkoljunk nekik 14 éves kimaradás után!
    ennyire nincs összefogás egy csapatért nemzetközi szinten?? igy soha a büdös életben nem fog fejlődni a sport M.o.-n!
  • gercse
    engem is felbasznak az ilyenek, rengetegszer válaszolnék én is , aztán amikor az üzenet végére érek, akkor döbbenek rá, hogy semmi értelme írni neki, elvakult emberekkel nem lehet mit kezdeni
  • zaki
    igazad van, csak annyira felidegesített... :S
  • gercse
    mindig voltak és lesznek is ilyen emberek, (itt) egy dolgot lehet velük tenni...nem kell tudomásul venni őket, és így nincs vita, nincs marakodás, és elkullognak...
  • karajjj
    miért is?
  • zaki
    a sz@rházi te vagy az undorító síró kárörvendő stílusoddal, csak nem veszed észre magad.
  • Nightwish006
    Te az az ember vagy, aki az abszolut jó dologban is megtalálod a rosszat, és ezt nagy pofával hangoztatod is ugye?
  • isi
    jó hogy megjöttél, te megmondod a tutit, nyilván szakértő vagy, szarházi.
  • isi
    nagy fan vagy az egyszer biztos, igazi szurkoló. bohóc.
  • passatgt
    :D
  • zaki
    isi te ritka nagy b@lfasz vagy, már sry. ásd el magad.
  • WuFraZselic
    "Óvatosan nyilatkozott Rafa Benítez, a Liverpool labdarúgócsapatának edzője a csütörtöki Bajnokok Ligája-sorsolást követően. A spanyol szakvezető szerint a Debrecen jó csapat lehet, ha megnyerte a magyar bajnokságot."
    :) remélem meglepjük őket :D
  • karajjj
    szerintem te menj Kisteleki helyére, veled csak gazdagodna az MLSZ-ben az értelmi színvonal
  • passatgt
    tőzsér meg a genk-ben
  • Matthew Prosac
    nemmellesleg Dárdai ma gólt lőtt a Bröndby ellen illetve Vanczák a Fenerbahce ellen volt eredményes!
  • Matthew Prosac
    nemmellesleg a Fradi már 14 éve ugyanúgy lehetne egyeduralkodó ezen logika alapján, mégsem az. nem éltek vele...
  • Matthew Prosac
    én értem mire gondolsz. de ha választani kell mit választanál:
    ugyanaz a posvány ami több mint egy évtizede megy, súlytalan csapatokkal a nemzetközi kupaküzdelmekben, akik első körben kiesnek, vagy egy "szintemindig" bajnok Debrecen, aki reális esélyekkel indul egy selejtezőben...?
    a Debrecen dolga nem az, hogy a többi csapat szintjén maradjon és fosgyenge legyen, hanem hogy lehetőségeinek kimerítéséig megerősödjön. a többi csapat dolga a felzárkózás, önerőből.
    előttük a példa.
  • isi
    de nem vagy képes felfogni, na jó hiába koptatom így magamat remélem nektek lesz igazatok, de ha mégsem akkor jussak eszetekbe.
    téma lezárva pont.
  • Matthew Prosac
    ezt már egyszer hallottuk
  • isi
    még1szer ilyen szerencsés sorolása a kondásoknak nem lesz, hogy csak így simán bejutnak a BL-be, most kaptak legalább 2 milliárd Ft-ot amiből az össze nb1-es csapatból ha kell neki vmelyik játékos megveszik, így más csapatnak esélye sem lesz a bajnoki címre.. és én ezt nem akarom.
  • isi
    ha valamit nem látsz át gondolkodj aztán viccesfiúskodj. kandurbandi
  • isi
    szerintem a sakk-kal jobban jársz próbálkozz ott.
  • vmvr
    1. forduló szeptember 16., szerda Liverpool–DVSC
    2. forduló szeptember 29., kedd DVSC–Lyon
    3. forduló október 20., kedd DVSC–Fiorentina
    4. forduló november 4., szerda Fiorentina–DVSC
    5. forduló november 24., kedd DVSC–Liverpool
    6. forduló december 9., szerda Lyon–DVSC
  • Kandurex
    Milyen szar a magyar focinak, hogy bekerült a bajnokok ligájába, vagyis megemlíti a nevét a világ...ez nagyon rossz nem is bírom...:( kétségbe vagyok esve....úristen mi lesz most velünk...júúúj júúj.,,..jaj, jaj...
  • Matthew Prosac
    igen ezt akarjuk.
    nehogymár a Dvsc legyen a hibás, amiért a Fradinál majdnem tönkretették a klubot, hogy az Újpest kikap Pakson és a végén mindig csak erkölcsi győztes lesz, hogy az MTK nézőinek száma kevesebb a kezdőjátékosok számánál, hogy a Honvédnál évek óta a csapat gyengítése megy "erősítés" címszó alatt.
    Debrecenben dolgoznak és most végre visszakaptak valamit abból, amiért tették. Az pedig hogy a többiek képtelenek ezt tenni, nem a hajdúsági csapat hibája. Igen, legyen a DVSC zsinórban tízszer bajnok, ha ezzel elérik azt, hogy legyen végre egy európában is "súlyos" csapatunk.
  • geo91
  • karajjj
    szerintem inkább megveszik az összes NB1-es csapat indulási jogát és így meccs nélkül bajnokok lesznek, nem?
  • Takezó
    ez azért még koránt sem biztos, sőt - pl. Apoel idén 3-at játszott, pedig tavaly Anorthosis benn volt, és jól is szerepelt
  • passatgt
    jövőre kevesebb selejtezőt kell játszanunk, szóval nem csak a debrecennek, de más magyar csapatnak is nagyobb esélye lesz bekerülni valamelyik kupában
  • karajjj
    köszönjük...
  • geo91
    a többi csapat is profitálhat a debrecen sikeréből.
    pl. több támogatás a többi csapat utánpótlásának stb...
  • geo91
    ték